θα μεινω στην ειρωνια.εσυ θα μου πεις που ξερεις οτι ειναι πρακτορας?Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
κατι επι του θεματος εχεις να πεις η θα μεινεις παλι στην ειρωνια?
θα μεινω στην ειρωνια.εσυ θα μου πεις που ξερεις οτι ειναι πρακτορας?Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
κατι επι του θεματος εχεις να πεις η θα μεινεις παλι στην ειρωνια?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα μεινω στην ειρωνια.εσυ θα μου πεις που ξερεις οτι ειναι πρακτορας?
οχι δεν θα σου πω,πιο ευκολα θα επειθα μια γιαγια οτι δεν υπαρχουν καλλικαντζαροι παρα εσενα για τα ρεπορταζ του πρακτορογλου.
και δεν εχω καμια διαθεση να μετατρεψω το θρεντ σε προσωπικη αντιπαραθεση.εχει ξανασυμβει και δεν μουαρεσε καθολου,αυτα.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
δεν ειναι αντιπαραθεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
οχι δεν θα σου πω,πιο ευκολα θα επειθα μια γιαγια οτι δεν υπαρχουν καλλικαντζαροι παρα εσενα για τα ρεπορταζ του πρακτορογλου.
και δεν εχω καμια διαθεση να μετατρεψω το θρεντ σε προσωπικη αντιπαραθεση.εχει ξανασυμβει και δεν μουαρεσε καθολου,αυτα.
απλα μου τη σπαει το να βγαινεις εδω και να κατηγορεις εναν ανθρωπο για κατι χωρις να μπορει να απαντησει και οταν εγω κανω το ιδιο σε σενα in your face να αρχιζεις τους ελιγμους.
αν μη τι αλλο ειμαι πιο ευθης απο σενα που κατηγορεις χωρις να μπορει να μιλησει ο αλλος.
και τωρα εχεις κανενα στοιχειο για το οτι ειναι πρακτορας η απλα ειπες να πεις τη :a31: σου?
για να καταλαβω δλδ πως το βλεπεις το πραμα.
και για να μη χαλασει το θρεντ απαντησε μου σε πμ.
to οτι ενοχλησαν ΚΑΙ το ΚΚΕ καποιες εκπομπες του ειναι γεγονος.με την ιδια λογικη εχει κανει και αντιάμερικανικη προπαγανδα.ασχετα αν συμφωνουμε στο περιεχομενο καποιον εκπομπων να χαρακτηριζουμε καποιον ...πρακτορα ειναι και ευκολο και....ελληνικο!να το αποδειξουμε ειναι το δυσκολο οπως επισης και να μιλησουμε και λιγο σοβαρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
κοψανε το πρακτορακι?
και ποιος θα κανει τωρα αντι-κομμουνιστικη προπαγανδα?
καποιον αλλον θα βρουν,ειμαι σιγουρος...τρεξε παπαχελα προλαβαινεις!
χμμμμ,ισως και ο πρετεντερης,δεν ειναι ασχημος..
να μας γραφεις κε πρακτορογλου.![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
to οτι ενοχλησαν ΚΑΙ το ΚΚΕ καποιες εκπομπες του ειναι γεγονος.με την ιδια λογικη εχει κανει και αντιάμερικανικη προπαγανδα.ασχετα αν συμφωνουμε στο περιεχομενο καποιον εκπομπων να χαρακτηριζουμε καποιον ...πρακτορα ειναι και ευκολο και....ελληνικο!να το αποδειξουμε ειναι το δυσκολο οπως επισης και να μιλησουμε και λιγο σοβαρα!![]()
ποιο ρεπορταζ να θυμηθω?
το συντροφοι ευτυχως ηττηθηκαμε?
το ρεπορταζ για το πολυτεχνειο και την πανσπουδαστικη 9?(ημαρτον πια!)
στο οτι μιλανε ολοι οι διεγραμμενοι και νυν πασοκοι?
ποτε εχει μιλησει καποιος απο το κκε σε εκπομπη του πρακτορογλου?
και κατι τελευταιο.η αντιμερικανικη προπαγανδα ειναι το μονο ευκολο,ο καθενας το κανει.
να μην αναφερω το τι εχει αναφερει για την κουβα και τους αντιφρονουντες που φυλακιζονται,βασανιζονται κλπ.ποσο αντιαμερικανικο ειναι αυτο?
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
ποιο ρεπορταζ να θυμηθω?
και κατι τελευταιο.η αντιμερικανικη προπαγανδα ειναι το μονο ευκολο,ο καθενας το κανει.
να μην αναφερω το τι εχει αναφερει για την κουβα και τους αντιφρονουντες που φυλακιζονται,βασανιζονται κλπ.ποσο αντιαμερικανικο ειναι αυτο?
Συγνώμη ρε φίλε αλλά μου θυμίζεις κλασικό τύπο της Πανσπουδαστικής... Α ρε παροπίδα.....
Κρίμα.
Φ.Α.Κ![]()
Όλα αυτά γιατι τον κάνουν πράκτορα;Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
ποιο ρεπορταζ να θυμηθω?
Δλδ η διαφορετική άποψη δεν επιτρέπεται στην κοιτίδα της δημοκρατίας;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Επειδή δηλαδή καλύπτει πολλές οπτικές του το ρεπορτάζ και δεν είμαστε σε θέση να συμφωνήσουμε σε όλα, τον κάνει πράκτορα?
Δεν είναι Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ σίγουρα, αλλά πράκτορας απο που και ως που?
ειπαμε ναιν !!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όλα αυτά γιατι τον κάνουν πράκτορα;
και καλα θα κανουμε να σταματησουμε να γραφουμε γιατι θα χαρακτηριστουμε ως βοηθοι του πρακτορα !!!!!!!!
![]()
Ρε δροου, ο άνθρωπος είναι αριστερόφρων και οι περισσότερες εκπομπές του αριστερίζουν...
Θα μας τρελάνεις τώρα?
Τι αντικουμμουνιστής και πράκτορας και άλογα?
Το παλικάρι έβγαζε κάποια σωστά/λάθος πράγματα προς τα έξω...τροφή για σκέψη κ συζήτηση.
Και όπως είπαν άλλοι, μερικοί ΔΕΝ επιθυμούν ο απλός κόσμος να σκέφτεται και να προβληματίζεται.
ε, και το κλείσαν το μαγαζί...απλά πράγματα.
εσυ αποκαλεις αυτο δημοκρατια?σου φαινεται δημοκρατια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όλα αυτά γιατι τον κάνουν πράκτορα;
και για να ξεκολλαμε στο τι ειναι πρακτορας,να εξηγηθω.
πρακτορας δεν ειναι αυτος που εχει licance to kill, η παει στην πρεσβεια των ηπα και εισπραττει το τσεκ καθε εβδομαδα,ουτε λεω στο οτι δεν συμφωνω σε τιποτα με τα ρεπορταζ που κανει.αλλου ειναι το θεμα οτι σε καθε ρεπορταζ οταν η εκπομπη τελειωνει σκοπος του ειναι να στρεψει την γνωμη του τηλεθεατη σε μια συγκεκριμενη οπτικη(με διαφορους τροπους),και αυτο εχει μεγαλη διαφορα με την αντικειμενικη παραθεση των γεγονοτων.Αυτο ειναι δημοκρατικο?
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
ναι,εχει κανει πιο μεγαλη ζημια στην δεξια και απο τον βελουχιωτη!και το θεμα ειναι να εισαι αριστερος,οχι αριστεριζωνΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρε δροου, ο άνθρωπος είναι αριστερόφρων και οι περισσότερες εκπομπές του αριστερίζουν...
Θα μας τρελάνεις τώρα?
Τι αντικουμμουνιστής και πράκτορας και άλογα?
Το παλικάρι έβγαζε κάποια σωστά/λάθος πράγματα προς τα έξω...τροφή για σκέψη κ συζήτηση.
Και όπως είπαν άλλοι, μερικοί ΔΕΝ επιθυμούν ο απλός κόσμος να σκέφτεται και να προβληματίζεται.
ε, και το κλείσαν το μαγαζί...απλά πράγματα.
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
το θεμα οτι σε καθε ρεπορταζ οταν η εκπομπη τελειωνει σκοπος του ειναι να στρεψει την γνωμη του τηλεθεατη σε μια συγκεκριμενη οπτικη(με διαφορους τροπους),και αυτο εχει μεγαλη διαφορα με την αντικειμενικη παραθεση των γεγονοτων.Αυτο ειναι δημοκρατικο?
ε πες το οτι οι αριστεροι δεν ειναι αριστεροι αλλα αντικειμενικοι και ολοι οι αλλοι ειναι πρακτορες να το καταλαβουμε απο την αρχη, να μη το κανω και εγω θεμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
και το θεμα ειναι να εισαι αριστερος,οχι αριστεριζων
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drow, όταν λες Πανσπουδαστική 9, μήπως εννοείς Πανσπουδαστική 8?
Αυτό δηλαδή...
http://www.kpad.gr/text/kinisi/Polit.../pansp8a-0.pdf
εχεισ δικιο ερμη,λαθος πανω στην βιασυνη,συγγνωμηΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Drow, όταν λες Πανσπουδαστική 9, μήπως εννοείς Πανσπουδαστική 8?
Αυτό δηλαδή...
http://www.kpad.gr/text/kinisi/Polit.../pansp8a-0.pdf
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