Θα παω καποια στιγμη να το καβαλησω, αλλα για μενα δεν παιζει με τιποτα να ειναι καλυτερο απο το fz1![]()
Θα παω καποια στιγμη να το καβαλησω, αλλα για μενα δεν παιζει με τιποτα να ειναι καλυτερο απο το fz1![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Λοιπόν μόλις γύρισα απο μισάωρο τεστ ράιντ.![]()
Αυτά που μου έκαναν εντύπωση :
- ΦΡΕΝΑ !!!
Ήξερα το honda abs γιατί έχω οδηγήσει αρκετά χλμ το CBF 1000 ABS+CBS φίλου,
οπότε ξεκάθαρα λέω ότι τέτοια φρένα γαμούνε σε απόδοση μέσα στην πόλη.
Τι να τις κάνω τις άγκυρες με τα μονομπλόκ στα δυο μου δάκτυλα,
όταν είμαι μέσα στα στενά της πόλης με την μηδέν πρόσφυση και τους 38 βαθμούς θερμοκρασίας ?
- Κόψιμο τιμονιού.
(Δεν ξέρω αυτό αν θα έχει επίπτωση σε σταθερότητα στα πολλά χλμ.)
- Δεν έβρασε το σύμπαν.
(30 λεπτά με 1000 4inline στην Αλεξάνδρας μεσημεριάτικο,περίμενα να καεί το πελεκούδι.
Το CBF του φίλου και στην εθνική ακόμα,μου έκαιγε τα καλάμια,αυτό όχι.
- Μαζεμένο.
(Παίζεις για πλάκα με το πίσω λάστιχο,αρκεί να έχεις μπαμπά λαστιχά...)
- Γνώριμη θέση οδήγησης γυμνού.
(Ίσως ήθελε λίγο πιο φαρδύ τιμόνι.)
- Κιβώτιο ταχυτήτων.
Honda = βιλούδο.
- Όγκος.
Χωράει παντού,αρκεί να ξηλώσεις του καθρέπτες.
- Ήχος.
Μιά χαρά για μαμά εξάτμιση.
Τι δεν μου έκανε κούκου :
- Τα όργανα.
Την ήμερα στο φως είναι δυσανάγνωστα και με μικρά ψηφία.Δεν ξέρω τι γίνεται τη νύκτα.
- Το μπροστινό.
Μου θύμισε CBF σε αίσθηση.Μαλακό για τα γούστα μου.Ήθελε σφίξιμο μάλλον.
- Διακόπτες και λοιπά περιφερειακά.
Απλά Διαχρονική Honda.... (Transalp+etsi)![]()
- ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΖΕΣ !!!![]()
Ξεχάστε το καρύδωμα στο γκάζι για power wheelies.Μόνο με συμπλεκτιά κι αυτό με το ζόρι...
- Αέρας.
Μου φάνηκε ανύπαρκτη η προστασία απ τον αέρα.Είπαμε γυμνό,αλλά όχι κι έτσι.
-Πίσω ανάρτηση.
Πάλι λόγω συνήθειας ίσως μου φάνηκε μαλακή,αλλά τουλάχιστον απορροφούσε σωστά τις ανωμαλίες.
Δυστηχώς λόγω χρόνου,δεν το πίεσα όσο θα ήθελα σε γλήγορη οδήγηση.
Μέχρι 160 είδα στο κοντέρ κι αυτά με Ζητά στους καθρέπτες...Επιφυλάσσομαι...
Μια πρώτη εκτίμηση όμως την έχω:
ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΕΛΛΑ.
![]()
Φιλαρακο μια ερωτηση..Απο που το εκανες test ride γιατι ενδιαφερομαι και εγω να κανω??
Ξέχασα να αναφέρω την άτσαλη συμπεριφορά που είχε στα απανωτά κ γρήγορα κατεβάσματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε φιλαράκι είπαμε. Μέσα στην πόλη είναι το καλύτερο....![]()
Τίποτα άλλο έχεις να μας πεις?![]()
Δεν έχει μονόδρομο συμπλέκτη ή κάνω λαθος ?
Τα φρένα είναι καλά στην σκατόΑθήνα,δεν νομίζω όμως ότι θα αποδώσουν το ίδιο στ ζμπίστα.
Βύρων,μέσα στην μπίστα δεν νομίζω να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς χωρίς παρεμβάσεις στις αναρτήσεις...
Honda είναι(όπου Honda βλέπε τίμιο),άρα είναι ένα τίμιο naked.
(αλήθεια όμως,θέλουμε να είναι ένα naked τίμιο... ?)
Το πήρα απο τον Μπαξεβάνη.![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αποφασιστε που θελετε να τον τρωτε.Στα ποδια η στη μαπα;Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Λ
- Αέρας.
Μου φάνηκε ανύπαρκτη η προστασία απ τον αέρα.Είπαμε γυμνό,αλλά όχι κι έτσι.
Πιστα σνομπαρουμε να πατησουμε με μαμα αμορτισερ και χωρις σλικ.Αμα ο μοτοσυκλετιστης ενημερωνεται....Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Βύρων,μέσα στην μπίστα δεν νομίζω να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς χωρίς παρεμβάσεις στις αναρτήσεις...
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Προσωπικά εγώ ξέρω τι αγόρασα και δεν παραπονιέμαι για το αέρα.
Την προστασία απο τον αέρα την συγκρίνω σε σχέση με του Τουόνο.
Το σχόλιο για την μπίστα εμπεριέχει ειρωνία ?![]()
Τράβα κάντο και εσύ μια βόλτα και αν δεν σου κάνει κόπο,μοιράσου μετά μαζί μας τις εντυπώσεις σου απο το τεστ.
Αλλιώς δεν δικαιούσαι για να ομιλείς αγαπητέ και μάλιστα και με υφάκι...
Εκτός κι άν έκανες πλακίτσα οπότε![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Γιατί το 80% απο σας πιστεύει οτι η honda αποκλείεται να έχει βγάλει καλό μοτοσακό?
Ασχολείστε με το βλακάκο συντάκτη και την ποιητική του διάθεση αντί να πάτε να κάνετε ένα test-drive σαν το golis και να δείτε απο μόνοι σας...![]()
Ούτε εγώ είμαι ορκισμένος οπαδός της συγκεκριμένης μάρκας, αλλά προσπαθώ να μη φοράω παρωπίδες... Εξ'άλλου, αν είναι να μπούμε στη παγίδα του ποιός έχει κλέψει ποιόν, μην ξεχνάμε οτι πρωτοπόρος για τα ss όπως τα ξέρουμε τώρα ήταν το fireblade και μετά ακολούθησαν οι άλλοι...
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το CB δεν είναι πολύ καλή μοτοσυκλετα. Το ύφος γραφής σχολιάζουμε που δεν είναι απ΄τον κάθε βλακάκο, αλλά απ΄τον Α.ΣυνιώρηΑρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Γιατί το 80% απο σας πιστεύει οτι η honda αποκλείεται να έχει βγάλει καλό μοτοσακό?
Ασχολείστε με το βλακάκο συντάκτη και την ποιητική του διάθεση αντί να πάτε να κάνετε ένα test-drive σαν το golis και να δείτε απο μόνοι σας...![]()
![]()
Δεν το νομίζω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Εξ'άλλου, αν είναι να μπούμε στη παγίδα του ποιός έχει κλέψει ποιόν, μην ξεχνάμε οτι πρωτοπόρος για τα ss όπως τα ξέρουμε τώρα ήταν το fireblade και μετά ακολούθησαν οι άλλοι...
Αν ήταν το fireblade πρωτοπόρος, το GSXR 750 του 1985 τι ήταν;
Με εκανες να σιχαθω πραγματικα το αρθρο τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το ύφος γραφής σχολιάζουμε που δεν είναι απ΄τον κάθε βλακάκο, αλλά απ΄τον Α.Συνιώρη![]()
![]()
Φιλε goli δεν ξερω τι ειδες με ενα τεστ ραιντ,αλλα τα σχολια σου αμα τα κοτσαρουμε σε οποιοδηποτε μηχανακι της κατηγοριας δεν θα καταλαβει κανενας οτι προηλθαν απο αλλο μηχανακι.
Να ησουν ιδιοκτητης του και να το ειχες κανει μερικες χιλιαδες χιλιομετρα σε δρομο, επαρχια, πιστα...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ήταν ο συνιώρης... και?
Μήπως μπορεί να γράφει οτι θέλει και να κρύβεται πίσω απ'το επώνυμό του?
Μήπως πρέπει να τον θαυμάσω κιόλας για το μεστό και περιγραφικό του λόγο?
Δεν ασχολούμαι με ελληνικό τύπο εδώ και καιρό... :a12:
Όσο για το gsxr, άποψη σου και σεβαστή... Η δικιά μου απλώς διαφέρει...
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Μια βαριά μαλακία που δεν πήγαινε βήμα..... μιλάμε για τα σημερινά μηχανάκια και ποιο μηχανάκι έκανε το μπαμ στα SS.... Για την γριά μιλάμε έτσι; Αυτά που ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν ανάμεσά μας......Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν το νομίζω.....
Αν ήταν το fireblade πρωτοπόρος, το GSXR 750 του 1985 τι ήταν;
Αντε με την καραμέλα ότι είναι χοντα είναι για τον πουτσο.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τι λες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια βαριά μαλακία που δεν πήγαινε βήμα..... μιλάμε για τα σημερινά μηχανάκια και ποιο μηχανάκι έκανε το μπαμ στα SS.... Για την γριά μιλάμε έτσι; Αυτά που ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν ανάμεσά μας......
Αντε με την καραμέλα ότι είναι χοντα είναι για τον πουτσο.....![]()
Μιλάω για το 1ο GSXR750 του 1985 με τα 185 κιλά και τα μαγικά για τότε 100 άλογα. Το μόνο που στεκόταν από μοτέρ και μόνο ήταν το FZ750 με τα ίδια άλογα αλλά πολύ πιο βαρύ.
Η Honda είχε το VF που ήταν όντως για τον πούτσο μιας και βάραγαν κεφαλές άνετα και αβίαστα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι λες ;![]()
Μιλάω για το 1ο GSXR750 του 1985 με τα 185 κιλά και τα μαγικά για τότε 100 άλογα. Το μόνο που στεκόταν από μοτέρ και μόνο ήταν το FZ750 με τα ίδια άλογα αλλά πολύ πιο βαρύ.
Η Honda είχε το VF που ήταν όντως για τον πούτσο μιας και βάραγαν κεφαλές άνετα και αβίαστα.
Ειχαν ανακαλύψει τα ψυγεία τότε στην σουζούκι ή ψυχανε λαδάκι;![]()
![]()
Κι επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για τα SS του σήμερα, κι η μηχανή που έδειξε τον δρόμο ήταν το CBR919....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.