Ο φιλος μου με το 600 Κ8...
http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C0...19648-full.jpg
Ο φιλος μου με το 600 Κ8...
http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C0...19648-full.jpg
GSXR 750 Κ6.......!!!!!
εγινε nirve καλα ηταν αλλα πάλι πολυ καγκουρια:hypnotize
και ειχαμε και πολλους θανατους και τραυματισμους ουτε στον πολεμο να ημασταν![]()
εγινα suzukakios
paidia egw exw parei to 750 k8 apo 30 maiou.apo to factory 11.000!!!poly gazi kai makran kalitera kratimata apo to k7!!!!i mixani metraei poly filarakia!!!!
krima ithela na rthw alla peftei ligo makria i thassos gia dykavaloΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
εγινε nirve καλα ηταν αλλα πάλι πολυ καγκουρια:hypnotize
και ειχαμε και πολλους θανατους και τραυματισμους ουτε στον πολεμο να ημασταν![]()
(an kai apo ekei eimai)mou eipan oti efygan 5 palikaria... krima
panagiwta k mixalis....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dionysis_750_k8
poly gazi kai makran kalitera kratimata apo to k7!!!!i mixani metraei poly filarakia!!!!![]()
![]()
![]()
Απο κρατηματα το 750 απο το 1000 μπορει αλλα απο γκαζι ομως!!!! Εχω ενα κ7 1000 και ενα μπουσα κ8 και ειμε ευχαριστιμενος και απο τα δυο καλλες βολτες .
Αρχικά δημιουργήθηκε από alekoszx10r
Απο κρατηματα το 750 απο το 1000 μπορει αλλα απο γκαζι ομως!!!! Εχω ενα κ7 1000 και ενα μπουσα κ8 και ειμε ευχαριστιμενος και απο τα δυο καλλες βολτες .
μηπως ειναι ωρα να αλλαξεις και ονομα φιλε μου??![]()
![]()
xtes kynigousa ena r1 alla den eixa kranos kai etsi den mporousa na kanw kai polla omws to r1 mou efevge gia 3-4 mixanakia kai forage kai eksatmiseis
a''' k8 750 fanari 2h gefyra sxedon 270 kai mexri tetarti egrafe tapa paei gia 750
panagiwta k mixalis....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alekoszx10r
xmmm... lene oti ta 750 exoun ta 1000aria mesa stin pista.... gia k mialw panta
panagiwta k mixalis....
βαλε και τα 600 που εχουν τα 750 στην πιστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
xmmm... lene oti ta 750 exoun ta 1000aria mesa stin pista.... gia k mialw panta
παντα μιλαω οχι για πολυ εμπειρους αναβατες!
εγινα suzukakios
Πολύ όμορφο ρε παιδιά το 600 άρι το K8 !!! Aπό τότε που το πρωτοείδα το ερωτεύτηκα, εμφανισιακά τουλάχιστον!![]()
Σαν μηχανάκι πως σας φάνηκε εσάς? Πρώτες εντυπώσεις?
Να στε καλά να τα χαίρεστε παίδες!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
to ονομα το ειχα οταν ειμουν στην ελλαδα το 2004 και ειχα το zx αλλα επρεπε να την αποχοριστω και το καινουργιο zχ10 δεν μου αρεσει
ετσι αγορασα το κ7 1000 και μετα απο 6 μηνες πηρα και το μπουσα .
καποιο λαθος εκανεςδε φαινεται τπτ!παλεψε το λιγο να τα δουμε
Eπισυναψε τες![]()