Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 136

Θέμα: Ποιό On - Off να πάρω;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Με σιγουρια σου λεω οτι δε μπορεις να τα εχεις ολα. Η ταξιδιαρα ον οφ ειναι μονο κατ' ονομα οφ, η χωματερη ον οφ αντιστοιχα ειναι μονο κατ' ευφημισμο ον και η μηχανη πολης ειναι μονο στα χαρτια ον οφ. Γιατι; Ειναι τεραστιες και τους δινουν συγκεκριμενες ιδιοτητες δε μπορουν να τα εχουν ολα. Η Varadero θα σε παει ξεγνοιαστα κι αβιαστα απο εδω μεχρι την Αυστρια, το ΤΑ τακιμιαζοντας με το ΧΤ θα σε κινησει ανετοτατα στα ορια της πολης. Το KLR θα σε συναρπασει στο χωμα. Ομως η Varadero θα σε δυσκολεψει στην πολη, θα κινηθει στο χωμα χωρις ανεση ομως και στα απειρα χερια μπορει να εχει ολεθρια αποτελεσματα, το ΤΑ στο χωμα θα κινηθει με αξιοπρεπεια χωρις να απαιτει ελιγμους που θα κουρασουν, η θα προβληματισουν ιδιαιτερα, στο ταξιδι ομως θα ζοριστει ιδιαιτερα λογω των στροβιλισμων που τους δεχεται αρκετα εντονα λογω κατατομης. Το KLR ανετο κι ευχρηστο μεσα στην πολη, εξεχουσα προσωπικοτητα στο χωμα, αλλα για ταξιδι συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα αχρηστο. Οι μηχανες που ανεφερα ειναι απλως παραδειγματα του οτι δε θα βρεις κατι που να συνδυαζει αρμονικα, χωμα - πολη - ταξιδια, αλλα ενα απ' ολα αριστα κι ισως το δευτερο λιγοτερο η περισσοτερο ευκολα. Διευκρινησε τι θελεις περισσοτερο απο τη μηχανη σου στον εαυτο σου.

+1 στεγνά

xxmmm,,,,

θελω να πω για τον tzarot οτι φενεται πωσ το εχει μελετησει και εγω καπωσ ετσι το εχω σκεφτει.....αλλα προσ θεου δεν θα αλλαζα ουτε μοντελο 91 τησ africa με το TRANSALP!

Να περημενεισ να πεσει το gs800 και να το παρησ κανα 2 χιλιαρικα πιο κατω ! πιστευω πωσ ειναι top μηχανακι και για off αλλα και on κοντινα ταξιδια και μεσα πολυ πρεπει να τα σπαει!!!!!!

οσο για τον αλλον φιλο απο κρητη θεορω χαζομαρα να εχεισ ενα ktm και ενα gs !!!!

επισησ δεν θα επερνα ποτε ενα varadero για χωμα !
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

δεν διαβάζετε τι γράφω ή μου φαίνεται ?

Παίδες κάτι μπλέξατε, ή μου φάνηκε ? Μα αυτά ακριβώς λέω:

Το TA δεν το παίρνεις για ταξίδια. Για μεσσαίες εκδρομές-ταξίδια ΝΑΙ. Αλλιώς όταν τα χλμ θα ανέβουν πάνω απο 200-300 τότε το Transalp υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το εμπεδώσατε ?

Τώρα όμως, επειδή ο τίτλος του post. είναι "Ποιο ΟΝ-OFF να πάρω?" έγραψα πως, κατά τη γνώμη μου, δεν μένει πρακτικά άλλο ON-OFF στη σημερινή παραγωγή (οπότε ΔΕΝ αναφέρομαι σε Africa κλπ) εκτός Transalp.

Τα υπόλοιπα απλά ΔΕΝ είναι ON-OFF.

Τώρα το τι θα πάρω εγώ, το ξέρω πολύ καλά και το έχω πάρει ήδη απο χθές, (VL700VA), επιβεβαιώνοντας μια χαρά τα όσα είπα. Δεν ρωτάω επομένως στο post. Τοποθετήθηκα απλά.

Επισης μια συμβουλή:

Όσοι ΔΕΝ έχετε οδηγήσει το καινούργιο TA να το κάνετε σύντομα, και να το κάνετε διεξοδικά. Όχι γύρω από το τετράγωνο. Όταν το κάνετε, ελάτε να μιλήσουμε ξανά.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

tenere?

