To δικό μου μέχρι πριν τον αγώνα έγραφε 261
Τώρα λέει 300 !!
reset το Max speed![]()
![]()
Είσαι τρελλόςςςςςς ?????
![]()
To δικό μου μέχρι πριν τον αγώνα έγραφε 261
Τώρα λέει 300 !!
reset το Max speed![]()
![]()
Είσαι τρελλόςςςςςς ?????
![]()
Oλα γίνονται reset...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
reset το Max speed![]()
![]()
Είσαι τρελλόςςςςςς ?????
![]()
![]()
έτσι τρία καλώδια...τρία κουμπιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
ctrl+alt+del![]()
ΜΑΝΤΡΑΔΕΕΕΕΣ![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εμένα εδώ και κάποιο καιρό γράφει max speed 299...![]()
έκτοτε σταμάτησα να του δίνω σημασία.......![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Βγάλε τον κόφτη ντε να σπάσεις την τρακοσάρα![]()
Ενα ακόμα που ξέχασα είναι οτι στον 2ο γύρο οι κορδελες της φλαταδούρας ειδικής πίσω είχαν κοπεί με αποτέλεσμα να χάνεις χρόνο να δεις που θα πατησεις και που θα πάς μην βρεθείς ανάποδα. Και δυστηχώς δεν υπήρχε κανείς εκεί να τις φτιάξει.![]()
o kriths htan εκει , αλλα απλα παρακολουθουσεΑρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Ενα ακόμα που ξέχασα είναι οτι στον 2ο γύρο οι κορδελες της φλαταδούρας ειδικής πίσω είχαν κοπεί με αποτέλεσμα να χάνεις χρόνο να δεις που θα πατησεις και που θα πάς μην βρεθείς ανάποδα. Και δυστηχώς δεν υπήρχε κανείς εκεί να τις φτιάξει.![]()
Και εγώ το ίδιο έπαθα, έφτασα σε εκείνο το σημείο και "κόλησα" προσπαθόντας να καταλάβω που πρέπει να πάω.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
o kriths htan εκει , αλλα απλα παρακολουθουσε
Παρ'ότι κοίταξα στιγμιαία δεξιά-αριστερά δεν είδα κανένα κριτή.
Enduro Republic, Prime Minister
pως fainetai oti eixa perissoτερο χρονο να κοιταξω!Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Παρ'ότι κοίταξα στιγμιαία δεξιά-αριστερά δεν είδα κανένα κριτή.![]()
![]()
ηταν ενας για 10 στροφες περιπου με το γουοκυ τοκυ στο χερι και απλα κοιτουσε ορθιος
Εμ ... Δεν πηραν το μαθημα τους περυσι απο την ειδικη στις κονιστρες.....
Πρεπει να ξαναπαθει κατι καποιος.....![]()
![]()
Μάλλον και εγώ έπαθα το ίδιο αφού πίστευα ότι πήγα πολύ καλύτερα την δεύτερη φορά αλλά τελικά ήμουν ελάχιστα πιο αργός....Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
![]()
![]()
You BETA believe...
Σε ειδικές πολλών χιλιομέτρων που γίνονται με κορδέλα, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν πολλοί κριτές όχι μόνο για να μαζεύουν τις κομμένες κορδέλες, αλλά και για να ακυρώνουν αυτούς που τις κόβουν...
Αυτό θα πρέπει να το κάνει ΣΑΦΕΣ η οργάνωση τόσο γραπτά όσο και κατα την ενημέρωση πριν τον αγώνα, "κόψιμο κορδέλας χωρίς επαναφορά από το ίδιο σημείο ίσον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ"
Στο scramble στις Αλυκές, ένα ολόκληρο S έγινε ευθεία στους πρώτους γύρους.
συγχαρητηρια σε ολους...![]()
υ.γ.θα με κανετε ρε φουστηδες να ξαναπαρω εντουρο...κι αν ξερετε κανα καλο μαγαζι για πνευμονια...καινουρια κατα προτιμηση...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αργά ή γρήγορα όλοι στο χώμα θα πάμε, οπότε μάθε να παίζεις από τώρα μαζί του :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
συγχαρητηρια σε ολους...![]()
υ.γ.θα με κανετε ρε φουστηδες να ξαναπαρω εντουρο...κι αν ξερετε κανα καλο μαγαζι για πνευμονια...καινουρια κατα προτιμηση...![]()