Και shoei και arai είναι εξίσου πολύ καλά,
Να κοιτάξεις ποιο ταιρίαζει καλά στο κεφάλι σου και στις ανάγκες σου
αυτό είναι το βασικό.
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...
Εγώ αν είχα το μηχανάκι σου (ή οποιοδήποτε άλλο Ιταλικό απ'τα καλά) θα χτύπαγα
τούτο δω ή ακριβώς το ίδιο(spec1R) σε Capirossi replica.Σε βγάζει βέβαια λίγο εκτός budgetΕπίσης η Suomy βγάζει και το Vandal σε ιταλική σημαία
Βέβαια ο έρωτάς μου είναι αυτός εδώ από κάτω
Shark RSR2 foggy
550€ αλλά ξέρω μαγαζί που το αφήνει -20% για αγορά μετρητοίς
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Βρε να μη σου πω, πως περιμένεις να βρεις κράνος περιμένοντας από εδώ τις διάφορες μάρκες που σου προτείνουμε όταν έχεις ν'αντιμετωπίσεις αυτό που αναφέρεις παραπάνω ;:a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Bυρωνα, εχω φορεσει και Arai και Shoei και ομολογω οτι δεν ειδα τοσο διαφορα με τις αλλες μαρκες... Ο λογος ειναι γιατι εχω μακροστενη κεφαλα (οσαν τον ΕΤ τον εξωγηινο!)![]()
![]()
X-Lite έχεις δοκιμάσει ποτέ ;
Suomi ;
Agv ;
Ξέρεις πως σου κάθονται αυτά στην κεφάλα (κι εγώ κεφάλας είμαι αλλά με μικρό νούμερο λόγω καράφλας) και φτάσαμε 5 σελίδες έχοντας κολλήσει στα γραφικά ;
![]()
Νικόλα.. τσάρκα στα μαγαζιά... βρίσκεις αυτό που ταιριάζει στο κεφάλι σου κι εδώ είμαστε για τα υπόλοιπα![]()
ΥΓ: Shoei να πάρεις![]()
uvex helix rs carbon...TELOS,πούπουλο,το καλύτερο σε δοκιμές πρόσκρουσης,κοίτα εδώ:
http://www.adac.de/Search/SearchResu...RWCookieValue=
"uvex Helix RS 750 Carbon , gleichzeitig der Klassenbeste im Stoßdämpfungstest."
Οι αντίπαλοι:
* ARAI Chaser
* HJC HQ 1
* LAZER Fiber D1
* NOLAN N 94
* Schuberth R1
* ScorpionEXO 1000
* SHARK RSR2
* SHOEI XR-1000
* uvex HELIX RS 750 Carbon
* X-LITE X-602
Αίσθηση και ζελατίνα κορυφαία,στο λέω εκ πείρας...
μηπως κανεις λαθος?γιατι νικητης του τεστ ειναι το R1 Schuberth:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
uvex helix rs carbon...TELOS,πούπουλο,το καλύτερο σε δοκιμές πρόσκρουσης,κοίτα εδώ:
http://www.adac.de/Search/SearchResu...RWCookieValue=
"uvex Helix RS 750 Carbon , gleichzeitig der Klassenbeste im Stoßdämpfungstest."
Οι αντίπαλοι:
* ARAI Chaser
* HJC HQ 1
* LAZER Fiber D1
* NOLAN N 94
* Schuberth R1
* ScorpionEXO 1000
* SHARK RSR2
* SHOEI XR-1000
* uvex HELIX RS 750 Carbon
* X-LITE X-602
Αίσθηση και ζελατίνα κορυφαία,στο λέω εκ πείρας...![]()
Όχι,η φράση που παραθέτω λέει νικητής στην κλάση του στη δοκιμή δυνατού χτυπήματος.Αυτό είναι το Α και το Ω σ'ένα κράνος,αυτό σε νοιάζει,αυτό πληρώνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpulsar
μηπως κανεις λαθος?γιατι νικητης του τεστ ειναι το R1 Schuberth:smilea:![]()