αυτο γιατι το εχεται φαει τοσο?? δλδ το xt δεν πουλαει??? η μονη διαφορα με το xt ειναι πωσ ειναι ακομα πιο γαματο!!!!

αλλα ναι τα 7400 δεν θα τα εδηνα με τπτ......... μονο και μονο γιατι εχει μικρο κηνιτηρα και δεν αξιζει τοσα λεφτα!!!

για χωριο και επαρχια ομωσ και για να κανεισ on off πιστευω πωσ θα παει πολυ καλυτερα απο παρα πολλα ! αλλα και παλι 7400????

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το μοναδικό on - off στη λίστα είναι το f800gs.

Re: δεν διαβάζετε τι γράφω ή μου φαίνεται ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Παίδες κάτι μπλέξατε, ή μου φάνηκε ? Μα αυτά ακριβώς λέω:

Το TA δεν το παίρνεις για ταξίδια. Για μεσσαίες εκδρομές-ταξίδια ΝΑΙ. Αλλιώς όταν τα χλμ θα ανέβουν πάνω απο 200-300 τότε το Transalp υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το εμπεδώσατε ?

Τώρα όμως, επειδή ο τίτλος του post. είναι "Ποιο ΟΝ-OFF να πάρω?" έγραψα πως, κατά τη γνώμη μου, δεν μένει πρακτικά άλλο ON-OFF στη σημερινή παραγωγή (οπότε ΔΕΝ αναφέρομαι σε Africa κλπ) εκτός Transalp.

Τα υπόλοιπα απλά ΔΕΝ είναι ON-OFF.

Τώρα το τι θα πάρω εγώ, το ξέρω πολύ καλά και το έχω πάρει ήδη απο χθές, (VL700VA), επιβεβαιώνοντας μια χαρά τα όσα είπα. Δεν ρωτάω επομένως στο post. Τοποθετήθηκα απλά.

Επισης μια συμβουλή:

Όσοι ΔΕΝ έχετε οδηγήσει το καινούργιο TA να το κάνετε σύντομα, και να το κάνετε διεξοδικά. Όχι γύρω από το τετράγωνο. Όταν το κάνετε, ελάτε να μιλήσουμε ξανά.

συγνωμη αλλα νωμηζω πωσ το gs 800 ειναι πραγματι ενα απιστευτο καινουρο africa!!!! οπωσ ακριβωσ το θελω εγω για on off! αμα ειχε περισοτερα προστατευτικα θα ητανε τελειο!!

πωσ κανεισ ενα gs 800 on off με ενα καγκελο μικροτερο απο το v strom ???? γιατι το 800 η bmw το εβγαλε για περισοτερο off γιαυτο υπαρχει και το 650, που και τα δυο εχουν την ιδια μηχανη!

συγγνώμη να διωρθώσω:
    το μοναδικό απο τη λίστα ON-OFF σε λογικά χρήματα που ένας μέσος εργαζόμενος άνθρωπος μπορεί να πληρώσει

...είναι η ΤΑ

Επίσης γώμη μου: το F800GS δεν είναι και τόσο ON θα έλεγα 70%OFF και 30% ΟΝ, οπότε είναι OFF-ON... Ωστόσο αν κάποιος έχει κάνει ασφάλτινο ταξίδι με το F800GS ας μας ενημερώσει και να μας πεί λεπτομέρειες...

Επίσης, ρε παιδιά και κάτι ακόμα:
    Τι απαράδεκτη αντιπροσωπεία και πολιτική προώθησης είναι αυτή που έχουν στη BMW. Βγάζουν τιμή δημόσια και λένε 10.000 αλλά όταν πάς στο μαγαζί σου λένε:

"...ξέρετε η έκδοση των 10.000 δεν έρχεται στην Έλλάδα και σε περίπτωση που θέλετε το 800 "γυμνό" θα περιμένετε 3-4 μήνες"
    Ωραία ρε παιδιά και πόσο έχει το αυτό που έρχεται στην Ελλάδα: "11.800"

Ωραία λοιπόν large μάγκες μου. Πάντε πληρώστε 11.800 να ανεχτείτε το υπεροπτικό "υφάκι" του κάθε καβαλημένου, γιάπι και ναι τότε η ΒΜW για εσάς είναι σίγουρα καταλληλότερη μοτοσυκλέτα.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

ετσι ειναι.....

γιαυτο συμφερει ισωσ και να παρησ το 1200 τωρα!!!

και εμενα μου φενονται πολλα τα λεφτα αλλα για μια μηχανη που μοθ βγαζει τοσα γουστα εθκολιεσ και πανω απο ολα μπορει το transalp να κανει 7-8000 ευρο αλλα οταν το πουλησεισ θα πιασει πατο!!!! ενω το gs θα κρατησει καλυτερα σε τιμουλα ,,,,,ετσι πιστευω, εγω.!

και για ταξιδη δεν το εχω οδηγησει αλλα αν το εχει καπιοσ να μασ πει!!!!

Αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝ-ΟΦΦ πάρε μια Αφρικα ή ένα Σούπερ Τενερε ….
    Δυστυχώς , η κατηγόρια αυτή πέθανε γύρω στ τέλη της δεκαετίας του 90 και σήμερα υπάρχουν μόνο κάποιοι άχαροι , υποτιθέμενοι συνεχιστές τους που δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα τα μηχανάκια…

Και για να μην παρεξηγηθώ …
    Το ον – οφφ ,για μένα, σημαίνει να μπορείς να γυρίσεις κάθε μέρος του πλανήτη μας φορτωμένος ,χωρίς άγχος…δηλαδή

-άνετο ταξίδι στην εθνική (150-170) φορτωμένος – δικαβαλος , άρα 2 κυλινδροι-60-80ΗΡ,σχετικη κάλυψη από τον αέρα

-άνετα περάσματα στο χώμα ,άρα 21 ίντσες μπροστά ,μεγάλη απόσταση από το έδαφος και όρθια θέση οδήγησης, διαδρομή αναρτήσεων κλ.π

-«Στενή» όσο το δυνατόν γραμμή ,με ψηλά το τιμόνι που να «κόβει» πολύ και χαμηλά την ροπή ,με κυβισμό γύρω στα 600-800 κυβικά για την κίνηση στην πόλη.

-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΣΚΥΛΙ –ΣΚΥΛΙ - ΣΚΥΛΙ

Πάλι κατά την ταπεινή μου μου γνώμη , το μόνο σημερινό μηχανάκι που καλύπτει κάποια από τα παραπάνω είναι το V-Strom 650 και γι αυτό έχει τρελαθεί να πουλάει…
    Δεν έχω V-Strom (και δεν θα το έπαιρνα μάλλον ποτέ) αλλά το μηχανάκι είναι ότι πιο τίμιο υπάρχει σε αυτή την αγορά σήμερα…

OYTE EΓΩ ΕΧΩ V-STROM.............AΛΛΑ

Τό παραδέχομαι...........όπως οί περισσότεροι
    Καί..............ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ..........γιατί τό είχα 10 μήνες...

ΑΓΟΡΑΣΤΕ.............ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ............ΑΛΛΑ.......ΑΛΛΑ....

Τού καθενός τό γούστο ...........είναι καλύτερο.........ΜΟΝΟ

γιά τόν καθέναν............

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ....................V-STROM 650.........!!!!!

Άπόδειξη.....???

ΓΑΜΑΕΙ.............ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ............!!!!!!

δεν θα σθμφωνησω

μπορει το στρομ να υπερτερη σε πολλα αλλα δεν 8α το ονομασω on off σθμφωνω πουλαει , ειναι πρωτο στην κατηγορια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το καλυτερο,,,,και η αποδειξη ειναι πωσ πολλοι λιγοι το κρατανε χρονια!!!

ο αλλοσ εχει 15 χρονια africa ? σημαινει ευχαρηστιμενοσ και το πιο βασικο οτι εχει γηνει κατι απο την ζωη σου....
    και δεν μιλαω για την δικια μου αποψη αλλα εχω τρεισ γνωστουσ με στρομ και ολοι ειναι....

ναι ναι το πιο καλο το μοναδικο το τελειο ,,,,,αλλα ,,,,, εγω 8α το η8ελα πιο γρηγορο , ο αλλοσ λιγο πιο off ,,,,

αρα το στρομ ειναι σαν ενα ποδηλατο με βοη8ιτικεσ ροδεσ .....μολισ το καβαλησεισ καταλαβαινεισ πωσ υπαρχουν και αλλεσ μηχανεσ και καταληγεισ τελικα σε αυτο που ζητασ!

προσοχη! δεν λεω οτι δεν ειναι καλο,,,ειναι πολυ καλο στην κατηγορια και στα λεφτα που δηνεισ , αλλα μολισ γλυκα8εισ με την μηχανη αυτην αρχηζεισ και καταλαβαινεισ πωσ μια μηχανη δεν ειναι μονο για βολτεσ αλλα και προσοπικη διασκεδαση, adventure, speed, adrenalin, αλλα και για καφε πωσ να το κανουμε εκει πια καταλαβαινεισ τη μηχανη σου τεριαζει!

αυτο πιστευω εγω και αθτην ειναι η αποψη μου απλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Μπορεί το μόνο πραγματικό on-off της λίστας να είναι το BMW 800 GS, αλλά είναι αδικαιολόγητα ακριβό!

Επίσης είναι on-off με την έννοια που ορίζουν οι offάδες!!!
    Δηλαδή πάει καλά και διασκεδαστικά σε κάθε είδους χωματόδρομο ή ακόμα και εκτός δρόμου.

Όμως επιμένω ότι το 90% των αγοραστών on-off δεν θα πάει πάω από 4-5 χλμ χωματόδρομου (πατημένου συνήθως) τον χρόνο.

Κατηγορία on-off σήμερα είναι τα μηχανάκια δρόμου που απλά έχουν:
    1. πιο όρθια θέση οδήγησης για να μην σου πιάνονται τα χέρια και η μέση
    2. μαλακότερες αναρτήσεις για να είναι πιο άνετα στις λακούβες και στις κακοτεχνίες
    3. μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για να μην βρίσκουν εύκολα κάτω
    4. καλύτερα χαρακτηριστικά απόδοσης στις χαμηλομεσαίες στροφές για πιο ανέμελη οδήγηση σε πόλη και επαρχιακό δρόμο

Τα παραπάνω μειώνουν τον σπορτίφ προσανατολισμό, αλλά αν θες κάτι περισσότερο πας σε πιο street καταστάσεις.

Αυτοί είναι οι λόγοι που τα προτιμά ο κόσμος. Τα κάνουν όλα εύκολα και πρακτικά.
    Αυτή είναι η κατηγορία on-off ήμερα, αλλά επειδή οι εταιρίες το παράκαναν με τον on χαρακτήρα (tiger, versys), εμφανίζονται πιο off κατασκευές. Η γνώμη μου είναι ότι θα παρουσιαστούν και άλλες μοτοσυκλέτες με πιο off στοιχεία.
    Μάλιστα θα αγόραζα αμέσως ένα λίγο πιο χωμάτινο tiger adventure, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ το μηχανάκι μου on-off.

Το v-strom 650 σε πορεία πως είναι? φορτωμένος δικάβαλος τι ταχύτητα έχει άνετα, χαλαρά οικονομικά?? Δεν λεω να το έχω στις 8κ στροφές, λέω να κάνω 2-3 ώρες ταξίδι, πως είναι απο αεροπροστασία και απο κούραση σε 300+ χιλιόμετρα απόσταση?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Το v-strom 650 σε πορεία πως είναι? φορτωμένος δικάβαλος τι ταχύτητα έχει άνετα, χαλαρά οικονομικά?? Δεν λεω να το έχω στις 8κ στροφές, λέω να κάνω 2-3 ώρες ταξίδι, πως είναι απο αεροπροστασία και απο κούραση σε 300+ χιλιόμετρα απόσταση?
    Μαπα ειναι Εγω θα σου πω τι θα παρεις. ΑΤV

:rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα τωρα, απο φιλους και γνωστους ξερω οτι στον αερα δεν αντιμετωπιζει προβλημα και ταξιδευει με ανεση κοντα στα 180, μπορει και λιγο παραπανω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

για

το v strom σε ταξιδη πρεπει να ειναι ενα απο τα καλυτερα ..... αλλα την παταει σε ενα πραγμα ....
    επειδη εχουμε μα8ει να 8ελουμε παντα κατι παραπανο και ασ μην το χρειαζομαστε!

γιαυτο μετα ολοι ψαχνουν κατι αλλο.....

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται μεγάλο on-off για να με πάρει δικάβαλο
    από Λεωνίδας στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2006, 17:34
  2. Ποιο να παρω?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2006, 23:20
  3. ποιο κρανος να παρω;;;;;
    από efialtis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2005, 22:11
  4. ποιο να παρω?!125!
    από piasonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 19:54
  5. Ποιο να πάρω?
    από LEON_BOLOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 21:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •