ευτυχώς που υπήρχε ο rossi σήμερα μέσα και καθυστέρησε τον pedrosa στην αρχή του αγώνα και ώς συνήθως δέν έκανε καμιά τρελή προσπάθεια να τον περάσει αλλιώς ο γλυφιτζούριας με κυάλι θα τον έβλεπε.
φέτος οι rossi-melandri πάντως είναι για κλάματα, λές και τους έχει γ.... η ψυχολογία και δέν μπορούν να οδηγήσουν γιατι την ικανότητα τους την έχουν αποδείξει τόσα χρόνια, κρίμα να μήν είναι ανταγωνιστικοί όπως άλλοτε![]()
''και ναι...ναι....εχουμε λευκη σημαια...καποιο οχημα ειναι μεσα....το ασθενοφορο ειναι μεσα στην πιστα''
ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STONER RIDES AROUND PROBLEMS FOR A MERITABLE SIXTH PLACE
Casey Stoner produced another example of the class and maturity that made him World Champion as he overcame an unfortunate technical problem to salvage a worthy sixth place. Shortly after the start of the race a part of the on-board camera on Casey's GP8 came lose, flapping dangerously between his handlebars and front fairing.
After dropping all the way back to eleventh place, Stoner showed great composure and skill to fix the problem himself before putting together a sensational comeback that saw him set the fourth fastest lap of the race on his way to sixth place. That was enough to seal 10 crucial points that keep the Australian holding firmly to fourth place in the championship.
CASEY STONER (Ducati MotoGP Team)
-------------------------------------------------
"It was incredible what happened today, we had a problem which was no fault of the bike from the beginning of the race. I didn't understand what was going on and wasn't sure if an important part of the bike was involved. It was a major distraction. Sometimes the piece would lock the steering and sometimes it locked the clutch lever. It was a very difficult situation but eventually I worked out a way to ride around it. Every time I came down the straight I pushed it back into place but the turbulence from the wind would blow it back out again so it was very frustrating. I think a better result for sure was possible without this but we have to take this as a positive thing and not reflect on the negatives. It wasn't a good weekend for us but the problem in the race was not a general fault with the bike, just one of those things that happens from time to time. We need to continue working hard in China, a track that should be a little better for us, and hope for a bit more luck."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
@@ βροχή έριξε τελικά![]()
Αυτός ο λορέντζος είναι ντοπαρισμένος.Τέλος.
Τα γλειφιτζούρια chupa chups είναι ''κινέζικα''.
Τι αχώνευτη σκατόφατσα είναι αυτή ρε σεις...αφού παρακαλούσα να κερδίσει ο Πεδρόσας(Διατσίδης said),τον οποίο Πεδρόσα() τον απεχθάνομαι.
Ξέρω εγώ γιατί έχει πέσει ο Stoner,τον έχει φάει η γυναίκα του να της κάνει παιδί,φωνάζουν και τα πεθερικά ''εμείς πότε θα δούμε εγγονάκι'' ...![]()
![]()
Ο Doviziozo τί σαβούρδα ήταν αυτή που έφαγε?Του ήρθαν τα πίσω μπρος
![]()
Σκατά...θέλω 990cc με πλαγιολισθήσεις από τον Marco ,τα κουνήματα του Capirex , τις μάχες του Valentino,τους αγκώνες του Hopper (τις σούζες στο τέλος τις έκοψε??) και τη σκατόφατσα του Τζιμπερνάου![]()
+990^990
Απολυτο δικιο σε ολα...
Και να ξεκουμπηστει ο @@ ο Pedrosa...
Εχει τη φατσα του παιδιου της φαπας ρε γμτ...
+οτι ειναι υπερεκτιμημενος, γενικα θεωρω τον hayden καλυτερο οδηγο απ'το παιδι της φαπας.
![]()
o δορυφορικός πομπός GPS για τα tracks στην πίστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
αλήθεια εκείνο το πλαστικό που του πετάχτηκε του στόνερ στο πλάι και το ξανάχωσε άρον άρον μέσα στο φαίρινγκ τι ήταν;
Εδώ θα βρεις ό,τι θες φιλαράκι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Από που μπορώ να κατεβάσω τον αγώνα παίδες pleaaase!!!
![]()
Νταξ, μωρέ!!! Πως κάνεις έτσι????Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
''και ναι...ναι....εχουμε λευκη σημαια...καποιο οχημα ειναι μεσα....το ασθενοφορο ειναι μεσα στην πιστα''
ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού δεν μας είπε ότι παραδίδεται ο Rossi που ήταν εκείνη την ώρα μπροστά... πάλι καλά!!!![]()
![]()
![]()
Ξεχάσανε να του πούνε να κάνει τον καραγκιόζη για το φιλοθεάμον κοινό.....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
...
Και να ξεκουμπηστει ο @@ ο Pedrosa...
Εχει τη φατσα του παιδιου της φαπας ρε γμτ...
....
Κοντός, αδύνατος, σοβαρός, έστω (για κάποιους) αντιπαθητικός, αλλά είναι οδηγός GP και μάλιστα από τους πολύ καλούς...
Κι αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα, θα το πάρει φέτος....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εμενα αυτη η φατσα του Λορενζο δε μου παει ρε παιδια
καλος μπορει να ειναι αλλα αχωνευτος
ακομα και ο ξενερωτος ο Πεντροσα μου φερνει πιο συμπαθης σε σχεση με το Λορενζο
τι θα γινει δε ξερω, αν και μετα την οπισθοχωρηση του Ροσσι ο αγωνας ηταν σαν Φ1, απλα περιμενες να τελειωσει
Όταν η πόλη κοιμάται.......
εμενα παντως μου την εσπασε ο ροσσι αν και ειμαι ροσσικος που εβγαλε την κακια του για τον πιτσιρικα.πηγε ο χορχε να τον συγχαρει και ξυνισε ο μαλακας
τουλαχιστον ο πιτσιρικας το χαιρετε και το απολαμβανει.ο πεντροζα εχει ενα στυλ οταν κερδιζει σαν να λεει "επρεπε".τι επρεπε ρε ποντικι που αν ησουν ελληνας θα ειχες σκουτερ 50αρακι και θα τσαγιαζαν τα παπια.
μπραβο στον γλειφιτσουρα που εβαλε τον ροσσι να του τον γλειψει. δεν ειδα ουτε μια φορα τον ροσσι να πιεζει,ουτε μια να γλυστραει,ουτε μια να κουναει,ουτε μια να ντριφταρει.δωστε του τουλαχιστον το καβασακι να λεμε οτι φταει το μηχανακι.
καλα ο στονερ εγινε ηρωας απο την 9 θεση εφτασε 6η με δυο οδηγους να εχουν ξαπλωθει απο μπροστα.μιλαμε για πιλοταρα.ο ροσσι καποτε ξεκινουσε 13 και επιανε βαθρο.....
τα 250 μακραν πιο θεαματικα παντως
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
εμενα παντως μου την εσπασε ο ροσσι αν και ειμαι ροσσικος που εβγαλε την κακια του για τον πιτσιρικα.πηγε ο χορχε να τον συγχαρει και ξυνισε ο μαλακας
τουλαχιστον ο πιτσιρικας το χαιρετε και το απολαμβανει.ο πεντροζα εχει ενα στυλ οταν κερδιζει σαν να λεει "επρεπε".τι επρεπε ρε ποντικι που αν ησουν ελληνας θα ειχες σκουτερ 50αρακι και θα τσαγιαζαν τα παπια.
μπραβο στον γλειφιτσουρα που εβαλε τον ροσσι να του τον γλειψει. δεν ειδα ουτε μια φορα τον ροσσι να πιεζει,ουτε μια να γλυστραει,ουτε μια να κουναει,ουτε μια να ντριφταρει.δωστε του τουλαχιστον το καβασακι να λεμε οτι φταει το μηχανακι.
καλα ο στονερ εγινε ηρωας απο την 9 θεση εφτασε 6η με δυο οδηγους να εχουν ξαπλωθει απο μπροστα.μιλαμε για πιλοταρα.ο ροσσι καποτε ξεκινουσε 13 και επιανε βαθρο.....
τα 250 μακραν πιο θεαματικα παντως
τα ειπες ολα![]()
![]()