Σίγουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Δεν θα βγάλουμε άκρη ...![]()
![]()
![]()
![]()
Σίγουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
πως να βγάλουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
Η κοπέλα θέλει ενα μηχανακι βολικο για πολη και βολτες κι εσεις θέλετε να την κανετε συνδρομήτρια στο "Αρχαιολογία και Αρχαιοι Πολιτισμοι"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πως να βγάλουμε...![]()
Η κοπέλα θέλει ενα μηχανακι βολικο για πολη και βολτες ...
![]()
αν ειναι ετσι τοτε:
honda c50 ''κιταρισμενο''() στα 70κε
οτι πρεπει για πολη και βολτες
.+-
![]()
πως να βγάλουμε...![]()
Η κοπέλα θέλει ενα μηχανακι βολικο για πολη και βολτες κι εσεις θέλετε να την κανετε συνδρομήτρια στο "Αρχαιολογία και Αρχαιοι Πολιτισμοι"
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
υγ: ποτε βγαλατε ακρη με το να λετε ποιο μηχανακι να παρει ποιος, για να βγαλετε και τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
έλα να μου δείξεις πως θα είναι το τρικύλιδρο σου μετά από 15 χρόνια και θα σου πω πόσο θα μοιάζει με την Πυραμίδα του Χέοπα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πως να βγάλουμε...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(το βλέπω να πηγαίνει αλλού το thread ... και το είπα δεν θα βγάλουμε άκρη... )![]()
κακίες! κατά βάθος ζηλευετε που ενα παλιό μηχανάκι εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι αξιόπιστο και σοβαρό και να τα κάνει όλα και να συμφέρει και να είναι και ωραίο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πως να βγάλουμε...![]()
![]()
χοντα rulz!
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ενας...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
έλα να μου δείξεις πως θα είναι το τρικύλιδρο σου μετά από 15 χρόνια και θα σου πω πόσο θα μοιάζει με την Πυραμίδα του Χέοπα ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(το βλέπω να πηγαίνει αλλού το thread ... και το είπα δεν θα βγάλουμε άκρη... )![]()
![]()
ΔύοΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κακίες! κατά βάθος ζηλευετε που ενα παλιό μηχανάκι εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι αξιόπιστο και σοβαρό και να τα κάνει όλα και να συμφέρει και να είναι και ωραίο...
χοντα rulz!
![]()
![]()
(μαζεύονται οι χοντάκηδες όπως οι χάνοι γύρω απ' τ' αγκιστρι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ενας...![]()
Δύο![]()
(μαζεύονται οι χοντάκηδες όπως οι χάνοι γύρω απ' τ' αγκιστρι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ ήμουν ο όμορφος με μια ελαφριά αξυρισιά :oΑρχικά δημιουργήθηκε από nancy_8
παιδιά για σας είναι πιο εύκολο να θυμόσαστε ένα ατομο. εγώ ξαφνικά ειδα 20.
(c) spammerakis![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nancy_8
γειά σου οperater τι κάνεις?
χαιρετισμούς στην φίλη σου.
εδω ειμαι και εγω μετα απο αρκετο καιρο γραφτηκα και εγω σε λιγο καιρο θα χω και την μηχανη και ολα καλα!!!αντε να τα χανα πουμε σε καμια συναντηση
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
για την πολη και για χαλαρες βολτες, ιδανικο για καινουργιο οδηγο, αξιοπιστο, αραια και φθηνα σερβις ---> drz 400
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ρε παιδια το θυμαμαι το σαρκ το κρανος την ταινεια τον κατανα τον μπαρτλαλ()κατι αλλα κουλαδια εκει την ντρουνα την εξτραλαντζ την δημητρα την κορη της ντρουνα μια γεωργια?τζορτζινα?(γαμωτ δε θυμαμαι) εμενα φυσικα που ειμαι πασιγνωστη τη σομπερ που θελει λεει να παει στο βουνο(αβυσσος η ψυχη της γυναικας-χεχεχε).........ποια αλλη ηταν γαμωτ??
![]()
ααα
er-6![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κατσε να σε ξεμπερδεψουμε....
τι δουλεια εχεις εσυ; κοριτσι πραμα με στρητακια;
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εμένα δεν με ανέφερες....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
...
er-6![]()
Πασίγνωστο μέλος του φόρουμ.. :smilea:
ειπα......και κατι αλλα κουλαδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εμένα δεν με ανέφερες....Πασίγνωστο μέλος του φόρουμ.. :smilea:
![]()
![]()
![]()