Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: Gsx650f Bandit 2009

δεν έχεις δίκιο, δες απο που ξεκινάνε στα honda και yamaha οι τιμές... και το er6 εχει φτηνό στοκ... η honda και η aprilia κατέβασε τιμές, η kymco επίσης, γενικά δεν έμειναν στάσιμοι οι έμποροι. Απλά εμάς μας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο μοντέλο και αυτό που μας ενδιαφέρει, πήγε -αδικαιολόγητα- στο "θεό". Μακάρι να τιμωρήσει την κίνηση η αγορά, γιατί μέχρι τώρα το Bandit πούλησε πολύ καλά, λόγω και της τιμής του, οπότε να καταλάβει το λάθος ο υπεύθυνος για τις τιμολογήσεις και να το διορθώσει.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Χμμμ ... θα διαφωνήσω ελαφρώς . Το στοκ είναι πάντα στοκ , καλώς ή κακώς . Δεν μπορείς να λάβεις σοβαρά ως προσφορά μια έκπτωση π.χ 1000 ? σε ένα μοντέλο που αποσύρεται μια και έρχεται καινούριο . Μοντέλο 07 , στο σαιτ του ακατονόμαστου , το cbf 600 το δίνει 7100 . Εσύ αυτό το θεωρείς προσφορά/ευκαιρία ? Ειδικά σε σχέση με τα 7900 που βλέπω για το CBF 600 09 ? Και το ερ που λες , και συμπαθώ ιδιαιτέρως ειδικά το f, είναι σχετικά πιο φτηνό στα προηγούμενο μοντέλο που ελάχιστα όμως κοινά έχει με το τελευταίο f . (Άσχετό αλλά για abs στο f είναι σχεδόν +1000 ? και μάλιστα στα μοντέλα με ΑΒΣ δεν βάζουν immobiliser).

Με λίγα λόγια επιμένω πως οι έμπορες δεν ιδρώνουν και γιατί να το κάνουν άλλωστε εφόσον πουλάνε . Και γενικότερα η πολιτεία δυστυχώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις μοτο σαν είδος πολυτελείας .

Αυτά...

Ερώτηση , αν πάω να αγοράσω σήμερα στοκ του 2007 υποχρεούται ο έμπορας να μου το δώσει με φρέσκα λάστιχα ?
    Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Ερώτηση , αν πάω να αγοράσω σήμερα στοκ του 2007 υποχρεούται ο έμπορας να μου το δώσει με φρέσκα λάστιχα ?
    Όχι, το παίρνεις με αυτά που φορούσε όταν ήρθε στην κούτα (του τότε δηλαδή).
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Αυτό το μαύρο χρώμα στο κινητήρα είναι από αυτό που βάφουνε τα Stealth για να μην τα πιάνει το radar ?? [/B]
    Αυτό ακριβώς! Μόνο που τώρα το βάφουνε έτσι για να μην το πιάνει το ραντάρ της τροχαίας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Το 650 ακόμα και με την νέα τιμή, δεν είναι κακή αγορά πάντως. Γιατί αν το καλοσκεφτείς, αναρτήσεις έχει το ίδιο καλές ή το ίδιο κακές με το er6, CBF κλπ, έχει το δυνατότερο μοτέρ στην πράξη (μετρήσεις επιταχύνσεων εν κινήσει) και τα καλύτερα φρένα. Τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα οπτικής προτίμησης.
    Σε παρακαλώ! Στον τομέα εμφάνιση το bandit είναι πολύ μπροστά. Έχουμε μπάντιτ και γουστάρουμε

Να πάρω και εγώ θέση στη συζήτηση...Η τιμή του νέου μπάντιτ είναι ακριβώς ίδια με τον ανταγωνισμό. Λέτε "δεν θα πουλήσει" με τέτοια τιμή και η απορία μου είναι "γιατί;". Τι υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Τίποτα. Απλά έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε δεδομένο να μας κλέβουν και αν δούμε ένα προϊόν με καλή τιμή το θεωρούμε υποδεέστερο. Μα το bandit είναι εκπληκτικό μηχανάκι και δεν του λείπει τίποτα σε σχέση με το cbf πχ, (λένε για το βάρος του αλλά καμία σχέση, σε μία μέρα το συνηθίζεις και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Πρώτη μηχανή εγώ μπάντιτ και το αιθάνομαι πανάλαφρο)
    Δεν λέω ότι έκανε καλά που αύξησε την τιμή, αλλά απορώ γιατί πιστεύουν κάποιοι ότι πλέον "δεν αξίζει" ενώ για παράδειγμα το cbf αξίζει ας πούμε.

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Όταν εψαχνα για μηχανη έκανα τεστ ντράιβ σε όλα της κατηγορίας!Το bandit είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι και το μεγάλο ατού του ήταν η τιμή του.Όσον αφορά το cbf , η αλήθεια είναι οτι το μοντέλο από το 2004 έως το 2007,δέν είχε να προσφέρει τίποτα παραπάνω απο το bandit,και ήταν και κατά πολύ ακριβότερο!!Το μοντέλο του 2008 όμως είναι οπωσδήποτε καλύτερο σε όλους τους τομείς.Ολοκαίνουριο πλαίσιο ίδιο με του hornet και σαφώς καλύτερο του bandit (το οποίο παρουσιάζει αρκετές ταλαντώσεις λόγω ηλικίας),καλύτερα φρένα (νομίζω πως το c-abs είναι το καλύτερο πακέτο της αγοράς σε πραγματικές συνθήκες), και κινητήρας που όσο και να φαίνεται παράξενο είναι δυνατότερος ψηλά.Πρίν αρχίσετε να φωνάζετε για αυτό το σχόλιο,οδηγείστε το ένα αμέσως μετά το άλλο και θα το διαπιστώσετε.Μέχρι τις 80000rpm πάντως σαφώς δυνατότερο το bandit.
    Με τιμή 6000 ευρώ όμως το bandit ήταν μονόδρομος!!ΠΡαγματικά η καλύτερη ροπή μεχρι τις 8000 στροφές,αλλα προσωπική μου γνώμη δεν φτάνει μόνο αυτό για να το προτιμήσεις.Άν μαζί με την τιμή η suzuki έκανε και μία γενναία αναβάθμιση πιστεύω οτι το μηχανάκι θα ήταν ίσως η καλύτερη πρόταση της κατηγορίας,αλλά 8000 ευρώ και κάτι για το bandit όπως είναι τώρα εγώ δεν......
    Εξακολουθεί να είναι ένα πολύ τίμιο μηχανάκι,αλλά στην νέα του τιμή,νομίζω πως χάνει στα σημεία από ολο το πιο σύγχρονο ανταγωνισμό!!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
    ...νομίζω πως χάνει στα σημεία από ολο το πιο σύγχρονο ανταγωνισμό!!
    Θα μου επιτρέψεις να σου πω ένα πράγμα, αν θέλεις το παίρνεις σοβαρά, αν θέλεις το αγνοείς, εξάλλου άποψη είναι, όχι αξίωμα. Το 95% των οδηγών, δεν θα καταλάβει καμία ταλάντωση από το πλαίσιο, διότι πάρα πολύ απλά δεν θα πιέσει ποτέ το Bandit σε σημείο τέτοιο που να φέρει το κλειστό σωληνωτό σε σημείο να έχει κάμψη. Οι υπόλοιποι που θα το καταφέρουν, απλά θα αναγνωρίσουν ότι πρόκειται για "καθημερινή" μοτοσικλέτα και δεν είναι φτιαγμένη για τέτοιες πιέσεις... Προσωπικά έχω καταλάβει κάμψεις μόνο στο τελευταίο εσάκι στις Σέρρες που είναι δεξιά-αριστερά-δεξιά με... όσα μπορεί να στρίψει, γιατί εκεί το πιέζω ακραία. Αλλά δεν είναι η τυπική του χρήση

Η Suzuki όντως σε αυτήν την τιμή θα έπρεπε να προσφέρει κάτι άλλο... Το Bandit δεν έχει καμμία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλαίσιο "ίδιο" από το 2005 (έβαλαν μεγαλύτερες διατομές στους σωλήνες, το 2007), καλάμια-ψαλίδι-τροχοί ίδιοι από το... ποιός θυμάται πότε, το μόνο νέο είναι το μοτέρ και τα πλαστικά. Δεν δικαιολογείται ίδια τιμή με μια νέα σχεδίαση, όπου έχουν πέσει λεφτά για εξέλιξη και θέλουν απόσβεση.

Αλλά πρακτικά, για το 95% των οδηγών... δεν υστερεί σε τίποτα, μάλλον το αντίθετο

φίλε amyroukai συμφωνούμε απόλυτα οτι ο μέσος οδηγός δεν θα πιέσει τόσο πολύ στο δρόμο,αυτό όμως δε σημαίνει οτι οι μηχανές δεν έχουν διάφορες που μπορεί ο καθένας να καταλάβει.Αν ήταν έτσι θα υπήρχε ένα πλαίσιο,ένας κινητήρας,ένα ψαλίδι για όλους.Ευτυχώς για όλους μας δεν είναι έτσι!Απλά και μόνο με ένα τεστ ράιντ βλέπεις πόσο πιο ελαφρύ ευέλικτο και στριφτερο είναι το diversion,τα καλύτερα φρένα και ψεκασμο του cbf.

Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι το bandit με τιμή 6000 ευρώ και τόσο μικρή διαφορά απ'τον ανταγωνισμό ήταν πραγματικά ευκαιρία και μονόδρομος.Στα 8000 και κάτι όμως ο αγοραστής θα το ξανασκεφτεί,ειδικά με πιο σύγχρονες προτάσεις στην αγορά!

Παρ'όλα αυτα περί ορέξεως κολοκυθόπίτα.Μυαλό να έχουμε να τις ευχαριστιόμαστε οποία κι αν διαλέξουμε!Πολλά και καλά χιλιόμετρα με ασφάλεια παίδες!

μόνο με ένα τεστ ράιντ βλέπεις πόσο πιο ελαφρύ ευέλικτο και στριφτερο είναι το diversion,τα καλύτερα φρένα και ψεκασμο του cbf.
    Για τα φρένα θα διαφωνήσω γιατί στα περιοδικά οι μετρήσεις λένε άλλα, μεγάλες διαφορές υπέρ του Bandit. Ίσως έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση στο CBF, όχι αποτελεσματικότητα. Το Diversion μου αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση. Αλλά χωρίς μοχλικό, γιατί; Επίσης 600άρι που ζορίζεται να 200αρίσει; Εμ...

Για τα άλλα συμφωνούμε... Όπως είπαμε ξανά και ξανά, η σημερινή τιμή είναι μιά διαστρέβλωση του τιμολογίου αποκλειστικά για την Ελλάδα, με υπεύθυνο τον αντιπρόσωπο. Και δεν είναι το μόνο παράδειγμα, δείτε την τιμή του Gladius Αγγλία/Γερμανία...

Amyroykai δεν ασχολήθηκα ποτέ με το τι λένε τα περιοδικά,και αυτά που γράφω είναι απο προσωπική μου εμπειρία.Άν όμως θέλεις να βάλουμε τα περιοδικά στο παιχνίδι.σε παραπέμπω στο τεύχος 213 του 0-300. Φρενάρισμα 100-0 cbf-600 37 μέτρα,gsxf (xωρίς abs) 38 μετρα,και σε άλλο τεύχος που συγκρίνεται το bandit με abs 39,2 μέτρα!Φυσικά και δεν μπόρεσα να το τεκμηριώσω οδηγόντας τα,αλλά η αίσθηση ήταν σαφώς υπέρ του cbf!!Σύμφωνα με τα περιοδικά πάλι το c-abs είναι η κορυφαία πρόταση της κατηγορίας!!!
    Ο κινητήρας του bandit τώρα,είναι ίδιος με τον αεροελαιόψυκτο του παλιού μοντέλου,και το 2007 προστέθηκε ο ψεκασμός και η υδρόψυξη.Έχει την καδένα του εκκεντροφόρου στο κέντρο του στροφάλου,το βαρύτερο σφόνδυλο και γιάυτό είναι ο φαρδύτερος,βαρύτερος και πιό ογκώδης της κατηγορίας του και υστερεί λίγο σε ευστροφία,αυτός είναι και ο λόγος που έχει την μεγαλύτερη ροπή χαμηλά!!Ακόμα και σήμερα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του!!Επίσης γι'αυτό χάνει και σε κατανάλωση απο όλους τους ανταγωνιστές( ενδεικτικά cbf 600 4,7 lt/100km,bandit 7 lt/100km)απο μετρήσεις περιοδικών πάλι,αλλά σου ξαναλέω εσύ τα έβαλες στο παιχνίδι,άρα σε ενδιαφέρει και η γνώμη τους!!
    Όσο για το πλαίσιο το 2007 δεν άλλαξε,απλά μεγάλωσε το πάχος των σωλήνων του πλαισίου,αφού η ίδια ηsuzuki αναγνώρισε οτι υστερούσε σε ακαμψία,αλλά για λόγους κόστους σωστότατα δεν εξέλιξε καινούριο,αφού ήθελε να κρατήσει το μεγάλο πλεονέκτημα του ληστή,την φανταστική τιμή του!!
    Το ψαλίδι τώρα αδιαφορεί για τη νέα μόδα που θέλει κοντά πλαίσια και μακριά ψαλίδια,και έχει το πιό ογκώδες πλάισιο και το κοντύτερο ψαλίδι της κατηγορίας.
    Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τις νεότερες προτάσεις,αλλά δεν είναι και καλύτερη!
    Ξαναλέω πάντως οτι το bandit είναι εξαιρετικό μηχανάκι,απλά είναι ηλίθιο απο τη μερία της Ελληνικής αντιπροσωπίας να το ρίξει στην αγορά στην ίδια τιμή με τον ανταγωνισμό,γιατί χάνει το μεγάλο του ατου!!Προσωπικά οδηγώντας και το diversion και το cbf,τα θεωρώ κατα την ταπεινή μου γνώμη πιο ολοκληρωμένες προτάσεις,όχι επειδή συμφωνούν και τα περιοδικά,αλλά απ'την αίσθηση που δίνουν στο δρόμο!!

Έχεις πολύ πλάκα... Συμφωνούμε, αλλά διαφωνείς και θέλεις να έχεις και δίκιο, άρα έχω δίκιο και εγώ, άρα τι πας να μου αποδείξεις; Δεν έχω καταλάβει. Τέλος πάντων... Ας μείνουμε στο ότι η τιμή πρέπει να κατέβει γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι εκεί που είναι, γιατί μόνο εδώ στο Ελλαδιστάν πωλείται τόσο ακριβά το Bandit.

Τα υπόλοιπα μηχανολογικά που γράφεις, είναι καφετεριοκουβέντα. Το μοτέρ όπου και να έχει την καδένα, έχει συγκεκριμένο κόστος. Ομοίως το ψαλίδι, εκτός αν πραγματικά πιστεύεις ότι τα 2-3 εκατοστά μήκους κάνουν τόοοση διαφορά. Άρα όλες αυτές οι μηχανές κοστίζουν το ίδιο για να φτιαχτούν. Το Bandit πωλείται φτηνά -στις πολιτισμένες χώρες- γιατί δεν έχει έξοδα εξέλιξης. Καλό για τον πελάτη, γιατί αγοράζει δοκιμασμένη από χρόνια "συνταγή" που δουλεύει αξιόπιστα. Κακό για την καφετέρια, γιατί δεν έχεις "πουλ μουρ" συντελεστή. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, η Honda και η Yamaha δεν έφτιαξαν μοτέρ για τα δικά τους, απλά μαγείρεψαν το μοτέρ του CBR και του R6, άρα τα βασικά μέρη είναι ίδια, άρα τι εξέλιξη συζητάμε... @@

Πρακτικά λοιπόν δεν είδα ποτέ σε εκδρομή να έρθει να μου πει κανείς ότι το μακρύ του ψαλίδι και το στενό του μοτέρ τον ωφέλησε, γιατί στρίβαμε το ίδιο. Δεν είδα επίσης κανέναν να πηγαίνει 300 χιλιόμετρα με το 20λιτρο ρεζερβουάρ του, γιατί καίγαμε το ίδιο. Να μην αρχίσω και για τα track days όπου επίσης έχω δει SS μηχανές να γυρνάνε πιο αργά... Οπότε ναι τα περιοδικά μέχρι ενός σημείου καλά τα λένε. Στην πράξη, απλά ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα. Επίσης τα 4.7 λίτρα του CBF που τα είδα και εγώ σε κάποιο 0-300, ψάχνω ακόμα να δω ποιός πινόκιο καβάλησε τη μηχανή, αν τις οδήγησε στον ίδιο ρυθμό και σε τι δρόμο... Στο MOTO λοιπόν, φρένα 120-40, CBF 55.83m, Bandit 52.15m και κατανάλωση "οριακά" υπέρ του CBF. Στην πράξη, όπως σου είπα, έχουμε κάνει εκδρομές και με CBF και το συμπέρασμά μου είναι πως όλα είναι θέμα οδηγού...

