Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 97

Θέμα: για το νεο hornet 1000

(η Bethesda αντέγραψε τώρα τη Honda η το ανάποδο ;;; )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fallout3powersuit_wideblog1.jpg 
Προβολές:	326 
Μέγεθος:	41,7 KB 
ID:	148418

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

(η Bethesda αντέγραψε τώρα τη Honda η το ανάποδο ;;; )
    Βρε πως φαίνεται ο πλεϊστεσιονάκιας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Βρε πως φαίνεται ο πλεϊστεσιονάκιας...

με κατάλαβες ρε άτιμε ... να ξέρς πάντως Μάκη μου ότι έχει καλύτερα γραφικά στο PC το συγκεκριμένο και από τις 2 παιχνιδομηχανές ... εγγυημένα στο λέω

(αν και αυτές τις μέρες λιώνω το Dead Space .... )

:tsourekaki:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    με κατάλαβες ρε άτιμε ... να ξέρς πάντως Μάκη μου ότι έχει καλύτερα γραφικά στο PC το συγκεκριμένο και από τις 2 παιχνιδομηχανές ... εγγυημένα στο λέω
    Το πιστεύω, αν το pc έχει δυνατότητες η τηλεόραση δεν φτουράει δίπλα του.

Να ξέρεις πάντως πως η Bethesda αντέγραψε τη Honda, το CB κυκλοφορεί εδώ κι ένα χρόνο στα ιντερνέτς

:merci για το γλύκισμα:

εγώ πάντος το πείρα και μια χαρά είναι να πηγαίνεις για καφέ, άντε το πολύ πολύ μέχρι το Λαύριο - Χαλκίδα - Ναύπλιο, και αυτά μόνος χωρίς συνεπιβάτη.
    είναι οι επιλογές του καθενός.

Νέο μέλος
    Ρε δε πατε καλα μου φαινεται ορισμενοι. Πως κατηγορειτε ενα μηχανακι που δεν το εχετε οδηγησει και πολλοι απο εσας δεν το εχετε δει απο κοντα?
    Ρε catmaster για πες μας εσυ, που απο τα λεγομενα σου εισαι απαιτητικος οδηγος ( ) και κρινεις τοσο αυστηρα τα νεα μοντελα, τι οδηγεις εσυ που ειναι τοσο ανωτερο :rotflmao:
    Μηπως οταν βγαινει κατι καλητερο απο αυτο που εχουμε, απο τη ζηλια μας και μονο το περιφρονουμε και το υποτιμαμε?
    Εγω ενα θα σας πω, μιας και ειμαι ενας απο τους λιγους κατοχους του. Το μηχανακι ειναι απιστευτο. Πολυ ευκολοοδηγητο, πολυ ροπατο και πολυ στριφτερο. Προχθες επιασα 246 και αν ειχα δρομο θα πηγαινε παραπανω. Δεν το λεω για να παινευτω απλα μεχρι τα 200 πας πολυ ανετα και για γυμνο εχει αρκετα καλη αεροδυναμικη. Προσωπικα μεσα στην πολη το βρικα παιχνιδι. Φανταστειτε οτι λογο συγκιριων αρκετα χρονια απειχα απο το χωρο της μοτοσυκλετας και πραγματικα με φοβισε λιγο η κινηση που εκανα οταν το παρηγγηλα. Μολις ομως εκανα την πρωτη μου βολτα το χαμογελο εφτασε στα αυτια!
    Οποιος θελει μπορω να του πω τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο μηχανακι. Απο την αλλη οσοι ειναι ασχετοι στο συγκεκριμενο θεμα περα απο μια γνωμη απλη για το αν τους αρεσει ή οχι, καλητερα να το βουλωσουν.

Τέλοc.

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mpaspire
    Απο την αλλη οσοι ειναι ασχετοι στο συγκεκριμενο θεμα περα απο μια γνωμη απλη για το αν τους αρεσει ή οχι, καλητερα να το βουλωσουν.
    Ετσιιιιι....
    Λόγια απλά και τσεκουράτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

...Προχθες επιασα 246 και αν ειχα δρομο θα πηγαινε παραπανω......
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ετσιιιιι....
    Λόγια απλά και τσεκουράτα.

Ναι... το επιβεβαίωσε κι ο τύπος που πέρασε απο τον δρόμο αυτό...

Χαλάρωσε ρε φίλε.... κριτική σε ένα μηχανάκι γίνεται.... δεν σου θίγουν την υπόληψη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	article-1016888-0109586500000578-785_634x383_popup.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	85,0 KB 
ID:	150525
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ναι... το επιβεβαίωσε κι ο τύπος που πέρασε απο τον δρόμο αυτό...

Χαλάρωσε ρε φίλε.... κριτική σε ένα μηχανάκι γίνεται.... δεν σου θίγουν την υπόληψη...
    Δε με ενδιαφερει τι σου επιβεβαιωσε ο τυπος. Το ανεφερα για να δειξω οτι σχετικα απο θεμα αεροδυναμικης ειναι πολυ μπροστα απο καποια αλλα. Σιγουρα παντως δεν συναντας προβλημα απο τα 120 και μετα οπως ορισμενοι. Το 120 για τη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα ειναι πολυ μικρο νουμερο!

Οσο για την κριτικη καλο θα ηταν να την κανουν οσοι ειχαν ή εχουν καποια επαφη με το συγκεκριμενο και οχι η καθε κουτση Μαρια

Νέο μέλος
    Sorry για το υφος μου αν ειναι επιθετικο αλλα ορισμενοι απο εδω μεσα θελουν να το παιζουν εξυπνοι και νομιζουν οτι γινονται πιστευτοι
    Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δε με ενδιαφερει τι σου επιβεβαιωσε ο τυπος. Το ανεφερα για να δειξω οτι σχετικα απο θεμα αεροδυναμικης ειναι πολυ μπροστα απο καποια αλλα. Σιγουρα παντως δεν συναντας προβλημα απο τα 120 και μετα οπως ορισμενοι. Το 120 για τη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα ειναι πολυ μικρο νουμερο!

Οσο για την κριτικη καλο θα ηταν να την κανουν οσοι ειχαν ή εχουν καποια επαφη με το συγκεκριμενο και οχι η καθε κουτση Μαρια
    Φιλαράκι έχω ανατριχιάσει με όσα γράφεις. Λίγο αγριεμένο σε κόβω βέβαια, αλλά μάλλον ξύπνησε ο κάγκουρας μέσα σου με το Χτήνος που πήρες. :wacko:

Είναι πολλά τα γκάζια ρπμ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φιλαράκι έχω ανατριχιάσει με όσα γράφεις. Λίγο αγριεμένο σε κόβω βέβαια, αλλά μάλλον ξύπνησε ο κάγκουρας μέσα σου με το Χτήνος που πήρες. :wacko:

Είναι πολλά τα γκάζια ρπμ...

Τώρα εσύ τι παριστάνεις μωρή κουτσή Μαρία;

...Ρε catmaster για πες μας εσυ, που απο τα λεγομενα σου εισαι απαιτητικος οδηγος ( ) και κρινεις τοσο αυστηρα τα νεα μοντελα, τι οδηγεις εσυ που ειναι τοσο ανωτερο :rotflmao:
    ...
    εεε ... βασικά αυτό που έχω στο προφίλ μου .... profile you know ...

Εγω ενα θα σας πω, μιας και ειμαι ενας απο τους λιγους κατοχους του. Το μηχανακι ειναι απιστευτο. Πολυ ευκολοοδηγητο, πολυ ροπατο και πολυ στριφτερο. Προχθες επιασα 246 και αν ειχα δρομο θα πηγαινε παραπανω. Δεν το λεω για να παινευτω απλα μεχρι τα 200 πας πολυ ανετα και για γυμνο εχει αρκετα καλη αεροδυναμικη. Προσωπικα μεσα στην πολη το βρικα παιχνιδι. Φανταστειτε οτι λογο συγκιριων αρκετα χρονια απειχα απο το χωρο της μοτοσυκλετας και πραγματικα με φοβισε λιγο η κινηση που εκανα οταν το παρηγγηλα. Μολις ομως εκανα την πρωτη μου βολτα το χαμογελο εφτασε στα αφτια!

οκ... αυτό σημαίνει ότι έκανες καλή επιλογή και όπως λέει η παροιμία οι υπόλοιποι μπορούν να κουρεύονται ... no prob...

καλοτάξιδο και καλόστριφτο ....:wacko:

Sorry για το υφος μου αν ειναι επιθετικο αλλα ορισμενοι απο εδω μεσα θελουν να το παιζουν εξυπνοι και νομιζουν οτι γινονται πιστευτοι
    Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Φίλε Μάνο.....

το μόνο που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να προκαλείς εσύ ακόμα περισσότερο.

Αν το γουστάρεις το μηχανάκι σου και κάνει όσα λες εσύ και σε ικανοποιεί, τότε γράψε την γνώμη των άλλων στα @@ σου και συνέχισε την ζωή σου.

Καλές βόλτες

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 23:34
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  4. Βιντεάκι για το νέο Fazer 1000
    από Man7 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 14:43
  5. Τι γνώμη έχετε για το νέο Anti-XT της HONDA?
    από Julius στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 126
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2004, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