Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε παιδια, ενας φιλος μου ειπε να μην το κανω, γιατι θα ειναι σαν να ληστευω εκκλησια.
Δικιο δεν εχει;![]()
![]()
![]()
Απόλυτο δίκιο έχει ο φίλος σου...Να μου τον γνωρίσεις:rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε παιδια, ενας φιλος μου ειπε να μην το κανω, γιατι θα ειναι σαν να ληστευω εκκλησια.
Δικιο δεν εχει;![]()
![]()
![]()
Απόλυτο δίκιο έχει ο φίλος σου...Να μου τον γνωρίσεις:rotflmao:
:rotflmao:
Δεν στον γνωριζω γιατι τα ετερωνυμα ελκοντε ενω τα ομωνυμα απωθουντε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Mη με μπριζωνετε ρε σεις και κανω θεραπεια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θελετε να με κανετε να παραβιασω την αναστολη μου;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Γιατρε, μου φαινετε το βαρεθηκες το φορουμ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ωραία δεν ακούγεται το άτιμο?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω ειδα κατα τις 5:30 ενα τρανσαλπ με μια μπουκα τουμπανο στην καθοδο της κηφησιας στο υψος περιπου του φαρου...το οποιο ακουγοταν οτι ερχεται απο τα Μελισσια...![]()
![]()
ημουν σε κουτι ρε γαμωτο ομως...![]()
επισης,πρεπει να οδηγουσε γυναικα...:a13:
αυτο ειναι το τρανσαλπακι???:a47:![]()
κάπως έτσι θα είναι, πέρα απο την πλάκα, απλά θέλουμε να δούμε πόση θα είναι η διαφορά και πόσο κοντά μπορούμε να φτάσουμε με κάποια βελτίωση ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δικιο δεν εχει;![]()
![]()
![]()
το θέμα είναι να ψαρώνει ο άλλος ... να του κόβεις τον τσαμπουκά ρε παιδί μου .... και αν επιμένει, του πετάς ένα ''δε μπορώ να ανοίξω φιλαράκι, στρώνω...'':rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ωραια ακουγετε, αλλα μεχρι να ερθει, κανεις τεσσερα τσιγαρα.![]()
![]()
![]()
Οσα εχω συναντησει στα ταξιδια ρομαντζαδα πανε με 120 δεξια δεξια.
Το ζευγαρι που κανουμε παρεα τις περισσοτερες εκδρομες, τρανσαλπ εχει.
Η διαφορα ειναι λες και εχω χιλιαρι.
Ρωτα και τον Βαβαρο που ειχε ενα τετοιο να σου πει μια ιστορια.
Δεν αξιζει καμια επεμβαση.
Η το δεχεσε γι αυτα που κανει και συμβιβαζεσε, η παιρνεις vstrom και ξεμπερδευεις.![]()
![]()
Όμορφα!![]()
μαγκες ρίξτε τα πμ να ετοιμάσουμε κερκίδα...![]()
![]()