Μπορει να τα ξεφωνιζω, τα χωροδικτυωματα αλλα ενα grand paso της Μοτο Μορινι, δεν θα με χαλαγε.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Μπορει να τα ξεφωνιζω, τα χωροδικτυωματα αλλα ενα grand paso της Μοτο Μορινι, δεν θα με χαλαγε.![]()
![]()
![]()
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
μα δεν ειναι vstrom!
:rotflmao:
![]()
Αμα δεν σε πονεσει και λιγο το μηχανακι, αμα δεν το χρυσοπληρωσεις και αμα δεν τσακωθεις με μαστορα και αντιπροσωπια, τι την θελεις την ζωη;
Ρουτινα ειναι τα vstrom. Τιποτα δεν βγαζουνε.::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Δε με λες ............... μετά το μπανάκι .................. σε χημική καταστολή με χάπια σε έχουν ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αμα δεν σε πονεσει και λιγο το μηχανακι, αμα δεν το χρυσοπληρωσεις και αμα δεν τσακωθεις με μαστορα και αντιπροσωπια, τι την θελεις την ζωη;
Ρουτινα ειναι τα vstrom. Τιποτα δεν βγαζουνε.::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΔΕ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, λέμε !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και στο αρχικό ερώτημα .........................
ΥΑΜΑΗΑ FZ1 ή SUZUKI B-KING
Γιατί απλά θέλω οι ώρες μου με τη μηχανή να είναι ΚΑΒΑΛΑ και όχι σε καρέκλα στα διάφορα συνεργεία να κλαίω τη μοίρα μου ..................
![]()
![]()
![]()
............... και τα λεφτά μου ....................
![]()
![]()
![]()
Για το bKing, θα συμφωνησω. Τα εχει ολα για τον χαβαλε.
Το Γιαμαχα δουλευει μονο ψηλα. Δεν κανει.
Οσο για ην θεραπεια, το παλευω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρακαλουντε οι κατοχοι παρταλιων οπως το brutale η το s4r να πανε τα πεταξουν τα χρεπια τους εξω απ'το σπιτι μου...
![]()
![]()
![]()
Nα τα ακουμπησουν καλυτερα εξω απ το σπιτι σου.![]()
Το επιασες το υπονοουμενο![]()
![]()
![]()
![]()
Nα τα ακουμπησουν καλυτερα εξω απ το σπιτι σου.![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γιατί απλά θέλω οι ώρες μου με τη μηχανή να είναι ΚΑΒΑΛΑ και όχι σε καρέκλα στα διάφορα συνεργεία να κλαίω τη μοίρα μου ..................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το yamaha είναι ωραίο και δυνατό και μπορεί να παίξει , αλλά το b-king ...
"Αλλος για την βάρκα μου..."![]()
![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα να σοβαρευόμαστε λίγο...... Μια χαρά μηχανάκι είναι το FZ, αλλά το B-King???![]()
Μόνο για να σώσει καμμιά γριά απ΄τον joker κάνει![]()
Σε έχει πατήσει ποτέ μαούνα ;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Το yamaha είναι ωραίο και δυνατό και μπορεί να παίξει , αλλά το b-king ...
"Αλλος για την βάρκα μου..."![]()
![]()
Αν το δείτε με AFTERMARKET εξατμισάκια .......... δεν κακό + τον κινητήρα που φοράει !!!
![]()
Οντίγκισέ το μπουάνα (αφεντικό) και τα ντείς .......... κάνει γκια να παίξει κάτε παιντάκι ........... ξυπνάει κανγκουρώ μέσα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελα να σοβαρευόμαστε λίγο...... Μια χαρά μηχανάκι είναι το FZ, αλλά το B-King???![]()
Μόνο για να σώσει καμμιά γριά απ΄τον joker κάνει![]()