αν θελουμε να δικαιολογισουμε τον εαυτο μας...ειναι το πιο ευκολο πραγμα...
στα 21 μου,μετα τον στρατο, δεν μπορουσα να αντεξω την ιδεα οτι θα μενω στο σπιτι των γονιων μου κ θα με ταιζουν συντηρουν.
πνιγομουν κ μονο με την σκεψη.
ποσο μαλλον στην ιδια δουλεια με τον πατερα μου...
την εκανα κ απο τα 2 χωρις πολλα πολλα...2 σταρατες κουβεντες φτανουν για να σε νιωσουν αυτοι που σε γενησαν κ ας μην το δεχθουν στην αρχη.
σχεδον 10 χρονια μετα δεν το εχω μετανιωσει αλλα νιωθω υπερηφανος για οσα εχω πετυχει μονος μου...
αυτο μου δινει δυναμη να βαζω στοχους κ να τους πετυχαινω.
περασα εποχες που νοικιαζα σπιτι ειχα μηχανη (την ιδια επι 7 χρονια,που εφτασα να επισκευαζω κ να συντηρω μονος μου καθαρα για οικονομικους λογους) κ αυτοκινητο που μου καναν δωρο οι γονεις μου (με την ελπιδα οτι δεν θα τα καταφερνα κ θα εστελνα την μηχανη)
κ ολα αυτα με 650ε...κ δεν κανω πλακα,δεν υπερβαλω.
ειναι θεμα προτεραιοτητων.δεν ηταν προτεραιοτητα για μενα τα κουστουμια,καινουρια ρουχα καθε τοσο,μπαρακια,μπουζουκια κ ολα τα λαιφ σταιλ κερατα που σκοπο εχουν να δεσμευσουν την ψυχη στην επιφανεια...
...ηταν η ηρεμια μου κ το συναισθημα της ελευθεριας κ κυριαρχιας του εαυτου μου,
κατι σαν αυτο που σου προσφερει η μοτοσυκλετα.
η γενια μας αν εχει μια υπαχρεωση,ειναι να καταφερει να αποδεσμευτει απο τις φοβιες των γονιων μας,να ανεξαρτητοποιηθει πληρως για να αλλαξει κατεπεκταση κ την καταντια
της ελληνικης κοινωνιας...του βολεματος απόλες τις αποψεις.
1000ε φτανουν για να εχεις μοτοσυκλετα καινουρια,σπιτι,κοπελα κ να κανεις κ 4 ταξιδια τον χρονο σε ελλαδα κ εξωτερικο...κ να ζεις αξιωπρεπως με τα δικα μου δεδομενα...
...συχνα αναρωτιεμαι για τα δεδομενα των αλλων!