Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 146

Θέμα: 2 Old 2 Rock ...2 Young 2 Die ...

Παλαιό μέλος

Re: 2 Old 2 Rock ...2 Young 2 Die ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

ROCK IN ATHENS 1985 (PART1)
    http://www.youtube.com/watch?v=rV8_T...eature=related

ROCK IN ATHENS 1985 (PART2)
    http://www.youtube.com/watch?v=KktND9FqYNI

ROCK IN ATHENS 1985 (PART3)
    http://www.youtube.com/watch?v=TLDt-...eature=related

Καλά βλέποντας τα video και ειδικά το πρώτο είναι σαν να βλέπω ταινία με Μιχαλόπουλο, Ψάλτη, Γαρδέλη και ΣΙΑ. Τελικά εκείνες οι ταινίες είχαν πολύ αλήθεια μέσα....... Τα λέμε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    είχαμε και μαλλιά τοτες ρπστμ.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Eίχα πάει στη συναυλία του R.G. Για την εποχή που μιλάμε ήταν το γεγονός της 5ετίας
    Ήταν εξαιρετικός μεν, το θέμα είναι ότι είχαν γίνει τόσες μαλακίες απ΄τον κόσμο και είχε πέσει τοσο πολύ ξύλο που δεν θυμάμαι να άκουσα ούτε 1 ολόκληρο κομμάτι χωρίς να καλυφθώ πίσω από καβάτζες. Είχε γίνει ένα επιτυχημένο ντού και μπήκε πολύς κόσμος. Το θέμα είναι ότι μας ακολούθησαν 1-2 διμοιρίες ΜΑΤ για την επικύρωση των εισιτηρίων...

Τσάμπα μάσησες με τα λόγια του τύπου. Προφανώς εννούσε ότι μετά από τόσο ξύλο που έφαγε, δεν ξαναπάτησε σε συναυλία

@Jo.Da
    Πολύ δάκρυ έπεσε εκείνο το βράδυ εύκολο να καταλάβεις γιατί.Τι μας θύμησες ρε Βύρωνα ,λοιπόν το live υπάρχει σε 2 κασσέτες μην ψάχνεις πως εξασφαλίστηκαν...
    Ελπίζω να μην πετάχτηκαν σε κάποια εκκαθάριση.

Διαλέξτε πλευρά (ακούγονται δυνατά μόνο...)
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00961.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	298228
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00962.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	298229
    Τελευταία τροποποίηση από buckley; 26/08/2013 στις 18:18.

Παλαιό μέλος
    Eίχα πάει στη συναυλία του R.G. Για την εποχή που μιλάμε ήταν το γεγονός της 5ετίας
    Ήταν εξαιρετικός μεν, το θέμα είναι ότι είχαν γίνει τόσες μαλακίες απ΄τον κόσμο και είχε πέσει τοσο πολύ ξύλο που δεν θυμάμαι να άκουσα ούτε 1 ολόκληρο κομμάτι χωρίς να καλυφθώ πίσω από καβάτζες. Είχε γίνει ένα επιτυχημένο ντού και μπήκε πολύς κόσμος. Το θέμα είναι ότι μας ακολούθησαν 1-2 διμοιρίες ΜΑΤ για την επικύρωση των εισιτηρίων...

Τσάμπα μάσησες με τα λόγια του τύπου. Προφανώς εννούσε ότι μετά από τόσο ξύλο που έφαγε, δεν ξαναπάτησε σε συναυλία

@Jo.Da
    Μεσα σε αυτους και εγω.Βαρουσανε αλλυπητα,αλλα που να χαμπαριασουμε.Ασε που ειχα κανει κοντα στα 500χλμ ωτοστοπ.Δεν το εχανα με τιποτε.

ρε τους παλιόγερους...

μλκ , έχουν περάσει μια μούντζα χρόνια από το πρώτο ποστ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ρε τους παλιόγερους...

μλκ , έχουν περάσει μια μούντζα χρόνια από το πρώτο ποστ...
    Το προβλημα μου ειναι το ποσες μουντζες χρονια περασανε απο τη συναυλια του Rory.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Το προβλημα μου ειναι το ποσες μουντζες χρονια περασανε απο τη συναυλια του Rory.
    ..σαν να μπαίνει ο ολυμπιακος στην Τούμπα ενα πραμα...

ελα ρε συ μην κάνεις έτσι... ούτε 32 χρονια δεν περάσαν...

Παλαιό μέλος
    Εγω τα ειχα ξεχασει,εσεις μου τα θυμισατε.Δεν βαριεσε καλα ητανε.Ζησαμε και ζουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Του Rory η συναυλία ήταν αξέχαστη... Όχι τόσο σαν συναυλία όσο σαν συναίσθημα... Διψασμένοι μετά από χρόνια ανομβρίας με τον γλυκύτατο Ρόρυ στις δόξες του το γλυκό έδεσε αμέσως..Αμούστακο πιστιρίκι ήμουν στο ντου ανάμεσα σε κάτι ντερέκια (μου φαινόντουσαν τότε γιατί δεν είχα πάρει όλο το μποι ακόμα...) χεβυμεταλλάδες και ροκάδες... Το "εντάξει" του Ρορυ θρυλικό, ο ήχος χάλια, αλλά ο κόσμος απογειωμένος... Η ολοκαίνουργια (τότε) διπλή εξέδρα να πάλλεται επικύνδυνα και τα μεγάφωνα να μας παρακαλούν να μην χτυπάμε ρυθμικά τα πόδια στο do you read me γιατί υπάρχει κίνδυνος κατάρευσης... Κόλαση στο moonchild αλλά ο απερίγραπτος πανικός εγινε στο τέλος που δεν ήταν άλλο από το shadow play...Το μισό ακούστηκε...Κάπου εκεί το ταλαίπωρο δοκάρι σπάει από τα άτομα που είχαν σκαρφαλώσει πάνω του, μια κότα !!! αρχίζει να κόβει αεροπορικές βολτες μεταξύ σκηνής και θεατών, ντού της αστυνομίας που κοπάναγαν αδιάκριτα όποιον έβρισκάν μπροστά τους, τα δακρυγόνα και οι φωτιές που ανάψαν ως αντίμετρο, όλα αυτά να δίνουν μια απόκοσμη οπτική και ο Ρορυ να θέλει να παίξει αλλά να μην πιστεύει στα μάτια του... Ανταλλάσει ματιές με τον MacAvoi και κατεβαίνουν άρον-άρον από την σκηνή μπας και γλυτώσουν μιας και η κατάσταση είχε βγεί εκτός ελέγχου... Κυνηγημένοι από την αστυνομία και πατώντας όπου βρούμε έξω από το γήπεδο και κρυφτούλι με τους μπάτσους στους δρόμους γύρω του... Με τα πόδια στην Ομόνοια και από εκεί με ταξί σπίτι... Δεν έχω ξαναζήσει και μάλλον δεν πρόκειται να ξαναζήσω κάτι τέτοιο...

