Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: Varadero

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

Να τα; μας παλι..

Λοιπον θα συμφωνησω οτι στο χωμα το Βαραντερο υστερει απο το GS αλλα μονο εκει..Στα γκαζια και στο στριψιμο εχω χοντρες αμφιβολιες.... Και ειδικα οταν μιλαμε για αξιοπιστια, ρε παιδια τα παλια BMW ναι με τα χιλια αλλα τα καινουργια δεν ειναι πια το ιδιο.Και δεν ξερω αν θυμαστε οτι το 2004 στη Γερμανια καιλυτερο ον οφ ψηφιστηκε το Βαραντερο, και αν κοιταξει κανεις τα ποσοστα πωλησεων στη Γερμανια θα δει τι προτιμα ο λαος που τα φτιαχνει..(αλλο αν γινοντε στη Ιταλια)......Τωρα οσο αφορα τον Αντωνη111 θα σε παραπεμψω σε παλιοτερη κουβεντα στο ιδιο φορουμ οσο αφορα τισ κοντρες και αν θα ασχοληθω να παιξω με βεσπα ή GS ή οτι αλλο....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    File rsp... to 2004 nomizo oti kaneis lathos giati itan i xronia pou protobgike to r1200GS kai bgike pampsifi Best mega ON-OFF bike .... kai malon to idio problepetai kai gia to 2005 ...

Oso gia to stripsimo kai tin dynami ... tha sou symbouleua mias kai den me pisteueis na pas se mia antiprosopeia BMW kai na kaneis ena test ride me to 1200 kai na syzitisoume ek neou ef oson to exeis dokimasei ...
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

Λοιπον

Αγαπηε φιλε Spke

Οσο αφορα τη χρονια 2004 ειμαι σιγουρος και αν ψαξω θα βρω το περιοδικο που το αναφερει..Παντως θα σου πω οτι λογο φιλου που εχει μαγαζι και ειναι σαν δικο μου, εχω οδηγησει τα παντα και το GS αρκετα και ενω χειροκροτω το μπροστινο φρενο!!!Στο συνολο δεν μου ειπε τιποτα παραπανω απο το Βαραντερο
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

An to VARA se kanei xaroumeno den tha diafoniso katholou man ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	righton.gif 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	2,3 KB 
ID:	9656

υπέρχει μία παρανόηση. τα BMW είναι αξιόπιστα αν τα οδηγάς σαν... ΓΙΑΤΡΟΣ, και τα προσέχεις σαν γιατρός, και είσε και 45 χρονών, διαφορετικά... στα 30.000 είναι χάρχαλα.
    αξιόπιστα ας πούμε είναι τα παπάκια (τα χόντα), το DTάκι που σκίζει ο πιτσιρικάς μέρα νύχτα, το gsxr του ινδιάνου, η βέσπα μου!!! το africa twin. οι Harley D. λόγου χάρι δεν είναι αξιόπιστες, για υτό και όταν πάνε θεσσαλονίκη, τις βάζουν στο τρένο.
    όσον αφορά κάτι προπολεμικές BMW που έβγαζαν 27 άλογα από 750 κυβικά στις 3650 στροφές, ναι, αυτές ήταν αξιόπιστες, δεν θα μπορούσαν να είναι και αλλιώς, είναι απλά μαθηματικά, δεν είναι άξιες θαυμασμού.
    a.ventouris

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    υπέρχει μία παρανόηση. τα BMW είναι αξιόπιστα αν τα οδηγάς σαν... ΓΙΑΤΡΟΣ, και τα προσέχεις σαν γιατρός, και είσε και 45 χρονών, διαφορετικά... στα 30.000 είναι χάρχαλα.
    ακριβώς αυτο μου ειπε και φιλος μου που δουλευει στο Βαγιανέλη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    αξιόπιστα ας πούμε είναι τα παπάκια (τα χόντα), το DTάκι που σκίζει ο πιτσιρικάς μέρα νύχτα, το gsxr του ινδιάνου, η βέσπα μου!!! το africa twin. οι Harley D. λόγου χάρι δεν είναι αξιόπιστες, για υτό και όταν πάνε θεσσαλονίκη, τις βάζουν στο τρένο.
    όσον αφορά κάτι προπολεμικές BMW που έβγαζαν 27 άλογα από 750 κυβικά στις 3650 στροφές, ναι, αυτές ήταν αξιόπιστες, δεν θα μπορούσαν να είναι και αλλιώς, είναι απλά μαθηματικά, δεν είναι άξιες θαυμασμού.
    Έχω 40000 χλμ και πάω μόνο στα καθορισμένα σερβις
    Ούτε ένα πρόβλημα στα δυο χρόνια σε αντίθεση με κάτι Honda kai ktm
    Sorry (katanas)

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
    Έχω 40000 χλμ και πάω μόνο στα καθορισμένα σερβις
    Ούτε ένα πρόβλημα στα δυο χρόνια σε αντίθεση με κάτι Honda kai ktm
    Sorry (katanas)
    και εγω γιατρε μου ποναω στο στηθος....τι λες να φταιει??

OK eseis malon pou tha exete dokimasei toses mixanes kai me tin empeiria pou exete tha xerete kalytera ... oso gia tis BMW ... min tis agorazete ... den einai axiopistes

Parte KTM, Aprillia kai Varadero .... an sas kanei esas .. emena mou perisseuei ...

File Niko , o kathenas exei to prosopiko tou gousto kai den axizei na xalame tis kardies mas gia to poia einai kalyteri/grigoroteri/axiopisti.... an sou kathetai kala kai tin goustareis ... partin ... kai an sou bgei mapa ... esy tha tin lousteis stin teliki....

Παλαιό μέλος
    σωστος.Για επιδοσεις και αξιοπιστια παιρνεις gsxr

και το K100 που εχει τη φημη οτι δε σπαει με τιποτα, ειναι ενα μοτερ αυτοκινητου τοποθετημενο σε μοτοσυκλετα

1000 κυβικα υποτετραγωνο, με 90 ιππους, με κοκκινο στις 8.500

Και λογω ροπης και αρνηση του κινητηρα να ανεβασει γρηγορα, το οδηγας σα γιατρος θες δε θες

Υπαρχει ομως και αξεπεραστη ποιοτητα κατασκευης

Και στο μοτερ ασ πουμε, οι κυλινδροι εχουν ηλεκτροχημικη επιστρωση,
    ο πειρος του εμβολου δεν παταει απευθειας πανω στη μπιελα οπως στα γιαπωνεζικα, αλλα σε αντικαθιστωμενο δακτυλιδι
    η τρομπα νερου και λαδιου(μια ειναι) εχει μεταλλικη φλαντζα που διαβρωνεται πολυ δυσκολα.( kαμια σχεση με την τρομπα των goldwing)

Και αλλες μικρολεπτομερειες που δειχνουν οτι το μηχανακι σχεδιαστηκε για να μεινει

δεν ειναι αξιο θαυμασμου οτι οι βαλβιδες την πρωτη ρυθμιση συνηθως τη θελουν μετα απο τα πρωτα 100.00xlm?

την ιδια εποχη οι γιαπωνεζοι κυνηγουσαν τις επιδοσεις.Οι γερμανοι ειχαν ξεκαθαρισει τι φτιαχνουν και σε ποιον απευθυνονται

No bike.....No party Το avatar του/της zeli
    Φίλε spike μια επιθετική διαθεση διακρίνω....

Για μένα οπου μεγάλωσα πάνω σε BMW( o πατέρας μου κάτοχος μιας R51 του 1965) οι moto αυτές και ο boxer ήταν πάνα όνειρο.Το κακό τωρα με την βαβαρική εταιρία είναι οτι αντίμετοπίζει τους ανθρώπους ρατσιστικά και εξηγούμαι.Στο προηγούμενο GS πρέπει να ήσουν «πιθηκάνθρωπος» αναστήματος 190cm για να μπορεσεις να την σηκώσεις και να κρατάς καλά τα grips.
    Στην 1200 τα πραγματα είναι σαφώς καλύτερα και πολυ ποιο ευχάριστα.(την είχα κερδίσει σε κλήρωση για ενα σκ).Δυνατός μπασος ήχος,ασαφή αλλα πολυ δυνατά φρένα και γενικότερα ευχάριστη moto.

ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ VALUE FOR MONEY ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ 16000+€ ΓΙΑ ΕΝΑ ON-OFF???
    Για να μην αναφερθώ στη συντήρηση....

Αυτα τα ολίγα...Πάντως nice bike mate...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ξεκολατε!!!!

oxi file zeli den exo kamia epithetiki diathesi .... se pliroforo oti otan protoirta edo stin ellada , efyge enas filos mou gia gallia kai epidi den eixa mixani (xereis sterisi... etreman ta xeria mou...) mou edose to diko tou caponord gia 2 mines na kykloforo... To mixanaki to odigousa kyrios poli alla kai se merikes ekdromes kai se nisi...
    mporo na po omos (kathoti proerxomai apo xora me pollyyyyy xoma ) oti otan tin ebgala ektos ... i aisthisi den itan oti kalytero ...
    Ston dromo kai statheri itan alla kai grigori kai exei ekpliktika frena .... omos otan apofasisa na paro mixani kai eida kai odigisa to BMW ... e ,.. auto itan ... mono kai mono to gegonos oti itan 30 kila elafryteri kai mporouses aneta na tin xeiristeis san... papaki , akoma kai orthios se 180 moires strofi... tin dialexa me kleista matia...

sxetika prosfata , ekana mia diadromi pou eixa kanei kai me to caponord alla kai me to varadero pou argotera eixa gia 7 mines (nai eimoun zitianos mixanon eos otou apokatastatho pliros ... ) kai i mixani den eixe kamia sxesi me tis alles dyo....
    nai isos eimai prokateilimenos me tis bmw apo ekei pou proerxomai giati tipote allo (xoris axona) den antexei gia poly alla ayti mou ekane klick kai aytin pira ... den thelo na alaxo gnomi se kanenan kai gia ayto to logo eipa ayta pou eipa parapano....

Kai na eisai sigouros oti otan bro eukairia (oikonomika) tha paro kai mia pio ... "skyfti" mixani gia allou eidous odigisi...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    RE EXETE TRELA8I TELIOS AKOMA GIA VARADERO MILATE?
    DEN SAS ARESOUN I MIXANES?
    :rotflmao: :rotflmao:

ALAKSTE SIZITISI GIATI I TAFOPLAKES INE ANATRIXIASTIKO 8EMA ANTE MPRAVO

VARADERO FTOU FTOU!!!:hypnotize
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Εγώ πάντως ξέρω ΓΙΑΤΡΟ (Νευρολόγο) που κυκλοφοράει Mikuniασμένο Bol d'Orάκι με Φλοκάτη στη σέλα.

ΔΕΝ οδηγούνε ΟΛΟΙ οι γιατροί BMW (νομίζω...).

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμισεισ Varadero
    από sef στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 23:23
  2. Service Manual για VARADERO 2003 ?
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2004, 17:30
  3. Varadero - V-Strom