Ειρήνη αδερφέ, πάρε ότι σε φωτίσει ο καλός Θεούλης, κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς περισσότερο και αν ο δίπλα πήρε λάθος μηχανάκι δεν πειράζει, εσύ θα έχεις το σωστό στο σπίτι σου...

[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai [

Ειρήνη αδερφέ, πάρε ότι σε φωτίσει ο καλός Θεούλης, κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς περισσότερο και αν ο δίπλα πήρε λάθος μηχανάκι δεν πειράζει, εσύ θα έχεις το σωστό στο σπίτι σου...
    Μια διαφωνία δεν είναι λόγος να αρχίσεις να ειρωνεύεσαι το συνομιλητή σου!Συμφωνούμε οτι δε πρέπει να κάνει 8000 ευρώ,διαφωνούμε οτι είναι το καλύτερο της κατηγορίας!Είπα τη γνώμη μου χωρίς διάθεση να μετρήσουμε τα.....ψαλίδια μας,απλά προσπάθησα να την τεκμηριώσω.Διαφωνείς;Δικαίωμα σου!Εσυ είσαι ο έξυπνος χεράς που αγόρασες το υπερσύγχρονο μηχανάκι κι εγώ ο κουλός μαλάκας που με πιάσανε κορόιδο και αγόρασα το χρέπι!Συγγνώμη για το θράσος μου να διαφωνήσω!

Μια διαφωνία δεν είναι λόγος να αρχίσεις να ειρωνεύεσαι το συνομιλητή σου!Συμφωνούμε οτι δε πρέπει να κάνει 8000 ευρώ,διαφωνούμε οτι είναι το καλύτερο της κατηγορίας!
    Να λοιπόν που μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε. Τι σημαίνει "το καλύτερο"; Ποιός ορίζει "το καλύτερο"; Αν το Χ μηχανάκι για εσένα είναι το καλύτερο και για εμένα αδιάφορο ή και το αντίθετο, ποιός από τους δύο μας είναι λάθος και γιατί; Και στην τελική, ποιός νοιάζεται για το καλύτερο κιόλας... Το μόνο που έχει σημασία όταν αγοράζεις μοτοσικλέτα είναι να την γουστάρεις. Και ας είναι το μεγαλύτερο χρέπι που κυκλοφορεί. Αν εμένα, εσένα, τον οποιονδήποτε, τον φτιάχνει αυτό το χρέπι που έχει στο σπίτι του, ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο μηχανάκι. Και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα.
    Ειρωνία δεν υπήρξε ποτέ και κρίμα που το παίρνεις έτσι. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπήρξε ούτε διαφωνία... Γιατί ποτέ δεν είπα ότι το Bandit είναι το "καλύτερο" 600άρι. Ούτε είπα ότι τα άλλα 600άρια είναι χρέπια, εσύ το είπες. Εκτός και αν χάζεψα εντελώς... Τόνισα τα θετικά του, όπως τόνισες τα αρνητικά του. Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις flame war για το τι είναι τι, υπάρχει η κατηγορία "διαξιφισμοί" να ποστάρεις. Και ούτε αυτό το λέω ειρωνικά.

Να πω και εγω κατι;

Cbf 600, απιστευτα χαμηλη καταναλωση σε νορμαλ χρηση. Υπεροχα φρενα. Ωραιος κινητηρας για καθημερινη χρηση, μαλακο πλαισιο που δεν ειναι για πολλα.
    Banditt 650, μεγαλυτερη ελαφρως καταναλωση, υστερει στα φρενα, λιγο περιεργο τιμονι (στενο), αλλα σου δινει την αισθηση οτι ο κινητηρας του ειναι πιο δυνατος με καλυτερη αποκριση,οπως και νιωθεις πολυ πιο σταθερο το μηχανακι οταν οι καταστασεις ζορισουν. Αυτα απο προσωπικη εμπειρια, αλλαζοντας απο το ενα στο αλλο σε βολτες.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki Bandit Gsf650 - Gsf1250 & Gsx650f Greek Club
    από vgrss στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2013, 19:38
  2. bandit v 400 1997-1998
    από mastermastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 04:00
  3. Gear Indicator για Bandit 1250S (2009)
    από supertp στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2009, 08:25
  4. Τιμες GSX650F Bandit 09?
    από smooth criminal στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 20:42
  5. Bandit 1250s 2009 Den Erxetai Ellada
    από IRONBOY669 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2009, 20:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