Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: 11ο 36ώρο οδοιπορικό αντοχής (τα μεθεόρτια).

Καλημέρες!

Να πω και εγώ ότι και οι υπόλοιποι...Οτι περάσαμε καταπληκτικά και η κούραση αν και δεν ήταν όλη γλυκειά είχε θετικό αποτέλεσμα σε αυτήν την εμπειρία.

Αυτό που ένιωσα φέτος πιο πολύ ήταν το καταπληκτικό συναίσθημα του να είσαι γνωστός μεταξύ αγνώστων.

Σε όποιο γκρουπ και να κολλήσαμε νιώθαμε σαν να τους ξέρουμε όλους..

Αυτά είναι...

Δείτε εδώ http://www.tapa.gr/galleries/2008_05_36hours/ τις δικές μου φωτογραφίες και να δώσουμε ένα ραντεβού όχι μόνο για τον επόμενο χρόνο αλλά και για πολλά ακόμα.

Ηλίας.
    .H

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Δυστυχώς για το δυτικό γκρούπ το φετινό 36 ωρο δεν τελείωσε όπως περιμεναμε...

Προσωπικά θα ακολουθούσα το πρόγραμμα μόνο του Σαββάτου καθώς την Κυριακή με περίμενε ένα 36 ωρο με το τουτού μέχρι την Ορεστιάδα με επιστροφή τη Δευτέρα. Bil και Θύμιος είχαν σκοπό να τερματίσουν και να επιστρέψουν Γιάννενα το ίδιο βράδυ.

Παρασκευή ξεκινήσαμε κατά τις 5 από Γιάννενα για Αθήνα. 2 μέλη τoy motoguzziclub απο την Κοζάνη τα οποία δεν έχουν χάσει 36ωρο (Ο κυριάκος και ο αργύρης ) μας κράτησαν με ιστορίες ξάγρυπνους στο ξενοδοχείο μέχρι τις 3 περίπου.

5κ30 εγερτήριο και γρήγορα στη Μάνδρα για να βρούμε τους υπόλοιπους. Εκεί γνωρίσαμε και τον Καπετάνιο αλλά και τον npat . Οπως και πέρσι ΔΕΝ είχαμε ανοίξει κανένα χάρτι, δεν είχαμε καλά καλά διαβάσει που θα βγάζαμε φωτο. χύμα σο κύμα για άλλη μια φορά :rotflmao:

Για τη διαδρομή δεν αξίζει να πώ κάτι παραπάνω, ήταν τέλεια όπως είπαν και τα παιδιά.

Το άσχημο κομμάτι τώρα.... Μια δική μου πτώση στισ στροφέσ μετά την πρώτη φωτό μου έριξε το υθικό. Παρόλο που έσπασε μόνο το αριστερό φλάς (άς είναι καλά τα κάγκελα) έχασα λίγο το κέφη μου.

Επίσης ο κολλητός γιατρός (Bil) στην προσπάθειά του να πιάσει τον Θύμιο στις στροφές πρίν το φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα, ΚΑΤΑΦΕΡΕ να κάνει άλμα με το Στρομ σε χαντάκι δίπλα στο δρόμο και να προσγειωθέι όρθιος μέσα σε λάσπες Οσκαρ κ@λοφαρδίας αφού το έσωσε χωρίς καμία ζημιά.

Οταν κατά τις 6 φτάσαμε στα Γιάννενα, εγώ πήρα πορεία για το σπίτι ενώ οι άλλοι δύο συνεδρίασαν για το τί θα κάνουν. Μπορεί στα χωριά να μην υπήρχε πρόβλημα με την βενζίνη, όμως όταν θα τερμάτιζαν στην Πάχη κατά τις 9 το βράδυ, θα έπρεπε να γυρίσουν Γιάννενα αφού τους περίμενε δουλεία την επομένη. Με το πρόβλημα της βενζίνης να υπάρχει στην εθνική και με το φόβο να μην μπορούν να επιστρέψουν Γιάννενα εγκαίρως, ΣΟΦΑ κατ εμέ, εγκατέλειψαν την προσπάθεια και αυτοί.

Δυστυχώς οι δύο αυτές αναποδιές δεν μας επέτρεψαν να κινηθούμε πολύ γρήγορα και από τη στιγμή που "την πατάς" οδηγάς και πιο επιφυλακτικά και πιο σφιγμένα.

Ελπίζω το επόμενο 36 ωρο να μας πάει καλύτερα σαν παρέα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Ελπίζω το επόμενο 36 ωρο να μας πάει καλύτερα σαν παρέα.
    Μακάρι ρε σεις

Ευτυχώς μικροαναποδιές χωρίς κατι σοβαρό

Η βενζίνη ήταν μεγάλο θέμα για πολύ κόσμο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Συνέχεια προς Κλειτορία και στη διασταύρωση για Πάτρα παίρνουμε το φημισμένο 110.
    + 1 = 111

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    + 1 = 111
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Ακολουθούσες όποια διαδρομή ήθελες, παιρνώντας από τις φωτοστάσεις όποτε ήθελες. Αν δεν ακολουθόυσες την προτεινόμενη διαδρομή, έχανες την ασφάλεια της σκούπας!!! Και ειδικά την Κυριακή, με το πρόβλημα της βενζίνης ήταν τεράστιο ρίσκο να κάνεις κάτι τέτοιο!
    Καλά, αυτό είναι συζητήσιμο...

Στα χαρτιά της συμμετοχής γράφει "Προϋπόθεση για τη χρήση της 'σκούπας' είναι ο συμμετέχων να ακολουθεί πιστά τη διαδρομή αλλά και τα όρια χρόνου του οδοιπορικού. Μοτοσυκλέτα που θα δώσει βλάβη ενώ την έχει προσπεράσει το φορτηγό (το οποίο κανονικά ακολουθεί τους τελευταίους, δεν θα εξυπηρετηθεί." Πολύ λογικό και σωστό, έτσι;

Όταν όμως εγώ έπεσα ανάμεσα στο Λεβίδι-Κανδήλα και τηλεφώνησα (γύρω στις 11) μου απάντησαν ότι πλησίαζαν στην Αθήνα και κόντευαν να μείνουν κι από πετρέλαιο! Και μέσα στην επίσημη διαδρομή ήμουν και ούτε σε παράλογη ώρα. Αυτή είναι η μοναδική ένσταση μου για τη διοργάνωση. Ούτε για το ατύχημα μου δεν κατηγορώ κανένα (100% δικό μου λάθος), ούτε για το δύσκολο της διαδρομής (εν γνώση μου συμμετείχα). Όμως δεν μπορείς να παρατάς τον άλλον έτσι! Και για να είναι τέτοια ώρα τόσο μπροστά μας κάτι μου λέει ότι μπορεί και να μην μπήκαν στην ενδοχώρα της Πελοποννήσου αλλά να πήγαν από Ρίο-Κόρινθο...

Για την ιστορία, με βοήθησαν ο Ghostdog κι ένας φίλος του με Z750S που με ακολουθούσε (χίλια συγνώμη αλλά ξέχασα το όνομα σου) κι ένας χριστιανός με ένα Hilux που σταμάτησε και μας βοήθησε να την πάμε στο Λεβίδι (και ο οποίος εντέλει έδειξε πολλή περισσότερη αλληλεγγύη από την σκούπα που αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει! ).:a28:
    Όσο για τα παιδιά, το μόνο που μπορούσα για να ανταποδώσω την βοήθεια τους ήταν να τους δώσω την βενζίνη μου, τίποτα μπροστά σε αυτό που έκαναν για μένα. Χίλια respect παιδιά!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat

Ένας στοιχειώδης σχεδιασμός, λοιπόν, μια ρεαλιστική εκτίμηση των δυνάμεών σου, και όλα γίνονται...

Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ όλα τα παιδιά της παρέας:

Ηλία,
    Γιώργο,
    Δημήτρη,
    Χρίστο,
    Σοφιανό.

Παίδες να το ξανακάνουμε! (Ελπίζω αυτή τη φορά να μην ξέχασα κανένα).

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
    ............
    ηλια δεν ηξερα οτι εισαι μελος του φορουμ !!!

anyway...και του χρονου φιλε !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    ..........
    αδερφε σε ειδα στο πρωτο τσεκ ποιντ και ενω μου ειπε ο ο καπετανιος ποιοι ειστε δεν σας προλαβα γιατι φευγατε !!!

