Καλοτάξιδο φίλε μου,
Βάλε και κανένα ματάκι![]()
Καλοτάξιδο φίλε μου,
Βάλε και κανένα ματάκι![]()
... μας έβαλες μπρίζες τρελές!Αρχικά δημιουργήθηκε από mpaspire
οριστε και φωτο!!
http://img.photobucket.com/albums/v3...e/DSC00175.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v3...e/DSC00184.jpg
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
σημερα παω και για το πρωτο service! αντε να δουμε και απο επιδωσεις τι λεει!
Παιδιά,μια ερώτηση.
Είμαι 1,93. Θα ζοριστώ πάνω στην CB 1000r; Είμαι σχεδον ετοιμος να πάω Σαλόνικα να την παρω αλλα με καίει πολύ αυτο το θέμα. Αλεξανδρούπολη που μένω δεν κυκλοφορεί καμια για να την δω απο κοντα.
Πολύ φοβαμαι μην ειναι και αστείο το θεαμα!
Κανενας ψηλός που να την οδήγησε;
Κάντη ένα test ride να δεις μόνος σου.Να μη διαρκέσει όμως 10 λεπτά,δε θα καταλάβεις και πολλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_v
Παιδιά,μια ερώτηση.
Είμαι 1,93. Θα ζοριστώ πάνω στην CB 1000r; Είμαι σχεδον ετοιμος να πάω Σαλόνικα να την παρω αλλα με καίει πολύ αυτο το θέμα. Αλεξανδρούπολη που μένω δεν κυκλοφορεί καμια για να την δω απο κοντα.
Με 1,93 φίλε οι περισσότερες μηχανές θα σε ζορίζουν.Αλλά μη μασάς,κανένας δεν πήρε μοτο για να ξεκουράζεται..![]()
![]()
![]()
Το θέαμα μη σε νοιάζει καθόλου,για σένα καβαλάς και χέστους τους άλλους.
Τόλη,σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.
Καλα θα ηταν να μπορουσα να κανω ενα test ride αλλα αν δεν παω Σαλονικα δεν το βλεπω ευκολο.
Η honda αυτη ειναι πραγματικα κουκλα και θα χαλαστω πολυ αν καταληξω σε κανενα on-off εξαιτιας του υψους μου!
Ανέβα στο hornet 600. Δεν έχει σημασία σε πιο. Αν δεν βολεύεσαι ή φαίνεσαι τεράστιος πάνω στο 600, τότε σίγουρα θα είναι χειρότερα στο 1000 αφού είναι μικροσκοπικό. Το έχω δει δίπλα σε 600άρι και είναι μινιόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_v
Καλα θα ηταν να μπορουσα να κανω ενα test ride αλλα αν δεν παω Σαλονικα δεν το βλεπω ευκολο.
Η honda αυτη ειναι πραγματικα κουκλα και θα χαλαστω πολυ αν καταληξω σε κανενα on-off εξαιτιας του υψους μου!
Μιας και έχουμε το ίδιο ανάστημα, αυτή είναι η μοίρα μας. Για χονδα ούτε συζήτηση να καβαλήσω-αγοράσω, αλλά τα ψηλά αναστήματα έχουν πρόβλημα με τα περισσότερα μοντέλα στην αγορά ανεξαρτήτος μάρκας.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Εμείς πάντως θα ξενερώσουμε....άκου κει οn-ωχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_v
..... θα χαλαστω πολυ αν καταληξω σε κανενα on-off εξαιτιας του υψους μου!![]()
![]()
![]()
Μή μασάς!
Φιλε φιλιππε, θα σ' απογοητευσω αλλα νομιζω οτι δεν θα σε βολεψει τελικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_v
Το μηχανακι αν και πολυ ομορφο, ειναι μικρο για naked-χιλιαρι και θα σε κουρασει.
Εγω (1.89μ) εκατσα πανω περσυ στην εκθεση (γιατι κι εμενα μου αρεσει παρα πολυ) και καταλαβα οτι το μηχανακι ειναι ιδανικο για ανθρωπους κοντα στο 1.75μ, αντε 1.80μ το πολυ!
Βεβαια η γνωμη μου δεν ειναι και η πιο πληρης μιας και οπως σου ειπα απλα εκατσα πανω, δεν το εκανα βολτα.
Οπως και να 'χει παντως μην το παρεις με κλειστα τα ματια που λεμε... οδηγησε το πριν, οποσδηποτε!![]()
money cant buy me love !!!
Το Hornet 600 ειναι πιο μικρο σε μεγεθος απο το cb1000r.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ανέβα στο hornet 600. Δεν έχει σημασία σε πιο. Αν δεν βολεύεσαι ή φαίνεσαι τεράστιος πάνω στο 600, τότε σίγουρα θα είναι χειρότερα στο 1000 αφού είναι μικροσκοπικό. Το έχω δει δίπλα σε 600άρι και είναι μινιόν.
Μιας και έχουμε το ίδιο ανάστημα, αυτή είναι η μοίρα μας. Για χονδα ούτε συζήτηση να καβαλήσω-αγοράσω, αλλά τα ψηλά αναστήματα έχουν πρόβλημα με τα περισσότερα μοντέλα στην αγορά ανεξαρτήτος μάρκας.
Μηκος-Πλατος-Υψος:
CB1000r : 2090x775x1090
Hornet 600: 2100x710x1090
Υψος σελας:
CB1000r: 828
Hornet 600: 800
Ωστοσο το ρεζερβουάρ της Hornet ειναι κατα 2 λιτρα μεγαλητερο.
Να παρει,με βλεπω Σαλονικη και αν φαω πικρα με το "μωρο" θα παρω μπουγατσα με κρεμα για τον γυρισμο!
Είναι να εισαι και τυχερος ρε αδερφια καμια φορα.
Χθες το κουβεντιαζαμε,σημερα εφεραν ενα λευκο CB1000r στην αντιπροσωπια.
Το "μωρο" ειναι πανεμορφο και απο κοντα και δεν εχω κανενα προβλημα με το υψος του ή με το δικο μου. Ηδη ετοιμαζω τα χαρτια για να το παρω και ψαχνω το καταστημα με τα καλυτερα δωρακια!
Ευχαριστω και παλι ολα τα παιδια που απαντησαν στο ερωτημα μου πιο πανω!
Ωστοσο το ρεζερβουάρ της Hornet ειναι κατα 2 λιτρα μεγαλητερο.
μπα ονομαστικα μεγαλυτερο...
βρε φιλαρακι τι σκας?Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_v
Παιδιά,μια ερώτηση.
σου αρεσει??
παρτο με 1000!!!
οπως καποτε μου ειπε ενας φιλος...
''η ζωη ειναι πολυ μικρη για να εχουμε τετοια κολληματα"
σε αναλογη ερωτηση![]()
παρτε οτι γουσταρετε βρε παιδια!!
γαμω τα οικονομικα μου,θα το χτυπαγα και εγω αν μπορουσα .....
πολυ φιλικα
γιωργος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
μάκηηηηη σε βλέπω που το βλεφαριάζεις! :rotflmao:
AlexCB....