Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 100

Θέμα: Εχω θέμα

Παλαιό μέλος
    Να πω την αλήθεια φίλε σε καταλαβαίνω

Και εγώ όταν παντρεύτηκα κάτοχος παπιού ήμουνα

Και τώρα κάτοχος σκούτερ είμαι

Σε μια σχέση πάντα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις βέβαια αλλά

Από ότι κατάλαβα αυτή τη στιγμή δεν είσαστε παντρεμένοι και δεν έχετε παιδιά ώστε να είσαι υποχρεωμένος να διαφυλάξεις με κάθε τρόπο την σωματική και πνευματική σου ακεραιότητα για να καταφέρετε να τα μεγαλώσετε.

Για πιο λόγο επικαλείται τον χωρισμό.

Αν υποχωρήσεις στην επιθυμία σου μόνο και μόνο για το δικό της χατίρι και καπρίτσιο φοβάμαι ότι αργότερα αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό θα σε κάνει ότι θέλει γιατί θα έχει και πιο καλά επιχειρήματα.

Από την στιγμή που δεν επηρεάζεις άμεσα την ζωή της με την πράξη σου μην μασάς και κάνε αυτό που θέλεις.

Στην ζωή κανένας δεν είναι δεδομένος

Αν αποφασίσει να σε διώξει γιατί φοβάται μην σε χάσει τότε μάλλον σε επέλεξε σαν πακέτο παροχών ( συναισθηματικών οικονομικών σταθερότητας κτλ ) και από την στιγμή που δεν καλύπτεις κάποια στάνταρ ψάχνει για άλλο πακέτο.

Ίσος να σου βγει και σε καλό.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Δεν έχω διευκρινίσει κάτι σημαντικό.Δεν είναι άνθρωπος που με το παραμικρό επικαλείται τη λέξη χωρίζουμε.Το είπε σα να ήταν η τελευταία της άμυνα γιατί τους τελευταίους μήνες έχω ξεκινήσει ένα είδος "promotion" για τις μηχανές και τις αναφέρω στις 8 από τις 10 λέξεις μου.Πιστεύω ότι κάποιες στιγμές μπορεί να περίμενε ότι θα εμφανιστώ με καινούρια μηχανη κάτω από το σπίτι της(επειδή όπως είπα και πιο πάνω της έχω κάνει παρόμοιες εκπλήξεις).Παρόλα αυτά μάλλον θα κάνω αυτό που θέλω...Σίγουρα δε θα είναι σκουτερ,γιατί δε θα με γεμίζει και δε μου αρέσει,σίγουρα θα έχει συμπλέκτη,αν και δεν έχω ξαναοδηγήσει κατι παρόμοιο και σίγουρα δε θα είναι πάνω από 250 για να κάνουμε μια λογική αρχη....κι έχει ο θεός!!

Καποια στιγμη.....

μετα απο τοσα χρονια

θα θελησεις και θα την παρεις την μηχανη

ακομα και εαν δεν την γουσταρεις.....

απλα και μονο για να υλοποιησει η καλη σου την απειλή της!!!!!

χαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Αυτό ακριβώς ισχύει...φοβάται πραγματικά..Σε κάποιες μετακινήσεις μέσα στην πόλη με το παπί ένιωθα το φόβο της από τον τρόπο που καθόταν και από το πως με κρατούσε.Όταν κατέβηκε μου είπε πως ένιωθε πολύ ευάλωτη που δεξιά αριστερά είχαμε αυτοκίνητα και από τον τρόπο που οδηγούν.
    Τότε αλλάζει...αν όντως φοβάται κι εσύ τη γουστάρεις τότε πούλα και το παπί,σοβαρά σου μιλάω.
    Πάρε ένα RR και χώσου Track day
    Παρόλα αυτά μάλλον θα κάνω αυτό που θέλω...Σίγουρα δε θα είναι σκουτερ,γιατί δε θα με γεμίζει και δε μου αρέσει,σίγουρα θα έχει συμπλέκτη,αν και δεν έχω ξαναοδηγήσει κατι παρόμοιο και σίγουρα δε θα είναι πάνω από 250 για να κάνουμε μια λογική αρχη....κι έχει ο θεός!!
    Γιατί όχι πάνω από 250 κυβικά;Μυαλό έχεις,μικρός δεν είσαι πάρε κάτι μεγαλύτερο.Είανι αυτό που σου είπα και πριν,αν φοβάται και νιώθει ευάλωτη (δεκτό,σεβαστό και δυστυχώς ισχύει...)ακόμα και στο παπί παράτα τα δίκυκλα.Δηλ από που κι ως που είναι ασφαλέστερο ένα παπί ή 250άρι(μιλάμε για την περίπτωσή σου που έχεις μυαλό στο κεφάλι σου);
    Λογική αρχή από ποιά άποψη;Ρε Κώστα τη μηχανή μου την είχες δει και ακούσει,τα ρούχα μου το ίδιο.Αφού δεν με είδε/άκουσε πιστέυεις ότι αν οδηγούσ παπί θα μουν πιο ασφαλής;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    ...Σίγουρα δε θα είναι σκουτερ,γιατί δε θα με γεμίζει και δε μου αρέσει,σίγουρα θα έχει συμπλέκτη,αν και δεν έχω ξαναοδηγήσει κατι παρόμοιο και σίγουρα δε θα είναι πάνω από 250 για να κάνουμε μια λογική αρχη....κι έχει ο θεός!!
    Αν αγορασεις μηχανη με συμπλεκτη χωρις να ξερεις φροντισε τουλαχιστον αρχικα να στην παει σπιτι, (απο το μαγαζι) καποιος φιλος που 8α ξερει και μετα κανες τις δοκιμες σου σε πιο ηρεμο περιβαλλον (πιλωτη, ησυχο δρομο στη γειτονια σου, καμια αλανα) γιατι αν δοκιμασεις να την καβαλησεις μονος σου χωρις να εχεις ιδεα τοτε κατα πασα πι8ανοτητα να δικαιωσεις τους φοβους της κοπελιας σου...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Στην πυλωτη, να μην κανει και πολλες δοκιμες, ε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Στην πυλωτη, να μην κανει και πολλες δοκιμες, ε;
    Ε...ναι...αν δεν εχει μια σεβαστη αποσταση απο τα παρκαρισμενα καλυτερα να δοκιμασει καπου αλλου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Τότε αλλάζει...αν όντως φοβάται κι εσύ τη γουστάρεις τότε πούλα και το παπί,σοβαρά σου μιλάω.
    Πάρε ένα RR και χώσου Track day

Γιατί όχι πάνω από 250 κυβικά;Μυαλό έχεις,μικρός δεν είσαι πάρε κάτι μεγαλύτερο.Είανι αυτό που σου είπα και πριν,αν φοβάται και νιώθει ευάλωτη (δεκτό,σεβαστό και δυστυχώς ισχύει...)ακόμα και στο παπί παράτα τα δίκυκλα.Δηλ από που κι ως που είναι ασφαλέστερο ένα παπί ή 250άρι(μιλάμε για την περίπτωσή σου που έχεις μυαλό στο κεφάλι σου);
    Λογική αρχή από ποιά άποψη;Ρε Κώστα τη μηχανή μου την είχες δει και ακούσει,τα ρούχα μου το ίδιο.Αφού δεν με είδε/άκουσε πιστέυεις ότι αν οδηγούσ παπί θα μουν πιο ασφαλής;
    Ρε Τολη λέω για 250 για να συνηθίσω την ιδέα του συμπλέκτη..

sober & vestroma...ντεν έκω πυλωτή καρντιές μου!!

Ρε Τολη λέω για 250 για να συνηθίσω την ιδέα του συμπλέκτη..

sober & vestroma...ντεν έκω πυλωτή καρντιές μου!!
    οκ.... αν τελικα δεν αποφασισεις να μα8εις μονος σου τουλαχιστον βρες καποιον να σου μα8ει καλα ωστε να μην εχεις προβλημα να την παρεις κατέυ8ειαν ο ιδιος απο το μαγαζι...

