θα ΄λεγα ότι τη ψάχνεις την αντιπαράθεση. Που διαφωνείς δεν έχω καταλάβει.Αρχικά δημιουργήθηκε από eyes_o9001
ακριβως αυτο τους λεω κι εγω φιλε μου αλλα συνεχιζουν να λενε τα δικα τους..νομιζουν οτι το πεσιμο ειναι κατι χαλαρο κι αν φορανε και τον ποιο ακριβο εξοπλισμο θα την γλυτωσουν...ποσο λαθος ειναι ..αλλα δεν ασχολουμαι μετα απο ενα σημειο σταματω γιατι αλλιως θα γινει χοντρη αντιπαραθεση..
Αν σκάσει καταγής και είναι κωλόφαρδος κάποιος, μπορεί (μπορεί λέμε....) να την βγάλει και καθαρή. ΑΝ σταματήσει επί σταθερού εμποδίου game is over ότι σκατά και να φοράει.
Σε κάθε περίπτωση η πτώση με πολλά είναι φάτσο/άφατσο. Και για να μην λέμε ότι νά΄ναι επί θεωρητικού επιπέδου, πτώση με αρκετά χλμ όπως είπα έχω ήδη φάει. Για καλή μου τύχη και λόγω κολωφαρδίας δεν ερχόταν κάποιος από πίσω (ΕΟ), ούτε σταμάτησα σε μπαριέρα/δέντρο/κολώνα. Μια αιωνιότητα σερνόμουν, κάηκα, κουνήθηκαν και ένα δυο κοκκαλάκια που με ταλαιπωρούν από τότε. Σηκώθηκα κακήν κακώς έβαλα μπροστα το μηχανάκι και πήγα στο ΚΑΤ μόνος μου.
Σε καμμιά περίπτωση το παραπάνω δεν συνδέεται με ικανότητα κλπ κλπ κλπ. Απλή τύχη είναι. Όπως είναι και η περίπτωση κάποιου συμφορουμίτη που έφυγε σε πετρέλαια με καμμιά 200άρα και λόγω της ίδιας κωλοφαρδίας και σωστού εξοπλισμού δεν έπαθε ούτε εγκαύματα.