Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: ClipOns

Θανάση DirtyMoto, δεν "φάσκω και αντιφάσκω" ούτε έχω την εμπειρία ώστε να "γνωματεύω", απλά εκφράζω τη γνώμη μου για μερικά πράγματα και τη γνώμη αυτή την τεκμηριώνω. Ειδικά στο θέμα "αναρτήσεις-τιμόνι", το ίδιο το γεγονός ότι ζήτησα τη βοήθεια των πιο έμπειρων αποδεικνύει ότι παραδέχομαι την ασχετοσύνη μου.

Από τα όσα γράφεις παραπάνω φαίνεται πως με θεωρείς ανίδεο, ανόητο και ξεροκέφαλο, δικαίωμά σου, δεν θα προσπαθήσω να με μεταπείσω, αφού και συ δεν μπαίνεις στον κόπο να μου δείξεις πού έγραψα αντιφατικά πράγματα και πού το έπαιξα ειδήμων.

Τώρα, τα σχόλιά σου για τη συμπεριφορά μου.... Τι να πω, αν κατηγορηθώ εγώ για προβληματική συμπεριφορά... Φαίνεται πως το "παλιός-νέος" του φανταρικού σου έχει εντυπωθεί για τα καλά και κατά συνέπεια υπερασπίζεσαι τα κολλητάρια σου σε σχέση με ένα άγνωστο, άλλη εξήγηση δεν βρίσκω. Εξάλλου είσαι ο πρώτος που κατακρίνει τη συμπεριφορά μου, έχω φροντίσει να μη δίνω δικαιώματα ούτε σ' αυτούς με τους οποίους έρχομαι σε "σύγκρουση".

Καλορίζικη η VTR, με την ευκαιρία!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Θανάση DirtyMoto, δεν "φάσκω και αντιφάσκω" ούτε έχω την εμπειρία ώστε να "γνωματεύω", απλά εκφράζω τη γνώμη μου για μερικά πράγματα και τη γνώμη αυτή την τεκμηριώνω. Ειδικά στο θέμα "αναρτήσεις-τιμόνι", το ίδιο το γεγονός ότι ζήτησα τη βοήθεια των πιο έμπειρων αποδεικνύει ότι παραδέχομαι την ασχετοσύνη μου.

Από τα όσα γράφεις παραπάνω φαίνεται πως με θεωρείς ανίδεο, ανόητο και ξεροκέφαλο, δικαίωμά σου, δεν θα προσπαθήσω να με μεταπείσω, αφού και συ δεν μπαίνεις στον κόπο να μου δείξεις πού έγραψα αντιφατικά πράγματα και πού το έπαιξα ειδήμων.

Τώρα, τα σχόλιά σου για τη συμπεριφορά μου.... Τι να πω, αν κατηγορηθώ εγώ για προβληματική συμπεριφορά... Φαίνεται πως το "παλιός-νέος" του φανταρικού σου έχει εντυπωθεί για τα καλά και κατά συνέπεια υπερασπίζεσαι τα κολλητάρια σου σε σχέση με ένα άγνωστο, άλλη εξήγηση δεν βρίσκω. Εξάλλου είσαι ο πρώτος που κατακρίνει τη συμπεριφορά μου, έχω φροντίσει να μη δίνω δικαιώματα ούτε σ' αυτούς με τους οποίους έρχομαι σε "σύγκρουση".

Καλορίζικη η VTR, με την ευκαιρία!
    Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα ξανά αλλά επειδή ξαναήρθε στην επιφάνεια και αρχίζουμε και τους χαρακτηρισμούς.....

Ηλικία - Λες ότι δεν είσαι μικρός, δλδ; 30-35-40-50? Πόσο; και ποιος είπε ότι η ηλικία από μόνη της καθορίζει το είδος της μηχανής που καβαλάμε; Το μόνο που περιορίζει είναι την ευκολία με την οποία αφομοιώνιυμε την γνώση αλλά και στον "φόβο" που μαζεύεται με τα χρόνι και δεν μας αφήνει ο οργανισμός μας να κάνουμε πράγματα που τα θεωρεί επικίνδυνα.

Σωματότυπος - Αν δεν είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος ως προς το ύψος και τα κιλά δεν μπορείς να ανέβεις σε όποια μηχανή θες. Μπορείς αλλά δεν είναι εύκολο. Εγώ πχ δεν μπόρεσα ποτέ να σκεφτώ να πάρω Africa αν και την έβλεπα από μικρός και την λάτρευα γιατί δεν φτάνουν τα πόδια μου καλά κάτω.

SS Μηχανές - Έχουν φτιαχτεί για να πηγαίνουν γρήγορα. Αν δεις και ασχοληθείς λίγο με το τι γράφεται εδώ μέσα οι περισσότεροι που έχουν SS μηχανή έχουν και ένα "μικρό" (παπί-σκούτερ) για την πόλη...

Γνώση - Στο ξαναείπα ότι δεν μπορεί να καβαλήσει SS κάποιος που δεν ξέρει αρκετά γύρω από το θέμα. Μπορεί αλλά δεν θα του βγεί σε καλό. Κι εγώ πήρα την πρώτη μου μηχανή σε μεγάλη ηλικία (ένα SF) και πέρασα αρκετός καιρό διαβάζοντας, ακούγοντας για το τι είναι μηχανή και πως δουλεύει - μηχανολογικά αλλά και στο δρόμο. Όταν έρχεσε και λες ότι θέλεις να μειώσεις την προφόρτηση του πίσω δηλώνεις καταφανώς ότι δεν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις περί της φυσικής των μηχανών. Όταν λες ότι θες να χαμηλώσεις (φας) την σέλα από SS που είναι 1-2 cm δηλώνεις καταφανώς ότι δεν έχεις ασχοληθεί ούτε καν με το πως είναι εμφανισιακά.

Σε καταλαβαίνω όμως γιατί κι εγώ από την μέρα που πήρα δίπλωμα για μηχανή ήθελα να πάρω CBR και ευτυχώς το κατάφερα αλλά μετά από πολλά (3+) χρόνια και μετά από 100.000 χλμ σε άλλου είδους (street πάντα) μηχανές.

Ένα χρόνο αφού είχα το SF και αφού νόμιζα ότι ήξερα τι μου γινόταν αποφάσισα να πάω να κάνω test ride μια CBR954 που έδινε ένα κατάστημα των Αθηνών. Καβαλάω, δεξί γκριπ σφιχτό, ξεκινάω και μέσα στην κίνηση μέχρι να βγω σε ανοιχτό κομμάτι έλεγα από μέσα μου "Αυτό είναι - Για μένα φτιάχτηκε αυτό το μηχανάκι". Με το που βγαίνω στην Βεϊκου και το ανοίγω ξαφνικά η μπροστινή άρχισε να είναι από μόνη της στο αέρα. Με 1η, 2α, 3η... Και η πίσω να κάνει ότι γουστάρει. Γύρισα μετά από λίγο πίσω και τα πόδια μου έτρεμαν.... το άφησα και μετά από 2 τσιαγάρα και αφού λειτουργούσε και πάλι κανονικά ο εγκέφαλος συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν ακόμα έτοιμος.....

Τώρα έχω ένα CBR600 και σε πληροφορώ ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να το πάω στα όριά του (γι αυτό που λες για την συνήθεια και ότι θα το βαρεθείς γρήγορα το 600).

Αυτό προσπάθησα να σου πώ από την αρχή αλλά εσύ δεν θες να το καταλάβεις ή να το ακούσεις.

Όσο για τα σχόλιά σου για τον Dirty είσαι βαθιά νυχτωμένος. Δεν τον ξέρεις καθόλου και εσύ βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.....

Εδώ μέσα φίλε λέμε την γνώμη μας. Και ορισμένοι ίσως σκέφτονται ότι από ορισμένα πράγματα που θα ειπωθούν ίσως κάποιος χάσει την σωματική του ακεραιότητα ή ακόμα και την ζωή του. Και σε αυτές τις περιπτώσεις χαιδέματα και φιλάκια δεν παίζουν. Στα ίσια θα τα ακούς. Δεν είμαστε παιδάκια. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και αμείλικτη.

Όπως λες κι εσύ διάβασε τι είπα πιο πριν : Είσαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσεις της συνέπειες μιας στραβής με SS; Υλικές ή άλλες;

Αυτά.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

sniper είναι αδύνατο να συνεννοηθώ μαζί σου και παραιτούμαι, το χρόνο μου σπαταλώ προσπαθώντας. Θα σου προτείνω μόνο να ξαναδιαβάσεις τι έγραψε ο hornet στο πρώτο του μήνυμα στην κουβέντα, μήπως και κάτι υποψιαστείς για το τι τελικά ήταν το πραγματικό αντικείμενο της κουβέντας.

Θα σημειώσω ωστόσο ένα πράγμα επί της διαδικασίας: το θέμα είχε πεθάνει και το ανέσυρε άνθρωπος που ΔΕΝ με γνωρίζει και ΔΕΝ είχε εμπλακεί στην όλη κουβέντα, και με χαρακτήρισε - εμμέσως πλην σαφώς - άσχετο, ανόητο και αναιδή. Τέτοιες απρόκλητες επιθέσεις δεν συνηθίζω να τις αφήνω αναπάντητες, όπως και κάθε άνθρωπος που έχει στοιχειώδη σεβασμό στον εαυτό του. Και φυσικά η απάντησή μου δεν περιείχε τίποτε το μεμπτό. Έχει όμως πλάκα που μου λες πως δεν ξέρω τον Θανάση και είμαι βαθιά νυκτωμένος για αυτόν. Και δεν μου λές, αυτός με ξέρει για να γράφει αυτά που γράφει;; Γι' αυτόν γιατί δεν ισχύει το "αφού δεν τον ξέρεις μη μιλάς";;;; Επιβεβαιώνεις έτσι αυτό που έγραψα χθές: εσείς που γνωρίζεστε μεταξύ σας υποστηρίζετε αλλήλους έναντι άλλων που σας είναι άγνωστοι, πράγμα που γενικά είναι καλό, αλλά ως κάποιο όριο.

Την 954 δεν έπρεπε να την "ανοίξεις" στη Βεΐκου, έπρεπε να τη σεβαστείς. Τι κάνει νιάου-νιάου.... Στο κάτω-κάτω τι ήθελες να εξακριβώσεις, αν το γκάζι της σου είναι αρκετό, τη στιγμή που αναβαθμίζεις από το 400αράκι;;; Μήπως τις συμβουλές που δίνεις δεν τις τηρείς;

Πριν από αρκετά μηνύματα έγραψα "Τέλος πάντων, αρκετά με μένα και τις ανησυχίες μου, όταν τελικά πάρω κάτι θα σας γράψω πώς μου κάθεται."
    Ελπίζω αν το επαναλάβω να γίνει πραγματικότητα. Τέλος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    sniper είναι αδύνατο να συνεννοηθώ μαζί σου και παραιτούμαι, το χρόνο μου σπαταλώ προσπαθώντας. Θα σου προτείνω μόνο να ξαναδιαβάσεις τι έγραψε ο hornet στο πρώτο του μήνυμα στην κουβέντα, μήπως και κάτι υποψιαστείς για το τι τελικά ήταν το πραγματικό αντικείμενο της κουβέντας.

Θα σημειώσω ωστόσο ένα πράγμα επί της διαδικασίας: το θέμα είχε πεθάνει και το ανέσυρε άνθρωπος που ΔΕΝ με γνωρίζει και ΔΕΝ είχε εμπλακεί στην όλη κουβέντα, και με χαρακτήρισε - εμμέσως πλην σαφώς - άσχετο, ανόητο και αναιδή. Τέτοιες απρόκλητες επιθέσεις δεν συνηθίζω να τις αφήνω αναπάντητες, όπως και κάθε άνθρωπος που έχει στοιχειώδη σεβασμό στον εαυτό του. Και φυσικά η απάντησή μου δεν περιείχε τίποτε το μεμπτό. Έχει όμως πλάκα που μου λες πως δεν ξέρω τον Θανάση και είμαι βαθιά νυκτωμένος για αυτόν. Και δεν μου λές, αυτός με ξέρει για να γράφει αυτά που γράφει;; Γι' αυτόν γιατί δεν ισχύει το "αφού δεν τον ξέρεις μη μιλάς";;;; Επιβεβαιώνεις έτσι αυτό που έγραψα χθές: εσείς που γνωρίζεστε μεταξύ σας υποστηρίζετε αλλήλους έναντι άλλων που σας είναι άγνωστοι, πράγμα που γενικά είναι καλό, αλλά ως κάποιο όριο.

Την 954 δεν έπρεπε να την "ανοίξεις" στη Βεΐκου, έπρεπε να τη σεβαστείς. Τι κάνει νιάου-νιάου.... Στο κάτω-κάτω τι ήθελες να εξακριβώσεις, αν το γκάζι της σου είναι αρκετό, τη στιγμή που αναβαθμίζεις από το 400αράκι;;; Μήπως τις συμβουλές που δίνεις δεν τις τηρείς;

Πριν από αρκετά μηνύματα έγραψα "Τέλος πάντων, αρκετά με μένα και τις ανησυχίες μου, όταν τελικά πάρω κάτι θα σας γράψω πώς μου κάθεται."
    Ελπίζω αν το επαναλάβω να γίνει πραγματικότητα. Τέλος.
    Δεν είχε εμπλακεί στην κουβέντα αλλά όλοι διαβάζουν (μπορούμε ή να πάρουμε και την άδειά σου; ) αυτα που γράφονται.

Το αν είσαι "άσχετος, ανόητος και αναιδής" δεν το ξέρω. Αρχίζω να αμφιβάλλω και για την ηλικία σου όμως γιατί κάνεις σαν κακομαθημένο μωρό που του πέρνουν το παιχνιδάκι του. Μην φοβάσαι - άμα θες πήγαινε και πάρτο. Δεν θα στο πειράξει κανείς.

Την 954 την άνοιξα γιατί ήμουν, όσ' αναφορά της μηχανές, άσχετος, ανόητος και αδαής. Όταν θα καβαλήσεις SS έλα να μου μιλήσεις για "νιάου νιάου" και παπαριές.

Στο κάτω κάτω πολύ ασχοληθήκαμς με σένα. Δεν πας να κάνεις ότι κόβει το κεφάλι σου.... Δεν καταλαβαίνεις στοιχειώδη πράγματα συμπεριφοράς - θα καταλάβεις και τι λέμε; Εσύ έχεις σύμβουλους τον μηχανικό σου με τα 35 χρόνια πείρας και το μυαλό που κουβαλάς.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. clipons vs stantard
    από b_bong12 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2007, 10:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •