Συμπλέκτη πατάς όταν φρενάρεις (λίγο πριν σβήσει)?
Αν ναι και συνεχίζει να σβήνει... Κάτι δεν πάει καλα..
Συμπλέκτη πατάς όταν φρενάρεις (λίγο πριν σβήσει)?
Αν ναι και συνεχίζει να σβήνει... Κάτι δεν πάει καλα..
Έλα πατρίδα...
Τσάκο κανά δυό....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Φιλε (επετρεψε μου το χαρακτηρισμο) Χαρη, δεν ξερω πως να αρχισω... Το αρχικο σου κειμενο αγγιξε καποιες πολυ καλα κρυμμενες γωνιες στην ψυχη μου, καποια κοιταπια που εχω χρονια να ανοιξω....Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
Μηχανή πιο καινουρια κι απο καινουρια και την εχεις ρίξει 2 φορες ηδη?
δεν ηταν επιλογη μου πιστεψε με,και ευτυχως εχει μονο μια μικρη γρατζουνια στα βαλιτσακια.Το χιουμορ ειναι η τελευταια γραμμη αμυνας,οταν πεφτεις και δεν αφηνεις να σε παρει απο κατω η απογοητευση...
ΥΓ.Προς απαντες πατρινους,ποτε το βλεπετε να κανονιζουμε για το καφε?
Και μεταααα...... το θαυμα!!Απο το σκοταδι στο φως!!!!
Γελασα και ανοιξε η καρδια μου με τις περιγραφες των πρωτων τουμπων και το ποσο γλυκα και αισιοδοξα το αντιμετωπιζεις!!!
Για αυτο και μονο σε ευχαριστω φιλε και ειλικρινα αν το θες θα κατεβω κατω για να παμε την πρωτη σου μια εκδρομουλα παρεα! Τετοιοι ανθρωποι που βλεπουν ετσι τη ζωη ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ για ολους μας....
Εχεις ΠΜ (προσωπικο μηνυμα).![]()
![]()
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΧΑΡΗ..... Να εχετε μαζι τα καλυτερα χιλιομετρα και παντα δρομους ανοιχτους.....![]()
Νίκος
Open Horizons