Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Xomateroi sto foroum mas?!!???

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    όπως και να έχει το πράγμα ακόμα και τα 500 χμ σε μία μέρα πήγαινε έλα για να φάμε κανα σουβλάκι εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε...ούτε στο όνειρο σας δεν το βλέπετε οπότε σουβλάκια για εσάς στα στέκια σας στην αθήνα....

τώρα οσον αφορα στη χρήση.. έχω να πω ότι και με ένα καθαρό μπορείς να κάνεις κωλοτούμπες στον αέρα και μεγάάάλα άλματα..., ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??? ΟΛΟΙ??? ΜΠΑΑΑΑ.....
    η μήπωε εσείς με τα εντούρο είστε καθε μέρα στα βουνα και τα λαγκάδια??? δεν δουλευετε εσεις?? οικογένεια?? νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός..

οποτε όταν μιλάμε για μοτοσυκλέτες αναφερόμαστε και στα θεωρητικά που μπορούν να κάνουν εκτός απο τα πρακτικά...

ένα μεγάλο ταξίδι δεν γίνεται κάθε μέρα.. όταν όμως έρθει η ώρα εγώ θα πάω ενω εσείς πάλι στη πάρνηθα θα ψαχνετε τις κατσίκες..:rotflmao:

όσο για τα λάδια κάθε 1000χμ.... εγώ θα έπρεπε δηλ σε ένα ταξίδι καλό να έχω και δύο αλλαξιές λάδια??? έχουν προβλέψει οι εταιρείες!! εσύ θα κάνεις 100-150χμ σε μία μέρα ενώ εγώ μέχρι να κουραστώ και να μη μπορώ να οδηγήσω άλλο.. και αυτό μπορεί να σημαίνει και 1000 άνετα!!!! σιγά μην ασχολούμαι με τα λάδια..

οσον αφορα στο μηχανολογικό κομμάτι που έθιξες, σε κάθε κατηγορία υπάρχουν άτομα που ασχολούνται περισσότερο και άλλοι λιγότερο... και ειδικά στα στριτ με την τελευταία τεχνολογία επάνω σίγουρα λιγότεροι. λογικό δεν είναι???? όσο πιο προηγμένοι είναι η τεχνολογία τόσο πιο δύσκολα την κατανοείς και τη μαθαίνεις.

τελικά το ποιός χαίρεται πιο πολύ τη μοτο του δεν μπορείς να το ξέρεις!!

η πάντηση είναι αυτός που έχει το χρόνο να τη χρησιμοποιεί περισσότερο!! και δεν νομίζω για κάποιο περίεργο λόγο οι εντουράδες να έχουν πιο πολύ χρόνο??? ή μήπως είστε και αργόσχολοι?? δε νομίζω!!
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

ΛΟΙΠΟΝ

PETRIDIST
    "όπως και να έχει το πράγμα ακόμα και τα 500 χμ σε μία μέρα πήγαινε έλα για να φάμε κανα σουβλάκι εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε...ούτε στο όνειρο σας δεν το βλέπετε οπότε σουβλάκια για εσάς στα στέκια σας στην αθήνα....

θα κάνεις σοβαρό ταξίδι???

ταξίδι διπλό άτομο με μπαγκάζια... εεεε?? που πήγαν ρε παιδιά όλοι??? καλά δεν το συνεχίζω αυτό.. ανοίξτε κανα μπαμπινιώτη και δείτε στη λέξη ΤΑΞΙΔΙ τι εννοεί ο ποιητής...

τοπία και λιμνούλες μπορούμε να δούμε κι εμείς ρε και μάλιστα στις ΑΛΠΕΙΣ"

HORNET
    "Εδω θα πατε μονο με αεροπλανο η με κτελ!"

ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
    Ο Δρ. Δρακατώρ!

Δεν πίνω γιατί οδηγώ!

petridist

http://clubs.pathfinder.gr/aprilianos/126363

αν μπορείς……………………….ακολούθησε!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρίξε και μια ματιά τη συζητήσει έχουν τα on-off σε διπλανό forum

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=6596

xaxaxa

καλα ρε είστε σοβαροι??? μιλάμε για στριτ και καθαρά χωμάτινα κι εσείς μου δείχνετε φωτό απο ον-οφφ???

χαιρω πολύ ον-οφφ είχα πριν το στριτ και ξερω τη χρήση του!

σε ότι αφορά στο 36ωρο τι εννοείς οτι δεν μπορώ να ακολουθήσω??? έχει και χώμα??
    γιατί αν είναι έτσι τότε εννοείται οτι δεν μπορώ και δεν θέλω κιόλας (θα ήμουν μαλάκας αν το έκανα)

αν ενοείς θέμα αντοχών τότε δεν μπορείς να ξέρεις αν αντέχεις περισσότερο απο μένα..

πάντως αν έχει άσφαλτο μονο.... τότε αστο.......

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Re: ΛΟΙΠΟΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kosdros
    PETRIDIST
    "όπως και να έχει το πράγμα ακόμα και τα 500 χμ σε μία μέρα πήγαινε έλα για να φάμε κανα σουβλάκι εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε...ούτε στο όνειρο σας δεν το βλέπετε οπότε σουβλάκια για εσάς στα στέκια σας στην αθήνα....

θα κάνεις σοβαρό ταξίδι???

ταξίδι διπλό άτομο με μπαγκάζια... εεεε?? που πήγαν ρε παιδιά όλοι??? καλά δεν το συνεχίζω αυτό.. ανοίξτε κανα μπαμπινιώτη και δείτε στη λέξη ΤΑΞΙΔΙ τι εννοεί ο ποιητής...

τοπία και λιμνούλες μπορούμε να δούμε κι εμείς ρε και μάλιστα στις ΑΛΠΕΙΣ"

HORNET
    "Εδω θα πατε μονο με αεροπλανο η με κτελ!"

ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

χαχαχαχαχαχα νάτος κι ο άλλος μη χάσει!!!

οκ Κώστα έπρεπε να καταλάβεις οτι εσύ εξαιρείσαι απο την κατηγορία των εντουράδων... η και γενικότερα απο των μοτοσυκλετιστών!!!!

εσύ είσαι στην κατηγορία των σιδερόκωλων, των ''πάμε όπου πάει'', των ''έλα μωρέ μια μικρή παράκαμψη μέσω ελβετιας θα κανουμε'' κλπ κλπ κλπ

RESPECT Kosdros!!!

που 'σαι συ παρεπιπτόντως? χάθηκες!!! ολα οκ?

FZ6 RULEZ!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
    petridist

http://clubs.pathfinder.gr/aprilianos/126363

αν μπορείς……………………….ακολούθησε!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το 36ωρο το διοργανωνει το moto guzzi ή μου φαινεται??τα moto guzzi ειναι street ή μου φαινεται???

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ΟLD MAN
    Γείσο στο κράνος δεν είχες ???

Ειχα πως δεν ειχα... σφηνωθηκε ομως στο δοξα πατρι...Εχασα το φως μου λεμε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    petridist
    καλα ρε είστε σοβαροι??? μιλάμε για στριτ και καθαρά χωμάτινα

Αφου μιλας για καθαρα χωματινα να μιλας και για << ΚΑΘΑΡΑ >> στριτ...

Και αυτα με τρειλερ πανε... Και αυτοι τα λιωνουν και λιωνουν και οι ιδιοι μεσα στις πιστες με μια οδηγηση που εσυ δεν μπορεις να πλησιασεις ουτε με τα κυαλια μεσα στους δημοσιους δρομους ( και το λεω λογο ασφαλειας δεν μπορω να ξερω τις οδηγικες σου ικανοτητες) Δεν εχουν γκομενες πισω απο τα μηχανακια τους, γινονται το ιδιο βρωμικοι (ειδικα μετα απο καμμια ελαφρα σαβουρδα) δεν τα αραζουν εξω απο καφετεριες και την διαδρομη για την πιστα την απολαμβανουν συνηθως μεσα απο την καμπινα του ford transit...

o STOUBI αποστομωνει κοσμο και οι χωματεροι ακομη καλα κρατουν.

αυτο δεν το ειχα σκεφτει ....για βαλτε κι εσεις τιποτα αγωνιστικα μηχανακια.χεχεεεχε

αν η χωματινοι (που οδηγανε πριονια) ειναι ξυλοκοποι τοτε οι streetαδες πρεπει να ειναι κομμωτριες!
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

καλα οκ την επομενη φορα και εγω θα παω με το rcv μου...ρε οτι θελουμε λεμε!

Μια κατηγορατε τα ΤΑ τα vstrom τα varadero αλλα τωρα που σας συμφερει ετσι τα λετε δικα σας

Δεν πειραζει καποια αλλη φορα προς το παρων παρτε αυτα που εχετε και πατε οπου θελετε.
    Ασφαλως και καλα θα ητανε να ειχαμε ολοι μας και ενα ξερο για βολτες στα βουνα αλλα μεχρι να πας εκει υπαρχει προβλημα ....!

Εσυ χαιμενε τι πεταγεσαι κοσδρε;

Στουμπιμαν εισαι τελειως εκτος.....πολλα απο αυτα που μπαινουν στη πιστα βγαινουν και εξω και κυκλοφορανε δεν χρειαζεται να ειναι m1 και rcv για να μπουνε πιστα

Απλα καναμε μια παρατηρηση επι αστειου περιεχομενου.Τωρα ποσως με ενδιαφερει εαν ΤΑ παει παντου η ενα crf μπορει να φτασει θεσσαλονικη αρκει που με το δικο μου κανω το κεφι μου.....ολα τα υπολοιπα ειναι συζητησεις καφενειου

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ...να ειχαμε ολοι μας και ενα ξερο για βολτες στα βουνα...

Ρε γιατί μπλέκεστε σε πράγματα που αγνοείτε ????

"Ξερά" ΗΤΑΝ τα αερόψυκτα motocross (ΔΕΝ υπάρχουν πια και ΔΕΝ πηγαίνανε βόλτες στο βουνό)....

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καλως δικο μου λαθος

Απλα την επομενη φορα θα γραψω και το μοντελο για να ειμαι πληρως ακριβης και να μην πεφτω σε ανακριβειες

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Καλως δικο μου λαθος

Απλα την επομενη φορα θα γραψω και το μοντελο για να ειμαι πληρως ακριβης και να μην πεφτω σε ανακριβειες
    ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ..ΠΑΠΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ''ΚΑΘΑΡΟ''...ΞΕΡΟ....ΚΤΛ.!

Έτσι μπράβο γιατί παραλίγο να βγουν μαχαίρια

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ti Egine Re Paidia Poli Isixia Blepo Sto Chat
    από PSIHAKIAS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 01:21
  2. O DIT sto haki....
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 19:40
  3. Posoi pigan volta sto Sounio extes?