Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Κατσε γτ αν εννοεις οτι εγω δινω τα λευτα μου εδω στη ιταλια ξερεις τι θα σου απαντησω??

Οτι οπως λενε ολοι (οσοι δεν σποουδαζουν εξωτερικο) μακαρι να χα λευτα να πηγαινα εξω να σπουδασω με αυτο το κωλοσυστημα που χουμε μπλεξει....και δεν εννοω μονο το ακατανομαστο συστημα για να μπεισ αλλα και το τι γινετε αφου μπεισ...
    Όχι μιλάω για τη στάση του καταστηματάρχη που ανέφερες
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ δεν πάω σε μεγάλο μαγαζί η αντιπροσωπία αν δεν ξέρω τι θέλω να αγοράσω.
    Ακόμα και στην περίπτωση που ο υπάλληλος είναι καλός και φιλότιμος δεν είμαι σίγουρος οτι είναι γνώστης του αντικειμένου.Εκτός αν ξέρω τι θέλω και πάω με part number να αγοράσω.
    Στις περιπτώσεις που την ψάχνω γιατί δεν ξέρω, βρίσκω μαγαζί μικρό που το δουλεύει ο ιδιοκτήτης και κανας υπάλληλος και ψωνίζω απο εκεί με μια μικρή έρευνα γύρω για τιμές.
    Και μια μικρή διαφορά στην τιμή θα την πληρώσω, δεν με μοιάζει, φτάνει να γίνει η δουλειά μου σωστά.

... ήθελα να 'ξερα, όλοι εσείς που έχετε παράπονα απο τον αντιπρόσωπο & οποιονδήποτε αντιπρόσωπο, κάνατε πουθενα τα παράπονά σας, ώστε να πιάσουν τόπο?

επειδή κάποιος, κάποτε με κάποιο τρόπο, πήρε μια αντιπροσωπεία, σημαίνει ότι θα πρέπει να τον ''λουζόμαστε'' για μια ζωη?

οι αγορές μέσω internet, δεν είναι ούτε η μόνη, και σαφώς δεν είναι η καλύτερη λύση ...
    γιατί δλδ να έχω την αγωνία, αν θα μου τα στείλουν, πότε θα μου τα στείλουν, αν θα είναι σωστό το νούμερο, αν θα φαίνεται το ίδιο όμορφο απο κοντά, όπως και στη φωτογραφία....
    και αν είναι ελαττωματικό, τι πρέπει να κάνω? θα το δεχτούν πίσω?....και φτου ξανα απο την αρχή διαδικασίες κλπ κλπ κλπ ....

θέλω ρε φίλε να μπω σε ενα κατάστημα κατάλληλα διαμορφωμένο, με ποικιλία σε μοντέλα, χρώματα & νούμερα, να μου πούν μια καλημέρα, να δοκιμάσω με την ησυχία μου, να πάρω και μια δευτερη γνώμη, να ακουσω και τη συμβουλή ενός ενημερωμένου και έμπειρου πωλητή, και να ακούσω και ένα ευχαριστώ όταν θα φευγω!

η όλη διαδικασία, είναι μέρος της απόλαυσης, πως να το κάνουμε?

και όταν θα χρειαστώ μια βοήθεια, επειδή χάλασε ένα φερμουάρ ή μια ραφή, να μπορω να απευθυνθώ στο ίδιο κατάστημα, να μου προτείνουν μια λυση, και να με βοηθήσουν αν μπορούν και όχι να κάνουν ότι δε με ξέρουν!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

To prs γιατι εκλεισε? Και ποιος ειναι ο Ισπανος που αναφέρατε?
    Άδραξε τη μέρα...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Έχω κι εγώ τις εμπειρίες μου από το συγκεκριμένο μαγαζί.

Εμπειρία 1η:
    Είχα πάρει το Dainese Wave(κροκόδειλο) και κάτι άλλα πραγματάκια και βγήκε ένα σύνολο 200 κάτι ευρώ. Του λέω να τα βάλουμε σε δόσεις και μου λέει 'μα είναι πολύ μικρό το ποσό πού να βάζουμε τώρα δόσεις'.ΟΚ λέω μετρητοίς πόσα;Πάλι μου λέει είναι μικρό το ποσό για να κάνω κάτι καλύτερο.

Εμπειρία 2η:
    Πήγα να δοκιμάσω το Santa Monica το οποίο έκανε εκεί 620-640(Μου είπανε ότι είναι πολύ καλή τιμή ).Με το που τους είπα να το δοκιμάσω με ρωτάνε 'θα το πάρεις;' λέω θα δώ δέν ξέρω. Εκεί κάπου ξίνισαν και αρχίσανε κάτι π@π@ριές του στύλ 'βγάλε το ρολόι μήν μας σκίσει το μπουφάν μας ','προσεχτικά το φερμουάρ( ) κλπ.

Εμπειρία 3η(από τον επίσημο συνεργάτη τους στην Καλλιρόης ProShop):
    Ήταν η έκθεση μοτοσυκλέτας και αυτοί είχαν περίπτερο εκεί. Την ίδια περίοδο στο περιοδικό 0-300 είχε διαφήμιση από ένα μαγαζί στην Αθήνα και είχε στη διαφήμιση το Santa Monica προσφορά 520 ή 530 Ευρώ. Το λέω στον τύπο στην έκθεση που μου είπε επίσης ότι 620 είναι πολύ καλή τιμή και μου λέει 'αποκλείεται!κάπου είσαι λάθος ή δε διάβασες καλά'.Του λέω ότι τέτοια πράγματα δέν τα ξεχνάω.Και εκεί μου λέει ότι 'και έτσι να είναι κάτι μου βρωμάει.Ή μαιμού θα είναι ή κανένα χρώμα που δέ θα πουλάει ή νούμερο ή μεταχειρισμένο'. Τα λόγια περισσεύουν.

Πάντως όσα και να γράφουμε εδώ γι αυτά τα πράγματα άν δέ στείλουμε ένα mail στα κεντρικά της dainese στην Ιταλία δύσκολα θα δούμε βελτίωση.

Πάντως όσα και να γράφουμε εδώ γι αυτά τα πράγματα άν δέ στείλουμε ένα mail στα κεντρικά της dainese στην Ιταλία δύσκολα θα δούμε βελτίωση.
    πολυ καλη πρωτοβουλεία Αν και το καλυτερο ηταν να μην πατάει κανεις πια εκει
    Άδραξε τη μέρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
    πολυ καλη πρωτοβουλεία Αν και το καλυτερο ηταν να μην πατάει κανεις πια εκει
    μη νομιζεις ότι πατανε και πολλοι...

το θέμα ειναι οτι την αντιπροσωπεια εξακολουθει και την εχει ο ιδιος ομως, οποτε και οι τιμες και η υποστηριξη εξαρτωνται απο αυτον, ανεξάρτητα απο το ποιο μαγαζι θα αγορασεις!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Πωλητές...

που να δείτε που έχω πάει σε επίσης πολύ μαγαζάτορα στα βόρεια. Μιλάω με πωλητή για μεταχειρισμένη μηχανή που έχει στη βιτρίνα (9.000 παρακαλώ) και λέω ευγενικά:

"ενδιαφέρομαι ... και θα ήθελα να το οδηγήσω..."

και η απάντηση:

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ !!!"

και του απαντώ: "ε ξέρετε αν δεν γίνεται...τότε δεν ενδιαφέρομαι" και φεύγω. Δεν ίδρωσε καν το παληκάρι.

Έβαλα γνωστό που ήξερε τον μαγαζάτορα για να μου βάλουν πινακίδες ΔΟΚ την επόμενη μέρα να το οδηγήσω τελικά, μόνο και μόνο να μου φύγει η περιέργεια.

Βέβαια ούτε λόγος να ψωνίσω απο κει...

Ήθελα να 'ξερα με τον μισθό που παίρνει ο συγκεκριμένος πωλητής τον παίρνει να κάνει και τον μάγκα???

Έρε ξύλο που θέλουν
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παίδες το όλο θέμα της συμπεριφοράς του πωλητή και καταναλωτή αγγίζει σχεδόν όλες τις μορφές επιχειρήσεων στην Ελλάδα και όχι μόνο αυτές τριγύρω από τις moto. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο πιο σύνθετο από όσο πιστεύουμε και έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Το σίγουρο είναι όμως ότι δεδομένου της βαλκανικής μπουρτζοβλαχικής νοοτρπίας που μας δέρνει η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Κάποιοι αναφέρουν το εξωτερικό ως παράδειγμα η πρότυπο πελατειακής εξυπηρέτησης και μπορεί να συμφωνώ μαζί τους, αλλά ξεχνάνε ότι στο εξωτερικό δύσκολα μπαίνει κανείς σε ένα μαγαζί με την συμπεριφορά που μπαίνει ένας Έλληνας -- «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε». :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox

Re: Πωλητές...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    που να δείτε που έχω πάει σε επίσης πολύ μαγαζάτορα στα βόρεια. Μιλάω με πωλητή για μεταχειρισμένη μηχανή που έχει στη βιτρίνα (9.000 παρακαλώ) και λέω ευγενικά:

"ενδιαφέρομαι ... και θα ήθελα να το οδηγήσω..."

και η απάντηση:

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ !!!"

και του απαντώ: "ε ξέρετε αν δεν γίνεται...τότε δεν ενδιαφέρομαι" και φεύγω. Δεν ίδρωσε καν το παληκάρι.

Έβαλα γνωστό που ήξερε τον μαγαζάτορα για να μου βάλουν πινακίδες ΔΟΚ την επόμενη μέρα να το οδηγήσω τελικά, μόνο και μόνο να μου φύγει η περιέργεια.

Βέβαια ούτε λόγος να ψωνίσω απο κει...

Ήθελα να 'ξερα με τον μισθό που παίρνει ο συγκεκριμένος πωλητής τον παίρνει να κάνει και τον μάγκα???

Έρε ξύλο που θέλουν

ποιο μαγαζι γιατι καιγομαι να μαθω αν δεν θες να πεις πμ

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
    Φίλε, δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε πιστεύω οτι με τα γραφόμενα σου προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον (απαράδεκτο) τρόπο που έχουν ορισμένοι "επαγγελματίες". Επισημαίνω όμως οτι κάποια στιγμή όλοι οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουμε οτι την δουλειά την κάνουμε για να βγάλουμε το ψωμί μας, όχι για την διασκέδασή μας.

Εάν λοιπόν μπεί πελάτης στο μαγαζί ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να το εξυπηρετήσει ευγενικά και τυπικά - και ας μην χαμογελάει - όχι να κατεβάζει μούτρα και να έχει υφάκι. Το ίδιο ισχύει για όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ

Συγγνώμη εάν έθιξα πρόσωπα ή καταστάσεις, την άποψη μου εκφράζω

Πες τα χρυσοστομε .....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Για να μην είμαστε τελείως μηδενιστές να πώ κ εγώ την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο μαγαζί.

Όταν ψαχνόμουν για ολόσωμη πήγα εκεί να δοκιμάσω τη dainese laguna seca.
    Τα παιδιά δεν είχαν κανά πρόβλημα να τη δοκιμάσω.
    Μάλιστα τους ρώτησα αν μπορώ να τη δοκιμάσω πάνω στη μηχανή κ δν είχαν αντίρρηση.

Όταν χρείαστηκε να ζητήσω μια βεβαίωση 4 μήνες αργότερα για το ποιά είναι η επίσημη τιμή
    της φόρμας στην Ελλάδα μου την έβγαλαν με σφραγιδα και υπογραφή.

Βέβαια ξινισμένα μουτράκια συνάντησα κ εγώ αλλά ό,τι ζήτησα το έλαβα.

Πολύ πιθανόν επειδή δεν μπορούσαν να αρνηθούν την εξυπηρέτηση σ'ένα γλυκό αγόρι...

Και εγώ είχα πάει να δοκιμάσω δερμάτινο το οποίο -εν γνώση τους- θα το αγόραζα μετά από από συνεργάτη τους (ο οποίος δεν το είχε στοκ). Παρόλο που και δουλειά είχαν και δοκίμασα πάνω από 5 διαφορετικά, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα σε σημείο που μου έκανε εντύπωση.

You BETA believe...

Γεία σας καινούργιος εδώ και ξεκινάω με γκρίνια...
    Αποφάσισα να αγοράσω μια ΅ΒΜW και συγκεκριμένα το GS1200R. Πρωτότυπο εεεε;;;

Αρχισα να ψάχνω τις τιμές και από περιέργεια ρώτησα και συγγενή μου που διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ να ρωτήσει τιμές έτσι για να ξέρω και να συγκρίνω....Εχουμε και λέμε λοιπόν:

F650GS 8000€ 8220$ δηλαδή 5870€ περίπου
    F800GS 10000€ 10500$ δηλαδή 7500€ περίπου
    GS1200R 13800€ 14600$ δηλαδή 10430€ περίπου
    GS1200R (Andv.) 15200€ 16600$ δηλαδή 11860€ περίπου

Αυτά και φυσικά τα μηχανάκια γυμνά σε αντίθεση με τους Αμερικάνους που ειδικά σε περίοδο εκπτώσεων εχούν φανταστικές προσφορές.....Αλήθεια οι εκπτώσεις γιατί δεν έχουν θέση στο χώρο της μοτοσυκλέτας;;;
    ΄Κάποτε θα πρέπει να δωθεί μια πειστίκή εξήγηση από όλους τους εμπλεκόμενους, γιατί είναι τόσο ακριβά τα προϊόντα που σχετίζονται με τις μηχανές αλλά και οι μηχάνές στην Ελλάδα;;;

Μην γκρινιάζουν κάποιοι που ψωνίζουμε από το internet και πάμε μόνο για δοκιμή στα μαγαζιά τους. Οι διαφορές στις τιμές είναι χαοτικές! Αν θέλουν τα μπικικίνια στις τσέπες τους ας ξεκινήσουν με ένα 30% κάτω για να ισοφαρίσουν τους έξω και 40% αν θέλον να συναγωνιστούν τα αμερικάνικα e-shop... Αν έχετε και κάποιο γνωστό να σας το στείλει ακόμα καλύτερα. Δεν επικροτώ αυτή την τακτική γιατί είναι επιζήμια για την οικονομία αλλά δεν μπορώ και την κοροϊδία που είναι επιζήμια για την τσέπη μου και την νοημοσήνη μου.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Είμαι πολύ κιτσαρίας
    από Road67 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 12:36
  2. Τελικά είμαι άρρωστος πολύ…..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 18:50
  3. Ειμαι πολυ προβληματισμενος...
    από Runner Ducati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί