Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 183

Θέμα: Σχόλια & ευχές περί "ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    ΩΡΑΙΟΣ!!!Χαίρομαι που ακούω θετικές εξελίξεις.Και να πω και κάτι άλλο (όσο "ηρωικό" κι αν ακούγεται) καιρός είναι να καταλάβουμε οτί ως καταναλωτές έχουμε δύναμη αρκεί να το ψάχνουμε και να το κυνηγάμε.Τώρα το άλλο,επειδή κάποιοι είναι ολίγον τι δύσκολο να είναι τη Δευτέρα στο Δελεαρ δεν θα μας πείραζε,με πείραζε θέλω να πω,και μια προσωπική ενημέρωση.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ...

...χαίρομαι που τα πράγματα εν τέλει πάνε καλά.Μόνο σε παρακαλώ να κρατάς ενήμερους και εμάς που δεν μπορούμε να
    έρθουμε δέλεαρ...(αν και θα το θέλαμε).

Με αγωνιστικούς χαιρετισμους (και σε αναμονή), Δημήτρης
    'Ενα Jameson με πάγο...

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    ante me to kalo ....

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

trop εισια τοπ!!

οταν τελικα τελεσηδηκησει το θεμα σου ξεκινα ενα νεο ποστ μ μια περηλιψη του τι εγινε αλλα αναλυτικα το τι εκανες και τι αποτελεσματα ειχαι...

αντε με το καλο!!!

ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ . ΕΙΘΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ......
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas

αυτό που με ενδιαφέρει σαν ανθρωπο είναι να βοηθήσω να μην ξανασυμβεί αυτό απο οποιοδήποτε λόγο και αν προερχεται...
    και περίμενα, και περιμένω σε αυτό τον οποιοδήποτε κατασκευαστή να με βεβαιώσει ότι θα κάνει τα πάντα για αυτό και όχι να μου προτείνει συμβιβασμούς.

Ή αν θελει να κρατήσει την φήμη του , να μου προσφέρει την αλλαγή κινητήρα και την αγορά της μηχανής απο την αντιπροσωπία, αλλά να σταθεί στο πλάι του πελάτη που κινδύνευσε θανάσιμα στο να ανακαλύψει αν είναι αστοχία υλικού και να ελένξει υπεύθυνα τα υπόλοιπα μηχανάκια δημοσιοποιώντας το συμβάν και δείχνοντας ότι είναι πρόθυμη να ελενξει για να το διορθώσει.

Αυτο θα με ικανοποιούσε και πιστεύω και τον οποιοδήποτε αγοραστή της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρείας.
    Και ξαναεπαναλαμβάνομαι για άλλη μια φορά και ξαναλέω:
    ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

καμία διαφωνία σε όσα λες,
    έχω ανοίξει άλλο μέτωπο με το συνήγορο του πολίτη και τον ΟΕΕΚ και έτσι δεν ασχολήθηκα παραπάνω.
    Το μόνο που έκανα ήταν να ενημερώσω το clubfocus.gr στο οποίο είμαι μέλος με όλες τις λεπτομέρειες της περίπτωσής μου ώστε να βγάλουν συμπέρασμα μόνοι τους.

Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον την ιστορία σου η οποία θα αποτελέσει οδηγό για άλλους που θα βρεθούν σε ανάλογη δυσάρεστη θέση.

Αγαπητέ tropeas συγχαρητήρια για την επιμονή σου και την εμμονή σου στη γραμμή ήθους που έχεις αναπτύξει και και υποστηρίζεις!
    Μόλις σήμερα διάβασα το post σου. Ελπίζω να έχεις ανάψει μια λαμπάδα για να ευχαριστήσεις αυτόν που σε φύλαξε και αν δε το έχεις κάνει, κάντο για να σε βοηθήσει και παρακάτω.
    Πραγματικά η μόνη οδός για να δικαιωθείς και ικανοποιηθείς είναι η κοινοποίηση προς όλους τους ενδιαφερόμενους και ωφελούμενους από την καλή φήμη της μάρκας της μοτοσικλέτας που οδηγείς, άλλωστε το έχουν ήδη προαναφέρει και από ότι κατάλαβα το έχεις και συ διαπιστώσει από το τρόπο που κινήθηκες. Καλή τύχη, δύναμη και συνέχισε να μας κρατάς ενήμερους για να ανοίγουν και τα δικά μας μάτια!!!!!

Υ.Γ Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, είμαι και εγώ κάτοχος SUZUKI GSXR 1000 και θα ήθελα να ξέρω την όλη έκβαση της υπόθεσης.

Tropeas μόλις είδα το ποστ σου!Δεν το πιστεύω ρε σύ!Μας έχουν καταραστεί ρε!Δε γίνετε αλλιώς!Πω ρε φούστη μου τι έπαθες!Το σκεφτομαι και μου σηκώνεται η τρίχα μπλοκάρισμα τροχού με 160 χλμ.!!!Πρέπει να είδες με παραλλαγή τον Χριστό φαντάρο.Καλά ξεμπερδέματα αδερφέ...
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    Τωρα πλακα μας κανεις ρε Τροπεα???? Αυτη ειναι η μηχανη της μοτοσικλετας σου!?!???!?!???

Επαθα πλακα λεμε. Η δικια μου ηταν βελουδο μπροστα στην ζημια που επαθες ρε φιλε και μην το αφηνεις ετσι γιατι δεν ειναι ζημια απο κακομεταχειρηση

είδα φως και μπήκα
    Φίλε μόλις σήμερα διάβασα το post σου και ,όπως όλοι, έπαθα πλάκα!!!! Όντως το οτι ζεις είναι θαύμα. Θαυμάζω το ήθος σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Δεν νομίζω οτι θα το έκανα στην θέση σου, Ίσως με μια καινούργια μηχανή (ολοκληρωτική αντικατάσταση, όχι μόνο κινητήρα) να συμβιβαζόμουνα. Εσύ όχι.

Και πάλι μπράβο σου. Μακάρι να σκεφτόμασταν όλοι έτσι.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα σου και πιστεύω οτι θα δικαιωθείς πανηγυρικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Ειχα παθει κατι αναλογο με το αμαξι μου οπου μετα απο αλλαγη βαλβολινων εσκασε η τσιμουχα στα πρωτα χλμ και πηρε ασχημα το κιβωτιο.Μετα απο 9 μηνες και απειλες για μυνησεις και γραμματα μου αλλαξαν το κιβωτιο.Καλα κανεις και επιμενεις και μακαρι ολοι να εκαναν ετσι!Το αξιζουν γιατι πριν την πωληση η συντρηπτικη πλειοψιφια ειναι ολο χαμογελα ενω μετα απο την πωληση αρχιζουν τα "ωραια"!Δωσε να καταλαβουν μεχρι τελικης πτωσεος,παρε τους τα boxerακια

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Το πρόβλημά σου δε λύνεται με επισκευή κλπ... Είναι πολύ πιό σοβαρό...

Για να λυθεί, πρέπει να...

... να ...

... να πάρεις Honda
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Και μετά το διαφημιστικό διάλλειμα, επιστρέφουμε στο πρόγραμμά μας.

Αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο που το κυνηγάς με νομικό τρόπο, γιατί είναι ΟΛΟΙ* αλήτες και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά το τι θα βάλουν στην τσέπη.

*ΟΛΟΙ είναι συνεργεία, αντιπροσωπείες, δήμαρχοι, ΥΠΕΧΩΔΕ, κλπ, κλπ.

Τις προάλλες ένας φίλος έπεσε σε λακούβα με 60χλμ (το όριο ήταν 80 εκεί) και πλήρωσε λάστιχο και ζάντα. "Γιατί δεν κάλεσες αστυνομία να κυνηγήσεις το δήμο και όποιον άλλο?". Η κλασική απάντηση: "Ε, που να τρέχω τώρα, θέλει λεφτά, χρόνο, κλπ".

Και οι αλήτες που έφτιαξαν το δρόμο, που πήραν τις μίζες, που αμέλησαν να ελέγξουν, κλπ, κλπ, κοιμούντε ήσυχοι και δεν πληρώνουν τίποτα
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    τροπεα φιλε μου ενα μεγαλω ΜΠΡΑΒΩ εισαι αξιος επενου φιλε μου μακαρι ολα να πανε καλα καλη δυναμη στο δρομο που διαλεξες
    ελπιζω μονο να ξερεις οτι ειναι μοναχικος και δυσκολος,
    οτι βοηθεια χρειαστης μην δυστασεις να ζητησεις απο εμενα την εχεις....
    καλη τυχη!
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  2. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 154
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 22:33
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια