δε μ αφήνει η μαμα μου να πάω εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
αν θες να βολευτεισ ΕΣΥ ειδικα ...υπαρχουν και αλλα μερη![]()
δε μ αφήνει η μαμα μου να πάω εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
αν θες να βολευτεισ ΕΣΥ ειδικα ...υπαρχουν και αλλα μερη![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
that's trueΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
αν θες να βολευτεισ ΕΣΥ ειδικα ...υπαρχουν και αλλα μερη
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αυτο πηγαινε στο "μονο σουζες και εντο κανουν και δεν οδηγανε supermotardαδικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
απο ποτε οι αγωνιζομενοι σε πρωταθληματα ειναι ολοι τους καλα παιδια, κυριες στον δρομο, και με οδηγικη παιδεια που την τηρουν παντα?![]()
δεν ειναι επαγγελματιες οι περισσοτεροι, για την ταβλα τους τρεχουν, που σημαινει πως και εξω απο την πιστα δεν εχουν ενδοιασμους..
ναι πολλοι τρεχουν και εξω απο την πιστα... και δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω...
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Ρε καγκουρια ειστε ολοι εδω μεσα που ποσταρατε και οιθ μεν και οι δε...τι στα δι@λ@ τρωγεστε ε??![]()
Προτεινω να λυθουν οι διαφορες σα στην βουτα και για το ποιος θα βγαλει ολη την ευθεια ορθιος με 6η τελικη.
Εδω να σας δω...![]()
ps:Μην πεταχτει κανενας και πει οτι η βουτα ειναι ακαταλληλη και βουρτσες μπλε...την καταλληλη ωρα ειναι η καταλληλοτερη για τετοια πραγματα και ειναι ολη δικια μας ..(και των τσαιων)
![]()
Keep spamming!!!:a13:
megale oloi emeisi oi ypoloipoi leme exoyme kofth sta mhxanakia mas sta 120...giati toso leei o nomos..Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
αυτο πηγαινε στο "μονο σουζες και εντο κανουν και δεν οδηγανε supermotardαδικα....
ναι πολλοι τρεχουν και εξω απο την πιστα... και δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω...
ante moy tsoglania!tendyboydes
ΕΓΩ ειδικά πού να πάω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
that's true![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
ξερεις ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
ΕΓΩ ειδικά πού να πάω?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
Με πρωτη πας ρε???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
megale oloi emeisi oi ypoloipoi leme exoyme kofth sta mhxanakia mas sta 120...giati toso leei o nomos..
ante moy tsoglania!tendyboydes![]()
Το εχεις καψει και δεν το ξερεις το εργαλειο.![]()
![]()
ps:Ηταχυτητα ειναι ενδεικτικη και για τα στενα ε??![]()
Keep spamming!!!:a13:
λιγο βαρετο να ανατρεξουμε στους καθενος τα ποστ και τα λοιπα....
εχω την εντυπωση πως η πλειοψηφια εχει κανει...η συνεχιζει να κανει τις μαλακιουλες της...
για το θεμα "διαφημισης"... το βιντεο το ποσταρε ατομο που ειναι φιλος... αλλα δεν συμμετειχε στην βολτα εκεινη...
αν ο καθενας ψαχτει αρκετα θα συνειδητοποιησει πως κανει απειρα πραγματα που βλαπτουν τον περιγυρο του.. κ ιαυτο δεν ειναι μονο η επικινδυνη οδηγηση...
εσυ που καπνιζεις... σεβεσαι τον διπλα σου?αρχιδια... τον καθιστας αυτοματως παθητικο καπνιστη με οποια συνεπεια εχει αυτο...
τετοια παραδειγματα υπαρχουν απειρα...
μετρο και λιγο αυτοσεβασμος ειναι το κλειδι σε κατι τετοιες περιπτωσεις...
εσεις βγαζετε συμπερασματα για ανθρωπους μεσα απο ενα βιντεο 2.. 3 λεπτων... ελεος...
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
ΕΓΩ ειδικά πού να πάω?![]()
http://www.elassona.com.gr/dhmoi/elassonas/pka.php
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ασχετο το θέμα με τα ιταλικάΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
καποιοι δεν γουσταρουν τα ιταλικα ... αλλα αμα σε πουν μαλακα , με τοσο απλα λογια , νομιζω θα ξυπνησει ετσι απλα ο μοντ μεσα σου ... right ?????? εσυ δεν εισαι που ποσταρες μια φωτο ,ε εναν τυπα που εκανε σουζα με ΧΡ σε ενα ποστ για τα 80'σ . Τοτε οι δρομοι ηταν πιστες ??????? γιατι περα απο γελακια δεν ειδα καποια αυστηρη κριτικη... ουτε καποιον να σε λεει μαλακα , ετσι απλα ??????και δεν θα ξυπνήσει ο mod μέσα μου. Ημαρτον λέμε
![]()
Το θέμα με την σούζα του τότε και του τώρα, είναι σχεδόν το ίδιο. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι τότε ήταν ο κανόνας και δεν έκανε και σπουδαία εντύπωση η καγκουριά, μιας και οι έχοντες μοτο ήταν σχετικά ταξινομημένοι ως τσόγλανοι. Παρόλα αυτά και τότε κάποιοι ρίχνανε μπινελίκια όταν τράβαγα σούζες και δεν υπάρχει και σοβαρός αντίλογος αν γίνεται χύμα στον δρόμο.
Στην κριτική που δεν μου κάνανε, τι να σου πω; Όταν μπήκε η φωτό δεν ήμουν mod αν αυτό υπονοείς. Πιθανόν να χεστήκανε στα γέλια με τη φάτσα μου, αλλά αν μου έκαναν κάποια κριτική δίκιο θα είχαν.
Προσωπικά γουστάρω τις σούζες και όσους τις κάνουν αρκεί να μην βάζουν κι άσχετους στο παιχνίδι που ούτε γουστάρουν να συμμετέχουν και ούτε φταίνε σε τίποτα.
Είναι αυτο ανοιχτά μετα τις 12![]()
Το μόνο συμπέρασμα που έχουμε βγάλει για σένα είναι ότι είσαι Ο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ του όρους Πεντέλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
εσεις βγαζετε συμπερασματα για ανθρωπους μεσα απο ενα βιντεο 2.. 3 λεπτων... ελεος...![]()
. . . και η *Βουγιουκλάκη της καγκουριας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το μόνο συμπέρασμα που έχουμε βγάλει για σένα είναι ότι είσαι Ο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ του όρους Πεντέλη.![]()
*Clopywrite
Καλα κανουν τα παιδια ρεεεεε!!!!!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οδηγουμε μοτοσυκλετα γιατι εχουμε αναγκη απο νορεπινεφρινη..