Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Ομοσπονδία "Αθλητικής" Μοτοσυκλέτας

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    .......
    Και κάτι άλλο -πιστεύω- αρκετά σημαντικό (αν το θυμάμαι ορθώς....θα το επιβεβαιώσω σύντομα).
    Οι πρόεδροι των ομοσπονδιών (π.χ. ΣΕΓΑΣ) ΔΕΝ είναι έμμισθοι.....
    το αρθρο 23 του ν.2725/99 δεν αναφερει τιποτε περι αμοιβων των μελων του ΔΣ.
    εκτος ομως απο την μισθοδοσια, υπαρχουν και αλλοι "τροποι" για να χρηματοδοτεται ενα μελος του ΔΣ, οπως γινεται και σε αλλες ομοσπονδιες.
    για παραδειγμα υπαρχουν τα οδοιπορικα, τα εξοδα παραστασης ή εξοπλισμου κλπ.
    στην Ελλαδα ζουμε μην το ξεχνατε....

βεβαια, προβλεπονται και αλλες εμμισθες θεσεις γυρω απο το ΔΣ, οπως η θεση του ειδικου συνεργατη της ομοσπονδιας (αρθρο 23), οι θεσεις ομοσπονδιακων προπονητων κλπ.
    θεσεις που δεν ειναι αιρετες αλλα διορισμενες απο το ΔΣ. (δωσ'μου και μενα μπαρμπα....).

Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
    υπαρχουν και αλλοι "τροποι" για να χρηματοδοτεται ενα μελος του ΔΣ,

θεσεις που δεν ειναι αιρετες αλλα διορισμενες απο το ΔΣ. (δωσ'μου και μενα μπαρμπα....).

+ 1
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    + 1
    Συμφώνησε και επαύξησε ο καρεκλοΚένταυρος !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από caninus
    δεν εχω καταλαβει αν με ακολουθεις οπου γραφω η ασχολεισαι αποκλειστικα με οτι εγω γραφω!!!

εδω βασικα απαντω στο παρη σε καποια θεματα και αν εσυ απομονωνεις καποιες προτασεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα.
    με αυτο το τροπο μπορω κι εγω να γραφω ενα καρο παραθεσεις αλλα...δεν ειναι αυτο το θεμα.

αν θελεις βγαλε την ολη αυτη προταση απο το κειμενο μου που τοσο σε ενοχλει και ξεκολλα απο αυτο.

***ο τροπος του κειμενου αφου το ξαναδιαβασα δεν εχει καμια προκληση και ισως να ειναι καλυτερα να μη ψαχνομαστε για θεματακια που ανεβαζουν την ακροαματικοτητα.

Έχεις επίγνωση του τι γράφεις?

Σε 'ακολουθώ' όταν γράφεις μέσα στο Χωμάτινο Τερέν του moto.gr (όπου είμαι βασικός διαχειριστής κάτι το οποίο φαίνεται δεν το έχεις καταλάβει) σε 2 διαφορετικές συζητήσεις το ίδιο σχόλιο (εδώ είναι η δεύτερη )?

Και το έχεις επαναλάβει ήδη και μία τρίτη στο trailride.gr
    με επαυξημένους χαρακτηρισμούς, προφανώς για τον διργανωτή του ΑΤΤΙΚΑ αλλά κατά τα άλλα δεν προκαλείς και δεν έχεις την διάθεση να διχάσεις?

Και φυσικά κρίνεις ότι το παρόν φόρου έχει ανάγκη τη συνδρομή σου για να ανεβάσει την 'ακροαματικότητα' του(κάτι που ως γνωστόν απασχολεί και μένα ιδιαίτερα... )?

Διίκιο έχεις, ότι πεις...
    :o :o

You BETA believe...

αγαπητε emerald ή caninus,
    συγχωρεσε με, αλλα δεν ειχα προσεξει οτι παρουσιαζεσαι κατα τοπους με αλλο φιδισιο ονομα.... ( http://www.reptilesalonica.com/care-ETB.html )
    απο προηγουμενη δημοσιευση σου διαβαζω οτι:

Αρχικά δημιουργήθηκε από caninus
    ......
    η αναγνωριση ειναι προ των πυλων αλλα κρατα και μια πισινη.
    αν δε γινει μεσα στο 2008 τοτε το θεμα παει για ακομη πολυ καιρο στο σκοταδι και κανεις δε ξερει τι θα γινει πια.
    το σιγουρο ειναι οτι ΠΟΜ/ΟΜΕ θα προχωρησουν μαζι με κοινο προγραμμα σε ολα τα πεδια αγωνων και οπου τραβηξει.

οι καρεκλες και αυτοι που θα κατσουν εκει ειναι ενα θεμα που απασχολει πολλους.
    προς το παρον υπαρχουν εθελοντες και οταν γινει αναγνωριση θα υπαρχουν εκλεγμενοι εθελοντες ??? που θα καταρτιζουν προγραμμα/επιβλεψη των αγωνων στα μετρα του δυνατου.
    τα λεφτα ειναι για τις ικανες λεσχες πιστευω εγω που βασικα μετα τους αγωνιζομενους ειναι οι πρωταγωνιστες του θεματος.

το θεμα του μισθου ??? θα ελεγα δεν ειναι το απολυτα ζητουμενο γιατι κανεις δε γνωριζει ποιος τι και που.

αυτο πιστευω θα καθοριστει με καταστατικο εσωτερικης λειτουργιας της ομοσπονδιας(απολυτως απαραιτητο και φυσικα με προτυπο την FIM).
    ........
    πολυ αγχος βλεπω απο σενα (και την παρεα σου) για την καρεκλα και τον μισθο.
    σκεφτηκες ποτε την πιθανοτητα η αναγνωρισμενη ομοσπονδια να εχει προεδρο τον Κορελη?
    οχι καρεκλα, αλλα ουτε σκαμπω δε θα'χεις......

τελος, σε παραπεμπω στο κειμενο του superspy στη σελιδα: http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-10084.html (φανταζομαι οτι μου επιτρεπει).
    κατι θα ξερει κι αυτος.......

συγχωρεσε με, αλλα δεν ειχα προσεξει οτι παρουσιαζεσαι κατα τοπους με αλλο φιδισιο ονομα.... ( http://www.reptilesalonica.com/care-ETB.html )

σκεφτηκες ποτε την πιθανοτητα η αναγνωρισμενη ομοσπονδια να εχει προεδρο τον Κορελη?

τελος, σε παραπεμπω στο κειμενο του superspy στη σελιδα: http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-10084.html (φανταζομαι οτι μου επιτρεπει).

φαντάζεσαι όμως τον εδώ φίλο caninus με καρέκλα???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος

Καλά γενικά έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο με το θεμα. Θόδωρε να το ρίξουμε στην παλαβή διότι δεν προκειται να βγει αλλιώς άκρη. Έχουν να ακούσουν τα αφτάκια μας πολλά.

Και να σκεφτείς ότι όλοι θέλουν το καλό του αθλήματος και γενικα του enduro.

Λοιπόν το βρήκα. Θα διοργανώσουν οι αναβάτες αγώνα Special Test γύρω στις 3-5 μέρες. Σε αυτόν θα λάβουν μέρος οι υποψήφιοι για διοίκηση. Κατι σαν το Last Man Stand. Όποιοι αντέξουν θα μπουν στο ΔΣ.
    GET SERIOUS HAVE FUN!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Berg2

ολοι θελουν το καλο του αθληματος!!
    αυτο ειναι σιγουρο!!!

απλα,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,........και αν δεν με σταματησετε,θα φτασουμε στο σημερα..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Καλά γενικά έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο με το θεμα. Θόδωρε να το ρίξουμε στην παλαβή διότι δεν προκειται να βγει αλλιώς άκρη. Έχουν να ακούσουν τα αφτάκια μας πολλά.

Λοιπόν το βρήκα. Θα διοργανώσουν οι αναβάτες αγώνα Special Test γύρω στις 3-5 μέρες. Σε αυτόν θα λάβουν μέρος οι υποψήφιοι για διοίκηση. Κατι σαν το Last Man Stand. Όποιοι αντέξουν θα μπουν στο ΔΣ.
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    ολοι θελουν το καλο του αθληματος!!
    αυτο ειναι σιγουρο!!!

απλα,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,καποιοι το θελουν λιγο περισσοτερο,........και αν δεν με σταματησετε,θα φτασουμε στο σημερα..
    θυμασαι τον Μηλιωκα με το τραγουδι "για το καλο μου" ?
    αφιερωμενο εξαιρετικα στους σωτηρες του χωρου (και της τσεπης τους....)

..................
    Φίλε Πάρη,
    Απαντώ σε σένα όχι επι προσωπικού αλλά μιας και εσύ άνοιξες το θέμα εδώ αλλά και σε άλλα 2 φόρουμ.
    Στα άλλα πήρες πολύ λίγες απαντήσεις που τις εξέλαβες σαν έλλειψη ενδιαφέροντος και μάλλον έχεις δίκιο. Δίκιο, γιατί κατα την γνώμη μου οι άνθρωποι που γράφουν, παρακαλουθούν και συμμετέχουν στις διοργανώσεις από τα συγκεκριμένα site ( TR και RR),δεν τους αγγίζει όλο αυτό το πανυγήρι. Εσύ έχεις γράψει παλιότερα στο off-road.gr αν δεν κάνω λάθος οτι ο καθένας από εμας επιλέγει που θα διαθέσει τα χρήματα του και τον χρόνο του. Συμφωνώ απόλυτα.
    Μήν κακίζεις όσους δεν μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία με ομοσπονδίες, συνδέσμους, καρέκλες, προεδριλίκια,συμφέροντα, κλίκες κλπ κλπ. Είναι όλοι αυτοί που τους αρεσει να βγαίνουν στο βουνό με φίλους και να πέρνουν μέρος σε διοργανώσεις που ανεξάρτητα απο το προσωπικό αποτέλεσμα θα γυρίσουν την Κυριακή το βράδυ σπίτι με χαμόγελο και όχι σιχτιρίζοντας.
    Δες τις συμμετοχές στο σημερινό Γατούλη. Λές οτι είναι τυχαίο οτι παιδιά που συμμετέχουν στα ΤR και όχι μόνο, έρχονται από το Καρπενήσι και την Λευκάδα για να τρέξουν? Μάλλον όχι. Το κάνουν γιατί ξέρουν οτι βρούν χαμογελαστές φάτσες εκεί θα περάσουν καλά από μια λέσχη όπως ο ΣΥΜΟΦΕ που παραδοσικά κάνει καλές διοργανώσεις και με θετική αύρα και καλό κλίμα.

Ούτε πιστεύω να νομίζεις οτι η επιλογή πολλών να τρέχουν σε TR και όχι στο ΠΠΕ είναι θέμα οδηγικών ικανοτήτων. Εχεις τρέξει σε αρκετά και ξέρεις οτι υπάρχουν πολλοί καλοί αναβάτες που θα μπορουσαν άνετα να λαβουν μέρος στο ΠΠΕ, καποιοι και με αξιώσεις.
    Κάποιος έγραξε οτι τα ΤR και τα RR είναι το φυτώριο για το Enduro.Εγώ θα συμπηρώσω οτι και για κάποιους αλλους είναι ή κατάληξη, μα πάνω από όλα για όλους είναι η εμπιστοσύνη στους διοργανωτές τους, για μια όμορφη Κυριακή. Τίποτε άλλο.

Kαι για να είμαι και λίγο εντός θέματος μιας και εδώ έχουν ειπωθεί από όλα για ομοσπονδίες, ΣΑΜΕ, TR και άλλα πολλά....
    Οπως λένε και οι Κινέζοι μια φωτογραφία χίλιες λέξεις...
    Δημοσιεύω μια φωτογραφία από μια απονομή TR (είσαι και εσύ μέσα κυπελούχος!).
    Οταν θα αρχίσουν να δημοσιεύονται φωτογραφίες από απονομές του ΠΠΕ με το ίδιο χαμόγελο στο πρόσωπο των νικητών, αλλά και των τελευταίων, αυτό θα σημαίνει οτι τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά στο Ελληνικό Εντούρο. Οσο θα υπάρχουν οι λοξές ματιές, οι ίντριγκες για τις καρέκλες, τα μαχαιρώματα,οι τέντες, οι ενστάσεις κλπ, κλπ.......επίτρεψε μου να αμφιβάλω.

http://www.imageshack.gr/files/kvc6xmdx53hl8bvuieb2.jpg

Φιλικά,
    Κ.Χ

Νέο μέλος
    Δεκτή η άποψή σου. Για το χαμόγελο δεν το συζητάμε. Δεν διαχωρίζω τους αναβάτες βάση των ικανοτήτων τους, το ξέρουν όλοι καλά αυτό. Ο καθέ ένας πηγαίνει όπου μπορεί και όπου του κάνει κέφι. Το ίδιο ισχύει και για εμένα.

Αυτό που λέω είναι ότι ο Σύνδεσμος Αναβατών Μοτοσυκλέτας Εντούρο πρέπει να εκπροσωπεί όλους τους αναβάτες.

Τώρα όποιοι δεν ενδιαφέρονται για αυτό, δικαίωμά τους. Όλες οι καταχωρήσεις έχουν σαν σκοπό την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων αναβατών και ταυτόχρονα να κρούσω τον κώδωνα σε αυτούς που ίσως να ξεχνούσαν τους αναβάτες εκτός ΠΠΕ.

Τώρα πιστεύω ότι ο κάθε ένας αποφασίζει, κρίνει και κινείται ανάλογα.

Όσο για την φωτό ευχαριστώ, για αυτό ζούμε. Αλλά μπορώ να σου βάλω και εγώ μια από αγώνα του ΠΠΕ όπου κυριολεκτικά #$%$#@$% αλλά το χαμόγελο είναι από μέσα.

Υπενθυμίζω ότι οι αγώνες Enduro είναι αγώνες Αντοχής Αναβάτη και Μοτό. (Αυτό είναι μπηχτή για αυτούς που θέλουν να προσαρμόζονται οι αγώνες στις δυνατότητές τους, και στους κυπελοθήρες, ΠΠΕ και Attika, αντι να προσπαθήσουν για να ανέβουν οι ίδιοι).

Καλές βόλτες

GET SERIOUS HAVE FUN!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    (Αυτό είναι μπηχτή για αυτούς που θέλουν να προσαρμόζονται οι αγώνες στις δυνατότητές τους, και στους κυπελοθήρες, ΠΠΕ και Attika, αντι να προσπαθήσουν για να ανέβουν οι ίδιοι).
    Αυτό Πάρη ξαναπέστο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Και κάπου εδώ μπαίνει και ο ΑΣΟΑΜ στο 'παιχνίδι'.....

από το enduro.gr

You BETA believe...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  2. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23