Δεν ξέρω για τον Aντον, εγώ σίγουρα......Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Τωρα δλδ ο Αντώνης διαβάζει και επηρεάζεται??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω για τον Aντον, εγώ σίγουρα......Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Τωρα δλδ ο Αντώνης διαβάζει και επηρεάζεται??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
εισαι επιρεπείς γιαυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν ξέρω για τον Aντον, εγώ σίγουρα......![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί μπήκε στις Αναζητήσεις-Προβληματισμούς?![]()
![]()
![]()
Χάσαμε κάτι?![]()
Eπρεπε να μπει με θεμα:''Αναζητησεις-προβληματισμοι της ωριμης ηλικιας''![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μάλιστα...ήρθε στα λημέρια μου τώρα..
Όμως τώρα θα χάσει κάποιες σοβαρές απαντήσεις από κάποιους χωμάτινους που ίσως απαντούσαν σοβαρά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Ε Mike, εμένα μην με κόψεις, η πρότασή μου ήταν σοβαρή πάντως
![]()
---Dum spiro, spero---
Παντως, αμα πάρεις κανα 525....
Στη Shin-doh θα πηγαίνει γ@μιώντας λέμε... :rotflmao:![]()
Γιατι ρε ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
( Εγω τον ειχα επιθυμησει παντως...)![]()
![]()
Σε λιγο θα πηγαινουμε στα βενζιναδικα να πουλαμε μουρη και να βγαζουμε φωτογραφιες με τις αντλιες και τις μανικες, αδερφια.
Εχω αγχωθει πολυ με τις τιμες της βενζινης.
Αθηνα Πηλιο και πισω, με λιγο Μπραλο και κατι ψιλο βολτουλες, 90 ευρο εκαψε το μικρο το vestromaki. Μπορει να μοιαζει ασχετο αυτο που λεω, αλλα κατα βαθος δεν ειναι. Μας βλεπω σε λιγο με παπια, στην καλυτερη των περπτωσεων. Μ αρεσει που μερικες φορες ονειρευομε το 1000. Δηλαδη η βολτα για μπανιο στην Ευβοια, θα μοιαζει με γραματιο για Porche.![]()
![]()
Πολύ πετυχημένο! XAXAXAXAΑαααα !Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Τωρα δλδ ο Αντώνης διαβάζει και επηρεάζεται??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλλον μας συνδεει με ΚάιροΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σε λιγο θα πηγαινουμε στα βενζιναδικα να πουλαμε μουρη και να βγαζουμε φωτογραφιες με τις αντλιες και τις μανικες, αδερφια.
Εχω αγχωθει πολυ με τις τιμες της βενζινης.
Αθηνα Πηλιο και πισω, με λιγο Μπραλο και κατι ψιλο βολτουλες, 90 ευρο εκαψε το μικρο το vestromaki. Μπορει να μοιαζει ασχετο αυτο που λεω, αλλα κατα βαθος δεν ειναι. Μας βλεπω σε λιγο με παπια, στην καλυτερη των περπτωσεων. Μ αρεσει που μερικες φορες ονειρευομε το 1000. Δηλαδη η βολτα για μπανιο στην Ευβοια, θα μοιαζει με γραματιο για Porche.![]()
![]()
" Μπορει να μοιαζει ασχετο αυτο που λεω, αλλα κατα βαθος δεν ειναι. "
Για τι βαθος μιλαμε δηλαδη ? :a24:
- Omnia mea mecum porto -
φταίω εγώ ρε κερατά μετά να σε πάρω να σε ρωτάω για κανα harley παλι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κούτα είναι, γμτ το καντήλι μου ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ο Bergos είναι κούτα![]()
![]()
(γι αυτό το σκέφτομαι...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ψιτ όμορφε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Βασικά το επόμενο βήμα Vertemati πρέπει να είναι
Ξέρεις που έχει την τάπα της βενζίνης αυτό ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...