Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 118

Θέμα: To Acropolis περνα μεσα από προστατευομενη περιοχη στην Παρνηθα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Για τις αεροφωτο.........Την ατυχη στιγμη μου οπως ειπες και για να την καταλαβω και εγω ...

Μπορεις να μου πεις σε τι θα χρησιμευσουν οι φωτο στην αμμεση καταπολεμηση καταπατησεων-- οικοδομικων εργων --χωματερων στα καμμενα η οτιδηποτε αλλο που μπορει να καταπολεμηθει αμμεσα χωρις να γινει η περετερω ζημια ....???
    Μα η αεροφωτογραφιση σου δινει μια γενικη αποψη της περιοχης και μπορεις ευκολα να ορισεις το που ηταν δασικη εκταση και που οχι...σε μια χωρα που ακομα δεν εχει καθοριστει ποιες περιοχες ειναι δασικες και ποιες οχι με ακριβεια, θα βοηθησει πολυ...

ξερεις ποσοι καραδοκουν να μοιρασουν φιλετα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μα η αεροφωτογραφιση σου δινει μια γενικη αποψη της περιοχης και μπορεις ευκολα να ορισεις το που ηταν δασικη εκταση και που οχι...σε μια χωρα που ακομα δεν εχει καθοριστει ποιες περιοχες ειναι δασικες και ποιες οχι με ακριβεια, θα βοηθησει πολυ...

Aμα ποτέ βρεθούμε άπο κοντά.. θυμισέ μου να σου εξηγήσω τη κομπίνα με τις αεροφωτογραφίες και το σχέδιο χρόνια πολλά ΄πίσω που υπάρχει για μελλοντικές καταπατήσεις...

Υπάρχει προμελετημένο σχέδιο.. ή μάλλον έγκλημα...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Επρεπε να εβλεπες στο Εθνος πριν καποιους μηνες δυο -τρεις αεροφωτο της Πεντελης τρια χρονια μετα την φωτια ( εννοειτε με τις αντιστοιχες πριν την φωτια.....)

Να ξερεις οτι τα φιλετα "εχουν ηδη "ψηθει"( γνωμη μου .......) Κανεις δεν θα τους κυνηγησει, και το μονο που θα τους μεινουν ειναι οι φωτο .....

Κριμα για τους τονους απο διοξειδιο που διοχετευσαν τα αεροπλανα για να τραβηξουν "αχρηστες φωτογραφιες......."

Αν ξερεις στο μακρυνο-κοντινο παρελθον σε οποιαδηποτε περιοχη της χωρας να χρησιμοποιηθηκαν αποτελεσματικα τετοιες φωτο ΠΡΟΤΟΥ γινουν ζημιες σαν τα περιστατικα που αναφεραμε παραπανω ( και οχι ΜΕΤΑ για επιβολη κυρωσεων.....)

Παω πασο...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce

Έχω την "ατυχία" να είμαι σε μια σχολη. Πολιτικός μηχανικός... Το βασικό πραγμα που μας λένε στη σχολή είναι οτι όλα γίνονται! Και στον Άρη να χτίσουμε μπορούμε... Όλα είναι στο χρημα που πεφτει...

Κι εγώ την ίδια ατυχία έχω.Αλλά εγώ το τελευταίο που ακούω, από τον όποιο διδάσκοντα ,είναι το θέμα χρήμα...Όχι ότι πρόκειται για ανιδιοτελείς αγγέλους,αλλά μέσα στα πλάισια της σχολής και των μαθημάτων υπάρχουν πολύ πιο βασικές γνώσεις να μεταδωθούν.Επίσης την φράση περιβαλλοντική μελέτη και περιβαλλοντικές επιπτώσεις δεν την έχεις ακούσει ποτέ?
    Είμαι περίεργος να μάθω σε ποιά πόλη σπουδάζεις.

