Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 163

Θέμα: CHINESE GRAND PRIX, SHANGHAI-round 4

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εμενα μου αρεσαν τα εξης...

Η επιδοση του Melandri που μακαρι να εχει και συνεχεια

O Lorenzo που δειχνει οτι εχει τσαμπουκα και @@

Ο Capirossi που μακαρι και αυτος να θυμηθει τον "ταλιμπαν" που κρυβει μεσα του

Δεν μου αρεσαν...

Που ο Pedrosa προηγειτε στην βαθμολογια...κοτ, κοτ, κοτ στρατηγικη που θυμισε το πως κατεκτησε το πρωταθλημα ο αλλος αντιπαθης, ο κοτοπουλας...με δευτερες-τριτες θεσεις μπορει να παρει τον τιτλο, αλλα δεν προκειται ποτε να κερδισει τον σεβασμο και την εκτιμηση του κοσμου...χαλανε το σπορ κατι τετοιοι τυποι...να παει στην F1 οπου εκει μετρανε κατι τετοιες τακτικες.

Που ο Edwards δεν μπορει να κρατησει για ωρα την πρωτη θεση παρ΄ολο που δειχνει οτι εχει τις δυνατοτητες για αυτο.

Που ο Stoner δεν μπορει να βρει τον καλο εαυτο του (και τις καλες ρυθμισεις)

αυτα

well done Doctor, #1 για παντα στις καρδιες μας ουτως η αλλως

+1000 σε ολα εκτος του Στονερ ο οποιος δεν με καιει να ξαναβρει τον εαυτο του
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    εγω που 8α το δω που το ειχε 7 το πρωι ελεος..Για ιντερνετ 8ελω καποιο σαιτ που να το δειχνει μαγνητοσκοπημενο..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-k7
    +1000 σε ολα εκτος του Στονερ ο οποιος δεν με καιει να ξαναβρει τον εαυτο του
    το θεμα ειναι να βλεπουμε ανταγωνισμο...μακαρι και ο Pedrosa να ειχε τα @@ για να πιεσει τον γιατρο και να βλεπαμε μαχη...πολυ πριν απο τον τερματισμο ηταν φανερο οτι ο σιχαμας παει για την δευτερη θεση...

ο Stoner ειναι δυνατος παικτης...ειναι κριμα να μενει στην απ εξω ανεξαρτητως αν τον γουσταρει κανεις η οχι...μια τριαδα-τετραδα αναβατων/ μοτοσικλετων που παλευουν για την πρωτια θα ηταν οτι καλυτερο...να δουμε μετα αν ο Pedrosa το επαιζε φραγκοκτα...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    η αντιδραση του Vale στο 27'' δειχνει εκτος απο μεγαλος ειναι...και ποσο παει τον πιτσιρικα.....πιστευω οτι λιγοι απο τους πρωτοκλασσατους θα αντιδρουσαν ετσι....

υ.γ. Στελλακι ακομα να φανεις.....γιατι????ακομα χωνευεις το τρομπονι???
    Μετά την ήττα της ΑΕΚ , την πρόκριση της Μαντσεστερ, ήρθε και η νίκη του γιατρού. Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος.