Το rock festival συγκριτικά ήταν μια λαλακία και μισή... Οι ίδιοι οι clash (που ήταν οι μισοί από την θαυματουργή τετράδα αλλά τέσπα..) ήταν σκιά του εαυτού τους, ο κόσμος "παγωμένος" από τα αδιάφορο play list και την πολύωρη αναμονή (οι 2 ντουζίνες δήθεν πανκιά μπροστά δεν επαρκούσαν για να κάνουν την διαφορά - αυτοί και με το φύσημα θα μπουγελωνόντουσαν...), ο strummer κουρασμένος και απογοητευμένος να προσπαθεί να ξεσηκώσει υπενθυμίζοντάς μας ότι δεν είμαστε εκεί για να δούμε Ολυμπιακούς αγώνες !!! αλλά μάταια...όπως και να το κάνουμε οι Clash ουσιαστικά είχαν "πεθάνει" 2 χρόνια πριν με την αποχώρηση του Mick Jones και του Topper Headon. Δεν είναι τυχαίο που αυτή ήταν και η τελευταλία συναυλία τους ever...Μετά από αυτήν και έναν γερό καυγά στα καμαρίνια μεταξύ του Strummer και του Berni Rodes (μανατζερ των clash) που είχε ξεκινήσει πριν ακόμα την συναυλία ο strummer ακύρωσε τα πάντα, διέλυσε την μπάντα και πήρε το 1ο αεροπλάνο για διακοπές στην Ισπανία... Τώρα για cure, hagen, boy george κλπ τι να πούμε...Απερίγραπτα χάλια...Μόνο με τους Stranglers κάτι κινήθηκε και παραδόξως συμπαθητικοί ήταν και κάποιο τύποι τοκ-τοκ ( έτσι λεγόντουσαν ρε ???) αλλά η μεσημεριανή ώρα δεν βοηθούσε...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 26/08/2013 στις 20:07.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    α να χαθείτε παλιοδεινόσαυροι
    (ένα χρόνο πριν γεννηθώ ήταν)
    o ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ κιθαρίστας κατά τη ταπεινή μου γνώμη

ΤΗΕOD τότε δεν ήταν που είχε φάει τις πέτρες ο Boy George (1985) ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Μωρέ και λίγα του σούρανε...Αι στο διάολο με την ατσούμπαλη τραβέστω...Του έκατσε ένα συμπαθητικό κομμάτι που έγινε επιτυχία και έγινε βεντέτα και μας ζάλιζε τα @ρχ@δ@α επί 90 λεπτά ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    α να χαθείτε παλιοδεινόσαυροι
    (ένα χρόνο πριν γεννηθώ ήταν)
    o ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ κιθαρίστας κατά τη ταπεινή μου γνώμη

ΤΗΕOD τότε δεν ήταν που είχε φάει τις πέτρες ο Boy George (1985) ;
    Σιγουρα οχι ο καλυτερος,αλλα ισως ενας απο τους καλυτερους.Φοβερος ΡΟΚΑΣ,γνησιος.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    καλά δεν τον είχα και εγώ σε καμιά εκτίμηση, αλλά να χαμε να λεγαμε :P
    και μια και τα θυμάσαι, για πες πότε είχαν παίξει στα 80's οι Public Image Ltd και είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας

πραγματικά ζηλεύω που προλάβατε και τα είδατε αυτά

ευτυχώς πρόλαβα Τρύπες στο Λυκαβηττό με κουτρουβαλητό και ξύλο άνευ ορίων (νομίζω 1998, που κινητά τότε, ευτυχώς και τα ΜΜΕ ήταν λίγο αργά και δεν είχε πάρει χαμπάρι η μάνα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Σιγουρα οχι ο καλυτερος,αλλα ισως ενας απο τους καλυτερους.Φοβερος ΡΟΚΑΣ,γνησιος.
    Γνώμη Pan
    και αν όχι ο καλύτερος, αγαπημένος ! (πιο σωστό)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    και παραδόξως συμπαθητικοί ήταν και κάποιο τύποι τοκ-τοκ ( έτσι λεγόντουσαν ρε ???) αλλά η μεσημεριανή ώρα δεν βοηθούσε...
    Καλοί ήταν οι Talk Talk -> "Such a shame"

ggs...αυτό με τα 32 χρόνια δεν έπρεπε να το πείς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cat Rock
    από Rezeguet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2005, 18:12
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 12:57
  3. Old Tech
    από angels_gr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2005, 15:09