Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: zeitgeist...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ρε απ οσο ξερο απ το χωριο που ηταν δεν ειχε περιπτερα....τα πουρα τα φτιαχναν γιατι δουλευαν στα καπνα ...τα στριβαν στο χερι επιτοπου...δεν ηταν εισαγομενο ειδος
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Κανε καποια προταση. Απο που να αρχισουμε;

Βλεπωντας και διαβαζωντας Λιακο ειναι μια καλη αρχη..:hypnotize :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αυτο το κανουμε ειδη. Κμια αλλη ιδεα;

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τα μεταφορικα του Λιακο κοστιζουν περισσοτερο απτα πακετα?ημαν ετοινος να τσιμπησω τα ελοχιμνεφελειμ-wars και ενας φιλος μου ειπε κατι παιζεται με τα courier
    Accipere quam facere praestat injuriam

Zeitgeist 2. Μολις το ειδα. Συνταρακτικοτερο, απ το πρωτο για μενα.

Πρεπει να εισαι πολυ αρωστος για να εισαι φιλο Βορειο Αμερικανος μετα απ αυτο.

Να μου ζησεις λεβεντη Τσαβες!!!!!!

Περισοτερα σχολια οταν το δειτε κ εσεις.

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

Πρεπει να εισαι πολυ αρωστος για να εισαι φιλο Βορειο Αμερικανος μετα απ αυτο.

Και αγγλόφιλος να προσθέσω
    και εξίσου άρρωστος. όταν υποστηρίζει καποιος την οικονομία τους, αγοράζοντας προϊόντα που παράγουν, οπουδήποτε στον κόσμο
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αληθειες ανακατεμενες με ψεματα, με μοναδικο σκοπο, την αρνηση του Ιησου Χριστου. Φυσικα δεν ειναι ανθρωπος ο εμπνευστης του πρωτου μερους. Ειδα πολλες φορες την υπογραφη του να περναη μπροστα απο την οθονη κατα την προβολη, αλλα και να μην την εβλεπα, δεν θα δυσκολευομουνα να τον αναγνωρισω απο τον γλοιωδη τροπο προπαγανδας που χρησιμοποιει εδω και χιλιαδες χρονια. Τα περι πολεμων και διδιμων πυργων, ειναι ολα γνωστα και ο κοσμος πλεον ειναι ψυλιασμενος λιγο πολυ. Εκει που δεν ειναι πολυ ψυλιασμενος ο κοσμος, ειναι στο θεμα του Αρχαιου εχθρου. Ο Αρχαιος εχθρος, η Σαμαελ, η Σατανας, η Διαβολος, ειναι πραγματικη πνευματικη οντοτητα, που επηρεαζει δραστικα τις καταστασεις στον πλανητη απο τη στιγμη που ο αληθινος Θεος αποφασισε να φιαξει το ανθρωπινο ειδος. Το μεγαλυτερο οπλο του ειναι οτι εχει ψησει τους περισοτερους οτι δεν υπαρχει, και ετσι δρα ανενοχλητος, διαφθειροντας οτι και οσο μπορει. Αυτα ο περισοτερος κοσμος τα εχει ακουσει, αλλα τα περναει στο ντουκου, επηρεασμενος και αυτος απο το μπαχαλο που επικρατει παντου και ιδιαιτερα στις θρησκειες. Το μπαχαλο και η διαφθορα ειναι εφευρεση του Σαμαελ καθως και οφοβος. Με τον φοβο κυβερναει τον πλανητη και την αποχαυνωση, μεσο διασκεδασεων Ειδικα τωρα με τα μιντια και τους υπολογιστες, ειναι στα καλυτερα του. Θελω επισης να αναφερθω, στον διαλογο του τυπακου με τον Ροκφελερ. Οταν τον ρωτησε αφου εχουν τοσα φραγκα και δυναμη τι αλλο θελουν, αυτος απαντησε οτι θελουν να τους τσιπαρουν ολους και αμα δεν πηγαινουν με τα νερα τους να τους κλεινουν τα τσιπακια. Ποιος ανθρωπος με μεσο ορο ζωης 70 χρονια ενδιαφερετε να τσιπαρι, τον κοσμο για να τον ελεγχει. Μην μου πειτε οτι το κανει για να εχουν τα παιδια του να παιζουν; Απλως ειναι δουλοι του Θεου τους του Σατανα και γι αυτον δουλευουν ολοι Συντομα ομως ολη η αληθεια θα λαμψει για ολα αυτα και αυτοι που εχουν επενδυσει στο χρηματιστιριο της αγαπης του αληθινου Θεου που εκφραστηκε με την θυσια του Ιησου Χριστου που ηρθε να χαλασει τα σχεδια του διαβολου, θα αποζημιωθουν με το παραπανω. Προσευχεστε στον Ιησου, ζητατε δικαιοσυνη, μην ζηλευετε τιποτα και κανεναν και αυτος δεν θα σας αφησει. Ο Σαμαελ ειναι στα τελευταια του, το ξερει και γι αυτο ειναι αγριεμενος. Μην τον φοβαστε, αλλα και μην τον υποτιματε. Προσευχεστε και αγωνιστητε πνευματικα. Ολα αυτα που εγραψα, ειναι για να τα ακουω εγω και να τα διαβαζω και να τα θυμαμαι. Επισης ειναι και η γνωμη μου και η αντιληψη μου για τα πραγματα που τη δημοσιοποιω οπως και τοσα αλλα Ο Θεος μαζι μας..

Εγω ΠΙΣΤΕΥΩ οτι τα κακα της ανθρωποτητας οφειλονται στην υπαρξη ενος τεραστιου πυρηνικου παπαριου, σε τροχια γυρω απο τον γαλαξια της ανδρομεδας, α-υ-λο και αφθαρτο (και συνεπως μη αναγνωρισιμο απο τα ραδιοτηλεσκοπια) το οποιο εκπεμπει ακτινες Ζ και μας θολωνει το μυαλο.
    Εχω μαζεψει μαρτυριες, εχω βρει προφητη και γραφω και βιβλιο. Οσοι ΠΙΣΤΟΙ προσελθετε.

ταπεινα, ο δουλος σας.

ΥΓ
    1) Ειναι πολυ νωρις ωστε το κινημα να αποκτησει ορμη, αλλα σε δυο χιλιαδες χρονα και με την βοηθεια ολων σας, κατι θα γινει, υπομονη.

2) Σας παρακαλω οπως προσεξατε ωστε στις τυχουσες απαντησεις σας να μη μου προσβαλετε την πιστη, καθοτι ιερη.

3) Να σας υπενθυμισω, οτι η κοσμοθεωρια αυτη, ειναι δουλη της βαθειας μου πεποιθησεως, οτι στο συμπαν που ζουμε υπαρχουν οι δυναμεις του ΚΑΛΟΥ και του ΚΑΚΟΥ και οτι τελικα το ΚΑΛΟ θα λαμψει και το παπαρι θα παρει τον πουλο.

......

πω-πω....!
    εδώ υπάρχει θέμα το οποίο έχασα ενώ ασχολιόμουν to τελευταίο καιρό να δώσω το dl

λοιπόν, ξεκινήστε!

Παλαιό μέλος
    THE CRASH COURSE

Καλή διασκέδαση!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Για πάμε:

http://www.youtube.com/watch?v=1Yx9NRX37SM
    Το ανησυχητικο δεν ειναι οτι μας 'παιζουν', αλλα το οτι κανεις δεν ενδιαφερεται.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Μου ήρθε με μάιλ...για ρίξτε μια ματιά.

Σχετικό είναι.

1) Η New York City έχει 11 γράμματα

2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα

3) Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο τρομοκράτης που απείλησε να καταστρέψει τους δίδυμους πύργους το 1993)

4) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό παίρνει ενδιαφέρον:

1) Η Νέα Υόρκη είναι το 11ο κράτος.

2) Το πρώτο αεροπλάνο που συντρίβει ενάντια στους δίδυμους πύργους ήταν αριθμός πτήσης 11.

3) Η πτήση 11 έφερνε 92 επιβάτες. (9 + 2 = 11)

4) Η πτήση 77 που χτύπησε επίσης τους δίδυμους πύργους, έφερνε 65 επιβάτες. (6 + 5 = 11)

5) Η τραγωδία ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, ή 9/11 δεδομένου ότι είναι τώρα γνωστή. (9 + 1+ 1 =11)

6) Η ημερομηνία είναι ίση με τον αριθμό τηλεφώνου 911 υπηρεσιών αμερικανικής έκτακτης ανάγκης.

Καθαρή σύμπτωση.; Διαβάστε επάνω και αποφασίστε σας:

1) Ο συνολικός αριθμός θυμάτων μέσα σε όλα τα αεροπλάνα που ήταν με αεροπειρατές ήταν 254. (2 + 5 + 4 = 11)

2) 11 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αριθμός 254 του ημερολογιακού έτους.

3) Ο βομβαρδισμός της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στο 3/11/2004. (3 + 1 + 1 + 2 + 4 = 11).

4) Η τραγωδία της Μαδρίτης συνέβη 911 ημέρες μετά από το δίδυμο γεγονός πύργων.

Τώρα αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν συνολικά μυστηριώδη:

Το αναγνωρισμένο σύμβολο για τις ΗΠΑ, μετά από τα αστέρια & τις λωρίδες, είναι ο αετός.

Ο ακόλουθος στίχος λαμβάνεται από το Koran, το ισλαμικό ιερό βιβλίο:

«έχει γραφτεί ότι ένας γιος της Αραβίας θα ξυπνούσε έναν τρομακτικό αετό. Η οργή του αετού θα γινόταν αισθητή σε όλα τα εδάφη του Αλλάχ ενώ μερικοί από τους ανθρώπους έτρεμαν στην απελπισία που εκείνος χαιρόταν: για την οργή του αετού που καθάρισε τα εδάφη του Αλλάχ και μετά υπήρξε ειρήνη.»

Εκείνος ο στίχος είναι αριθμός 9.11 του Koran.

Μη πεπεισμένος για όλο αυτό ακόμα.;

Δοκιμάστε αυτό και δείτε πώς αισθάνεστε κατόπιν, έκανε την τρίχα μου να σταθεί όρθια:

Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :

1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.

2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .

3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 48.

4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS ............................

Τι σκέφτεστε τώρα;;;;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μου ήρθε με μάιλ...για ρίξτε μια ματιά.

Σχετικό είναι.

1) Η New York City έχει 11 γράμματα

2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα
    ....................................................................

Τι σκέφτεστε τώρα;;;;

Αυτό το mail παίζει χρόνια τώρα

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Google Zeitgeist 2010
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2010, 16:20
  2. Αποκάλυψη της Θεοσοφικής προπαγάνδας του Zeitgeist
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 02:43