ΕΠΑ ΚΡΗΤΗΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ποσο μακρια εισαι δηλαδη????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΠΑ ΚΡΗΤΗΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ποσο μακρια εισαι δηλαδη????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
παιδια εγω πηρα μπουσα γιατι η γυναικα μου δεν θελει να καθεται πισω στο gixxer1000 k7.
το πισω καθισμα ειναι ποιο αναπαυτικο και απο μεγαλο cruiser to τερπνο μετα του ωφελιμου.
παιδια εγω πηρα μπουσα γιατι η γυναικα μου δεν θελει να καθεται πισω στο gixxer1000 k7.το πισω καθισμα ειναι ποιο αναπαυτικο και απο μεγαλο cruiser to τερπνο μετα του ωφελιμου.
... μας ξεμπρόστιασε ο κερατάς ....![]()
τα ιδια θα κανεις και με το normal σε μια οποιαδηποτε διαδρομηΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν είχα σκοπό να γίνω εριστικός .... το ότι καβαλάω μια μηχανή με χχχ άλογα δε σημαίνει ότι θα πάω στα γιάννενα σε 2 ωρες ... φχαριστιέμαι διαδρομή όπως θα φχαριστιόμουν οποιοδήποτε μηχανάκι κι αν οδηγούσα...το γκάζι θα το ανοίξω τέρμα σε 2-3 σημεία σε όλη τη διαδρομή κι αυτό είναι όλο! στην υπόλοιπη διαδρομή θα στρίψω περίπου όπως και με ένα ss, όταν το στροφιλίκι θα έχει ενδιαφέρον, θα ρολάρω χαλαρά με το μοτέρ να γουργουρίζει στις 4000 στροφές, όταν θέλω να απολαυσω εικόνες και στο τέλος θα φτάσω πολύ πιο ξεκούραστος...υπάρχουν πολλοί λόγοι για ν α πάρει κάποιος 'ενα hayabusa, όπως υπάρχουν άλλοι τόσοι για να προτιμήσει κάτι άλλο!
γούστα είναι αυτά και ανάγκες και ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες!
απλά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε ''και τι καταλαβαίνεις που έχεις τόσα άλογα η μηχανή σου'', ''μα καλά είσαιο τρελός που θέλεις να τη βελτιώσεις κι άλλο'', ''τσάμπα πεταμένα λεφτά ρε φίλε'' κλπ κλπ κλπ ....
τα κατι χιλιοστα που εισαι γρηγοροτερος μετρανε μονο στην κοντρα
το τι κανεις η εκανες με τα λεφτα σου δεν αφορα τους αλλους αλλα ουτε ειναι και απαραιτητο για τους αλλους το τι εκανες η κανεις εσυ με τα λεφτα σου.![]()
μάλλον δε μιλάμε την ίδια γλώσσα....η αίσθηση του να έχεις 20-30 άλογα παραπάνω αναπάσα στιγμή στο δεξί σου χέρι, δε μεταφράζεται σε χρόνους.... η διαφορά σε χρόνους είναι απειροελάχιστη και όντως μετρήσιμη μόνο σε μια στημένη κόντρα, η διαφορά σε αίσθηση για τον οδηγό είναι όμως τεράστια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
τα ιδια θα κανεις και με το normal σε μια οποιαδηποτε διαδρομη
τα κατι χιλιοστα που εισαι γρηγοροτερος μετρανε μονο στην κοντρα
το τι κανεις η εκανες με τα λεφτα σου δεν αφορα τους αλλους αλλα ουτε ειναι και απαραιτητο για τους αλλους το τι εκανες η κανεις εσυ με τα λεφτα σου.![]()
θέμα χρημάτων δεν έθεσε ποτέ κανείς και κακώς αναφέρθηκε!
re gixxerp min agxwnesai gia to ti lene oi alloi..polles fores oti dn ftanei i alepou ta kanei kremastaria![]()
Jim, με 7 κιλά πίσω ζάντα δεν νομίζω ότι είναι και ελαφρυές.Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Στο GSXR μου η διαφορες που ειδα ηταν πολυ μικρεςγιατι ιδη η μαμα ζαντες στο GSXR 1000 K7 ειναι πολυ ελαφριες
κατι που δεν ισχυει στο μπουσα :smilea:
![]()
![]()
Εξαρτάται βέβαια άν η αφτερμάρκετ είναι 6.9...
Κατά τα άλλα, ναι συμφωνώ οι ζάντες είναι μια πολύ καλή βελτίωση.
ΥΓ : gixxerpap, φίλε μην ακούς και μη συγχίζεσαι. Βάλε εσύ πράγματα στο μπούσα να γίνει τούμπανο ! (ψιτ, με το ψαλίδι τι θα κάνουμε ? χαχαχα)
www.clubcsl.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
re gixxerp min agxwnesai gia to ti lene oi alloi..polles fores oti dn ftanei i alepou ta kanei kremastaria![]()
Ο ορισμος του "Ριχνω λαδι στη φωτια" !!!
:a19:
- Omnia mea mecum porto -
που το θυμήθηκες πάλι το ψαλίδι? θα σου στειλω με πμ το τηλεφωνο του ιδιοκτήτη να μιλήσετε μαζί!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Jim, με 7 κιλά πίσω ζάντα δεν νομίζω ότι είναι και ελαφρυές.
Εξαρτάται βέβαια άν η αφτερμάρκετ είναι 6.9...
Κατά τα άλλα, ναι συμφωνώ οι ζάντες είναι μια πολύ καλή βελτίωση.
ΥΓ : gixxerpap, φίλε μην ακούς και μη συγχίζεσαι. Βάλε εσύ πράγματα στο μπούσα να γίνει τούμπανο ! (ψιτ, με το ψαλίδι τι θα κάνουμε ? χαχαχα)
7 κιλά για μαμά χυτή ζάντα αλουμινίου δεν είναι και πολλά ρε συ ...
το μπούσα αργά ή γρήγορα θα γίνει τούμπανο!!!! την υγειά μας να χουμε και όλα θα έρθουν σιγά σιγά...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Ο ορισμος του "Ριχνω λαδι στη φωτια" !!!
:a19:
![]()
![]()
![]()
xerw kialla!...popo ti sou 'pan....emena ta misa na mou 'legan....:rotflmao: :rotflmao:
μεχρι να κουμπωσει η 5η...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
η διαφορά σε χρόνους είναι απειροελάχιστη
frankly my dear, i dont give a damn...
Πόσα έπρεπε να είναι ρε φίλε ? 12 ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
που το θυμήθηκες πάλι το ψαλίδι? θα σου στειλω με πμ το τηλεφωνο του ιδιοκτήτη να μιλήσετε μαζί!
7 κιλά για μαμά χυτή ζάντα αλουμινίου δεν είναι και πολλά ρε συ ...
το μπούσα αργά ή γρήγορα θα γίνει τούμπανο!!!! την υγειά μας να χουμε και όλα θα έρθουν σιγά σιγά...![]()
Ε όχι και ελαφρυά όμως με 7 κιλά ρε συ !
Δηλαδή η BST που είναι 3.5 τι πρέπει να πούμε, ότι είναι ανύπαρκτη?
www.clubcsl.com
μην σου πουν μια ατακα εσενα, αμεσως να την χρησιμοποιησεις!!!!!!!!!!!!polles fores oti dn ftanei i alepou ta kanei kremastaria
τα 20-30 αλογα παραπανω τα εχεις στην κορυφη του στροφομετρου χαμηλα ειναι σαφως λιγοτερα-εκτος και αν πηγαινεις με 10000 στροφες συνεχειαΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μάλλον δε μιλάμε την ίδια γλώσσα....η αίσθηση του να έχεις 20-30 άλογα παραπάνω αναπάσα στιγμή στο δεξί σου χέρι, δε μεταφράζεται σε χρόνους.... η διαφορά σε χρόνους είναι απειροελάχιστη και όντως μετρήσιμη μόνο σε μια στημένη κόντρα, η διαφορά σε αίσθηση για τον οδηγό είναι όμως τεράστια!!!
θέμα χρημάτων δεν έθεσε ποτέ κανείς και κακώς αναφέρθηκε!
τα περι χρηματων αναφερθηκαν απο σενα λιγο πιο πανω εκτος και αν δεν καταλαβα εγω καλα