Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 142

Θέμα: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    δεν θα βρω του χρόνου να το δώσω ας πούμε το bros 600-700 ευρώ αν θελήσω να το δώσω? ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή? ότι δεν μπορώ να βγω εύκολα εθνικό, νιώθω ότι απειλούμαι και έτσι δεν μπορώ να πάω μία μεγάλη διαδρομή. Για να ακολουθήσω δε σε μία εκδρομή του moto αποκλείεται, και δεν ήθελα να χάσω και αυτό το καλοκαίρι..έχω χάσει ήδη 22
    Αμέσως λοιπόν χάνεις 500 euros δίχως τα χρήματα που πολύ πιθανόν να χρειάζεται η μηχανή, που σίγουρα θα χρειαστεί. Έκανες ήδη μια φορά το "λάθος", μη συνεχίζεις στην ίδια λογική.
    Είτε μείνε μόνο με αυτό που έχεις, είτε δώσε το και μαζί με τα υπόλοιπα χρήματα βρες ένα αξιόλογο μηχανάκι. Είναι μ@λ@κία να συντηρείς δυο σχεδόν ίδια μηχανάκια & να πληρώνεις ασφάλειες, λάστιχα, & ότι άλλο. Επίσης προσωπικά μηχανάκι 10ετίας δε θα αγόραζα να βγω στον εθνικό, εκτός αν το έκανα καινούριο.
    Αυτά από μένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    wow!! τωρα το ειδα! μπραβο! δν διαβασα τι ειπαν πιο πριν, εχω οδηγησει το σιμπι 400 οκ λιγο παραπανω γκαζι εχει οχι καμια τρελη διαφορα μη νομιζεις + την απαισια θεση οδηγησης (καλα για τα δικα μου γουστα κ το Ζ750 απαισια θεση εχει ενιγουει)

θα σου προτεινα σιγουρα υπομονη, εχεις λιγο καιρο το 125 ρε τι να πουμε κ μεις δλδ?

να μαζεψεις κανα 4αρι -5αρι κ να παρεις καλη μηχανη οχι τα ερειπια, ειναι πολυ παλιες ρε συ κ καλυτερα μη μπλεξεις θα τραβας χειροτερα ζορια απ το 50αρι!

κανα χορνετ, φειζερ 2002 πχ ποσο θα κανει? 3-4 το πολυ! θα εισαι πολυ καλυτερα με (ενα πιο καινουριο) 600!! το σιμπι δν εχει κ αρκετο γκαζι..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    wow!! τωρα το ειδα! μπραβο! δν διαβασα τι ειπαν πιο πριν, εχω οδηγησει το σιμπι 400 οκ λιγο παραπανω γκαζι εχει οχι καμια τρελη διαφορα μη νομιζεις + την απαισια θεση οδηγησης (καλα για τα δικα μου γουστα κ το Ζ750 απαισια θεση εχει ενιγουει)

θα σου προτεινα σιγουρα υπομονη, εχεις λιγο καιρο το 125 ρε τι να πουμε κ μεις δλδ?

να μαζεψεις κανα 4αρι -5αρι κ να παρεις καλη μηχανη οχι τα ερειπια, ειναι πολυ παλιες ρε συ κ καλυτερα μη μπλεξεις θα τραβας χειροτερα ζορια απ το 50αρι!

κανα χορνετ, φειζερ 2002 πχ ποσο θα κανει? 3-4 το πολυ! θα εισαι πολυ καλυτερα με (ενα πιο καινουριο) 600!! το σιμπι δν εχει κ αρκετο γκαζι..
    ίσως τελικά κάνω υπομονή..θα δείξει..ποιο Z..μη με τρελλαίνεις τώρα!! είδες? κάθεσαι εκεί στην Πάτρα και χάνεις εξελίξεις.. :rotflmao: άντε κατέβα κατ να κάνουμε κανένα road trip μέχρι τον Άγιο :smilea: στο μόνο που διαφωνώ είναι το γκάζι του cb.. εμένα κλασσικά μου φάνηκε διαστημόπλοιο της νάσα εναλλακτικά ίσως περιμένω μέχρι τον οκτώβρη και να δώσω κάτι παραπάνω για κανένα cb..

