ρε συ, και με τελωνείο δεν θα σου ανέβει η τιμή?
όπα, το S .... αυτό εδω ελλάντα έχει 23? 24? ....
ρε συ, και με τελωνείο δεν θα σου ανέβει η τιμή?
όπα, το S .... αυτό εδω ελλάντα έχει 23? 24? ....
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν πρόκειται να κάνω καλύτερο χρόνο. Χειρότερο είναι ακόμη πιο πιθανό.
Μπορεί να γυρνάς γρήγορα ή και γρηγορότερα ακόμη και με τα 250 στην πίστα. Θέλει χέρια και κυρίως χρόνο μέσα στην πίστα για προπόνηση. Τι είναι τα δευτερόλεπτα? Στραγάλια? Δεν κάνει η μηχανή το γυρολόγιο. Σιγουρα βοηθάει ως ένα βαθμό μια καλοστημένη κυρίως μηχανή (και όχι απλά μια πιο δυνατή) ειδικα για τους λιγότερο έμπειρους αναβάτες. Με 110-130 ίππους (που έχει και το TLR) είμαι υπερευχαριστημένος από οποιαδήποτε μηχανή. Τους περισσότερους πάρτε τους εσείς που μπορείτε να τους διαχειριστείτε.
Ούτως ή άλλως δεν έχω 15.000 να δώσω αλλα εαν είχα γιατί να μην τα έδινα για το καλύτερο ώστε σε περίπτωσης μεταπώλησης να έχεις χάσει το ελάχιστο δυνατό?
Υ.Γ Το S είναι και γι αυτό είναι σούπερ η τιμή ακόμη και με το τελωνείο. Το τελωνείο είναι πάντως 13% επί της τιμής αγοράς. το ξέρω γιατί έχω εκτελωνήσει μηχανή. Εαν μάλιστα την δηλώσεις τρακαρισμένη (έυκολο εαν βγάλεις ότι βγαίνει) και άρα με πολύ χαμηλή τιμή δεν επιβαρύνεσαι και πολύ.
!!! Παίζει και αυτό αλλα χωρίς reserve priceτο φοβάμαι λίγο (ως πολύ) για καμιά απατεωνιά ----> 1098 S
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
.... Με 110-130 ίππους (που έχει και το TLR) είμαι υπερευχαριστημένος από οποιαδήποτε μηχανή. Τους περισσότερους πάρτε τους εσείς που μπορείτε να τους διαχειριστείτε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το δολωμα ειναι αυτο για να πουλησει?Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
CBR 1000RR 2008 Track Day με τιμή 17.000ευρώ
παραδοξως η φοτο το κολακευει αλλα αμα το δεις απο μπροστα.......![]()
σε αυτα τα λεφτα 1098 δαγκωτο:smilea:
Nα ρωτησω κατι που δεν ειπε κανεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Grizmo
Edo kai 2 vdomades exo mpei sthn mpriza gia SS thelo apla na akouso gnomes oson afora thn epilogi anamesa se RR1000 kai GSX-r 1000 K8....Kai oi 2 einai eksisou sexy...alla kai epi tis ousias me endiaferei na akouso gnomes...prosopika exo 45-55 pros to GSX-r...
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι μηχανη εχεις τωρα?
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Kalimera se olous.....meta apo poly skepsi kai afou akousa kai diavasa oles tis gnomes kai sas eyxaristo gia thn voithia kai ton xrono pou analosate gia to dilima pou eixa...kateliksa telika kai exthes piga kai thn ekleisa....tora eimai sthn anamoni....perimenontas thn "Morfoula"....
Kai gia na mhn ksexaso...to K8 tha paro..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se mple apoxrosis..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Grizmo
Kalimera se olous.....meta apo poly skepsi kai afou akousa kai diavasa oles tis gnomes kai sas eyxaristo gia thn voithia kai ton xrono pou analosate gia to dilima pou eixa...kateliksa telika kai exthes piga kai thn ekleisa....tora eimai sthn anamoni....perimenontas thn "Morfoula"....
Kai gia na mhn ksexaso...to K8 tha paro..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se mple apoxrosis..![]()
![]()
μπλε ε καλο και το μπλε μωρε
ενταξει θα εχεις 3 αλογα λιγοτερα επειδη δε πηρες μαυρο αλλα οκ![]()
καλες βολτες![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
καλοταξιδο!!!
...αν κ πολυ φοβαμαι οτι ο souza εχει δικιο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!