Σταύρο πολύ καλή φάση ρε φίλε!!
Κάποια στιγμή γουστάρω και γω να πάω Ιταλία.
Εις ανώτερα φιλαράκι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σταύρο πολύ καλή φάση ρε φίλε!!
Κάποια στιγμή γουστάρω και γω να πάω Ιταλία.
Εις ανώτερα φιλαράκι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αψογος ρε κουκλε!
![]()
Νίκος
Open Horizons
![]()
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ.
![]()
'Οταν στο χώρο των "Ταξιδιωτικών" έχουν πάρει το χρίσμα του ταξιδιού, από την απλή βόλτα στο ουζερί στη γωνία για σπληνάντερο, μέχρι την έσχατη ...πρόθεση για ταξίδι, είναι κρίμα ένα ταξίδι στο εξωτερικό να μην έχει ταξιδιωτικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Δεν εχω σκοπο να γραψω ταξιδιωτικο ..........
...................ειπαμε δεν κανω ταξιδιωτικο. απλα εικονες.
Θα μπορούσε να είναι μία αφήγηση που δεν καταδέχεται περιττολογίες, σαν ταινία του Αγγελόπουλου...
Θα μπορούσε να έχει τον κουλτουρέ τίτλο "Μοtotopia ανιχνεύσεις παραστάσεις" …
...προσφέροντας στους αναγνώστες «κλειδιά» ανάγνωσης μιας μοτοσυκλετιστικής πραγματικότητας , μιας υπερτοπικής κατάστασης που αιωρείται στη σκέψη των αναγνωστών του φόρουμ.
Να το "βαρύνουμε" λίγο, χαρακτηρίζοντάς το σαν μια...
... συμπύκνωση της ταξιδιωτικής πραγματικότητας στον άυλο κόσμο της φωτό, αγγίζοντας τις μνήμες του ταξιδιώτη σ’ ένα συνεχές παιχνίδι κυνηγητού , ξεκινώντας από τις απεικονίσεις των τοπίων και φθάνοντας στην ευαισθησία των σχημάτων των μοτό...
Και να ρίξουμε και λίγη εικαστική σάλτσα παρουσιάζοντας τον δημιουργό ...
...να καλεί το βλέμμα του αναγνώστη να παγιδεύσει τα εννοιολογικά χαρακτηριστικά των εικόνων και να φτάσει στην αποκωδικοποίηση των ταξιδιωτικών μηνυμάτων …
…πετυχαίνοντας την υπέρβαση από το ασυνείδητο στο συνειδητό του μοτοσυκλετιστικού πνεύματος.
Καλά ταξίδια...
...με ταξιδιωτικά!
![]()
![]()
![]()
ναι αλλά θα πρέπει να αγγαρέψει κάποιον να τη γράψειΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Θα μπορούσε να είναι μία αφήγηση![]()
![]()
![]()
πάντα τέτοια Αυστραλέ φίλε μου![]()
![]()
χρειαστηκε να το διαβασω 3 φορες για να καταλαβω τι εννοεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
'Οταν στο χώρο των "Ταξιδιωτικών" έχουν πάρει το χρίσμα του ταξιδιού, από την απλή βόλτα στο ουζερί στη γωνία για σπληνάντερο, μέχρι την έσχατη ...πρόθεση για ταξίδι, είναι κρίμα ένα ταξίδι στο εξωτερικό να μην έχει ταξιδιωτικό.
Θα μπορούσε να είναι μία αφήγηση που δεν καταδέχεται περιττολογίες, σαν ταινία του Αγγελόπουλου...
Θα μπορούσε να έχει τον κουλτουρέ τίτλο "Μοtotopia ανιχνεύσεις παραστάσεις" …
...προσφέροντας στους αναγνώστες «κλειδιά» ανάγνωσης μιας μοτοσυκλετιστικής πραγματικότητας , μιας υπερτοπικής κατάστασης που αιωρείται στη σκέψη των αναγνωστών του φόρουμ.
Να το "βαρύνουμε" λίγο, χαρακτηρίζοντάς το σαν μια...
... συμπύκνωση της ταξιδιωτικής πραγματικότητας στον άυλο κόσμο της φωτό, αγγίζοντας τις μνήμες του ταξιδώτη σ’ ένα συνεχές παιχνίδι κυνηγητού , ξεκινώντας από τις απεικονίσεις των τοπίων και φθάνοντας στην ευαισθησία των σχημάτων των μοτό...
Και να ρίξουμε και λίγη εικαστική σάλτσα παρουσιάζοντας τον δημιουργό ...
...να καλεί το βλέμμα του αναγνώστη να παγιδεύσει τα εννοιολογικά χαρακτηριστικά των εικόνων και να φτάσει στην αποκωδικοποίηση των ταξιδιωτικών μηνυμάτων …
…πετυχαίνοντας την υπέρβαση από το ασυνείδητο στο συνειδητό του μοτοσυκλετιστικού πνεύματος.
Καλά ταξίδια...
...με ταξιδιωτικά!
![]()
![]()
![]()
![]()
ισως εχεις δικιο...
ισως οχι..
ισως δεν ημουν ετοιμος να τα αποδωσω ολα αυτα που ενοιωσα σε 2,3, 20,30 ηλεκτρονικες σελιδες.
ισως δεν μπορουσα.
ισως δεν ηθελα.
οι μυρωδιες,οι εικονες,οι αισθησεις που εχεις οταν εισαι εξω απο κατι "εσυ" δεν ειναι δυνατον να αποδωθουν στο απολυτο.
θα μπορουσα να γραψω σελιδες επι σελιδων για το καθε τι που αντικριζα,που ενοιωθα,που βιωνα.
αρκεστηκα σε ενα "ηταν εξαιρετικα":rotflmao:
στο επομενο ταξιδι μου,που θα ειναι σιγουρα στο προσεχες μελλον, θα προσπαθησω να "σπασω" το writer's block και να μπω σε σκοτεινα μονοπατια που οδηγουν στην χωρα του προορισμου μου.
κραταω αυτο:
"συμπύκνωση της ταξιδιωτικής πραγματικότητας στον άυλο κόσμο της φωτό, αγγίζοντας τις μνήμες του ταξιδώτη σ’ ένα συνεχές παιχνίδι κυνηγητού , ξεκινώντας από τις απεικονίσεις των τοπίων και φθάνοντας στην ευαισθησία των σχημάτων των μοτό..."
και ευχομαι να γινω αποδοτικοτερος στο μελλον...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμαν ρε βασιλη....ζαλιστηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
...................![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε παιδιά....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
χρειαστηκε να το διαβασω 3 φορες για να καταλαβω τι εννοεις...![]()
ισως εχεις δικιο...
ισως οχι..
ισως δεν ημουν ετοιμος να τα αποδωσω ολα αυτα που ενοιωσα σε 2,3, 20,30 ηλεκτρονικες σελιδες.
ισως δεν μπορουσα.
ισως δεν ηθελα.
οι μυρωδιες,οι εικονες,οι αισθησεις που εχεις οταν εισαι εξω απο κατι "εσυ" δεν ειναι δυνατον να αποδωθουν στο απολυτο.
θα μπορουσα να γραψω σελιδες επι σελιδων για το καθε τι που αντικριζα,που ενοιωθα,που βιωνα.
αρκεστηκα σε ενα "ηταν εξαιρετικα":rotflmao:
στο επομενο ταξιδι μου,που θα ειναι σιγουρα στο προσεχες μελλον, θα προσπαθησω να "σπασω" το writer's block και να μπω σε σκοτεινα μονοπατια που οδηγουν στην χωρα του προορισμου μου.
κραταω αυτο:
"συμπύκνωση της ταξιδιωτικής πραγματικότητας στον άυλο κόσμο της φωτό, αγγίζοντας τις μνήμες του ταξιδώτη σ’ ένα συνεχές παιχνίδι κυνηγητού , ξεκινώντας από τις απεικονίσεις των τοπίων και φθάνοντας στην ευαισθησία των σχημάτων των μοτό..."
και ευχομαι να γινω αποδοτικοτερος στο μελλον...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...μην παίρνετε τόσο στα σοβαρά αυτά που γράφω!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ρε παιδιά....
![]()
![]()
![]()
έπρεπε να γράψεις: "ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Να μή διαβαστεί από Καβασακικούς"!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ρε παιδιά....
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ο thou-vou έκλανε ή το άλλο (το ψηλό) αγόριΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οι μυρωδιες,οι εικονες,οι αισθησεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Ο σκοπος αυτου του thread ειναι να δειτε καποιες εικονες απο την Ιταλια,την οποια επισκεφττηκα για 6 νυχτες και 7 ημερες, οπως τις ειδα και εγω.
Δεν εχω σκοπο να γραψω ταξιδιωτικο με τις διαδρομες,τα αναπαντεχα και τις οποιες στιγμες (καλες ή κακες) περασα στην χωρα αυτη.
Οι περισσοτεροι απο εσας εχετε παει στην Ιταλια και αλλοι εχουν περασει για να επισκεφθουν καποια αλλη χωρα οποτε καποια πραγματα ειναι γνωστα.
Αυτοι που δεν εχουν παει ας δουν τις εικονες και ας βαλουν εναν στοχο.Να πανε.
Αναφορικα: Τα χλμ που εκανα ηταν περιπου 1800. Ειχα την Φλωρεντια σαν "λιμανι" και εκανα διαδρομες (κυριως επαρχιακους) στην Τοσκανη.
Οι πολεις που επισκεφθηκα ηταν: Forli, Firenze, Fiesole, Pisa, Lucca, Pistoia, Prato, Volterra, S.Gimignano, Siena, Arezzo, Castiglione Del Lago Trasimeno, Perugia. επισης στην επαρχια του Chianti και του Mugello περασα απο πολυ ομορφα χωρια.
ειδα φιλους απο εδω το moto.gr, ειδα φιλους απο το πανεπιστημιο, ειδα φιλους απο το στρατο και οταν επεστρεφα ειχα μια γλυκια μελαγχολια,δινοντας ομως στον εαυτο μου την υποσχεση να ξαναπαω.
Απολαυστε!!![]()
Υ.Γ: στις φωτογραφιες δεν αναφερω μερος,ειπαμε δεν κανω ταξιδιωτικο. απλα εικονες.
Γεια σας φίλοι μηχανόβιοι!
Εγώ δεν οδηγάω μηχανή, οδηγάει όμως ο άντρας μου. Δυστυχώς, ένα ταξίδι με μηχανή που σχεδιάζαμε να κάνουμε στην Ιταλία πριν 4 χρόνια αναβλήθηκε, αφού ο άντρας μου λίγο πριν το ταξίδι είχε σοβαρό τροχαίο στην εθνική Αντιρρίου-Αγρινίου (κωλόδρομος!) κι έτσι μετά από χρόνια το ταξίδι έγινε με αεροπλάνο και νοικιασμένο από το αεροδρόμιο της Ρώμης αμάξι (ένεκα ο φόβος ο δικός μου...).
Δε θα ξεχάσω όμως πόσο καταπληκτικές διαδρομές για μηχανή έλεγε και ξανάλεγε ο άντρας μου ότι ήταν κάποιοι υπέροχοι δρόμοι της ΤΟΣΚΑΝΗΣ, όπου είχαμε πάει. Ήταν κάτι δασικοί δρόμοι με ωραίο χωματόδρομο, που συνέδεαν το χωριό Vagliali που μέναμε εμείς με τα χωριά Castellina in Chianti και Radda in Chianti! Μια μαγεία! Εκεί στο αγροτόσπιτο που μείναμε (σημειωτέον με μόνο 50 ευρώ τη βραδιά, η τιμή ισχύει ακόμα, σε super καλαισθητο δωμάτιο που απέχει 14 χλμ. από την Σιένα) είχε κοντά μια λίμνη κι ένα σωρό δρομάκια και παραδρομάκια που σε πήγαιναν από το ένα μεσαιωνικό χωριό στο άλλο γλιτώνοντας χιλιόμετρα κι αποφεύγοντας τον κεντρικό δρόμο!
Πληροφορίες και φωτογραφίες απ' το πολύ φτηνό και καλό αυτό αγροτόσπιτο θα βρείτε εδώ:
http://www.ilbagnoraddainchianti.it/
Επειδή λοιπόν διαπίστωσα σερφάροντας στο Διαδίκτυο ότι ο τύπος που έχει τα δωμάτια κάνει και μια έκπτωση 10 % σε όσους είναι μέλη σε αυτό το ιταλικό site για μοτοσυκλετιστές: http://www.hondadeauvilleclub.it/
σκέφτηκα ότι ίσως και τα πατριωτάκια μας που ταξιδεύουν με μηχανή μπορούν να επωφεληθούν!
Όπως και νά' χει η Τοσκάνη είναι φανταστική! Μπορείτε να ξεφυλλίσετε κι εδώ:
http://www.travelstories.gr/photo/sh...php?photo=4637
μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι μου στην Τοσκάνη, που έχω τραβήξει ως meroulini.
Αυτά από μένα και... καλό και ασφαλές ταξίδι σε όποιον το αποφασίσει!
Αχχχχ, ωραία πράγματα. Ζηλεύω.
Viva Italia...Ωραίες φώτο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()