όπως και να έχει το πράγμα ακόμα και τα 500 χμ σε μία μέρα πήγαινε έλα για να φάμε κανα σουβλάκι εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε...ούτε στο όνειρο σας δεν το βλέπετε οπότε σουβλάκια για εσάς στα στέκια σας στην αθήνα....
τώρα οσον αφορα στη χρήση.. έχω να πω ότι και με ένα καθαρό μπορείς να κάνεις κωλοτούμπες στον αέρα και μεγάάάλα άλματα..., ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??? ΟΛΟΙ??? ΜΠΑΑΑΑ.....
η μήπωε εσείς με τα εντούρο είστε καθε μέρα στα βουνα και τα λαγκάδια??? δεν δουλευετε εσεις?? οικογένεια?? νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός..
οποτε όταν μιλάμε για μοτοσυκλέτες αναφερόμαστε και στα θεωρητικά που μπορούν να κάνουν εκτός απο τα πρακτικά...
ένα μεγάλο ταξίδι δεν γίνεται κάθε μέρα.. όταν όμως έρθει η ώρα εγώ θα πάω ενω εσείς πάλι στη πάρνηθα θα ψαχνετε τις κατσίκες..:rotflmao:
όσο για τα λάδια κάθε 1000χμ.... εγώ θα έπρεπε δηλ σε ένα ταξίδι καλό να έχω και δύο αλλαξιές λάδια??? έχουν προβλέψει οι εταιρείες!! εσύ θα κάνεις 100-150χμ σε μία μέρα ενώ εγώ μέχρι να κουραστώ και να μη μπορώ να οδηγήσω άλλο.. και αυτό μπορεί να σημαίνει και 1000 άνετα!!!! σιγά μην ασχολούμαι με τα λάδια..
οσον αφορα στο μηχανολογικό κομμάτι που έθιξες, σε κάθε κατηγορία υπάρχουν άτομα που ασχολούνται περισσότερο και άλλοι λιγότερο... και ειδικά στα στριτ με την τελευταία τεχνολογία επάνω σίγουρα λιγότεροι. λογικό δεν είναι???? όσο πιο προηγμένοι είναι η τεχνολογία τόσο πιο δύσκολα την κατανοείς και τη μαθαίνεις.
τελικά το ποιός χαίρεται πιο πολύ τη μοτο του δεν μπορείς να το ξέρεις!!
η πάντηση είναι αυτός που έχει το χρόνο να τη χρησιμοποιεί περισσότερο!! και δεν νομίζω για κάποιο περίεργο λόγο οι εντουράδες να έχουν πιο πολύ χρόνο??? ή μήπως είστε και αργόσχολοι?? δε νομίζω!!