Εγω πιστευω πως οι forcefield ειναι 3 σκαλια πιο πανω σε προστασια , εφαρμογη κ υφασμα.
Αρχικα πιστοποιημενα αποροφα 100 joule χτυπηματος stage2 , ενω οι αλλες 50 joule stage1.
Εγω πιστευω πως οι forcefield ειναι 3 σκαλια πιο πανω σε προστασια , εφαρμογη κ υφασμα.
Αρχικα πιστοποιημενα αποροφα 100 joule χτυπηματος stage2 , ενω οι αλλες 50 joule stage1.
love will save the planet,hate is a good start.
- lighter, non restrictive, breathable and comfortable to the point you forget you are wearing full armour, all essential for active sports.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
- No fabric or mesh is used, it is an open system to reduce heat build up and increase movement.
- there are no hard buckles, fasteners or metal studs used.
Εχει πολλες πατεντες-καινοτομιες που με το ματι δεν τις καταλαβαινει καποιος, αλλα τις νιωθει "εν δραση"![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Επισης εχει κυριως μαλακες προστασιες με λιγο σκληρο υλικο γυρω γυρω......
Οι αλλες εχουν κυριως σκληρες προστασιες και ολοι ψαρωνουμε και λεμε , "πω ρε κατι προστασιες"
και ομως στο εξωτερικο εχουν γινει πολλες μυνησεις , γιατι οι "πεφτοντες" καταληγουν να τραυματιζοντε απτις προστασιες τους.![]()
Ενα απλο παραδειγμα χτες εριξα μια μπουνια σε ενα τοιχο με γαντι με σκληρες προστασιες ψιλοκακοσχεδιασμενο κ ενωσα οτι θα μου κοβοντουσαν τα δαχτυλα απτις προστασιες.
Εχω 4 ζευγαρια επιγονατηδες κ εχω κανει τα τεστακια μου, τις καλητερες γονατιες σε τειχο τις ριχνω με τις forcefield.και απο ανεση καλητερη και απο σερβιετα:a5:
Δεν έχω καταλήξει. Απλά το σκεφτόμουν. Το μειονέκτημα με την προστασία της κλείδας το καλύπτεις με αγορά leatt brace ή αντίστοιχου αλλά το θέμα του θώρακα εμπρός είναι ενα σοβαρό μειονέκτημα. Από την άλλη τους όμους σου τους καλύπτουν καλύτερα τα body armour και πιθανά και στην προστασία της πλάτης να είναι και εκεί καλύτερα. Μπέρδεμα.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ακριβως τις ιδιες σκεψεις εκανα κι εγω περσι τετοιο καιρο οταν πειραματιζομουν , φορουσα μεχρι και 2 θωρακες μαζι, ενα bodyarmour και εναν κλασσικο απο πανω. Πραγματι ότι μερος άφηνε ο ένας απροστατευτο κάλυπτε ο άλλος, αλλά σε περιπτωση που σηκωνα ψηλα τα χερια μανδαλωναν μεταξυ τους στους ωμους, καθως και η ζωνη του bodyarmour σηκωνοταν κατα την οδηγηση ψηλα , μου εσφιγγε τα πνευμονια και εμενα απο ανασες πανω στα πιο δυσκολα κομματια της διαδρομης...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν έχω καταλήξει. Απλά το σκεφτόμουν. Το μειονέκτημα με την προστασία της κλείδας το καλύπτεις με αγορά leatt brace ή αντίστοιχου αλλά το θέμα του θώρακα εμπρός είναι ενα σοβαρό μειονέκτημα. Από την άλλη τους όμους σου τους καλύπτουν καλύτερα τα body armour και πιθανά και στην προστασία της πλάτης να είναι και εκεί καλύτερα. Μπέρδεμα.
δυστηχως ο τελειος θωρακας δεν υπαρχει.
επισης καθε τραυματισμος ειναι τοσο ιδιαίτερος που ειναι καθαρα θεμα τυχης αν ο θωρακας που θα φορεσεις θα σε καλυψει...
2 απλα παραδειγματα.
με τον κλασσικο της thor που εχω σε λασπωδες μονοπατι οπου υπαρχει στην ακρη δενδρο επικλινές περνώντας γλυστραει ο τροχος και βρισκει ο ωμος μου με δυναμη στον κορμό (ενω πρόλαβα να γυρω το κεφαλι μ) ο πονος ηταν τοσο οξυς που νομιζα πως εσπασα το κοκκαλακι πανω στον ωμο. Την γλιτωσα ευτυχως με εκδορες και πονο για 2 βδομαδες αλλα στο συγκεκριμενο σημειο ενα bodyarmour θα δουλευε πολυ καλυτερα αφου αγκαλιαζει ολη την αρθρωση της ωμοπλατης (εξαρταται και την εταιρεια βεβαια).
σε προχθεσινο χτυπημα , ανηφορικο μονοπατι , σκεπασμενο απο πευκο που ειναι μισοξερο και εχει ξερα μυτερα κλαρια στο υψος των 170 εκατοστων , σουζαρει το μηχανακι και περναω μεσα απο τα κλαρι αμε το κρανος ενω εχω κατεβασει το γυσο για να καλυψω το προσωπο.
ξερο κλαρι εχει καρφωθει στα μαλακα της βασης του λαιμου ακριβως πανω απο την κλειδα , ευτυχως που βρηκε οριακα τον σκληρο θωρακα ο οποιος εσπασε το κλαρι. σε αλλη περιπτωση ισως και να τραυματιζομουν πολυ σοβαρα.
οσο για την πλατη ευτυχως δεν εχω πεσει ποτε με πολλα οποτε και δεν χρειαστηκε να καταλαβω την χρησιμοτητα του...
μεχρι να παρω leatbrace παντως χρησιμοποιω το γνωστο σφουγγαρενιο κολαρο που με εχει σωσει επισης 3 φορες τουλαχιστον απο κρακ σε αυχενα και απο πίεση τσην κλείδα απο το κρανος.
To Θεμα του θωρακα μπορεις να το λυσεις με 20ε απτο μοτομαρκετ.Καληψε τα κρισημα σημεια σου πρωτα , τα αλλα δεν πειραζει για να εχεις την ανεση σου.Το εχω μετανιωσει που εχω 7 μπουφαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Καλητερα να επερνα προστατευτικα την ολοσωμη μπλουζα κ ολοσωμο παντελονι της forcefield k apo πανω να βαζω οτι γουσταρω.Το ξερω οτι ειμαι κολημενος με την forcefield απλα βγαζει τα λεφτα της κ το αξιζει, γιατι τις προστασιες μπορω κ τις φοραω στο snowboard , στο ποδηλατο, στην μηχανη καθημερινα κ στο μοτοκρος.
Τα forcefield ωραία είναι και θεωρώ ότι δουλέυουν καλύτερα από τα σκληρα προστατευτικά αλλά σε αφήνουν πολύ ακάλυπτο στους όμους όπως αντίστοιχα και στο γόνατο. Εαν προσθέσεις και την τιμή τους τότε δεν νομίζω ότι θα έδινα τόσα εκτός κι αν όπως λες τα έχεις για όλα τα σπορ.
Ας πάμε και στους κλασικούς θώρακες. Εκεί τι παίζει από ποιότητα και εφαρμογή? Γιατί και εκεί οι τιμές κυμαίνονται πολύ.
Εχω δει ότι οι καινούργοι έχουν την τάση να έχουν και λίγο αφρώδες μαλακό από μέσα ώστε να αποροφά την κρούση πράγμα καλό.
Καμία πρόταση εκεί?
.
και φυσηκα εχουν......εγω εχω της fox....... σχεδων ενα χρονο τωρα κανενα προβλημα απολυτος.......!
την καλυτερη αποφαση παιρνεις ............!
τα ποσα ειναι απο 100-150 ευρο!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Καθάρισε το ΠΜ σου Lariseos
.
sorry...αλλα απο το πρωι μετα απο
τσιπουρα.........
μπυρες.......
εντεχνα ελληνικα με κιθάρα!!!
τωρα γυρησα και ειμαι λιγο κομμάτια!
για στειλε πμ να δω!
και η EVS Εχει πολυ καλες προτασεις με πολυ λογικες τιμες ($130, $170)!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εχω δει ότι οι καινούργοι έχουν την τάση να έχουν και λίγο αφρώδες μαλακό από μέσα ώστε να αποροφά την κρούση πράγμα καλό.
Καμία πρόταση εκεί?
http://www.evs-sports.com/product/ballistic-jerseys/
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
αγορια την πρωστασια που παρεχει ο κλασικος δεν την παρεχει κανενας......μπορει λογου μοδας να μας περναει η ηδεα οτι ειναι πιο ευκολη πιο καλη αλλα δυστυχώς η αληθεια ειναι οτι οταν θα κοπανίσεις ο παλιός θα εχει καλύτερη προστασια!!!!
και ειναι πολυ απλα να το καταλαβει κανενας............!!!!
Α ωραια , εχω ενα ΤΗΟR κλασσικου τυπου κ τον ανταλλασω με κανενα πιο μοντερνο.
Παντως δεν συμφωνω.Ο παλιος ξερω προστατευει απο πετραδακια οχι σε τουμπες.Παντως αυτος ο EVS φενεται ωραιος κ εξελιγμενος σε σχεση με τους παραπανω που ειδα.......![]()
tsekare ayto μηπως βολευτεις! http://forum.enduro-republic.gr/foru...hp?f=17&t=2789Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Το Acerbis ....
ρε παιδια επειδη ειμαι καινουργιος και δεν κατεχω πολυ αυτες οι προστασιες μπορουν να φορεθουν σε supersport η τετοιας θεσης οδηγησης μοτορια?
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!