Η σιωπη μου προς απαντηση σας πουρα ολοι σας, κωλόγεροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η σιωπη μου προς απαντηση σας πουρα ολοι σας, κωλόγεροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[FONT=courier new]
Δεν είναι θέμα απολογίας ρε Χρήστε...
...............[/FONT]![]()
Αισθανθηκα οτι μπορει να "παρασυρω" κοσμο σε πραγματα, που ενω εγω βλεπω οτι ειναι μαλακιες, τα θεωρησει για σωστα ή "μαγκια"!
Και αυτο ειναι κατι που ΔΕΝ το θελω, μιας και θεωρω οτι οι πιο μεγαλοι ή/και οι πιο εμπειροι πρεπει να "διδασκουν" το σωστο και οχι να καυχιωνται για τυχον μαλακιες και να παρασερνουν με αυτον τον τροπο ...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
κοιτας....
ρε σταθη,τζουλιε,η οποιος ευκαιρει..ας παρει παρακαλω την τελευταια μου απαντηση απο το "τελικα..αξιζει η μαλακια" και να το βαλει εδω,γιατι για εδω πηγαινε και εκει φαινεται σαν να απανταω μετα απο 4 μπυρες..![]()
![]()
κοιτας....
οκ ρε χρηστε αφου το παιρνεις ετσι θα κανω κατι πιο δραστικο ακομα...!!!
Βασικα δεν θα ξανασχοληθω κακως το εκανα..εχεις απολυτο δικιο ζητω συγγνωμη οποτε και εγω αποσυρω ολα τα ποστ μου και ετσι νομιζω οτι ολοι θα ειμαστε καλυτερα!
............................
Dirtymoto εγραψε:
ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ..
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ..
ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ..
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ "ΨΑΡΕΥΕΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΡΚ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ "ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ","ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΣΗ", "ΤΣΙΧΛΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ"...Κ.Λ.Π. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑΡΤ ΕΙΔΙΚΗΣ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΒΑΛΟΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ..
ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ..
ΣΤΑΘΗ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ....![]()
![]()
![]()
κοιτας....
Ε...ΧΡΗΣΤΟ...
ΑΕΙ Γ@ΜΗΣ'
ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ!!!!!
Sorry,σ'αγαπαω,σ'εκτιμω αλλα τα'θελες τα πουστρηληκια σου...
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
εγω οτι εσας τους αρχαιους μηχανοβιους...ειναι να σας μαζεψω σε ενα σπιτι με καμερες [μεγαλος αδελφος] και να σας βλεπουμε εμεις οι νεωτεροι...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
μπας και καταλαβουμε τι μας περιμενει αργοτερα!!
ΤΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΙ!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
οκ ρε χρηστε αφου το παιρνεις ετσι θα κανω κατι πιο δραστικο ακομα...!!!
Βασικα δεν θα ξανασχοληθω κακως το εκανα..εχεις απολυτο δικιο ζητω συγγνωμη οποτε και εγω αποσυρω ολα τα ποστ μου και ετσι νομιζω οτι ολοι θα ειμαστε καλυτερα!
............................
Ακολουθοντας αποσυρω κι εγω τα ποστς.
Κριμα ομως γιατι σε ολο το υπολοιπο (εκτος απο την "ειρωνια") ειχες απολυτο δικιο ...![]()
TI EGINE RE KORITSIA TI EXASA ME THN GKAMODOYLIAAAA
MAYRI ZOI POY KANOYME.....
και η ζωή συνεχίζεται...