Οι προτάσεις των παιδιών όπως και το ΒΜW που σου αρέσει νομίζω είναι άριστες.Προσωπικά θα το κράταγα το fazer .Αν το είχα βαρεθεί θα έπαιρνα κάτι όχι πολύ ακριβό γιατί θα ήθελα να μου μείνουν λεφτά για κανένα super ταξίδι.
Είναι πολύ πιθανόν να τα ξέρεις τα παρακάτω ίσως και καλύτερα από εμένα.Είναι οι λόγοι που με κάνουν να προγραμματίζω ένα δικάβαλο ταξίδι στην Τοσκανη με το....ΕR!!
α) Οι μοτοσυκλέτες δεν θα γίνουν ποτέ αυτοκίνητα από θέμα άνεσης. Ευτηχώς γιατί για αυτό μας αρέσουν!
β)Συνειδητοποίησε ότι όταν πηγαίνεις ταξίδι μικρό ή μεγάλο με μοτοσυκλέτα το κάνεις γιατί γουστάρεις να κάνεις μοτοσυκλετισμό.Μοτοσυκλετισμός δεν είναι η απλή μετακίνηση ή η μεταφορά σε ένα μέρος .Είναι το ταξίδι της ψυχής μέσω των αισθήσεων.(Η WIKIPEDIA εχει ένα καταπληκτικο αρθρο- χτύπα motorcyclism).MHN ΞΕΧΑΣΕΙΣ να το εξηγήσεις στην κοπέλα σου αυτό.Οι γυναίκες όταν καταλάβουν ότι δεν χρησιμοποιείς την μοτοσυκλέτα για να μετακινηθείς αλλά για να ξυπνάς τις αισθήσεις ,γουστάρουν τρελά.
γ)ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ΣΟΥ.Κάνε σωστό προγραμματισμο.Ταξίδευε το καλοκαίρι την ώρα που ονομάζουν οι φωτογράφοι "the perfect seven" Eίναι ή ώρα που έχει τα πιό όμορφα χρώματα και αρώματα.Είτε το πρωί, είτε το απόγευμα.Είμαι σίγουρος ότι με το ταπείνο er κάνω πολύ καλύτερο ταξίδι τις πρωινές ώρες από οποιαδήποτε τουριστικό τέρας που ο οδηγός του ταξιδεύει κατακαλόκαιρο ,μεσημέρι με 40 βαθμούς.(επικύνδινο)
δ) Είναι ακόμα σίγουρο ότι κάπου θα συμβιβαστείς.Είτε στην άνεση,είτε στο κόστος ή στην εμφάνιση.Μην κολλάς όμως.Όσα περισσότερα χιλιόμετρα γράφεις τόσο πιο πολύ τις αγαπάς και το ελλατωμα τους γίνεται στοιχείο της προσωπικοτητας τους
![]()