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Φίλε έχω ένα 400αρι 2.5 χρόνια τώρα και έχω κάνει πάνω από 35000 ενώ συνολικά το μηχανάκι εχει κοντερίσια 106.000 χλμ . Με αλλά λογία το μηχανάκι το δουλεύω ακατάπαυστα . Πραγμα που σίγουρα δεν μομίζω να κάνουν για ευνόητους λόγους όσοι έχουν Bandit . To Bandit όσο πύραυλος και να είναι , είναι μάλλον το προβλήματικοτερό μηχανάκι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα τουλαχιστον . Οι δε ιστορίες με τα ηλεκτρικά και τα καρμπιρατέρ του έχουνε μείνει παροιμιώδης . Αν σ' αρέσει πάρτο αλλά να ξέρεις οτι το BROS όσο αργό και να είναι με 800 - 1000 εβρουλάκια ΜΑΞΙΜΟΥΜ κοιμάσαι ήσυχος . Το CB είναι συνολικά καλύτερο και νεότερο μηχανάκι οπότε λογικά είναι και ακριβότερο . Τέλος αν νομίζεις οτι το BROS είναι μόνο για να πηγαίνεις μέχρι την πλατεία δες και αυτό και ίσως αλλάξεις γνώμη .

* Κάποιος , άσχετος με το μηχανάκι προφανώς , έγραψε παραπάνω οτι έχει λέει το BROS μόνο δισκόφρενο εμπρός και τραβάει .Μήπως εχει την απαίτηση εν έτη 1988 με τελική στα 160 χλμ να είχε και διπλούς 320άρηδες ??? Μην τρελαθούμε και τελείως .Και άμα τραβάει τόοοοοοοοοοοσο το καλάμι βάζεις μια γέφυρα και τελειώνεις . Σιγά τα ώα
    Modenas Kriss 125

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Πας ρε Αντρέ και ανεμαζώνεις οτι βρεις.Νταξει σε καταλαβαίνουμε έχεις 125αρι και οδήγησες το cb400 και σου φάνηκε κάπως...Άλλα όχι και έτσι...Θα το πάρεις και θα το βαρεθείς σε κάνα 1,5 χρόνο,θα οδηγήσεις και ενδιάμεσα κάνα 600αρι proper motorcycle και θα τα δεις όλα, και μετά δώστου πάλι και αντε να βρεις να το δώσεις και άντε να βρεις λέφτα να πάρεις άλλο και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...Κάνε υπομονή να μαζέψεις κάνα χιλιαρικάκι ακόμα να πάρεις μια ΜΗΧΑΝΗ με όλη τη σημασία της λέξεως που θα σε κράτησει για 3-4 χρονάκια ,ή και παραπάνω, να μάθεις κιόλας και να κάνεις και ταξιδάκια άνετα.
    Φιλικά
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    είπε ο άνθρωπος που αγόρασε την όρκα της suzuki :rotflmao:
    Απλά για να θυμίσω ότι μέχρι εκείνη την στιγμή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε μιλήσει για κανέναν ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ............

............. αλλά μετά πειράχτηκε !!!

Το δικό του χιούμορ πρέπει να το δεχόμαστε .......... το δικό μας στην απάντηση τον προσβάλλει

Και μιλάει και για σεβασμό κατά τα άλλα ............

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu

* Κάποιος , άσχετος με το μηχανάκι προφανώς , έγραψε παραπάνω οτι έχει λέει το BROS μόνο δισκόφρενο εμπρός και τραβάει .Μήπως εχει την απαίτηση εν έτη 1988 με τελική στα 160 χλμ να είχε και διπλούς 320άρηδες ??? Μην τρελαθούμε και τελείως .Και άμα τραβάει τόοοοοοοοοοοσο το καλάμι βάζεις μια γέφυρα και τελειώνεις . Σιγά τα ώα
    Πρόσεχε λιγάκι τους χαρακτηρισμούς σου ..........
    Και δε μου λες ......... το ότι φτιάχτηκε το 88 σημαίνει ότι δεν μπορούσε να έχει 2 μικρότερους δίσκους ;;; Και ποιό ακριβώς είναι το λάθος που είπα ;;; Έχει 1 δίσκο και σε απότομο φρένο τραβάει !!! Είτε το θες είτε όχι ........... Αν θες διάβασε και το ποστ του stavrogin που το είχε .......
    Η δε γέφυρα κάνει κάποια λεφτουδάκια (αρκετά μάλιστα) τα οποία ανεβάζουν το κόστος .

Τέλος, γιατί τον οδηγήτε στο BROS αφού και εσύ ο ίδιος λες ότι το CB είναι καλύτερο !!!
    Ο Αντρέας ζήτησε ΣΥΜΒΟΥΛΗ ανάμεσα σε τρια μηχανάκια ........... όχι να μπείτε οι έχοντες Bros και να λέτε ότι λάχει .......

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Έχει 1 δίσκο και σε απότομο φρένο τραβάει !!!
    Sorry ρε παιδες κι'ολας που διακόπτω αλλά τί εννοείτε τραβάει??
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Μανιβελάτο μέλος
    τελικά όπως πάει έχω μπερδευτεί και άλλο..εκεί που είχα αποφασίσει οτί αυτό το καλοκαίρι θα κάνω την κίνηση τώρα δεν είμαι σίγουρος..γεγονός είναι πάντως ότι όσοι έχουν το brosάκι πίνουν νερό στο όνομα του και εγώ έχω πειστεί τουλάχιστον για ένα πράγμα..την αξιοπιστία του. Αυτή τη στιγμή διαβάζοντας και άλλα ποστ εδώ μέσα στην συνείδηση μου είναι το σκυλί..περιμένω και άλλες απόψεις βέβαια, από ήδη κατόχους..

ΥΓ η δύναμη του bros μου είναι αρκετή.. εγώ αυτή τη στιγμή δεν θέλω καν κάτι δυνατό σαν το cb απαραίτητα..θέλω κάτι που να μπορεί να διατηρήσει 120 στον εθνικό χωρίς να με πατήσουν και να έχει ένα σοβαρό πέλμα ελαστικού..όχι σαν το δικό μου που μόλις βρει το παραμικρό πρέπει να είσαι έτοιμος..

Μανιβελάτο μέλος
    επίσης βασικός λόγος αγοράς είναι και οι κλασσικές καλοκαιρινές διακοπές σε νησάκι οπότε δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί το ολοκαίνουριο ybrάκι..(δεσίματα, φορτώματα & ιστορίες)

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Sorry ρε παιδες κι'ολας που διακόπτω αλλά τί εννοείτε τραβάει??
    Έχει την τάση να στρίψει προς τη μεριά του δισκόφρενου .........

Μανιβελάτο μέλος
    Έχει την τάση να στρίψει προς τη μεριά του δισκόφρενου .........
    αυτό ισχύει σε όλα όσα έχουν μονό?(με την λογική μου ναι) γιατί θυμάμαι ένα βράδυ που πετάχτηκε ένας γάτης τράβηξα απότομα και μου φάνηκε ότι πήρε. και μετά την επομένη ψαχνόμουν ότι έφταιγε το μπροστινό και οι αναρτήσεις..

τελικά όπως πάει έχω μπερδευτεί και άλλο..εκεί που είχα αποφασίσει οτί αυτό το καλοκαίρι θα κάνω την κίνηση τώρα δεν είμαι σίγουρος..γεγονός είναι πάντως ότι όσοι έχουν το brosάκι πίνουν νερό στο όνομα του και εγώ έχω πειστεί τουλάχιστον για ένα πράγμα..την αξιοπιστία του. Αυτή τη στιγμή διαβάζοντας και άλλα ποστ εδώ μέσα στην συνείδηση μου είναι το σκυλί..περιμένω και άλλες απόψεις βέβαια, από ήδη κατόχους..

ΥΓ η δύναμη του bros μου είναι αρκετή.. εγώ αυτή τη στιγμή δεν θέλω καν κάτι δυνατό σαν το cb απαραίτητα..θέλω κάτι που να μπορεί να διατηρήσει 120 στον εθνικό χωρίς να με πατήσουν και να έχει ένα σοβαρό πέλμα ελαστικού..όχι σαν το δικό μου που μόλις βρει το παραμικρό πρέπει να είσαι έτοιμος..
    Στα είπανε οι αδερφοί Γαρέ, στα είπε ο Ακατ, στα είπα και εγώ .......... αλλά το βλέπω εγώ το δράμα να εξελίσσεται και να πετάς εουρόπουλα .........
    Πότε θα έλθεις για καφέ ;;;
    Αντε καλό βράδυ .............

αυτό ισχύει σε όλα όσα έχουν μονό?(με την λογική μου ναι) γιατί θυμάμαι ένα βράδυ που πετάχτηκε ένας γάτης τράβηξα απότομα και μου φάνηκε ότι πήρε. και μετά την επομένη ψαχνόμουν ότι έφταιγε το μπροστινό και οι αναρτήσεις..
    Ναι, βελτιώνεται με γέφυρα (δέσιμο) στα καλάμια ....... ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ όμως τελείως !!!
    Γειά λέμεεεε !!!!

Μανιβελάτο μέλος
    Στα είπανε οι αδερφοί Γαρέ, στα είπε ο Ακατ, στα είπα και εγώ .......... αλλά το βλέπω εγώ το δράμα να εξελίσσεται και να πετάς εουρόπουλα .........
    Πότε θα έλθεις για καφέ ;;;
    Αντε καλό βράδυ .............
    είμαι ξεροκέφαλος, τώρα το μάθατε? όποτε θέλετε..είμαι ανοιχτός σε προτάσεις

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF