15 του μηνού ξεφορτώνουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε.......................Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Πω πω μεγαλο κουσουρι...Ετσι μουρχεται να την ακυρωσω![]()
![]()
![]()
![]()
15 του μηνού ξεφορτώνουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε.......................Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Πω πω μεγαλο κουσουρι...Ετσι μουρχεται να την ακυρωσω![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Νομιζω οτι επειδη το 660 Ζ ειναι πολυ καινουργιο οτιδηποτε βγαλει η ΥΑΜΑΗΑ πανω απο 660 τα επομενα δυο χρονια λαμβανοντας υποψιν και την ζητηση που φαινεται να εχει το 660 θα το ονομαζε super tenere.Αλλα κατσε να ερθει πρωτα και το 660 και βλεπουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άραγε λέτε να δούμε κανά Tenere 800 ή πιο πάνω?
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ειχες τιποτα νεο κι εσυ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
15 του μηνού ξεφορτώνουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε.......................![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Κυνηγάνε το 1200Gs και όχι το 800...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν είναι όπως το περιγράφεις, αποτυχία θα είναι κατεμέ.. Τι να τα κάνεις τα 1200.... 80 αλογάκια να έχεις να είσαι αρχηγός.. Τελικά το KTM 950 adventure συνεχίζει να επικρατεί νομίζω.![]()
Ζαλίστηκαν από τις 100000 πωλήσεις του , οι σχιστομάτηδες φένεται.....![]()
![]()
Τώρα -αν και ξέρω ότι είσαι ΚΤΜακιας-........μηχανή που γράφει στο μάνιουαλ...500ml λάδι κάθε 1000χλμ.....ΔΕΝ....![]()
![]()
ΝΑΔΑ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ειχες τιποτα νεο κι εσυ???![]()
![]()
Αλλά, όσο ζω........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Κυνηγάνε το 1200Gs και όχι το 800...
Ζαλίστηκαν από τις 100000 πωλήσεις του , οι σχιστομάτηδες φένεται.....![]()
![]()
Τώρα -αν και ξέρω ότι είσαι ΚΤΜακιας-........μηχανή που γράφει στο μάνιουαλ...500ml λάδι κάθε 1000χλμ.....ΔΕΝ....![]()
![]()
& BMW έχω & KTM έχω![]()
![]()
& που να δεις τι γράφει για τα boxer
Το να καίνε λάδι είναι υγεία![]()
![]()
Θα μαθω με ποιο καραβι θα ερθουν τα ΤΕΝΕΡΕ και θα παω με παπα να κανει αγιασμο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θα μαθω με ποιο καραβι θα ερθουν τα ΤΕΝΕΡΕ και θα παω με παπα να κανει αγιασμο![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι όλα τα λεφτά ρε Στράτο.....![]()
![]()
Αύριο μάγκες πάω Yamaha να βάλω χούφτες στην ΧΤάρα!
Ο υπεύθυνος μου είχε πει ότι από την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε μία λευκή Τενερέ στο μαγαζί...
Θα ελέγξω και θα ενημερώσω σχετικώς αύριο!
Μείνετε συντονισμένοι...
660 λέμεεεεεεεεεεε...........
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μάθε τελική τιμή, τιμές για extras, ότι μπορείς τέλοσπάντων....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αύριο μάγκες πάω Yamaha να βάλω χούφτες στην ΧΤάρα!
Ο υπεύθυνος μου είχε πει ότι από την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε μία λευκή Τενερέ στο μαγαζί...
Θα ελέγξω και θα ενημερώσω σχετικώς αύριο!
Μείνετε συντονισμένοι...
660 λέμεεεεεεεεεεε...........
![]()
![]()
![]()
Yes sir!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μάθε τελική τιμή, τιμές για extras, ότι μπορείς τέλοσπάντων....![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Πηγα και πηρα ενα περιοδικο για μοτο σημερα το μεσημερι και ειδα διαφημιση του ΤΕΝΕΡΕ.Λετε να σημαινει κατι αυτο????![]()
![]()
![]()
E, E, Έρχεται!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Πηγα και πηρα ενα περιοδικο για μοτο σημερα το μεσημερι και ειδα διαφημιση του ΤΕΝΕΡΕ.Λετε να σημαινει κατι αυτο????![]()
![]()
![]()
Ε, Ε, Έρχεται!!!
XR
XTR
XJR
Πήγα σήμερα Yamaha και έβαλα χούφτες.
Λυπάμαι, αλλά δεν είναι ΑΚΟΜΑ σίγουροι για την τελική τιμή...
Μου είπαν ότι θα παίξει ανάμεσα σε 7500-8000...
Για έξτρας ούτε λόγος...
Έχουν εισαχθεί γύρω στα 10 κομμάτια που είναι προ-παραγωγής και ΔΕΝ διατίθενται στο εμπόριο...
Περιμένουν, λένε, τις πρώτες αφίξεις στα μέσα Ιουλίου.
Οι περισσότερες, 8 στις 10, απ'ότι μου είπε θα είναι λευκές...
ΔΕΝ έφερε Τενερέ στην έκθεση όπως μου είχε πει...
Η δικαιολογία είναι ότι δεν έχουν προλάβει να κατασκευαστούν αρκετές, και ότι σε άλλες χώρες έχουν γίνει προ-παραγγελίες πολύ πριν από την Ελλάδα, και ότι πιάστηκαν στον ύπνο και δεν προέβλεψαν την αυξημένη ζήτηση από άτομα που γυρίζουν σε μοτοσυκλέτες...
Δικαιολογίες... Μάλλον περιμένουν να διώξουν το στοκ... Νομίζω...
Υπομονή αδέλφια...
(Και επειδή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... που να δείτε το ΧΤ μου με τις racing χούφτες)
Τα λέμε σύντροφοι!![]()
XR
XTR
XJR
Την κάτσαμε την βάρκα....![]()
![]()
Μια εταιρία είχε σωστό customers care, και τα έκανε σκ@τ@ κι' αυτή....![]()
![]()
Billy Thx![]()