Δεν είναι σωστό να του κάνεις και καζούρα . ΕΛΕΟΣ

:rotflmao:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Γιατρός είναι ΕΝΑΣ!!!
    Αυτά που έχει κάνει ο Γιατρός και τους οδηγούς που έχει ξεφτιλίσει και τις μάχες που έχει δώσει δεν τα έχει και ούτε πρόκειται να τα ξανακάνει κανείς από τους πιτσιρικάδες που νομίζουν με το να πηγαίνουν απλά τέζα και να ρισκάρουν τα πάντα μπορούν να τα βάλουν με το Φαινόμενο ROSSI!
    Ο Γιατρός έχει την ψυχολογική πίεση από τα εκατομμύρια Funs που έχει και είναι το επίκεντρο όλων. Ο Lorenzo και να πέσει τι έγινε θα πουν εντάξει ο μικρός προσαρμόζεται. Οσο για την τάπα τον Pedrosa ούτε για πλάκα δεν έχει τα αρχίδια και σωστά δεν απείλησε το Γιατρό που έχει λυσσάξει και θα του έκανε αντί για 4, 6 τα sec διαφοράς. O Stoner από την άλλη για ποιά κλάση λέτε απλά σταθερός υπήρξε πέρυσι και αυτό γιατί το Ducati γαμούσε και ο Γιατρός είχε τα προβλήματα με κατεστραμένα λάστιχα, μηχανολογικά που οφείλονταν στην εξέλιξη του κινητήρα.
    Αυτό έλειπε να αμφισβητήσουμε την αξία του Γιατρού που μέσα σε 4 γύρους έκανε 3.7 διαφορά δεπτερόλεπτα από το μακακάκο! Για λίγο σεβασμό παρακαλώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    η αντιδραση του Vale στο 27'' δειχνει εκτος απο μεγαλος ειναι...και ποσο παει τον πιτσιρικα.....πιστευω οτι λιγοι απο τους πρωτοκλασσατους θα αντιδρουσαν ετσι....

υ.γ. Στελλακι ακομα να φανεις.....γιατι????ακομα χωνευεις το τρομπονι???

Σιγά μην έχω πρόβλημα! Χέστηκα! Αν είχες διαβάσει την προηγούμενη τοποθέτηση μου θα έβλεπες πως είχα γράψει πως ήταν αγώνας δίχως αύριο για τον Βάλε. Αν δεν κέρδιζε... τα χαιρετίσματα μου και γεια σας.
    Αλλά να τα πάρουμε ένα ένα. Καταρχάς διαφωνώ κάθετα με εκείνους που είπαν ότι ήταν ωραίος αγώνας. Τρίχες! Κανένας αγώνας ο οποίος ξεκινά με έναν αναβάτη οποιονδήποτε δεν βάζω ταμπέλες και από τον πέμπτο γύρο πάει τρενάκι δεν είναι συναρπαστικός αφού δεν προσφέρει θέαμα. Επομένως τι ωραίος αγώνας; Δύο μπροστά να τρέχουν μόνοι τους ένας τρίτος αποκομμένος επίσης μόνος του και η πραγματική μάχη να δίνεται από τις θέσεις 4 μέχρι 8. Ότι χαρήκαμε ως θεατές ήταν εκεί. Για μένα λοιπόν κάθε άλλο παρά ωραίος αγώνας ήταν.
    Επιπλέον... αν ο Βάλε θέλει πρωτάθλημα όχι απλώς δεν του φτάνει η χτεσινή του νίκη αλλά θέλει πολλές τέτοιες εμφανίσεις ακόμα. Πάρα πολλές. Και έχει απέναντι του πολλούς τώρα πια. Και Λορέντσο και Πεντρόσα και Στόνερ αν και ο τελευταίος ήταν απογοητευτικός κατά τη γνώμη μου στην Σαγκάη.
    Επίσης γιατί σιχαμερός ο Ντάνι; Προσωπικά δεν τον πάω να ξηγούμαστε αλλά γιατί σιχαμερός; Είδε ότι δεν τον είχε το γιατρό δεν μπορούσε να τον φάει και έκοψε ώστε να μην διακινδυνεύσει τα χειρότερα. Γιατί ήταν κακό; Δηλαδή ποια είναι η λογική εκείνη που λέει ότι πας τάπα ως το τέλος ενώ δεν τον έχεις τον άλλον;;; Πολύ καλά έκανε. Εξακολουθεί να είναι πρώτος μάζεψε πολύτιμους πόντους και ετοιμάζεται για την συνέχεια. Και καμία σχέση με τον Χέιντεν που είπε κάποιος. Ο κοτοπουλάς έκανε ουσιαστικά μόνο αγώνες συμφέροντος τούτος εδώ όχι.
    Αυτά...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Μετά την ήττα της ΑΕΚ , την πρόκριση της Μαντσεστερ, ήρθε και η νίκη του γιατρού. Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος.

Δεν είναι σωστό να του κάνεις και καζούρα . ΕΛΕΟΣ

:rotflmao:

Δεν ανησυχώ! Θα το χάσει ο Βάλε φέτος και δη πανηγυρικά! Δέστε από το 2006 πόσο μειώνονται οι νίκες του στο πρωτάθλημα. Πόσες έκανε το 2005 πόσες το 2006 για να φτάσει να ανέβει στην πρώτη θέση μετά 7 αγώνες! Απλώς κοιτάξτε το.
    Α ξέχασα να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα ο Μελάντρι επιτέλους καιρός ήταν να κάνει έναν καλό αγώνα αυτό το παιδί.

ΥΓ ΑΝ δεν το χάσει ο γιατρός φέτος θα είμαι ο πρώτος πιστέψτε με που θα τον χειροκροτήσω ειδικά φέτος γιατί αυτήν τη χρονιά πρέπει να ξεπεράσει πολύ μεγάλες δυσκολίες και να βελτιώσει στο έπακρο τις ικανότητές του. Επομένως εάν τα καταφέρει θα είμαι ο πρώτος που θα υποκλιθώ. Αλλά δεν θα το πάρει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    .......
    ωραια τα λες......αλλα για την αντιδραση του στο πεσιμο του μικρου????καποιο σχολιο???

Είδε ότι δεν τον είχε το γιατρό δεν μπορούσε να τον φάει και έκοψε ώστε να μην διακινδυνεύσει τα χειρότερα. Γιατί ήταν κακό; Δηλαδή ποια είναι η λογική εκείνη που λέει ότι πας τάπα ως το τέλος ενώ δεν τον έχεις τον άλλον;;; Πολύ καλά έκανε. Εξακολουθεί να είναι πρώτος μάζεψε πολύτιμους πόντους και ετοιμάζεται για την συνέχεια.
    Αυτά...

Συγνώμη τον αγώνα τον είδες? Γιατί διαφορετικά ακόμα γελαω με το σχόλιο ο Γιατρός πήγαινε χωρίς αύριο! Ναι πήγαινε χωρίς αύριο και έτσι για πλάκα είπε στους 4 τελευταίους γύρους να πάει χωρίς μεθαύριο!!! Εδώ όλοι είπαν πως έπαιζε με τον Pedrosa και εσύ μας λες ότι πήγαινε δίχως αύριο? Γιατί θα τον έδιωχνε η Yamaha?
    Όσο για την λογική που θέλει να πηγαίνεις τάπα μέχρι το τέλος, ξεχνάτε το Γιατρό, που μπορουσε να στεφθεί Πρωταθλητής ακόμα και με την δεύτερη θέση και παρόλα αυτά πάλεψε μέχρι τέλους και πέρασε τον Gibernau ρισκάροντας τα πάντα! Ετσι για να ξέρουμε τι λέμε και ποιός είναι ο Γιατρός!!!

ωραια τα λες......αλλα για την αντιδραση του στο πεσιμο του μικρου????καποιο σχολιο???

ΣΩΣΤΟΣ!!!! Για άλλη μια φορά απέδειξε ο Γιατρός ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και σαν Οδηγός φαινόμενο και σαν Ανθρωπος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Sapadak to site pou mou les exei provlhma me to security certificate..

Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen
    Είδε ότι δεν τον είχε το γιατρό δεν μπορούσε να τον φάει και έκοψε ώστε να μην διακινδυνεύσει τα χειρότερα. Γιατί ήταν κακό; Δηλαδή ποια είναι η λογική εκείνη που λέει ότι πας τάπα ως το τέλος ενώ δεν τον έχεις τον άλλον;;; Πολύ καλά έκανε. Εξακολουθεί να είναι πρώτος μάζεψε πολύτιμους πόντους και ετοιμάζεται για την συνέχεια.
    Αυτά...

Συγνώμη τον αγώνα τον είδες? Γιατί διαφορετικά ακόμα γελαω με το σχόλιο ο Γιατρός πήγαινε χωρίς αύριο! Ναι πήγαινε χωρίς αύριο και έτσι για πλάκα είπε στους 4 τελευταίους γύρους να πάει χωρίς μεθαύριο!!! Εδώ όλοι είπαν πως έπαιζε με τον Pedrosa και εσύ μας λες ότι πήγαινε δίχως αύριο? Γιατί θα τον έδιωχνε η Yamaha?
    Όσο για την λογική που θέλει να πηγαίνεις τάπα μέχρι το τέλος, ξεχνάτε το Γιατρό, που μπορουσε να στεφθεί Πρωταθλητής ακόμα και με την δεύτερη θέση και παρόλα αυτά πάλεψε μέχρι τέλους και πέρασε τον Gibernau ρισκάροντας τα πάντα! Ετσι για να ξέρουμε τι λέμε και ποιός είναι ο Γιατρός!!!

Καλό θα ήταν αφού θες να γελάσεις με σχόλια των άλλων να καταλαβαίνεις τι γράφει κιόλας ο άλλος και να μάθεις να κάνεις και παράθεση.
    Αλλά μιας και το ανέφερες το θέμα να σου εξηγήσω σε πιο απλά ελληνικά τι εννούσα και μετά εδώ είμαστε μου ξαναγράφεις.
    Που ακριβώς κολλάει το πως πήγαινε στους τελευταίους γύρους με αυτό που έγραψα εγώ;;;; Να ξαναποστάρω αυτό που έγραψα λοιπόν και ίσως γίνει κατανοητό. Γράφω ο άνθρωπος:

Αν είχες διαβάσει την προηγούμενη τοποθέτηση μου θα έβλεπες πως είχα γράψει πως ήταν αγώνας δίχως αύριο για τον Βάλε.

Το δίχως αύριο λοιπόν φίλε μου που γράφω σε απλούστατα ελληνικά είναι για τον αγώνα! Ολόκληρον! Λέω ότι δεν είχε άλλη επιλογή από την νίκη ο δόκτορας και πολύ καλά έκανε και κέρδισε βέβαια. Η νίκη ήταν μονόδρομος για τον Βάλε ενώ ο Πεντρόσα συμβιβαζόταν και με τη δεύτερη θέση. Σαφές τώρα αυτό που έγραψα;;;
    Επίσης γι αυτό που αναφέρεις με τον Σέτε επειδή το έχω ακούσει και το έχω ξανακούσει πολλές φορές τι σχέση έχει με αυτά που γράφω;;;;;;; Που κολλάει;;; Γιατί αν εννοείς αυτό που έγραψα για τον Πεντρόσα ότι βολεύτηκε κι έτσι θα σου πω πολύ απλά το αυτονόητο. διαφορετική στρατηγική! Διαφορετική νοοτροπία αν θες δεν μ ενδιαφέρει πέστο΄όπως θες. Γι αυτό λέγεται motogp και γι αυτό συμμετέχουν ένα κάρο διαφορετικοί αναβάτες αλλιώς θα έτρεχε μόνο ένας.

Σαν τι σχόλιο ρε τρελέ; Τώρα... είναι ερώτηση αυτή που μου κάνεις; Καταρχάς με το που είδα το βιντεάκι με την πτώση του Λορέντσο έγραψα ο άνθρωπας κοιτάξτε πως αντιδρά ο Βάλε. Δηλαδή για μισό ρε φιλαράκι τι έπρεπε να κάνει; Να πανηγυρίσει ή να γελά; Μην ξεχνάς ρε φίλε πως δεν ήταν πέσιμο της πλάκας. Νομίζω πως οι περισσότεροι περίμεναν πολύ χειρότερα.
    Κι όσο γι αυτό που λες ότι λίγοι από τους πρωτοκλασσάτους θα αντιδρούσαν έτσι... το ξέρεις;;; Έχεις δει παρόμοια περίπτωση και έχεις δει άλλον πρωταγωνιστή αναβάτη να χαίρεται ας πούμε; Σε παρόμοια πτώση;;; Αν έχεις δει πάω πάσο αλλά οκ ρε συ μην βγάζετε μύθους. Δεν νομίζω ότι κλπ. Ψάχτε το κι αν ισχύει να το δεχτούμε και να τον χειροκροτήσουμε τον άνθρωπο δεν έχω πρόβλημα.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    την ευλογια του να χουμε
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cardion AB Grand Prix Ceske Republiky
    από dessert στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 17:49
  2. Remus Grand Prix στο ebay με 55 λίρες
    από Nik0s στο forum Honda Africa