ευτυχως η στραβες που σας εκατσαν δεν ηταν κατι σοβαρο!!!

ελπιζω συντομα να βρεθουμε και να τα πουμε !!!

του χρονου θα παει καλυτερα !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από diktiomenos
    Καλά, αυτό είναι συζητήσιμο...

Στα χαρτιά της συμμετοχής γράφει "Προϋπόθεση για τη χρήση της 'σκούπας' είναι ο συμμετέχων να ακολουθεί πιστά τη διαδρομή αλλά και τα όρια χρόνου του οδοιπορικού. Μοτοσυκλέτα που θα δώσει βλάβη ενώ την έχει προσπεράσει το φορτηγό (το οποίο κανονικά ακολουθεί τους τελευταίους, δεν θα εξυπηρετηθεί." Πολύ λογικό και σωστό, έτσι;

Όταν όμως εγώ έπεσα ανάμεσα στο Λεβίδι-Κανδήλα και τηλεφώνησα (γύρω στις 11) μου απάντησαν ότι πλησίαζαν στην Αθήνα και κόντευαν να μείνουν κι από πετρέλαιο! Και μέσα στην επίσημη διαδρομή ήμουν και ούτε σε παράλογη ώρα. Αυτή είναι η μοναδική ένσταση μου για τη διοργάνωση. Ούτε για το ατύχημα μου δεν κατηγορώ κανένα (100% δικό μου λάθος), ούτε για το δύσκολο της διαδρομής (εν γνώση μου συμμετείχα). Όμως δεν μπορείς να παρατάς τον άλλον έτσι! Και για να είναι τέτοια ώρα τόσο μπροστά μας κάτι μου λέει ότι μπορεί και να μην μπήκαν στην ενδοχώρα της Πελοποννήσου αλλά να πήγαν από Ρίο-Κόρινθο...
    δεν το γνωριζω αυτο φιλε.απλα να πω χωρις σε καμια περιπτωση να λεω οτι εχεις αδικο οτι εχουνε ενα ελαφρυντικο.το θεμα με τις βενζινες αποδιωργανωσε πολυ τα πραγματα...

οπως και να χει ευχομαι να μην επαθες κατι σοβαρο και το τελος να ηταν αισιο.

36 ΩΡΕΣ 2008:Αποτελεσματα Α,Β,Γ,Δικαβαλο

tasoulisk

Πήγαμε στην απονομη χθες, απο το Moto.gr o Siraxanz πήρε κυπελλο στην ομάδα που ήταν

Του χρόνου πιο οργανωμενοι

Ειμασταν μεταξυ των 33 (απο τις 190) μηχανών που τερματισαν έχοντας κάνει πληρη διαδρομή

Γενικότερα καλές κατατάξεις στις επιμερους κατηγορίες, αλλα έχοντας αφήσει το αρχικό παιχνίδι των χρόνων, έφτασα στο checkpoint με 2 ώρες και 12 λεπτά προπορεία :rotflmao:

164 βαθμοι ποινής με το καλημερα

Οπότε

Του χρόνου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Για μενα ακουσες τιποτα??? μηπως βγηκα πρωτος.

Για σας παίδες και του χρόνου με υγεία

Και η δική μου πινελια στο 36ωρο
    Δέν φοβάμαι την τρομοκρατία - είμαι παντρεμένος!!

και ετσι για τον χαβαλε.....καταταξη....

στη 1η κατηγορια:

caesarsk 5ος
    tai 11oς

στη 2η κατηγορια:

Cpt. Haddock 20oς

στη 3η κατηγορια:

dimzab 6ος
    TROOPER 8ος
    npat 9ος

στο ομαδικο:

siraxanz,kokkinos1 1οι!!!!!!!!!!!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2011 - Τα μεθεόρτια
    από gixxerpap στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 647
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2011, 07:24
  2. Ετήσια moto.gr, 2009: Τα μεθεόρτια...
    από npat στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 587
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 00:08
  3. 36 ώρες 2009, 12ο οδοιπορικό αντοχής
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 328
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2009, 18:19
  4. 36ωρο χωμ.αντοχής & περιπέτειας 23,24-5-09
    από taxydromos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2009, 16:50

Κανόνες δημοσιεύσεων