Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 88

Θέμα: kawasaki z750-honda hornet

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Για να δουμε.....

Είχα το 01 hornet....

Έχω οδηγήσει (αρκετά μια και το έχουν φίλοι το 05/06) και έχω οδηγήσει λιγο το 07....

έχω οδηγήσει και το Ζ750 το παλιό - όχι πολύ αλλά με είχε εντυπωσιάσει η ροπή του χαμηλά και η τιμή του σε σύγκριση με το hornet.

Tα καινουργια Ζ δεν τα έχω οδηγήσει..... αλλά με χειρότερες επιδόσεις από το παλιό τι να λένε....

Α.... και μια που σχολίασες το στράβωμα του ατσαλιού.... πέρνα την Υλίκη ή τις στροφές τις Γλύφας με 150+ και το συζητάμε μετά...

παρακαλείται αν σε κάποιον περισσεύουν ή είναι άχρηστα ορισμένα άλογα να με τα δώκει καβάντζα γιατί στις στροφές της Υλίκης περνάω με 235-240 -κοντέρ πάντα-και χασμουριέμαι....νομίζω πως πάω με...100 ....και μαμά οι αναρτήσεις στο Χόρνετ...

υγ. : την ίδια γλώσσα έβγαζαν και μερικοί αυθάδεις κάτοχοι τιντιέμ...είχαν ξεχάσει ότη την τελική τους της έχει το Χόρνετ με 4η....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros

υγ. : την ίδια γλώσσα έβγαζαν και μερικοί αυθάδεις κάτοχοι τιντιέμ...είχαν ξεχάσει ότη την τελική τους της έχει το Χόρνετ με 4η....
    το ΤΔΜ έχει επίσημη μετρημένη (και όχι κοντερίσια) τελική 216

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    το ΤΔΜ έχει επίσημη μετρημένη (και όχι κοντερίσια) τελική 216
    οπότε μέχρι τα 225-227 πραγματικά (κοντέρ 245+) του Χόρνετ είναι μια σεβαστή διαφορά....

πάντως τα 216 πραγματικά το χόρνετ με 4η ΔΕΝ τα έχει

ούτε με 5η

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    πάντως τα 216 πραγματικά το χόρνετ με 4η ΔΕΝ τα έχει

ούτε με 5η
    με 4η όχι (210 λέει το κοντέρ) αλλά με 5η το συζητάμε....πάντως φίλε μου είναι γεγονός ότι TDM 900 μετά την 4η,χάνεται στο καθρέφτη μου....κι αν έρθουν και στροφές.....:smilea:

Ειμαι κατοχος ενος z 750 του 06,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μηχανη...

1)Αυτα που με απογοητευουν εναντι του hornet ειναι πως με το z με δικαβαλο ο συνοδηγος υποφερει πολυ γιατι εχει απαραδευτω στησιμο σελας και κραδαζμων,λες και η μηχανη αυτη κατασκευαστηκε για ενα ατομο μονο,τον οδηγο!!...
    Το hornet παλι η σελα του ειναι βολικη μαλλακη και πολυ αποτελεσματικη για τον συνοδηγο,με λιγα λογια ειναι τελεια στημενο γιάυτον τον σκοπο...
    2)Τα φρενα του z εναντι του hornet ειναι καλυτερα στην αισθηση και στην αποτελεσματικοτητα τους,το hornet παλι εχει δυνατα φρενα που ειναι αποτωμα σε μερικα σημεια...
    3)Η θερμοκρασιες που ανεβαζει το hornet ειναι πολυ μεγαλες με αποτελεσμα το καλοκαιρι με σολτσακι το ποδι σου να παθει εγκαυματα,το z παλι δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα γιατι οι θερμοκρασιες ειναι σεβαστες για το δερμα σου...
    4)Στο θεμα δυναμης μερα με την νυχτα,το z ειναι πολυ ποιο δυνατο που στον φιλο μου που εχει το hornet του λεω να ξεκινησει ποιο νωρις απο εμενα,ακομα και τον καταλυτη που εβγαλε και το μηχανακι του εδωσε παρα πολυ δεν με φτανει!!!!
    5)Το z φοραει κινητηρα μεγαλυτερου κυβισμου με αποτελεσμα να ειναι τερας αξιοπηστιας,το hornet το ιδιο,honda ειναι αυτη(μοτερ διαμαντι)...

Ειμαι αντικιμενικος εντελως γιατι εχω εναν φιλο με hornet και μεταξυ μας κρινουμε τα υπερ και τα κατα...
    Η ουσια ειναι παντως οτι μηχανη να αγορασει ο καθενας να την χεραιτε στο επαρκο,κατα και υπερ θα υπαρχουν παντα...
    Το z το καινουργιο 07/08 παντως δεν θα το επαιρνα γιατι θα ξενερωνα απο το θεμα της δυναμης,και κυριως δεν επρεπε να βαζανε σελακι πισω...
    Χερι που το φοβασαι φιλα το...

Pantws den prepei na yparxoun nohmones anthrwpoi pou na diavazoun ta threads z750 vs hornet sto moto.gr kai na exoun agorasei zed! 3-0 kalws ta paidia einai ola ta threads me center for ton sapila racing:rotflmao:

And the road becomes my bride...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Count Me Out
    Pantws den prepei na yparxoun nohmones anthrwpoi pou na diavazoun ta threads z750 vs hornet sto moto.gr kai na exoun agorasei zed! 3-0 kalws ta paidia einai ola ta threads me center for ton sapila racing:rotflmao:
    Συμπερασμα: Οι κατοχοι χονδα νικουν τους κατοχους καβα στα επιχειρηματα.Οκ. αντε τωρα βγες εξω και τραβα να περασεις κανενα Ζ να σου φυγει και η αμφιβολια.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Συμπερασμα: Οι κατοχοι χονδα νικουν τους κατοχους καβα στα επιχειρηματα.Οκ. αντε τωρα βγες εξω και τραβα να περασεις κανενα Ζ να σου φυγει και η αμφιβολια.
    Συμπερασμα : Αν το Ζ ηταν 600 δεν θα μπαιναμε καν στην διαδικασια να μιλαμε.....

Μου ειναι τραγικο να ακουω συγκρισεις 600 με 750.
    Να δω τωρα που ηρθε το fz8 τι θα κανει η kawa.

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    ελεος με την γυμνασιακη κοντρα ποιος την εχει πιο μεγαλη.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Count Me Out

4-3 στο 95' σε κερδισα

αν ημουν αόμματος ισως να σκεφτομουν να επιλεξω το hornet τοση ασχημια δε παλευεται....

ισως ομως... γιατι το Ζ κανει και καλυτερο ηχο....

αρα πρεπει να ειμαι αόμματος, ΚΑΙ κουφος ΚΑΙ αγουστος για να επιλεξω hornet :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Εμενα το χορνετ μου φαινεται κουκλί παντως.
    Και το μοντελο με abs εχει τριπιστονες δαγκανες, σε αντιθεση με το z που εχει και στις δυο εκδοσεις διπιστονες.
    Επισης σε γυμνο μηχανακι τα +-10Km/h σε τελικη δεν εχουν τοσο σημασια. Οποιος θελει να πηγαινει με 250+ παιρνει το 1000

και για ποια ποιοτητα κατασκευης μιλαμε? εχετε δει ποσα νεα hornet κυκλοφορουν με σκουριασμενα τιμονια, τιμονοπλακες, ψυγεια κτλ κτλ? καντε μια προσεκτικη επιθεώρηση απο κοντα σε κανα παρκαρισμενο (ΑΝ πετυχετε ποτε κανενα στο δρομο )

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Εμενα το χορνετ μου φαινεται κουκλί παντως.
    Και το μοντελο με abs εχει τριπιστονες δαγκανες, σε αντιθεση με το z που εχει και στις δυο εκδοσεις διπιστονες.
    Επισης σε γυμνο μηχανακι τα +-10Km/h σε τελικη δεν εχουν τοσο σημασια. Οποιος θελει να πηγαινει με 250+ παιρνει το 1000
    α δηλ τα 10+- κμ δεν εχουν σημασια(σωστο) αλλα μεγαλο ρολο θα παιξει ενα επιπλεον πιστονακι στη ιδια μερια της δαγκανας με γλυστρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Εμενα[]
    Τωρα συγκρινεις το κακο με το χειροτερο.
    Τριπιστονες με γλυστρα . Ειναι τρελοι???? Οτι εχει γλυστρα ειναι για τα μπαζα.αμα δε βαλεις τετραπιστονη δε κανεις δουλεια με τα φρενα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TRANSALP 650 KAWASAKI z750
    από dep στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 21:32
  2. Νέο Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 21:10
  3. den brisko kawasaki z750
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 17:05
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα