Πάρε ένα σκύλο, να ΄χεις το κεφάλι σου ήσυχοΑρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
αλλα απο τοτε με κοιτανε περιεργα οι γειτονες, τοσο που φοβαμαι για τα μηχανακια μου
στην πυλοτη
![]()
Πάρε ένα σκύλο, να ΄χεις το κεφάλι σου ήσυχοΑρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
αλλα απο τοτε με κοιτανε περιεργα οι γειτονες, τοσο που φοβαμαι για τα μηχανακια μου
στην πυλοτη
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρε ένα σκύλο, να ΄χεις το κεφάλι σου ήσυχο![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι............Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Κι εγώ δεν είμαι υπερ της φόλας αλλά προκειμένου τα νεύρα μου να τα κάνει τούμπανο ένα βρωμιάρικο και σιχαμερό αδέσποτο που το μόνο που προσφέρει είναι το κωλογάβγισμά του, η βρρρρρρώμα, η δυσωδία μαζί με τις μύγες που πάνε setάκι με τα σκατά του... ρε φίλε έλεος δηλαδή, με τόση φασαρία, μπόχα και σκατά η φόλα σε πείραξε; Βάλε ρε μία εκεί να γιάνει το δόντι του κόπρου... Βάλε να ησυχάσει ο γαλαξίας! Βάλε που να πάρει ο δι@ολος εκει να φάει και να ξαναποκτίσει η γειτονιά ειρήνη κι ευτυχία, και τα πουλάκια να ξανακελαηδίσουν απο χαρά και καθαρή ατμόσφαιρα... θα πρασινίσετε όλοι σας εκεί από τη βρώμα αν δεν πεθάνετε από κανένα τέτανο!
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
Δε θα ήθελα να σχολιάσω κάποιες "βλακείες" που διάβασα (εκτός τις πλάκας), απλά να σας πω τι γίνεται με τον δικό μου με μια ερώτηση:
Ο σκύλος μου δεν γαβγίζει παρά μόνο όταν υπάρχει λόγος, κι αυτό περιστασιακά, αλλά ούτε και υπάρχει περίπτωση ποτέ να μείνει μόνος του πολλές ώρες.
Γαβγίζει όμως ΠΑΝΤΑ όταν περνα από κάτω κάποιος "ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ" με ελεύθερα τελικά στύβοντας το γκαζι κι αλλάζοντας όλες τις σχεσεις.
Ο "Πάρις" τότε (έτσι τον λένε) αρχίζει να κάνει το ουρλιαχτό του λύκου μέχρι να απομακρυνθεί ο "καγκουρας" μιμούμενος μάλιστα και τις αλλαγές του γκαζιού και των ταχυτήτων.![]()
Πιθανόν να ενοχλεί εκείνα τα 2-3 λεπτά όταν η ώρα είναι πχ μετά τα μεσάνυχτα η μεσημέρι.
Σε αυτή την περίπτωση,
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΤΟ ΣΚΥΛΙ?
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
elle ευγε ....
και εγω γουσταρο να τα λεω οπως τα αισθανομαι ....
μαζι σου ......
να κανονισουμε και καμια συαντηση ....
να παρω την μοτοσυκλετα σου ...αν εχεισ που δεν σε κοβο
να την κανω φιογκο να τησ βαλω και κανα μπουρλοτο ετσι για οληκη μορε ....
μπας και γινεις ζωο ... μιασ και δεν εισαι ουτε αυτο ....
υγ .. προκαταβοληκα συγνωμη στην περιπτωση που κανεις χουμορ ...
αν και παλι θα σε ριξω λιγο μπινελικι ....αλλα φιλικα
Όσοι μιλάτε για φόλες και κωλόσκυλα....βάλτε ένα καπίστρι στο λαιμό σας και δεθείτε για 2-3 ωρίτσες κάτω από τον ήλιο,ακίνητοι.
Όχι στο γαύγισμα θα το ρίξετε,τήν ιτιά θα τραγουδάτε με φωνή γκάϊντας.Άϊτε να χαθείτε.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Που να ήσουν και υπέρ της φόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Κι εγώ δεν είμαι υπερ της φόλας αλλά προκειμένου τα νεύρα μου να τα κάνει τούμπανο ένα βρωμιάρικο και σιχαμερό αδέσποτο που το μόνο που προσφέρει είναι το κωλογάβγισμά του, η βρρρρρρώμα, η δυσωδία μαζί με τις μύγες που πάνε setάκι με τα σκατά του... ρε φίλε έλεος δηλαδή, με τόση φασαρία, μπόχα και σκατά η φόλα σε πείραξε; Βάλε ρε μία εκεί να γιάνει το δόντι του κόπρου... Βάλε να ησυχάσει ο γαλαξίας! Βάλε που να πάρει ο δι@ολος εκει να φάει και να ξαναποκτίσει η γειτονιά ειρήνη κι ευτυχία, και τα πουλάκια να ξανακελαηδίσουν απο χαρά και καθαρή ατμόσφαιρα... θα πρασινίσετε όλοι σας εκεί από τη βρώμα αν δεν πεθάνετε από κανένα τέτανο!![]()
Τρέμε Ρωσία λέμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όσοι μιλάτε για φόλες και κωλόσκυλα....βάλτε ένα καπίστρι στο λαιμό σας και δεθείτε για 2-3 ωρίτσες κάτω από τον ήλιο,ακίνητοι.
Όχι στο γαύγισμα θα το ρίξετε,τήν ιτιά θα τραγουδάτε με φωνή γκάϊντας.Άϊτε να χαθείτε.![]()
![]()
esy σε παρακαλω μην μιλας ....
ξεχνας την τελευταια φορα που μου φαγαμε μαζι τι εκανεσ ???
σαπουνι μου εριξε ο φιλοζωοσ στην καρμποναρα και χεστικα στο χεσιμο .....
και γελαγε κιολας ...... οχι η καρμποναρα
αυτη εμπαινε εβγενε εμπενε εβγαινε ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο επόμενος που θα έχει το ίδιο πρόβλημα, απλά ζητήστε απο τα αφεντικά του σκύλου να σας το δώσουν να το βγάλετε μια βόλτα...
Μία φορά την εβδομάδα να πάτε, θα δείτε πως χαλαρώνετε και πως θα ευχαριστηθείτε παιχνίδι...
Θα αποκτήσετε:
ησυχία μιας και θα χαλαρώσει απο την πολύ σκλαβιά..
ένα φιλαράκο γείτονα να σας γαβγίζει παιχνιδιάρικα πότε πότε..
μια ευχάριστη ώρα στην εβδομάδα να νιώσετε λίγο παιδί με το κατοικίδιο του στο παρκάκι...
Θα ανεβείτε στην εκτίμηση του γείτονα...
θα αποκτήσετε το χαλάρωμα και την ηρεμία που προσφέρουν τα σκυλάκια και δεν θα έχετε "υποχρεώσεις" προς αυτά, όπως καθημερινή βόλτα, τάισμα, κτηνιάτρους κλπ
Και θα σας εκτιμήσει και η κόρη-ανηψιά-ξαδέλφη του γείτονα :rotflmao: :rotflmao:
Η μπορεί να σας γράψει και το σπίτι του.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Και θα σας εκτιμήσει και η κόρη-ανηψιά-ξαδέλφη του γείτονα :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Η μπορεί να σας γράψει και το σπίτι του.:rotflmao: :rotflmao:
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα στραβοκοιτάει την μηχανή σου :rotflmao: :rotflmao: