Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: Βρειτε τον αρχικαγκουρα! :p

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    κοιτα επειδη οταν αρχισα να ασχολουμαι με gp ημουν 15 χρονων, βλεποντας τους ηθελα να τρεχω σε πιστες κ θεωρουσα μουρη να εχεις ενα ρεπλικα κρανος.. ενα βιντεο στο youtube δν πιστευω να ειναι αυτο που θελει να προβαλει ο ροσσι η οποιος μπορει να ηταν στη θεση του, δν θελει να περασει κατι με αυτο που κανει στο βιντεο. κ γω εχω κανει σουζες ξεκρανωτος, δν σημαινει οτι δν θα εκανα αμα εβλεπα το ροσσι σε αυτο το βιντεο με κρανος, ουτε το αντιθετο.

ετσι κ αλλιως σε οσους ανθρωπους θαυμαζεις, προσπαθεις να τους μοιασεις μονο στα καλα σημεια, κ να τα ταιριαξεις ισως στον εαυτο σου. εμενα μ αρεσει το βιντεο γιατι δειχνει την τρελα του βαλε, εχει κρατησει την παιδικοτητα του, γι αυτο κ προκαλει γελιο!

+1

εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο θρεντ, είναι αρκετό για να μας ρεζιλέψει ως φόρουμ παγκοσμίως ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο θρεντ, είναι αρκετό για να μας ρεζιλέψει ως φόρουμ παγκοσμίως ....

+990....

Μη σου πω και στον γαλαξία μας.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

τι ακριβώς συζητάμε εδώ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εγω το βρηκα ενα χαριτωμενο χαβαλεδιαρικο βιντεακι απο ενα ΠΡΟΤΥΠΟ που τελικα ειναι ενας απλος ανθρωπος με ενα απιστευτο ταλεντο και χαρισμα....τα ιδια θα εγραφα αν υπηρχε ενα ακριβως ιδιο βιντεακι με καποιον αλλο οδηγο γνωστο για τις ικανοτητες του...με ακριβως ιδιες συνθηκες εννοηται.....

+οσα θες αδερφε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Πηγαινε με το 999 Ρουμανια σα Σειχη θα σε βλεπουν οι Ρουμανες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μωρε λες;
    Για εμενα θα με βλεπω... Για την 999 δεν ξερω αν θα τη βλεπω αλλο αν παω εκει....

(εξαλλου απο Ρουμουνια δοκιμασαμε και ειναι λιγο λυσσαρες...)
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF