ειμαι αξια κ για τις εξυπναδες μου κ για τις μαλακιες μου αλλα δεν σε αφορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
φιλαρακο επειδη το παιζεις πολυ ιστορια!!ημουν εκει εκεινη τη στιγμη!!ειμαι απο ζαχαρω μεγαλωσα εκει κ 18 χρονων ανεβηκα στην αθηνα!στο χωριο δεν υπηρχε κανενας ειδικος γιατι περασε η φωτια απο μεσα μολισς σε 5- 10 λεπτα!αλλα που να καταλαβεις εσυ?η φωτια εκαιγε το χωριο κ οι ανθρωποι ετρεχαν πρως τα κατω για να σωθουν!η φωτια ομως τους περικυκλωσε κ τους περασε απο πανω!να φανταστεις χαρακτηριστικο ειναι οτι ενας απ τους κατοικους της αρτεμιδας εσκαψε ενα προχειρο λακο με τα χερια κ σκεπαστηκε με χωμα ,κ μολις περασε η φωτια την ειχε γλυτωσει με εγκαυματα!εκει που εγινε η ζημια ηταν με το τροχαιο που ανετραπη κ το πυροσβεστικο κ εκλεισε ο δρομος!κ ετσι εγκλωβιστηκε στο δρομο ο κοσμος κ καηκαν ζωντανοι πολλοι απ αυτους ηταν φιλοι κ αλλοι γνωστοι!
δεν υπαρχει λογος για παραπερα συζητηση!τωρα αν εσυ εισαι μαλακας κ θες να ριξεις φταιξιμο στη γυναικα που καηκε με τα παιδια της,καθως κ τοσο αλλο κοσμο τι να σου πω?εισαι αξιος της καταντιας σου!!!
γι αυτο σου ειπα μιλα με μενα γιατι ημουν κ εγω εκει...
κ δεν μπορω να σου πω για πραγματα που μου ειπαν αλλα γι αυτα που ειδα
δεν εχω καμια σχεση με την πελοπονησο κ σε εκεινο το μερος πηγα πρωτη φορα οταν καιγοταν...
θα μ αρεσε να πηγαινα εκει διακοπες πριν 3 χρονια αλλα δεν ετυχε
ετυχε να δω εναν τοπο ομορφο να καιγεται
κ τον πονεσα οσο πονεσα για τον δικο μου τοπο που καιγοταν την ιδια εποχη
κ πονεσα τους ανθρωπους που καηκαν κ αυτους που μειναν πισω οσο πονεσα για δικο μου ανθρωπο που καηκε στην ευβοια
αυτα μονο για να καταλαβεις οτι λες οτι να ναι...