Πάνω στο θέμα του thread,πιστέυω ότι με 3 μέρες διελέυσεων(1-2 μέρες οι αναγνωρίσεις και μία μέρα ο αγώνας) από υπάρχοντα χωματόδρομο,δεν καταστρέφεται ούτε ο εθνικός δρυμός (βλέπε ράλυ Γερμανίας ) ούτε παθαίνει κάποια βλάβη το οικοσύστημα (το λέω χωρίς να γνωρίζω τις συνθήκες στο σημείο της επίμαχης ειδικής,αν και δεν πιστέυω να περνά μέσα από παρθένο δάσος).Εξάλλου δεν είδα να έχει καταστραφεί κάποιο άλλο δάσος της ηπειρωτικής Ελλάδας εδώ και 50τόσα χρόνια που γίνεται το Ακρόπολις...
    Η μεγαλύτερες ζημιές γίνονται από τους εκδρομείς του ΣΚ με τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω ως δείγμα της αστικής τους καταγωγής(μη χέσω),από το κράτος που παρέχει ρεύμα και ύδρευση στα αυθαίρετα και από το παράνομο κυνήγι.Αλήθεια πόσα από τα ελάφια της Πάρνηθας έχουν γίνει μεζεδάκια???
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Επρεπε να εβλεπες στο Εθνος πριν καποιους μηνες δυο -τρεις αεροφωτο της Πεντελης τρια χρονια μετα την φωτια ( εννοειτε με τις αντιστοιχες πριν την φωτια.....)

Να ξερεις οτι τα φιλετα "εχουν ηδη "ψηθει"( γνωμη μου .......) Κανεις δεν θα τους κυνηγησει, και το μονο που θα τους μεινουν ειναι οι φωτο .....

Κριμα για τους τονους απο διοξειδιο που διοχετευσαν τα αεροπλανα για να τραβηξουν "αχρηστες φωτογραφιες......."

Αν ξερεις στο μακρυνο-κοντινο παρελθον σε οποιαδηποτε περιοχη της χωρας να χρησιμοποιηθηκαν αποτελεσματικα τετοιες φωτο ΠΡΟΤΟΥ γινουν ζημιες σαν τα περιστατικα που αναφεραμε παραπανω ( και οχι ΜΕΤΑ για επιβολη κυρωσεων.....)

Παω πασο...

σε καμια περιοχη...

σε καμια περιοχη δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε η αεροφωτογραφιση για να καταγραφουν οι ζημιες η να αναδειχτουν οι λαμογιες...οι ελαχιστες που εχουν γινει ( ; ) απο το κρατος, φυλασονται -φανταζομαι- σε συρταρια καλα κλειδωμενες...βαση αυτου, το να απαντησω αν γινονται αεροφωτογραφισεις ΠΡΙΝ απο τις πυρκαγιες γενικοτερα ειναι περιττο...

αυτο ομως δεν πρεπει να λειτουργησει αποτρεπτικα...μιλαμε για πρωτοβουλια πολιτων παντα...αξιζει εστω και η προσπαθεια και που ξερεις ολο και κατι μπορει να βγει.

υ.γ. Για την αεροφωτογραφηση χρησιμοποιουνταi μικρα διθεσια ελικοφορα αεροπλανα, που απεχουν πολυ απο τα Airbus και τα Jumbo σε οτι αφορα στην εκπομπη ρυπων...

Νέο μέλος
    Εχοντας καποιο προβλημα στο pc καποιες μερες, εβγαλα σπυρακια μη μπορωντας να απαντησω σσε ολους τους οψιμους υποστηρικτες της Παρνηθας!

Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με δικαστηρια. ξυλοδαρμους, κλπ, για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Παρνηθας, απο το 1989, ας προσεχει καλα ο καθε ανεγκεφαλος υποστηρικτης των (μη) κερδοσκοπικων οργανωσεων, τουλαχιστον τι γραφει, σε αυτο το Φορουμ που -τουλαχιστον- το διαβαζω ΕΓΩ.
    Αν ειχαμε λιγο μυαλο ολοι οσοι ξερουν την Παρνηθα θα ΚΑΝΑΜΕ αγωνα οχι μονο για να γινει εκει το Ραλλυ Ακροπολις, αλλα για να βοηθησουμε για την καλυτερη τελεση του. ΕΚΕΙ!
    Αυτοι που σας παρασυρουν οτι το Ρ.Α. ΕΝΟΧΛΕΙ ειναι τουλαχιστον ασχετοι με την περιοχη.
    Οσο για τον τηλεοπτικο σταθμο που διαφημιζει οτι το Ρ.Α. ενοχλει το ...δασος, το λιγοτερο που μπορειται να κανετε ειναι να τον σβησετε απο το τηλεκοντρολ σας!
    Αντε μην ανοιξω το στομα μου.
    56 ΧΡΟΝΙΑ κανει διαφημιση στην Ελλαδα το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
    www.2cv.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
    56 χρόνια ΕΚΑΝΕ διαφήμιση

Ετσι όπως έχει γίνει πλέον, σκιά του εαυτού του να το βράσω

Ενας "όψιμος" υποστηρικτής της Πάρνηθας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    56 χρόνια ΕΚΑΝΕ διαφήμιση

Ετσι όπως έχει γίνει πλέον, σκιά του εαυτού του να το βράσω

Ενας "όψιμος" υποστηρικτής της Πάρνηθας

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    σε καμια περιοχη...

σε καμια περιοχη δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε η αεροφωτογραφιση για να καταγραφουν οι ζημιες η να αναδειχτουν οι λαμογιες...οι ελαχιστες που εχουν γινει ( ; ) απο το κρατος, φυλασονται -φανταζομαι- σε συρταρια καλα κλειδωμενες...βαση αυτου, το να απαντησω αν γινονται αεροφωτογραφισεις ΠΡΙΝ απο τις πυρκαγιες γενικοτερα ειναι περιττο...

αυτο ομως δεν πρεπει να λειτουργησει αποτρεπτικα...μιλαμε για πρωτοβουλια πολιτων παντα...αξιζει εστω και η προσπαθεια και που ξερεις ολο και κατι μπορει να βγει.

υ.γ. Για την αεροφωτογραφηση χρησιμοποιουνταi μικρα διθεσια ελικοφορα αεροπλανα, που απεχουν πολυ απο τα Airbus και τα Jumbo σε οτι αφορα στην εκπομπη ρυπων...

Αρα...... Με καμπανακια πια καμμια οργανωση δεν κανει δουλεια..........

Χρειαζονται αμμεσες ενεργειες στο καθε τι συνεχιζει να σκοτωνει το βουνο ( και φυσικα να αρχισουν απο τα μεγαλα.....Για να μην γελαει κανεις μαζι τους.......

Το θεμα ειναι οτι μεχρι σημερα ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......

Τα υπολοιπα ειναι για να ακουγομαστε........

Συγχαρητηρια στον OldMan για το σωστοτερο ποστ εδω μεσα ( απο οποιο μεγεθος το δει κανεις...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Εχοντας καποιο προβλημα στο pc καποιες μερες, εβγαλα σπυρακια μη μπορωντας να απαντησω σσε ολους τους οψιμους υποστηρικτες της Παρνηθας!

Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με δικαστηρια. ξυλοδαρμους, κλπ, για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Παρνηθας, απο το 1989, ας προσεχει καλα ο καθε ανεγκεφαλος υποστηρικτης των (μη) κερδοσκοπικων οργανωσεων, τουλαχιστον τι γραφει, σε αυτο το Φορουμ που -τουλαχιστον- το διαβαζω ΕΓΩ.
    Αν ειχαμε λιγο μυαλο ολοι οσοι ξερουν την Παρνηθα θα ΚΑΝΑΜΕ αγωνα οχι μονο για να γινει εκει το Ραλλυ Ακροπολις, αλλα για να βοηθησουμε για την καλυτερη τελεση του. ΕΚΕΙ!
    Αυτοι που σας παρασυρουν οτι το Ρ.Α. ΕΝΟΧΛΕΙ ειναι τουλαχιστον ασχετοι με την περιοχη.
    Οσο για τον τηλεοπτικο σταθμο που διαφημιζει οτι το Ρ.Α. ενοχλει το ...δασος, το λιγοτερο που μπορειται να κανετε ειναι να τον σβησετε απο το τηλεκοντρολ σας!
    Αντε μην ανοιξω το στομα μου.

σε τι εχει διαφημισει την ελλαδα δηλαδη για εξηγησε μας

μηπως πρεπει να κανουμε και καμμια παραπανω διανοιξη για να διευκολυνουμε τα αγωνιστικα(και μελλοντικα τις μπουλτοζες) να περνανε πιο ευκολα?να φτιαξουμε αναψυκτηρια με ομπρελες και ξαπλωστρες?καμμια ξενοδοχειακη μοναδα με πισινα και lounge bar?

πες μας για τι να αγωνιστουμε γιατι δεν πολυκαταλαβα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    σε τι εχει διαφημισει την ελλαδα δηλαδη για εξηγησε μας

Διαφήμιση στο κύκλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στις διαπροσωπικές σχέσεις όσων ασχολούνται (μηχανικοί/οδηγοί/χορηγοί/managers/και το συνεχίζεις όσο θες), στο να γίνεται φασαρία με το όνομα σου.

μηπως πρεπει να κανουμε και καμμια παραπανω διανοιξη για να διευκολυνουμε τα αγωνιστικα(και μελλοντικα τις μπουλτοζες) να περνανε πιο ευκολα?να φτιαξουμε αναψυκτηρια με ομπρελες και ξαπλωστρες?καμμια ξενοδοχειακη μοναδα με πισινα και lounge bar?
    Αυτά τα φτιάξαμε για να πηγαίνουν τα Κ7 για καφεδομπάνιο στα beachόμπαρα της Χαλκιδικής, σύντομα και στην Καϊάφα.

πες μας για τι να αγωνιστουμε γιατι δεν πολυκαταλαβα
    Για το δικαίωμα να έχουμε φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μύκονο! :rotflmao:

Νέο μέλος
    Λοιπον,
    Θελω απαντησεις, απο ολους αυτους που οψιμα ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ για το κακο που κανει το Rally Ακροπολις στην Παρνηθα, στα παρακατω:
    1) 11.400 στρεμματα δασους(ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ) στη ΒΑ πλευρα της Παρνηθας, με Οθωμανικα φιρμανια του 1823(!), και με μεριδια που αγορασε την περιοδο1983-1985, απο ακτημονες της περιοχης, ο γνωστος καταπατητης Χ.Ναστος, μεταβιβασθηκαν στον οικοδομικο συναιτερισμο Ιατρων-τοτε- γνωστο με την επωνυμια "Ιπποκρατειος Πολiτεια", στο μερος αυτο του δασους της Παρνηθας, οπου κατα το Πανεπιστημιο Αθηνων, <<φιλτραρονται και οξυγονονωνται>> oi Β. και ΒΑ ανεμοι πριν εισελθουν στο λεκανοπεδιο Αθηνων. Για να γινει το δασος ...οικοπεδα, δωθηκε κληρος (στρεμματα) σε πολλους πολιτικους της εποχης, που κυβερνουν ακομα. Εγιναν καποιες κινησεις, προσπαθησαμε να δωσουμε δημοσιοτητα στο θεμα αλλα τιποτα. Απο πουθενα καμμια στηριξη.(Ειναι μεγαλη ιστορια για να πω εδω πως φτασαμε στα δικαστηρια.-Απο εναν αγωνα μοτοσυκλεττας).
    ΣΗΜ.:Οποιος ανατρεξει στις εφημεριδες του Σεπτεβρη-Δεκεμβρη 1989, θα βρει πολυ υλικο για το πως το δασος αποχαρακτηριστηκε. Ελευθεροτυπια-Τα Νεα-Ριζοσπαστης κλπ.Μεγαλοσχημοι σημερα δημοσιογραφοι, μας λεγαν οτι εχουν ανωθεν εντολη να κλεισουν το θεμα.
    ΕΡΩΤΗΣΗ:Αυτη η περιοχη με τις πανακριβες βιλλες αγαπητοι κ.κ.οψιμοι ΔΕΝ ειναι δασος? ΔΕΝ ανηκει στον Εθνικο Δρυμο της Παρνηθας?Kαι η απεναντι μερια του δρομου του Αγ.Μερκουρη ειναι?Ποια η θεση της WWF και του ΣΚΑΙ στο θεμα?

2)14.500 στρεμματα της Παρνηθας πανω απο την Αυλωνα, μεχρι τη Μαλακασα, ανηκουν στο Αμαλειο Ορφανοτροφειο, οπου συνηθως νοικοιαζει την εκταση για βοσκοτοπια. Μη μου πειται κ.κ.οψιμοι οτι δεν εχετε δει τις στανες. Η περιοχη δεν ειναι Εθνικος Δρυμος?Ουτε αυτη η περιοχη ανηκει στην Παρνηθα?Ποια η θεση της WWF και του ΣΚΑΙ στο θεμα?

3)Στη θεση Βουτημα, απ οπου θα περναγε η διαδρομη του R.A., υπαχουν περιπου 35 βιλλες,(αρκετες υπο κατασκευη),μεσα στα καμμενα, δυο μοναστηρια, 3 η 4 στανες, και απειρα ξωκλησια(στην ευρυτερη περιοχη). Στο δρομο που επροκειτο να γινει το R.Α. διερχονται καθημερινα φορτηγα,τρακτερ και αγροτικα. AYTA δεν ενοχλουν? H μονο την περιοδο του R.Α. ενοχλουν τα αυτοκινητα?Ποια η θεση της WWF και του ΣΚΑΙ στο θεμα?

4) Παμε στη καρδια της Παρνηθας.Ποιος ενεκρινε την επεκταση του καζινο?Ποσα στρεμματα δασους ανηκουν στο καζινο? Ποσα δεντρα θα κοπουν?Αυτα δεν ανηκουν στον Εθνικο Δρυμο της Παρνηθας?Ποια η θεση της WWF και του ΣΚΑΙ στο θεμα?

5) Κατα την αποψη των Δασολογων, μεγαλυτερη ζημια στο υπο ανανηψη (απο φωτια) δασος, προκαλουν τα γιδοπροβατα, απο οτι η ιδια τη φωτια. Διοτι η φωτια, οταν ενα δασος "γερασει", λειτουργει "ευεργετικα", κατα μια εννοια. Ανανεωνει τα αρρωστα και γερικα δεντρα, λενε. (Οι φωνες που ακουστηκαν πανω στο θεμα πνιγηκαν, επιμμελως. Τα αρρωστα ελατα της Παρνηθας ποιος τα θυμαται?). Oi στανες και τα κοπαδια που βοσκουν γυρω-γυρω απο το δασος κατατρωγωντας τiς φυτρες απο τα βλασταρια των δεντρων, κανουν τη μεγαλυτερη καταστροφη.Ποσες στανες υπαρχουν περιφεριακα και μεσα στο Δρυμο?Ποσα γιδοπροβατα καταστρεφουν το δασος?Ξερει η WWF και ο ΣΚΑΙ το θεμα?

6)Διαφημηση ειναι οταν δειχνουμε τις ομορφιες του τοπου μας. Στον Ελληνα η τον ξενο. Για το αν το R.A. εχει η οχι την παλια του αιγλη, ειναι θεμα ασχετο. Και βεβαια δεν ειναι οπως παλια. Παλια ολα τα ραλλυ ηταν χαρα και γιορτη για ολους μας. Αυτο ομως ειναι το θεμα μας?Να μην δουμε λοιπον, εστω και εξ αιτιας του R.A.,τα τελευταια ομορφα μερη της Αττικης? Να μην ζησουμε εστω λιγες ωρες το τι ειχαμε και το τι χανουμε? Αλλωστε, οικοπεδα γινονται ολα, οσονουπω...!

7) O Φορεας Διαχειρησης του Ε.Δρυμου Παρνηθας εκανε προσφατα(Γεναρης 2008), ενα συνεδριο σε ξενοδοχειο στη Λ. Καραμανλη (στις ταβερνες τις Παρνηθας).Συμμετειχαν και 2 Πανεπιστημια. Α.Π.Θ. και Κ.Αθηνων. Εμαθε κανεις τι ειπωθηκε?Ξερει η WWF και ο ΣΚΑΙ το θεμα?

8) Ο πληθυσμος των ελαφιων αυξηθηκε τοσο πολυ τα τελευταια χρονια, που υπηρχε σκεψη να μεταφερθουν στον Κισσαβο. Πριν τη φωτια. Στις ταβερνες πανω απο τη Φυλη αμα ξερεις το συνθηματικο σου σερβιρουν ελαφι.Ξερει η WWF και ο ΣΚΑΙ το θεμα?

Θα μπορουσα να γραψω 10 φορες περισσοτερα για την Παρνηθα. Το στραβο δαχτυλο στο αριστερο μου χερι θα το κουβαλαω σε ολη μου τη ζωη, για να θυμαμαι τη μαχη που εδωσα μαζι με το φιλο μου το Βασιλη, για να μην καταπατηθει η Παρνηθα. Για να θυμαμαι οτι χασαμε!

Αν οντως νοιαζεστε για την Παρνηθα, και τη φυση γενικοτερα, γιατι δεν το θυμοσαστε οταν πατε να ψηφισεται κ.κ. οψιμοι?

Aληθεια πως βγαζουν τα προς το ζειν οι της WWF? Τι δουλεια κανουν?Τη διαφημηση τους παντως μεσω του Rally Ακροπολις, την πετυχαν. Παμε παρακατω...

Τακις Γκρετσης

Υ.Γ. 1 Ευχαριστω τα παιδια του Μοto.gr που μου εδωσαν το βημα να εκθεσω τις αποψεις μου. Αν εχω γραψει πολλα, παρακαλω να με συγχωρεσουν.Εχω αγανακτησει με οσα διαβαζω. Μαλλον, μονο το Ραλλυ Ακροπολις ...βλαπτει τη Παρνηθα, και τιποτα απο τα παραπανω!

Υ.Γ.2 Χαιρομαι για ολους εκεινους που δεν τσιμπισαν και δεν συντασσονται με τις (μη) κερδο/σκοπικου χαρακτηρα, οργανωσεις.Αυτοι οι κυριοι δημιουργουν προβληματα εκει που δεν πρεπει.Και εντυπωσεις εκει που πρεπει. Θυμηθειτε τους οταν πρεπει.Ψαξτε και την αλλη οψη του νομισματος! Αναρωτηθητε γιατι δεν κανουν τιποτα για τη Ιπποκρατεια Πολιτεια...!Για τη Πεντελη...!Για τις παρλιες...!Μηπως γιατι εκει μενουν?Γιατι εχουν συμφεροντα?(Οσο σκεφτομαι οτι το συναφι τους λεει οτι το αεροδρομιο του Τατοιου ειναι Δρυμος, και η Ιπποκρατεια Πολειτια οικιστικος ιστος, τοσο πιο πολυ θυμωνω!).

Ευχαριστω τελος, οσους διαβασαν τις παραπανω θεσεις μου.
    www.2cv.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada

:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο σκεπτικό ρε παίδες. Τί σημαίνει υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα και κανείς δεν κάνει τίποτα; Αν στα σημαντικά προβλήματα κανείς δεν κάνει τίποτα και σ'αυτά τα "λιγότερο σημαντικά" για κάποιους (πολλούς απ'οτι καταλαβαίνω) τα αγνοούμε και τα επικρίνουμε για να κοιτάξουμε τα σημαντικά που δεν τα κοιτάει κανείς, τότε καταλλήγουμε να τα αφήσουμε όλα στην τύχη τους.
    Ναί δεν διαφωνώ, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, αλλά αυτό που θέλει να τονίσει το παλικάρι είναι οτι φωνάζουν οι καταπατητές "Μ@λ@κες το παίρνουμε κι αυτό! Μπράβο ζώα καλά κάνετε και δεν μιλάτε! Υποστηρίξτε μας κιόλας, ελάτε στο Ακρόπολις και πείτε μας και μπράβο!".

Με αυτό το σκεπτικό όταν όλη η Ελλάδα καιγόταν, όλοι έλεγαν "να η καινούρια Ιωνία οδός", "ωραίο μέρος για σπίτια, βίλες κτλ".

Στο κάτω-κάτω δεν σας είπε κανείς να βγείτε στους δρόμους ή να πληρώσετε κάτι (αν και στο τέλος όλοι μας θα πληρώσουμε αυτό που πιθανώς θα κτιστεί εκεί επάνω), απλά να διαφωνίσετε με το αυτονόητο
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΟΥΝΟΥ! Πόσο μάλλον κοντά στην ΑΘήνα!
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF