Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 98

Θέμα: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Οταν στην Αττική οδό πηγαίνεις με 120 στην δεξιά η στην μεσαία και κάποιος κοιμάται στην αριστερή με 60 φυσικά δεν είναι παράνομο περάσεις και φυσικά επιτρέπεται και φυσικά δεν θεωρείται παράβαση.
    Παράβατης είναι αυτός που κινείται στην αριστερή λωρίδα ενώ η μεσαία είναι άδεια, και αυτός που κινείται στην μεσαία ενώ η δεξιά είναι άδεια.

Μου εξηγεις λιγάκι την δευτερη πρόταση σου??Δεν έπιασα τι εννοείς???

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Μάλλον κάτι θα σου έχω κάνει επι προσωπικού για να βγάζεις τέτοια εμπάθεια. Κάκως δεν θυμάμαι το λόγο :a24: Ελπίζω να μου τον θυμήσεις κάποια στιγμή

Όσο για την κίνηση μου στην αριστερή, ναι όντως ήμουν παράνομος. Το "κυνήγι των μαγισσών αναβίωσε".
    Εμπαθεια; Γιατι επειδη λεω το οφθαλμοφανες; Η μηπως μερικα ποστ παραπανω που γραφεις οτι ισως δεν επρεπε να αναφερεις την ιστορια με το TDM καταλαβες οτι εκανες πατατα και μονο που το ανεφερες γιατι εισαι φαουλ;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Χαλαρώστε ρε παιδιά επιτέλους, ο άνθρωπος είπε κάτι απλό, ίσως χοντροκομένα αλλά απλή παρατήρηση έκανε.

Οδηγική συμπεριφορά αυτοκινήτου σε μηχανή. Δεν μιλάμε για ΚΟΚ που είναι ενιαίος αλλά για οδηγική συμπεριφορά καθαρά, το παράδειγμα του στην Αττική ήταν απλά ενδεικτικό ακόμα και νόμιμο να είναι, δεν συζητάμε την νομική πλευρά αλλά την οδηγική συμπεριφορά ΚΑΘΑΡΑ.

Επικεντρωθείτε σε αυτό, γιατί αυτό είναι το νόημα του ποστ.

Προσωπικά και εγώ όταν ξεκίνησα να ταξιδεύω με μεγάλη μηχανή ον-οφφ είχα το ίδιο πρόβλημα όπως αρκετοί που ανέβηκαν απο παπί σε 600+ κυβικά, δίναμε στο μυαλό στην μηχανή περισσότερο όγκο απο όσο πραγματικά είχε. Καθαρή οδηγική συμπεριφορά αυτοκινήτου, απο άγνοια, φόβο, μη εξοικείωση κλπ κλπ κλπ. Αλλά σιγά σιγά περιορίζονται όλα αυτά, ανακαλύπτεις τις δυνατότητες της μηχανής, εκμεταλλεύεσαι το "εργαλείο" στο ταξίδι.

Σε χαλαρή κίνηση, δεν χρειάζεται να πιάσεις αριστερή λωρίδα, αράζεις κεντρική λωρίδα στην αριστερή πλευρά της και όποτε χρειαστεί πατας αριστερή περνάς και ξανά κέντρο με άνετα 120+ χλμ

Ακόμα και παραπάνω να έχεις η μεσαία λωρίδα σε χαλαρή κίνηση είναι η καλύτερη λύση.

Μην καταντήσουμε σαν τα ραλύ και τα φτιαγμένα που επειδή πάνε 20-30 χλμ παραπάνω απο το Μ.Ο της αριστερής είναι μόνιμα με ανοιχτά φώτα και φλάς. Έλεος δηλαδή...

Παλαιό μέλος
    Υπόψιν πως αυτό που εννοώ πως κάναμε όλοι είναι να περάσουμε κάποιον από δεξιά του, αφού του κάναμε νόημα και είδαμε πως δεν έχει σκοπό να κουνηθεί από τη θέση του και όχι το να καταλάβουμε την αριστερή λωρίδα ενώ η δεξιά μας είναι τελείως ελεύθερη! Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ και αν μπήκα ποτέ για λίγο στην αριστερή λωρίδα, σίγουρα δεν ενόχλησα κανέναν. Είναι μεγάλη βλακεία και απορώ με ποια λογική το κάνουν ορισμένοι! Όσοι σου την είπαν γι' αυτό το λόγο, είχαν απόλυτο δίκιο και είμαι μαζί τους! Δεν υπάρχει λόγος να είσαι στην αριστερή λωρίδα ενώ η δεξιά σου είναι ελεύθερη. Το μόνο που κάνεις είναι να παρανομείς και να εκνευρίζεις τους υπόλοιπους οδηγούς!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Δεν υπάρχει λόγος να είσαι στην αριστερή λωρίδα ενώ η δεξιά σου είναι ελεύθερη. Το μόνο που κάνεις είναι να παρανομείς και να εκνευρίζεις τους υπόλοιπους οδηγούς!
    Αυτο που γινεται 95% κατα της εξοδους το ΣΚ και οχι μονο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
    :hypnotize :hypnotize

αν ησουν πριν τα διοδια της Ελευσινας μαλλον εφτασες μεχρι το Λουτρακι ή την Κορινθο!
    Χαλκιδα παντως αποκλειεται να πηγες.

το θεμα με τα κουτια αριστερα δεν θα το σχολιασω καθολου...τι ειχες γιαννη,τι ειχα παντα...

εμενα με ενοχλει αφανταστα να βλεπω μηχανακια στην αριστερη να πηγαινουν στην μεση της λωριδας με 100...

και μαλιστα οταν κανω το λαθος να πατησω κορνα (για φωτα δεν το συζητω μια και οι περισσοτεροι μηχανοβιοι χρησιμοποιουν τους καθρεφτες για να ελεγξουν την μασκαρα),
    αντι να κανουν δεξια ,οπως κανω εγω οταν καποιος θελει να προσπερασει, ανοιγουν το γκαζακι λες και θα τους πεσει η υποληψη αν αλλαξουν πορεια...

δεκτον οταν εχουν δυνατο πρι πρι...οταν ομως ανοιγουν με μπρικια και τετζεροντενεκεδια και χρειαζονται τον χρονο μιας πληρους φυσιολογικης εγκυμοσυνης για να φτασουν τα 120 τρελλαινομαι...

οποτε εκει παιζει η τεχνικη του ανεμιστηρος...

το μπουσα ειναι ογκωδες και βαρυ βαπορι...που σημαινει οτι δημιουργει ενα συμπαθεστατο κενο αερος οταν επιταχυνει....

κοβω λοιπον λιγουλακι,μενω 50 μετρα πισω,κατεβαζω κανα δυο και περναω στο ενα μετρο διπλα του γρηγορου με + 50...(κινδυνος συγκρουσης δεν τιθεται μια και παντα ειναι αφιερωμενος στο κυνηγι του εξτρα χιλιομετρου και η κινηση γινεται τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινει ουτε να κοκκινησει)...

το αποτελεσμα κυριες και κυριοι ειναι εγγυημενο...

εχω δει ακομη και σουτιεν συνεπιβαινουσας να με προσπερναει στα φρενα μετα απο τετοιο προσπερασμα...

200 αλογα ροδα=5.000 ευρω...

σουτιεν τελικιασμενο να σε περναει στα φρενα...=ανεκτιμητο...

καλο σας απογευμα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    .....

καλο σας απογευμα...

Είσαι πρόστυχος....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είσαι πρόστυχος....
    το ξερω μωρο μου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

και τελειωστε το πια με το "απο που να περασω".

ο νομιμος τροπος ειναι βγαινω στην αριστερη για να προσπερασω αργοτερο οχημα και τραβιεμαι ξανα στην μεσαια οπου μπορω να ταξιδεψω.
    ο μονος λογος για να κανεις πορεια στην αριστερη ειναι η υπαρξη κινησης.
    αυτο ακολουθουν και στο εξωτερικο.

αν τυχει να ταξιδευεις στην μεσαι με περισσοτερα απο'οσα παει τυπος στην αριστερη καλο θα ηταν να μην προσπερασεις γιατι δεν ξερεις την αντιδραση του.

ο σωστος τροπος ειναι να πας απο πισω του,να το κανεις να τραβηχτει στην μεσαια,να προσπερασεις απο αριστερα και να μπεις μπροστα του (αφου ουτως ή αλλιως πηγαινες με περισσοτερα δεν θα τον καθυστερησεις)

ο λαθος τροπος ειναι να περναμε απο παντου και οποτε κατσει. αυτο κανουμε στην Ελλαδα και οι εξαιρεσεις ειναι λιγες.

εγω προσωπικα περναω απο παντου, και απο την εκτακτου αναγκης αν χρειαστει με +απειρα χλμ.

αν ηταν δυνατο να τους περασω και απο πανω,θα το εκανα.
    αλλα that's me.
    :rotflmao: :rotflmao:

ξεκολλατε τωρα και βγειτε για καμια βολτα μεχρι την Χαλκιδα περνωντας απο τα διοδια της Ελευσινας!
    :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αν ησουν πριν τα διοδια της Ελευσινας μαλλον εφτασες μεχρι το Λουτρακι ή την Κορινθο!
    παιδι-κουμπι.....απο Αργολιδα ειναι ο φιλος.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    παιδι-κουμπι.....απο Αργολιδα ειναι ο φιλος.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το ξερω βρε τριμ@λαξ απλα ειπα να κανω λιγο humor....
    που να καταλαβεις ομως εσυ ο τενεκεδοκεφαλακης!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    το γεγονος να πηγαινεις στην εθνικη (ειδικα 100χλμ κοντα στην αθηνα) με πανω απο 120 να ειναι τρομερα επικινδυνο το εχει σκεφτει κανεις η μπα?

η κατασταση εχει γινει πραγματικα επικινδυνη πια....ο,τι να ναι γινεται στην εθνικη....και μετα λεμε για νεκρους,για παιδια που χαθηκαν...για ορια...για δρομους...για παιδεια...εσυ ρε φιλε τι παιδεια εχεις που πας με 140?ποιος σε εκπαιδευεσαι με ασφαλεια για τα 140(εστω και θεωρητικα)?ποιος σου ειπε πως συμπεριφερεται το οχημα στα 140?....δεν μιλαω για σενα προσωπικα...
    Για άλλη μια φορά ξαναλέω ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο να οδηγάς στην πόλη παρά στην εθνική...120 και παραπάνω αν έχεις τον απαιτούμενο χώρο δεν είναι επικίνδυνο.
    Πολλοί περισσότεροι σκοτώνονται στην πόλη με μικρές ταχύτητες.
    Κοίτα εδώ και εδώ .
    Ό,τι να'ναι γίνεται στις πόλεις ,όχι στην Εθνική...

ξεκολλατε τωρα και βγειτε για καμια βολτα μεχρι την Χαλκιδα περνωντας απο τα διοδια της Ελευσινας!

πωπωπω ενα χουμορρρρρρρρρρρρρρρρ.......χ2

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε ρε μπαμια που το ειχες καταλαβει...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τι να πρωτογραψει κανεις εδω μεσα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια γιατί έχω χάσει την μπάλα
    από PARANOMMOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 09:22
  2. Εχω μερικές ερωτήσεις...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 17:55
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 13:37