Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 168

Θέμα: PORSCHE 911 - VFR 800, μια ιστορία αγάπης....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Και για να μας φύγει και κάθε αμφιβολία, δείτε τους χρόνους των MotoGp στο Mugello.

Οχι σε σύγκριση με F1 που είναι έτη φωτός, αλλά με αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Αν δεν κάνω λάθος είναι 15-20 sec στον γύρο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αν διαβασεις οσα εχω γραψει συμφωνω οτι τα υπεραυτοκινητα/κωλοφτιαγμενα ειναι πιο γρηγορα απο τις μοτοσυκλετες...

Αλλα το A4 ρε φιλε δεν νομιζω...Εκτος αν το φαναρι το εχουν βαλει σε παγοδρομιο...

the 2.0-litre turbocharged FSI quattro. Still, careful tuning has pushed power from 197bhp to 217bhp, enough to shave a third-of-a-second off the 0-60mph time, dropping it to 6.9 seconds. Top speed is now 152mph

6.9 για τα 100 ειναι ο χρονος των 1000 για τα 200....

Στο στροφιλικι τωρα εξαρταται...Στις Σερρες ειναι πιο γρηγορο απο ενα R1??Στον Τυμφρηστο σιγουρα ειναι....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    ...

Αλλα το A4 ρε φιλε δεν νομιζω...Εκτος αν το φαναρι το εχουν βαλει σε παγοδρομιο...

the 2.0-litre turbocharged FSI quattro. Still, careful tuning has pushed power from 197bhp to 217bhp, enough to shave a third-of-a-second off the 0-60mph time, dropping it to 6.9 seconds. Top speed is now 152mph

6.9 για τα 100 ειναι ο χρονος των 1000 για τα 200....

Στο στροφιλικι τωρα εξαρταται...Στις Σερρες ειναι πιο γρηγορο απο ενα R1??Στον Τυμφρηστο σιγουρα ειναι....

Δεν ξέρω, αλλά με το μικρό το Quattro έχω περάσει την Υλίκη με +30 από το max που την έχω περάσει με το CBR..... Δεν είμαι μέτρο σύγκρισης εγώ αλλά φαντάσου τι κάνει κάποιος που ξέρει να οδηγεί κουτί τετρακούνητο....

Νύχτα ήταν και είχε βρέξει κιόλας
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

από VFR800 σε Κ1200S... Το avatar του/της theodosisv
    κοιτα, κατα μια εννοια γρηγοροι ειμαστε...

ο μεσος ορος οχηματων κινειται πιο αργα απο μας, ειτε λογω κινησης, ειτε λογω δυναμης...

ποσο συχνα σας προσπερνουν αυτοκινητα??

και βεβαια δεν ειναι το ζυτουμενο η ταχυτητα, αλλο ειναι αυτο που δινει η μηχανη...

οταν ομως ειχα 2,5 ωρες ως την ωρα που δουλευα στην αθηνα και ημουν καλαματα και ηταν πρωτομαγια, εφτασα ακριβως στην ωρα μου και πηγαινα χαλαρα. με το αμαξι εκεινη τη μερα θα ηθελα τουλαχιστον 4ωρες ως το χαιδαρι, 20-30 λεπτα ως το κεντρο και μιση ωρα να παρκαρω. ενω με το μοτο χρειαστηκα 5 λεπτα να βγαλω τον εξοπλισμο...
    Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν ξέρω, αλλά με το μικρό το Quattro έχω περάσει την Υλίκη με +30 από το max που την έχω περάσει με το CBR..... Δεν είμαι μέτρο σύγκρισης εγώ αλλά φαντάσου τι κάνει κάποιος που ξέρει να οδηγεί κουτί τετρακούνητο....

Νύχτα ήταν και είχε βρέξει κιόλας
    Δηλαδη πανω απο 210-215 δεν εχεις παει με το CBR στην Υλικη?Το Audi λενε για 240-245 τελικη...Οποτε αν περασες τελικιασμενος +30 χλμ απο το CBR τοσα βγαινουν....

Για το 954 μιλαμε ετσι?

Μικρο quattro πιο εννοεις?

...

Μικρο quattro πιο εννοεις?
    το 1.8Τ

Φίλε μου.... δεν πάω με τόσα με το CBR (συνήθως κι ιδίως στους δημόσιους δρόμους) γιατί δεν θέλω να βρω μπροστά μου κάτι και να γίνω νούμερο στατιστικής και είδηση στις 8. Δεν νομίζω να με συγχωρέσουν τα 2 παιδιά μου.

Με το quattro περνάς από εκεί με 200+ χωρίς να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα.... ε και στραβή να γίνει έχεις 2 τόνους σίδερα να σε "προστατεύσουν" (όσο μπορούν).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    ε και στραβή να γίνει έχεις 2 τόνους σίδερα να σε "προστατεύσουν" (όσο μπορούν).
    ΔΕΝ μπορούν να σε προστατεύσουν 2 τόνοι σίδερα στα 200+ ρε Νίκο...

Σωστος

Απλα μου εκανε εντυπωση...Γιατι Υλικη κατι τυπακια που δεν εχουν υποχρεωσεις και ειναι καυλογκαζοι και στριφτεροι πανε κοντα τελικες με κατι 1000αρια,05 και μετα, και στις πιο πολλες στροφες 250+....210-215 εχω περασει με το GSR απο εκει χωρις να ειμαι πιλοτος και χωρις να ειμαι τερμα κατω...Και αυτο γιατι δεν ανεβαζε αλλο με εμενα κρεμασμενο στο πλαι

Αν ειχα τετοιες υποχρεωσεις παντως δεν νομιζω να το εκανα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    στο δρομο οκ λογικο να χανουν τα μηχανακια. στο περιοδικο drive εχω δει καλυτερο χρονο 1.30 απο ferrari 430 στις σερρες. αυτον τον χρονο δν τον εχουν πολλοι με μηχανακια? κ captain αμα παει ο τουριστας με το vfr nurburgring λογικο να φαει ξυλο απ το ντοπιο μ3 κ 911. ο ντοπιος με το ρ1 ειναι το θεμα πως θα τα παει. κ η συγκεκριμμενη πιστα δν ειναι κ για μηχανακια, ουτε ασφαλτο εχει καλη οσο πρεπει, ουτε διαφυγες.. αν το ιδιο ατομο γυρισει με μηχανακι κ αμαξι για πρωτη φορα λογικο να παει πολυ πιο γρηγορα με αμαξι, ειναι mind thing, δν μπορεις να πιεσεις τερμα το μηχανακι βλεποντας το δεντρο στα 5 μετρα.

....210-215 εχω περασει με το GSR απο ....

....

Μου θύμισες ένα φιλαράκι που πέρναγε κάποτε από Υλίκη με 210+ με FZS600 κι έστριβε και τσιγάρο με το άλλο χέρι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ με το γυμνό περνάς από Υλίκη με 210-215 και ήσουν και κρεμασμένος στο πλάι;

Σόρρυ ρε φίλε αλλά αυτά δεν γίνονται.... πάνω από τα 170 σε γυμνό μηχανάκι βάζεις αλυσίδες για να μην σε πάρει ο αέρας κι εσύ κρεμιέσαι;

Μου αρεσει που επιτελους συζηταμε ηρεμα!

Να πω και γω την βλακιουλα μου....Η εκρηξη αδρεναλινης που εχω (ειχα ) με την μηχανη δεν μπορει να μου την δωσει κανενα αμαξι...Εχω μπει σε Μ3 φιλου (ψιλοφτιαγμενο κιολας,οποτε ποσα να ητανε?350?360?) και το ανοιγε...Δεν λεω ειχε δυναμη αλλα το μονο που ενιωθες ηταν ενα κολληματακι στο καθισμα και παπαλα!Ενω με την μηχανη την νιωθεις ρε παιδι μου,οτι θελει να σου φυγει απο τα χερια!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Μου αρεσει που επιτελους συζηταμε ηρεμα!

Να πω και γω την βλακιουλα μου....Η εκρηξη αδρεναλινης που εχω (ειχα ) με την μηχανη δεν μπορει να μου την δωσει κανενα αμαξι...Εχω μπει σε Μ3 φιλου (ψιλοφτιαγμενο κιολας,οποτε ποσα να ητανε?350?360?) και το ανοιγε...Δεν λεω ειχε δυναμη αλλα το μονο που ενιωθες ηταν ενα κολληματακι στο καθισμα και παπαλα!Ενω με την μηχανη την νιωθεις ρε παιδι μου,οτι θελει να σου φυγει απο τα χερια!

Να μπεις σε αμάξι με λιγότερα άλογα απο την Μ3 ή ακόμα και στην Μ3 και να την οδηγήσει κάποιος που ξέρει (πισωκούνα γαρ) στο Σουνιο...

Μετά το ξανασυζητάμε..... σαν να συγκρίνεις sabre με 2λιτρο είναι.....

Μετά το ξανασυζητάμε..... σαν να συγκρίνεις sabre με 2λιτρο είναι.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι σε αυτο δεν αντιλεγω!Απλα εμεις ανοιγαμε ευθειες.Και αυτο που λες Νικο δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που μπορουν να το κανουν!Να ντριφταρουν σε μια στροφη ναι ok αλλα ολοκληρη διαδρομη θελει τρομερα χερια.
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι σε αυτο δεν αντιλεγω!Απλα εμεις ανοιγαμε ευθειες.Και αυτο που λες Νικο δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που μπορουν να το κανουν!Να ντριφταρουν σε μια στροφη ναι ok αλλα ολοκληρη διαδρομη θελει τρομερα χερια.

Νομίζεις ότι πολλοί που έχουν μηχανές πάνω απο 400cc μπορούν και τις πηγαίνουν τάπα συνέχεια;

Νομίζεις ότι πολλοί που έχουν μηχανές πάνω απο 400cc μπορούν και τις πηγαίνουν τάπα συνέχεια;

Οχι (τρανο παραδειγμα ειμαι εγω ) αλλα πιστευω οτι ειναι περισσοτεροι απο αυτους που μπορουν να πανε ταπα ή driftαριστοι με Μ3 το Σουνιο!
    Μπαινω στο merge...

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μιά ιστορία αγάπης ..............
    από arxaios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 07:07
  2. Η πιο όμορφή μου ιστορία αγάπης...
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2005, 15:20
  3. μια ιστορια θα σας πω!!
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2004, 15:29
  4. Kurioi eimai katoxos VFR 800 VTEC...TELOS!
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 08:01
  5. Μια Ιστορια Αλλιωτικη...
    από sofoklis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 16:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας