Και για να μας φύγει και κάθε αμφιβολία, δείτε τους χρόνους των MotoGp στο Mugello.
Οχι σε σύγκριση με F1 που είναι έτη φωτός, αλλά με αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Αν δεν κάνω λάθος είναι 15-20 sec στον γύρο.
Και για να μας φύγει και κάθε αμφιβολία, δείτε τους χρόνους των MotoGp στο Mugello.
Οχι σε σύγκριση με F1 που είναι έτη φωτός, αλλά με αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Αν δεν κάνω λάθος είναι 15-20 sec στον γύρο.
Αν διαβασεις οσα εχω γραψει συμφωνω οτι τα υπεραυτοκινητα/κωλοφτιαγμενα ειναι πιο γρηγορα απο τις μοτοσυκλετες...
Αλλα το A4 ρε φιλε δεν νομιζω...Εκτος αν το φαναρι το εχουν βαλει σε παγοδρομιο...
the 2.0-litre turbocharged FSI quattro. Still, careful tuning has pushed power from 197bhp to 217bhp, enough to shave a third-of-a-second off the 0-60mph time, dropping it to 6.9 seconds. Top speed is now 152mph
6.9 για τα 100 ειναι ο χρονος των 1000 για τα 200....
Στο στροφιλικι τωρα εξαρταται...Στις Σερρες ειναι πιο γρηγορο απο ενα R1??Στον Τυμφρηστο σιγουρα ειναι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
...
Αλλα το A4 ρε φιλε δεν νομιζω...Εκτος αν το φαναρι το εχουν βαλει σε παγοδρομιο...
the 2.0-litre turbocharged FSI quattro. Still, careful tuning has pushed power from 197bhp to 217bhp, enough to shave a third-of-a-second off the 0-60mph time, dropping it to 6.9 seconds. Top speed is now 152mph
6.9 για τα 100 ειναι ο χρονος των 1000 για τα 200....
Στο στροφιλικι τωρα εξαρταται...Στις Σερρες ειναι πιο γρηγορο απο ενα R1??Στον Τυμφρηστο σιγουρα ειναι....
Δεν ξέρω, αλλά με το μικρό το Quattro έχω περάσει την Υλίκη με +30 από το max που την έχω περάσει με το CBR..... Δεν είμαι μέτρο σύγκρισης εγώ αλλά φαντάσου τι κάνει κάποιος που ξέρει να οδηγεί κουτί τετρακούνητο....
Νύχτα ήταν και είχε βρέξει κιόλας![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κοιτα, κατα μια εννοια γρηγοροι ειμαστε...
ο μεσος ορος οχηματων κινειται πιο αργα απο μας, ειτε λογω κινησης, ειτε λογω δυναμης...
ποσο συχνα σας προσπερνουν αυτοκινητα??
και βεβαια δεν ειναι το ζυτουμενο η ταχυτητα, αλλο ειναι αυτο που δινει η μηχανη...
οταν ομως ειχα 2,5 ωρες ως την ωρα που δουλευα στην αθηνα και ημουν καλαματα και ηταν πρωτομαγια, εφτασα ακριβως στην ωρα μου και πηγαινα χαλαρα. με το αμαξι εκεινη τη μερα θα ηθελα τουλαχιστον 4ωρες ως το χαιδαρι, 20-30 λεπτα ως το κεντρο και μιση ωρα να παρκαρω. ενω με το μοτο χρειαστηκα 5 λεπτα να βγαλω τον εξοπλισμο...
![]()
Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...
Δηλαδη πανω απο 210-215 δεν εχεις παει με το CBR στην Υλικη?Το Audi λενε για 240-245 τελικη...Οποτε αν περασες τελικιασμενος +30 χλμ απο το CBR τοσα βγαινουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν ξέρω, αλλά με το μικρό το Quattro έχω περάσει την Υλίκη με +30 από το max που την έχω περάσει με το CBR..... Δεν είμαι μέτρο σύγκρισης εγώ αλλά φαντάσου τι κάνει κάποιος που ξέρει να οδηγεί κουτί τετρακούνητο....
Νύχτα ήταν και είχε βρέξει κιόλας![]()
Για το 954 μιλαμε ετσι?
Μικρο quattro πιο εννοεις?
το 1.8ΤΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
...
Μικρο quattro πιο εννοεις?
Φίλε μου.... δεν πάω με τόσα με το CBR (συνήθως κι ιδίως στους δημόσιους δρόμους) γιατί δεν θέλω να βρω μπροστά μου κάτι και να γίνω νούμερο στατιστικής και είδηση στις 8. Δεν νομίζω να με συγχωρέσουν τα 2 παιδιά μου.
Με το quattro περνάς από εκεί με 200+ χωρίς να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα.... ε και στραβή να γίνει έχεις 2 τόνους σίδερα να σε "προστατεύσουν" (όσο μπορούν).
ΔΕΝ μπορούν να σε προστατεύσουν 2 τόνοι σίδερα στα 200+ ρε Νίκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ε και στραβή να γίνει έχεις 2 τόνους σίδερα να σε "προστατεύσουν" (όσο μπορούν).
Σωστος
Απλα μου εκανε εντυπωση...Γιατι Υλικη κατι τυπακια που δεν εχουν υποχρεωσεις και ειναι καυλογκαζοι και στριφτεροι πανε κοντα τελικες με κατι 1000αρια,05 και μετα, και στις πιο πολλες στροφες 250+....210-215 εχω περασει με το GSR απο εκει χωρις να ειμαι πιλοτος και χωρις να ειμαι τερμα κατω...Και αυτο γιατι δεν ανεβαζε αλλο με εμενα κρεμασμενο στο πλαι
Αν ειχα τετοιες υποχρεωσεις παντως δεν νομιζω να το εκανα![]()
στο δρομο οκ λογικο να χανουν τα μηχανακια. στο περιοδικο drive εχω δει καλυτερο χρονο 1.30 απο ferrari 430 στις σερρες. αυτον τον χρονο δν τον εχουν πολλοι με μηχανακια? κ captain αμα παει ο τουριστας με το vfr nurburgring λογικο να φαει ξυλο απ το ντοπιο μ3 κ 911. ο ντοπιος με το ρ1 ειναι το θεμα πως θα τα παει. κ η συγκεκριμμενη πιστα δν ειναι κ για μηχανακια, ουτε ασφαλτο εχει καλη οσο πρεπει, ουτε διαφυγες.. αν το ιδιο ατομο γυρισει με μηχανακι κ αμαξι για πρωτη φορα λογικο να παει πολυ πιο γρηγορα με αμαξι, ειναι mind thing, δν μπορεις να πιεσεις τερμα το μηχανακι βλεποντας το δεντρο στα 5 μετρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
....210-215 εχω περασει με το GSR απο ....
....
Μου θύμισες ένα φιλαράκι που πέρναγε κάποτε από Υλίκη με 210+ με FZS600 κι έστριβε και τσιγάρο με το άλλο χέρι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσύ με το γυμνό περνάς από Υλίκη με 210-215 και ήσουν και κρεμασμένος στο πλάι;
Σόρρυ ρε φίλε αλλά αυτά δεν γίνονται.... πάνω από τα 170 σε γυμνό μηχανάκι βάζεις αλυσίδες για να μην σε πάρει ο αέρας κι εσύ κρεμιέσαι;![]()
Μου αρεσει που επιτελους συζηταμε ηρεμα!![]()
Να πω και γω την βλακιουλα μου....Η εκρηξη αδρεναλινης που εχω (ειχα) με την μηχανη δεν μπορει να μου την δωσει κανενα αμαξι...Εχω μπει σε Μ3 φιλου (ψιλοφτιαγμενο κιολας,οποτε ποσα να ητανε?350?360?) και το ανοιγε...Δεν λεω ειχε δυναμη αλλα το μονο που ενιωθες ηταν ενα κολληματακι στο καθισμα και παπαλα!Ενω με την μηχανη την νιωθεις ρε παιδι μου,οτι θελει να σου φυγει απο τα χερια!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Μου αρεσει που επιτελους συζηταμε ηρεμα!![]()
Να πω και γω την βλακιουλα μου....Η εκρηξη αδρεναλινης που εχω (ειχα) με την μηχανη δεν μπορει να μου την δωσει κανενα αμαξι...Εχω μπει σε Μ3 φιλου (ψιλοφτιαγμενο κιολας,οποτε ποσα να ητανε?350?360?) και το ανοιγε...Δεν λεω ειχε δυναμη αλλα το μονο που ενιωθες ηταν ενα κολληματακι στο καθισμα και παπαλα!Ενω με την μηχανη την νιωθεις ρε παιδι μου,οτι θελει να σου φυγει απο τα χερια!
Να μπεις σε αμάξι με λιγότερα άλογα απο την Μ3 ή ακόμα και στην Μ3 και να την οδηγήσει κάποιος που ξέρει (πισωκούνα γαρ) στο Σουνιο...
Μετά το ξανασυζητάμε..... σαν να συγκρίνεις sabre με 2λιτρο είναι.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μετά το ξανασυζητάμε..... σαν να συγκρίνεις sabre με 2λιτρο είναι.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι σε αυτο δεν αντιλεγω!Απλα εμεις ανοιγαμε ευθειες.Και αυτο που λες Νικο δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που μπορουν να το κανουν!Να ντριφταρουν σε μια στροφη ναι ok αλλα ολοκληρη διαδρομη θελει τρομερα χερια.
Μπαινω στο merge...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι σε αυτο δεν αντιλεγω!Απλα εμεις ανοιγαμε ευθειες.Και αυτο που λες Νικο δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που μπορουν να το κανουν!Να ντριφταρουν σε μια στροφη ναι ok αλλα ολοκληρη διαδρομη θελει τρομερα χερια.
Νομίζεις ότι πολλοί που έχουν μηχανές πάνω απο 400cc μπορούν και τις πηγαίνουν τάπα συνέχεια;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νομίζεις ότι πολλοί που έχουν μηχανές πάνω απο 400cc μπορούν και τις πηγαίνουν τάπα συνέχεια;![]()
Οχι (τρανο παραδειγμα ειμαι εγω) αλλα πιστευω οτι ειναι περισσοτεροι απο αυτους που μπορουν να πανε ταπα ή driftαριστοι με Μ3 το Σουνιο!
Μπαινω στο merge...