Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 68 από 68

Θέμα: Μειωμένη αποζημίωση λόγω παλαιότητας

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    μια ασφαλιστικη για μια ζημια κοψανε στον πελατη μου 9 ευρω,σε συνολο 1899Ε του βγαλανε 1890Ε,για στρογγυλοποιηση
    ωραία στρογγυλοποίηση
    φαίνεται έκαναν κοπάνα από το σχολείο όταν έκαναν το σχετικό μάθημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ετσι σου ειπε εσενα ο ιδιος ή/και ετσι εγραψε στην εκθεση του προς την εταιρεια?Την ειδες την εκθεση του?Γιατι συνηθως κανουν οτι πουν οι πραγ/νες,ειδικα σε τετοια μικρη ζημια...Δεν θα σκασουν για 200 ευρω αν τους το εχει γραψει/εγκρινει και ο πραγ/νας...
    Την είδα με τα μάτια μου από τον φάκελό τους, αξία οχήματος 1200 ευρώ. Αξία επισκευής είχε βάλει περίπου 1000 περίπου πριν επισκευαστεί όμως το όχημα, με σημείωση ότι δεν είχε ακόμα τα τιμολόγια. (η επισκευή στοίχισε 1240).

Αυτοί όμως το μειώνουν στα 1000 γιατί τέτοια τιμή επικαλούνται από τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες

Με βλέπω για δικαστήρια... όχι τόσο για το ποσό, αλλά για το γαμώτο...

Η ενσταση μου ειναι οτι αυτος ενεκρινε τα 1000Ε και οχι ολη την αξια του οχηματος,δηλαδη τα 1200Ε....

Αν,παντως,εχει εγκριθει ολοκληρη η ζημια,τα περιοδικα δεν εχουν καμμια αξια μπροστα σε επισημη εκθεση του ειδικου πραγματογνωμονα που ειδε το συγκεκριμενο αυτοκινητο...

ΥΓ Παρε ενα γνησιο αντιγραφο καλου κακου

Με πήρε τηλ. ο πραγματογνώμονας και μου επιβεβαίωσε ότι η έκθεσή του είναι για 1200 ευρώ. Ο άνθρωπος είπε ότι θα μιλήσει με τους ηλίθιους για να μου ανεβάσουν την αποζημίωση καμιά 100άρα ευρώ.

Εγώ βέβαια είμαι σε δίλημμα. Να τα πάρω ή να τους κυνηγήσω (έχω ήδη έρθει σε επαφή με ένωση καταναλωτών για να επιληφθούν εξωδικαστικά το θέμα).

Αντίγραφο δεν μπορώ να πάρω, γιατί είναι υπηρεσιακό έγγραφο μεταξύ της ασφαλιστικής και του πραγματογνώμονα (τουλάχιστον έτσι μου είπε).

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μπορείς να ζητήσεις από την ασφαλιστική σου να στείλει δικό της πραγματογνώμονα ή να ζητήσεις και να πάει δικός σου πραγματογνώμονας.

Οι πραγματογνώμονες είναι ανεξάρτητοι από τις εταιρείες και εαν έχει άδεια αυτός που την κάνει τότε οποιαδήποτε πραγματογνωμοσύνη μετράει εξίσου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μπορείς να ζητήσεις από την ασφαλιστική σου να στείλει δικό της πραγματογνώμονα ή να ζητήσεις και να πάει δικός σου πραγματογνώμονας.

Οι πραγματογνώμονες είναι ανεξάρτητοι από τις εταιρείες και εαν έχει άδεια αυτός που την κάνει τότε οποιαδήποτε πραγματογνωμοσύνη μετράει εξίσου.
    Καλά για της δικιάς μου ασφαλιστικής τον πραγματογνώμονα διάβασε στην αρχή του θέματος.

Όσο για να ζητήσω εγώ δικό μου το θεωρώ περιττό έξοδο μιας και δεν νομίζω να εκτιμήσει μεγαλύτερη αξία από αυτήν που έβαλε ο τελευταίος.

Τελικά συμβιβαστήκαμε στα 1100 ευρώ.

Δυστυχώς κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να το κυνηγήσω όσο πραγματικά θέλω.

Αρκετα καλα

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2013, 04:25
  2. Πωλείται μοτο λόγω εγκυμοσύνης
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2004, 08:54
  3. Λογω Εργασιασ...
    από nimbus στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29