Βεσπες,χαμουρεματα,μπηχτες...
Παει για αντιπαραθεσεις η ειναι ιδεα μου?
Παει για αντιπαραθεσεις η ειναι ιδεα μου?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Εσύ πάλι γιατί ξεχνάς τις λακούβες :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εσύ πάλι γιατί ξεχνάς τις λακούβες :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
το θέμα δεν αξίζει για να χαλάμε φαιά ουσία Αλλά μιας και είπα ότι θα συνεισφέρω
διότι Εμέσα, με αφορά και εμένα το θέμα
Η φανταστική αυτή, ιστορία έχει ως εξής
Έχω μια σελίδα αδιάβαστα θέματα, που έτσι και αλλιώς δεν με ενδιέφεραν και βγαίνω έξω, για κάποια δουλειά
Όταν ξαναέρχομαι και ανοίγω τον αλεπουδιαρη, βλέπω ότι υπάρχουν 9 σελίδες αδιάβαστα θέματα και μάλιστα σε ώρα, που οι σπάμερ μας, είναι ντεφορμε![]()
Οπα λέω, εδώ κάτι συμβαίνει, γιατί οι περισσότεροι τίτλοι μου φαινόντουσαν γνωστοί
Ότι νήμα άνοιγα, υπήρχε ένα μήνυμα από τον χάχα του ντιρλαντα, χωρίς κανένα σχόλιο, αλλά μόνο με τον χάχα να χάσκει και τα περισσότερα ήσαν παρά πολύ παλιά
Νήματα από το 2003 και 2005 σε κάθε είδους κατηγορία και μάλιστα από μέλη που δεν συμμετέχουν σχεδόν από τότε
Ψάχνω να βρω νήματα που δεν είναι ο ντιρλανατας τελευταίος
Όμως κάποιοι είχαν απαντήσει, σε κάποιο πανάρχαιο μήνυμα που είχε ξεθάψει ο ντιρλαντας και από κάτω πάλι, ένα μήνυμα του ντιρλαντα, με τον χάχα να χάσκει και μια υπενθύμιση για το πόσο παλιό είναι το νήμα και με την ειρωνεία εμφανή ότι την πάτησε το κοροΐδο (μέχρι να το ανοίξω εγώ το μήνυμα, είχε προλάβει να απαντήσει αφού την είχε στημένη για τα κοροΐδα και την κοροϊδία)
Μέχρι εκείνη την στιγμή αναρωτιέμαι ποιος και γιατί, έχει φλουνταρει το μότο γρ με ασύδοτο και ανούσιο σπαμ ( είναι κάποιος πικραμένος από μπαν? είναι κάποιος που θέλει να κάνει ζημιά ? είναι γνωστός – η - άγνωστος, κάτω από την επίδραση ψυχοτρόπων ουσιών ? και άκρη δεν βρίσκω )
Σχεδόν 90 μηνύματα με ένα χάχα να χάσκει σε κάθε ένα από αυτά
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Το θέμα όμως έγινε και ανόσιο, όταν βλέπω, ότι έχει ξεθάψει μηνύματα του Διονύση -wizard και της Κωνσταντίνας- kas77, και γελάει με τον χάχα του (οι οποίοι είναι νεκροί, μετά από ένα αποτρόπαιο και φρικιαστικό δυστύχημα )
Παθαίνω ταπειροκρανιωση και βλέπω ταυτόχρονα, ότι πολυγραφότατο μέλος, του έχει κάνει αφιέρωμα, με τίτλο , έχει ξεθάψει τα πάντα, και σπάνε πλάκα με άλλους,
γιατί όπως έγραφε το τελευταίο μήνυμα πριν απαντήσω
Συνεχίζει ακάθεκτος !!!!
Είπε να πάρει το φόρουμ από την αρχή
Και απαντώ εγώ
Μόνο που έχει ξεθάψει και νεκρούς το όρνεο
Και δεν είναι καθόλου αστείο
Με λινκ σε απάντηση του σε ποστ της kas77
(Η λέξη όρνεο, ήταν η πιο επιεικής που θα μπορούσα να γράψω, για κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο για να σπάσει πλάκα εις βάρος είτε ζωντανών είτε νεκρών, είτε το ξέρει , είτε όχι )
Και αντί ο μαγκακος να πει συγνώμη ρε παιδιά δεν ήξερα ότι οι φίλοι σας είναι νεκροί, αρχίζει να με στολίζει επειδή τον αποκάλεσα όρνεο (πτωματοφαγο πτηνό για τους μη φυσιοδίφες )
απαντα λοιπον
που ακριβως ενοχληθηκες ………(βρισιά) ?
απαντώ εγώ
Στο ότι ένα όρνεο σαν εσένα, δεν το έχουν μπαναρει ακόμα
Μιας και είσαι και γνωστός- άγνωστος σου εύχομαι τα χειρότερα
Και απαντάει αυτός με ακόμα χειρότερες βρισιές
Δεν το συνεχίζω και βγαίνω από το φόρουμ
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Όταν ξαναμπήκα το περίεργο ήταν,
ότι βρεθήκαν άτομα να τον υποστηρίζουν- αντί να τον κράζουν
και ότι άρχισαν να τα βαζουν με εμένα, επειδή έγραψα, ότι έπρεπε να μπαναρουν έναν μαγκακο ντιρλαντα, που επιτίθεται στο φόρουμ έχοντας το, φλουνταρει με 90 μηνύματα (με έναν χάχα να χάσκει) μέσα σε λίγη ώρα με ένα με μόνο σκοπό- να σπάσει πλάκα (και να ακυρώσει έμμεσα την λειτουργικότητα του φόρουμ )
Μου ζήτησαν και τον λογο, που του έγραψα, ότι του εύχομαι τα χειροτέρα
και πριν προλάβω να εξηγήσω τι εννοούσα,
το όλο ποστ είχε φύγει άπατο, μιας και είχε λογκαρει μοντ, είχε δει τι έχει γίνει και έσβηνε μηνύματα του ντιρλαντα,
για να φέρει λίγο το φόρουμ στα ίσια του, μέσα στο χάος που επικρατούσε
Αφού έσβησε πάρα πολλά μηνύματα του ντιρλα, ο μοντ ξελογκαρε και καπάκι μπήκε ο ντιρλας, να συνεχίσει τον χαβά του
Περιέργως, σε μια στιγμή παροξυσμού, αφού έβαλε τον χάχα να γελάει, με αυτά που έγραφαν οι συμμετέχοντες στο θέμα με τον φοιτητή και την ζαρντινιέρα , έκανε το λάθος να γράψει και τις θέσεις του (υπερ της ζαρντινιερας) και εκεί γέλασε ο κάθε πικραμένος, με το κράξιμο που έφαγε
Έγραψε δε, ότι είναι αναξιοπαθών φοιτητής ιατρικής που λαδώνει-έμμεσα, για να περάσει τα μαθήματα του, αντί να διαβάζει και ότι συν τοις αλλοις, δουλεύει τον κόσμο, σε ένα νοσοκομείο και επειδή έχει φρικάρει και μέχρι να τελειώσει η βάρδια του, μπήκε στο μότο γρ να σπάσει πλάκα και μας ευχαρίστησε που τον διασκεδάσαμε
Φυσικά και αυτά, έφυγαν την άλλη μέρα
και η ευχή μου, στο φόρουμ για αυτόν -για τα χειρότερα- πραγματοποιήθηκε
είχε μπαναριστει
η παραπάνω ιστορία είναι εντελώς φανταστική και ουδεμια σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις
κλείνω
με το μοναδικό ανέκδοτο που ο φανταστικός μας φίλος, θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση
είναι αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread...65#post1287365
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
Το θέμα όμως έγινε και ανόσιο, όταν βλέπω, ότι έχει ξεθάψει μηνύματα του Διονύση -wizard και της Κωνσταντίνας- kas77, και γελάει με τον χάχα του (οι οποίοι είναι νεκροί, μετά από ένα αποτρόπαιο και φρικιαστικό δυστύχημα )
Παθαίνω ταπειροκρανιωση και βλέπω ταυτόχρονα, ότι πολυγραφότατο μέλος, του έχει κάνει αφιέρωμα, με τίτλο , έχει ξεθάψει τα πάντα, και σπάνε πλάκα με άλλους,
γιατί όπως έγραφε το τελευταίο μήνυμα πριν απαντήσω
Συνεχίζει ακάθεκτος !!!!
Είπε να πάρει το φόρουμ από την αρχή
Και απαντώ εγώ
Μόνο που έχει ξεθάψει και νεκρούς το όρνεο
Και δεν είναι καθόλου αστείο
Με λινκ σε απάντηση του σε ποστ της kas77
(Η λέξη όρνεο, ήταν η πιο επιεικής που θα μπορούσα να γράψω, για κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο για να σπάσει πλάκα εις βάρος είτε ζωντανών είτε νεκρών, είτε το ξέρει , είτε όχι )
Και αντί ο μαγκακος να πει συγνώμη ρε παιδιά δεν ήξερα ότι οι φίλοι σας είναι νεκροί, αρχίζει να με στολίζει επειδή τον αποκάλεσα όρνεο (πτωματοφαγο πτηνό για τους μη φυσιοδίφες )
απαντα λοιπον
που ακριβως ενοχληθηκες ………(βρισιά) ?
απαντώ εγώ
Στο ότι ένα όρνεο σαν εσένα, δεν το έχουν μπαναρει ακόμα
Μιας και είσαι και γνωστός- άγνωστος σου εύχομαι τα χειρότερα
Και απαντάει αυτός με ακόμα χειρότερες βρισιές
Δεν το συνεχίζω και βγαίνω από το φόρουμ
![]()
εχεις χιλια δικια για τα παιδια που εφυγαναλλα ρε φιλε ο τροπος σου ηταν ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ....γιατι???γιατι τωρα βγαζει νοημα εκεινο το ποστ σου....και δεν πιστευω να εχεις απαιτησει να ξερουν ολοι η να καταλαβαινουν ολοι τι εννοουσε μετον τροπο που το εγραψες....το σχολιο του Ντιρλανταντα ασχολιαστο....
Εγώ δεν τα ήξερα τα παιδιά που χάθηκαν άλλωστε αν δείτε και την ημερομηνία εγγραφής μου είναι αρκετά πρόσφατη. Παρόλ' αυτά, δε θα διαφωνήσετε πως οι περισσότεροι έχουμε χάσει φίλους. Ξέρω το συναίσθημα ΚΑΝΕΝΑΣ.
Δεν ήμουνα εδώ γιατί στην επαρχία που έχω μετακομίσει δεν έχω ακόμα νετ μιας κι η περιοχή που μένω δεν υποστηρίζει 3g για να βάλω άλλο πάροχο. Μπορεί όποιος θέλει να τσεκάρει και την ΙΡ μου οτι αυτή τη στιγμή μπαίνω από Αθήνα. Τέλος πάντων, η ουσία είναι πως αγνοώ τα γενόμενα και ποιός ήτο ο Ντιρλανταντάς και τα thread στα οποία αναφέρεσαι.
Όμως κι εγώ κοιτάω παλιά θεματάκια κατά καιρούς. Δεν ξέρω αν τα μέλη ζουν ή έχουν πεθάνει, δε μπορώ να το ξέρω. Επομένως, αν δεν το έγραφε κάπου δε θα μπορούσε και ο Ντιρλανταντάς να ξέρει για τα παιδιά. Θέλω να σου πω οτι μπορεί να βρω σε κάποιο θέμα απάντηση της Kas77 με την οποία να διαφωνώ και να σχολιάσω. Εφ' ΄οσον δε γνωρίζω για το θέμα αυτό πιστεύω με δικαιολογεί. Φυσικά και δε γνωρίζω με τι τρόπο σχολίασε το μέλος αυτό. Ξαναλέω οτι καταλαβαίνω το συναίσθημα σου. Αλλά δε μπορείς ν' αγνοείς την πιθανότητα να μην ήξερε. Το αν το συνέχισε ή όχι είναι άλλο θέμα.
Προσωπικά σα mod σε κάποιο φόρουμ και μην το πάρεις αρνητικά μόνο βάσει των συμφραζομένων θα μπάναρα οριστικά τον Ντιρλανταντά και θα μπλόκαρα την ΙΡ του κι εσένα φίλε μου θα σου ζητούσα να ηρεμήσεις για 2-3 μέρες πριν ξαναμπείς στο φόρουμ. Κι επίσης αναγνωρίζω οτι σ' αρέσει αυτός ο χώρος και τον αγαπάς, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω απ' όσα γράφεις. Για 'σενα δε θα ήταν ποινή αλλά εν μέρει κι εσύ προκάλεσες και ουσιαστικά αυτοπροκλήθηκες.
Πάντα βάσει των συμφραζομένων. Ελπίζω να μην κούρασα.
Φιλικά.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Τώρα έβγαλα κάποια άκρη !!.Εγινε πτάνα το φόρουμ 2-3 μέρες και δεν πήρα χαμπάρι γμτ.Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ και Ντιρλαντάς δεν είχαν τι να κάνουν και ασχολούνταν με το φόρουμ όλη μέρα μπινελικώθηκαν και ο ένας μπαναρίστηκε.Ωραία μέχρι εδώ...Ο ένας μπαν και δεν μπορεί να απαντήσει ο άλλος όμως συνεχίζει να γράφει.Ο,τι και να έγινε ειρήνη υμίν.Το moto.gr δεν νομίζω να κινδυνεύει να χαλάσει από κανέναν χρήστη,το διαβάζουν χιλιάδες χρήστες κάθε μέρα.Ολοι μας έχουμε τσακωθεί και παρεξηγηθεί με κάποιους άλλους,άνθρωποι άλλωστε είμαστε πίσω από τα πληκτρολόγια,κάποια στιγμή τα βρίσκουμε άλλες φορές όχι.
Γι' αυτό δώστε τόπο στην οργή και πάρτε μια γύρα...η ζωή είναι μικρή για να τη χαλάνε τόσο μικρά πράγματα.
ΥΓ.Κανένα φόρουμ δεν χρειάζεται αυτόκλητους υπερασπιστές.Ολα φτιάχνουν με τη σειρά τους.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα τα λεει ο αφρο.![]()
Τα σεβη μου.![]()
περα απο ολα αυτα, δεν ειναι και οτι καλυτερο ,ενας μοτοσυκλετιστης να ευχεται τα χειροτερα για καποιον αλλον μοτοσυκλετιστη, ολοι σε δυο ροδες ισορροπουμε στην τελικη.
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
το ίδιο έχω επισημάνει σε όσους εύχονται αρρώστιες και θανάτους στα κλεφτρόνια αλλά δεν το πιάνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
περα απο ολα αυτα, δεν ειναι και οτι καλυτερο ,ενας μοτοσυκλετιστης να ευχεται τα χειροτερα για καποιον αλλον μοτοσυκλετιστη, ολοι σε δυο ροδες ισορροπουμε στην τελικη.
Θα συμφωνήσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
ΥΓ.Κανένα φόρουμ δεν χρειάζεται αυτόκλητους υπερασπιστές.
Έχω την αίσθηση ότι ο φίλος Κανένας φέρθηκε λίγο υπερβολικά, καθώς θεωρώ και ότι ο Ντιλραντάς κακώς αποβλήθηκε.
Δεν νομίζω ότι εβλαψε κάποιον ο ντιρλαντάς. Είτε ήταν είρωνας είτε έκανε πλάκα, είτε συμφωνώ με τις θέσεις του (όταν έγραφε), είτε διαφωνώ έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται. Και αν κάτι δεν συνάδει με τους κανόνες αναλαμβάνει ο αρμόδιος μοντ.
Όλοι έχουν την ελευθερία λόγου.
Ή όχι?
Επειδή εγώ άνοιξα το θρεντ ...............
ΠΡΙΝ μπαναριστεί οποιοσδήποτε και ΜΟΛΙΣ είχε αρχίσει το θέμα να παίρνει διαστάσεις .......... εξηγώ λίγο καλύτερα ...........
ο Ντιρλαντάς είχε 90 ποστ απλά και μόνο βάζονταςκαι ξεθαύοντας ποστ .........
ΔΕΝ είχε αρθρώσει λόγο παρά μόνο για να βρίσει !!!
Αν δείτε το δεύτερο ποστ μου σ' αυτό το θρεντ ............ ακριβώς αυτό λεω ............ ας αρθρώσει λόγο ώστε αν είναι να έχει και αντίλογο !!!
Ξεκάθαρα ........ το μόνο που ήθελε ήταν να αποδιοργανώσει το φόρουμ και να δημιουργήσει έκρηκτικό κλίμα ..............
Μην είσαστε τόσο αθώοι .............. δεν είναι κάποιος άγνωστος ............ παλιός γνωστός είναι !!!
Αλλά δεν έχει το τσαγανό να πει ποιός είναι .............. και δεν είναι και ο μόνος που κυκλοφορεί με αλλαγμένο nickname !!!
Και ο αρμόδιος μοντ ανέλαβε υπηρεσία πιστεύω γι' αυτούς τους λόγους που έγραψα ......... δεν ξέρω ποιός και δεν με νοιάζει κιόλας ................
Ξαναλέω εδώ ότι ελευθερία δεν είναι το να κάνεις και να λες ότι γουστάρεις .............. αυτό είναι ΑΣΥΔΟΣΙΑ και ΑΥΘΑΔΕΙΑ του λόγου !!! Η ελευθερία δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει ο σεβασμός ..........
![]()