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native

Re: Εχω θέμα

Τώρα λοιπόν που μάζεψα λίγο τα χρέη μου και σας διαβάζω καθημερινά,έχω μπει στην μπρίζα να πάρω μηχανή που να πηγαίνει με πιο πολλά από τα σιχαμένα,άθλια,εκνευριστικά 80 ολόκληρα χλμ που πιάνει το παπί μου:ZZZ: :ZZZ: .Είχα σκοπό να πάρω κάτι που να μου αρέσει και να με γεμίζει,όχι τόσο εντός,αλλά εκτός πόλης......κι εδώ αρχίζει το δράμα μου....Οι γονείς,αν και επιφυλακτικοί,θα δεχτούν την ιδέα της "μεγάλης" μηχανής γιατί σε γενικές γραμμές μου έχουν εμπιστοσύνη.Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η κοπέλα μου,που αν και της το έφερνα απ' έξω απ' έξω (τι ωραία αυτή η μηχανή,να 'χα μια κι εγώ κ.α τέτοια παπατζιλίκια),ξάφνου ξάφνου άξαφνα γυρνάει και μου λέει ότι αν της εμφανίσω μηχανή με έχει χωρίσει την ίδια στιγμή
    Και ρωτώ σύντροφοι,πετάς μια σχέση 6 χρόνων,με τις όποιες προοπτικές, για μια κ@υλα που όλο και μεγαλώνει ή κάνεις τουμπεκί και συμβιβάζεσαι με το φτωχό πλην τίμιο παπί και ένα αυτοκίνητο για τις εξορμήσεις???

Αγαπητέ castora,

οι ίστορίες μας μοιάζουν πολύ.

Και μένα ο καλός μου μετά από 5 χρόνια σχέσης μου λέει τη Πέμπτη θα αγοράσω μηχανή.

Κλάμμα κακό εγώ " Δεν ανεβαίνω στη βρωμομηχανή σου, δε θέλω είναι επικύνδινα γιατί με αναγκάζεις και εμένα να ανεβαίνω σε κάτι που δε θέλω μπλα μπλα μπλα"

Σημειοτέων ανέκαθεν γούσταρα τις μηχανές αλλά από μακρύα και αγαπημένη (πλύση εγκεφάλου από τη καλή μανούλα ...)

Σε πληροφορώ λοιπόν πως όχι μόνο ανέβηκα στη μηχανή, όχι μόνο πήρα ακριβό εξοπλισμό

αλλά όπως με λέει πλέον ο καλός μου είμαι και κ@βλ&καβάλας.

Έχω φάει τέτοιο κόλλημα που μπορώ να ξεχωρίσω κάποιες μηχανές από τον ήχο τους.

Επίσης πολύ θέλω μια βόλτα με gsxr (οποιος καλός συμφορουμίτης θέλει δέχομαι προτάσεις )

Με λίγα λόγια εμείς οι γυναίκες έχουμε τη τάση να κρίνουμε προ τετελεσμένων γεγονότων.

Γιαυτο πρόταση μου είναι να πας με τα νερά της, να την πας μια ήρεμη και ωραία βόλτα χωρίς

πολλές στροφές για αρχή με χαμηλές ταχύτητες (άλλωστε θα τη στρώνεις ακόμα τη μηχανή).

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρτης ένα καλό εξοπλισμό, αν δε το κάνει από μόνη της όπως εγώ.

Δε θα σε χωρίσει φίλε μου, απλά φοβάται μη πάθεις κάτι κακό. Δώστης την ευκαιρία να σε εμπιστευτεί και κυρίως να εμπιστευτεί τη μηχανή σου και μια ωραία μέρα θα σου πει

" πωπωπω αγάπη μου είδα μια busa λευκή στο δρόμο τρέλλα. Θα με πας μια βόλτα με αυτή"

Αυτά

Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Μιλάμε για τρελή ανατροπή κλίματος.....
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Μιλάμε για τρελή ανατροπή κλίματος.....
    Αυτό βλέπω κι εγώ...

native μου καλά τα λες κι έτσι θα ήθελα να είναι,επειδή όμως μετά από τόσα χρόνια ξέρω τις αντιδράσεις της,δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει για βόλτα,παρα μόνο για κάποια αναγκαία μετακίνηση και για να μην κρυβόμαστε,τη μηχανή τη θέλω γιατί μετά τη δουλειά πολλές φορές θέλω να κάνω μια χαλαρωτική βόλτα σε κάποιο επαρχιακό δρόμο,έξω από την Αθήνα ή με κανα δυο φίλους που είναι κι εκείνοι δικυκλιστές,άρα μου αρέσει πιο πολύ να τη χαίρομαι μόνος μου.Με χαλαρώνει αφάνταστα η αίσθηση της μοναξιάς στο δρόμο και ειδικά όταν δεν υπάρχει προορισμός...

Επίσης,

επειδή διάβασα πιο αναλυτικά το post.

Με το παπί είναι τελίως διαφορετικά. Πλέον τρέμω το παπί και όχι τη μηχανή.

Νομίζω πως μια μηχανή σου δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια. Τουλάχιστον έτσι νιώθω.

Μπορώ να μπω απόλυτα στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω γιατί σε εκείνη τη θέση
    βρέθηκα 1 χρόνο και 3 μήνες πριν.

Και εμένα πήγε από το 125 σε 600αρι. Μπορείς να φανταστείς φρίκη.

Δε θα τη κατηγορήσω που σου είπε αμα πάρεις μηχανη χωρίζουμε. Είναι ατάκα άμυνας.

Πρέπει κάπως να σε αποτρέψει για να γλιτώσει το φόβο της.

Αλλά πιστεύω πως σε μια σχέση και μάλιστα τόσο μεγάλη πρέπει να δέχεσαι τα θέλω του άλλου

όταν αυτά δεν είναι υπερβολικά.

Δεν έκανα τούμπες όταν πήρε τη μηχανή τελικά. Στην αρχή συμβιβάστηκα, προσπάθησα να

αντιμετωπίσω το φόβο μου και σιγά σιγά ξεκίνησε μια σχέση σεβασμού και αγάπης μεταξύ εμού

και της μηχανής.

Μόνο και μόνο το ότι θέλει να πηγαίνουμε περισσότερες βόλτες μαζί μας έδεσε παραπάνω σα

ζευγάρι και χαιρόμαστε ομορφίες που με ένα αυτοκίνητο δε θα μπορούσαμε.

Και το κυριότερο... Αυτή η χαρά που βγάζει όταν ανεβαίνει στη μηχανή και κυρίως όταν του λέω

να πάμε βόλτα με τη μηχανούλα μας τα λέει όλα.

Εφόσον το θες πάρτο λοιπόν. Εαν με τίποτα δε μπορεί να συνηθίσει πάνω στη μηχανή τότε

όταν είσαι μαζί της πήγαινε με το αυτοκίνητο. Συμβιβάζεται και αυτή και εσύ.

Αυτό βλέπω κι εγώ...

native μου καλά τα λες κι έτσι θα ήθελα να είναι,επειδή όμως μετά από τόσα χρόνια ξέρω τις αντιδράσεις της,δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει για βόλτα,παρα μόνο για κάποια αναγκαία μετακίνηση και για να μην κρυβόμαστε,τη μηχανή τη θέλω γιατί μετά τη δουλειά πολλές φορές θέλω να κάνω μια χαλαρωτική βόλτα σε κάποιο επαρχιακό δρόμο,έξω από την Αθήνα ή με κανα δυο φίλους που είναι κι εκείνοι δικυκλιστές,άρα μου αρέσει πιο πολύ να τη χαίρομαι μόνος μου.Με χαλαρώνει αφάνταστα η αίσθηση της μοναξιάς στο δρόμο και ειδικά όταν δεν υπάρχει προορισμός...
    Ε..παρ'την τοτε και απλα μην την ανεβαζεις αφου δεν 8ελει...:wacko:
    Τωρα αμα επιμενει τοοοσο πολυ τι να σου πω...

ΧΩΡΙΣΕ! ..............

... (ντε και καλα να με κανεις να φανω κακια 8ελεις..!!)

Αυτό βλέπω κι εγώ...

Αυτή την αίσθηση χαλάρωσης έχω και εγώ πλέον. Δεν υπάρχει τίποτα καλυτερο μετά από μια

βδομάδα τρελού πηξήματος στη δουλεία να πηγαίνουμε βόλτα με τη μηχανή στη Πάρνηθα η

όπου αλλού κάτσει.

Σου λέω και εγώ τις ίδιες αντιδράσεις είχα. Πόσο μάλλον όταν έχω φάει κίολας τούμπα με το παπί.

ώρες ώρες ακόμα φοβάμαι πάνω στη μηχανή. Αλλά έχει μπει στο αίμα μου και δε ξεκολλάει με τίποτα.

Πιστεύω με το καιρό θα το νιώσει αυτό και η κοπελία σου.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν βαλω μπροστινο 120/60 αντι 120/70 θα εχω θεμα?
    από gianhs8 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2011, 11:15
  2. εχω θέμα στον Duke
    από toksoths87 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2011, 17:07
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2007, 16:40
  4. ΕΧω Βρει
    από XTMPAM στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21