εγω ενα πραγμα εχω προσεξει παντως,,,,
ΚΑΜΜΙΑ γυναικα δεν σταματαει για να περασει πεζος, μηχανη-αυτοκινητο ,εστω και αν δεν εχουν προταιριοτητα και γενικα εχουν εναν εγωισμο στον τροπο που οδηγουν
ΚΑΜΜΙΑ γυναικα δεν σταματαει για να περασει πεζος, μηχανη-αυτοκινητο ,εστω και αν δεν εχουν προταιριοτητα και γενικα εχουν εναν εγωισμο στον τροπο που οδηγουν
Και με το παραπάνω αυτομάτως δικαιολογείται και η διαρκώς αυξανόμενη κίνηση στους δρόμους.![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
ενώ οι άντρες στην Ελλάδα σταματάνε όλοι ε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
ξέρω ότι υπάρχουν και γυναίκες στο forum . δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να γνωρίζει να οδηγεί καλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει μονή της διάφορα προβλήματα ΟΠΩΣ επίσκεψη σε συνέργιο ,λάστιχο στο δρόμο και ένα σορό αλλά πράγματα, όχι πως εγώ τα ξέρω όλα…αλλά τώρα την λέω λίγο στις γκόμενες για να δω τι πραγματικές σοφεράντζες είναι …
http://www.youtube.com/watch?v=WRobs...eature=related
ηρθε ο καιρος να γνωρισεις.....
ας του μιλησει καποιος για τα προφυλακτικα
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
ηρθε ο καιρος να γνωρισεις.....
![]()
![]()
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand
αγαπητή dammed_kittin ,δεν ξέρω αν χρίζεσαι εσύ προφυλακτικό να γνωρίσεις ένα άντρα εγώ παντός δεν χρήζαμε προφυλακτικό να γνωρίσω γυναίκες. είναι υποχρέωση σου (νομίζω)πριν πεις κάτι να έχεις διαβάσει όλα τα παρά πάνω ..και επειδή εσύ το έβαλες σε προσωπικό επίπεδο ,προσωπικά προτιμώ να κάνω παρέα με πραγματικές γυναίκες παρά με άντρες ,που συνέχεια την βγάζουν έξω και την μετράνε .μιλώντας με απίστευτο εγωισμό για το τι έκαναν ή τι κάνουν πόσες φόρες το έκαναν και με ποσά χιλιόμετρα μπήκαν στην στροφή ,προσδένοντας +++180 χιλιόμετρα .(αλλά μπροστά στην γκόμενα τους το παίζουν και τρυφεροί (πολύ ψεύτικα) ,ενώ η γυναίκες όσο τρυφερά μιλανε τόσο τρυφερές είναι και στην πραγματικότητα (λέμε τώρα))αλλά ρε παιδί μου δεν είπα ότι εσύ δεν ξέρεις να οδηγάς γενικά λέω ,επειδή μου συνέβησαν κάποια πράγματα, που τα έγραψα παραπάνω ,και επειδή τώρα τελευταία μπαίνω σε πολλά αυτοκίνητα κοριτσιών .είναι γεγονός ότι η γυναίκες προκαλούν περισσότερα επιπόλαια ατυχήματα ενώ οι άντρες προκαλούν περισσότερα θανατηφόρα τροχαία (λόγο ταχύτητας )αλλά κοιτά την επισκεψιμοτιτα του ποστ δεν σε προβληματίζει που είναι μεγάλη ????? μπορείς να φτιάξεις ένα για τους άντρες οδηγούς να δούμε αποτελέσματα .όχι με αριθμούς αλλά να δούμε τι θα ειπωθεί και εκεί … όσο για τα προφυλακτικά έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ώστε να σου φτιάξω ένα φόρεμα …
![]()
Εχει να πεσει πμ μαγκα μου.....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
+955Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εχει να πεσει πμ μαγκα μου.....![]()
:rotflmao:
![]()
(κι ετοιμάζεται να γίνει κ*λος το θρεντ)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό το συνολάκι που το βρίσκουμε ;![]()
http://www.moto.gr/forums/member.php...o&userid=25974![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μη σκατε , το 70% των οδηγων στην Ελλαδα ειναι αντρες , το 80% τον ατυχηματων γινονται απο αντρες , οι γυναικες σας πειραξαν? που αποτελουν μονο το 20% των ατυχηματων ?
ρε δε πα να ...... δειτε κανα ποδοσφαιρο
Να αναφερω μονο .... τελειως στατιστικα.... με εχουν τρακαρει 2 φορες με το παπι αντρες οδηγοι, επισης 2 με το αυτοκινητο (ελαφρα) επισης αντρες οδηγοι
τον αδερφο μου τον εχουν τρακαρει 2 φορες επισης αντρες οδηγοι
τον πατερα μου τον εχουν τρακαρει 4 φορες παντα αντρες οδηγοι
τον συζυγο μου τον τρακαρανε 2 φορες αντρες οδηγοι και ο ενας τον εστειλε στον ταφο
να μη σας περιγραψω βεβαια την καθε περιπτωση τρακαρισματος γιατι θα πρεπει να πατε να κοιταχτητε στον καθρευτη και οχι να γραφετε οτι σας κατεβει
Αυτα
![]()
Εγώ πάλι θα ορκιζόμουν ότι πρόκειται για δημιούργημα κάποιου γνωστού οίκου μόδας της χώρας μας, δεν έχει σημασία ποιανού, όλοι οι μετρ της υψηλής ραπτικής εξάλλου έχουν απόθεμα από τέτοια υφάσματα
:rotflmao: :rotflmao: