Το περιμένω πως και πως να το φέρουν για Wii (!)...
...γιατί άμα ισχύει αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=L8myFzMZ_vc
...έχει να πέσει πολύ γέλιο...!!!!
![]()
VFR CLUB HELLAS --> vfrh.forumotion.net
Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα
ή
Once you go Mac you nener go back
...έχουν να πέσουν πολλά μηχανάκιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Vvag
...έχει να πέσει πολύ γέλιο...!!!!
![]()
![]()
![]()
Μακη το PSN Id το φτιαχνεις στο XMB στο μενου του PS3 δηλαδη. Θα φτιαξεις λογαριασμο με το nickname σου. θα σε ρωτησει κατι ασχετα, κλασσικα, σαν να γραφεσαι σε mail service και εισαι ΟΚ.
Μετα θα πας τερμα δεξια στην τελευταια στηλη και στα πανω εικονιδια εχει ενα που λεει ADD FRIEND εκει θα βαλεις το δικο μου PSN Id που ειναι OST9. Τωρα ειμαστε ΟΚ ΟΚ.![]()
Υ.Γ1. MGS4 rules. Στο 360 απλα δεν παιζει. Και λογο hardware και λογο του οτι το παιχνιδι εχει αρκετες ''μπηχτες'' για το 360. Βλεπε bluray και λοιπα και λοιπα.......
Υ.Γ.2 Για να μην ξεχνιομαστε εμεις στο PS3 εχουμε αυτο και για οποιον το ψαξει ή το εχει ψαξει θα καταλαβει για τι παιχνιδι προκειται...
αααα PS3 rules......
![]()
Στάνταρ λέμε!!!![]()
![]()
![]()
VFR CLUB HELLAS --> vfrh.forumotion.net
Ένα μήλο την ημέρα το PC το κάνει πέρα
ή
Once you go Mac you nener go back
Α ωραία, αυτό το έχω κάνει απλά δεν είδα κάπου τέτοιον κωδικό ή δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο που να δηλώνει την ταυτότητά μου στην "κοινότητα". Την κίνηση στο "add friend" την έχω εύκολα, από σήμερα είμαι φίλος σου ΚΑΙ εκείΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Μακη το PSN Id το φτιαχνεις στο XMB στο μενου του PS3 δηλαδη. Θα φτιαξεις λογαριασμο με το nickname σου. θα σε ρωτησει κατι ασχετα, κλασσικα, σαν να γραφεσαι σε mail service και εισαι ΟΚ.
Μετα θα πας τερμα δεξια στην τελευταια στηλη και στα πανω εικονιδια εχει ενα που λεει ADD FRIEND εκει θα βαλεις το δικο μου PSN Id που ειναι OST9. Τωρα ειμαστε ΟΚ ΟΚ.![]()
![]()
![]()
![]()
Το Killzone και το MGS4 τα σπάνε, και το Call of duty 4 με τρέλανε !
Ωραια το βραδακι θα ειμαι σπιτι και θα σε κανω add και εγω.
Επισης δες το Little big planet. Εxclusive φυσικα και παιχνιδαρα. Τρομερα addicted...... Δες το. Εγγυηση.
Εχεις μικροφωνο; Για να μιλησουμε. Αν δεν εχεις μπορουμε να μιλαμε και μεσω msn.
Αλλα αξιζει το bluetooth. Βαλτο στα υποψιν.
Σταυρος. PSN ID: OST9
Eλα οι PS3ακιδες να κανουμε κανα παιχνιδακι MOTOGP....![]()
![]()
![]()
Μπορείς να μου πεις δυο πραγματάκια γι'αυτό ; Χοντρά χοντρά και θα τη βγάλω την άκρη. Υπάρχει τίποτα τέτοιο για το PS3 η μπορώ να πάω σε κάτι, της Logitech για παράδειγμα ; Είναι μαζί με ακουστικά φαντάζομαι ; Τιμή περίπου ; Συνδέεται με bluetooth στην κονσόλα ; Σε τάραξα ; Θα το βρω στα καταστήματα εύκολα ; Αξίζει ;:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Εχεις μικροφωνο; Για να μιλησουμε. Αν δεν εχεις μπορουμε να μιλαμε και μεσω msn.
Αλλα αξιζει το bluetooth. Βαλτο στα υποψιν.![]()
Σε ρωτάω γιατί με το MSN δεν τό'χω και πολύ![]()
![]()
Φίλτατε ktm640lc4
Δεν παίζει το MGS4 στο xbox360 γιατί πολύ απλά είναι αποκλειστικότητα του ps3 σαν game και τίποτα άλλο.
Δεν ξέρω αν έχεις δεί το Gear Of War που πόσταρα παραπάνω, αλλά τότε θα καταλάβεις γραφικά. Υπάρχουν πολλοι τίτλοι σαν αποκλειστικότητες και στις 2 κονσόλες
Για παράδειγμά η κονάμι με το πρό. Είδε ότι το ps3 δεν έχει πουλήσει, και στράφηκε προς το xbox. Παίζαμε pro στου κολλητού το ps3, και εκεί που πάς για να φτιάξεις το κοντρολάκι σου, είχε το κοντρόλ του xbox για παράδειγμα.
Το ps3 θα αξιοποιηθεί σε 1-2 χρόνια τελείως.
Το xbox360 ήταν καινοτομία και παραμένει, και πλασάρεται και σε ποιο καλή τιμή.
Μέχρι και το GTA IV , πρώτα βγήκε για xbox360.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του ps3 είναι το blyeray, και εκεί βγήκε ουσιαστικά νικητής στην κόντρα με το xbox. H microsoft πόνταρε στο HD format, το οποίο πέθανε και επικράτησε το BR.
Αν θέλετε να αναλύσουμε χαρακτηριτικά, προδιαγραφές, δυνατότητες ,υπέρ και κατά της μίας με την άλλη κονσόλα, εδώ είμαστε
ΥΓ: Σήμερα μου έρχεται το MotoGp2008, και το περιμένω πως και πως
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Α ωραία, αυτό το έχω κάνει απλά δεν είδα κάπου τέτοιον κωδικό ή δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο που να δηλώνει την ταυτότητά μου στην "κοινότητα". Την κίνηση στο "add friend" την έχω εύκολα, από σήμερα είμαι φίλος σου ΚΑΙ εκεί![]()
![]()
![]()
Το Killzone και το MGS4 τα σπάνε, και το Call of duty 4 με τρέλανε !
Μακράν το καλύτερο online παιχνίδι (κατ εμέ) που έχει βγει ποτέ.
Επαναπροσδιόρισε τον όρο ''multiplayer''
CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE for ever
Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα το xbox360. Μέχρι τότε δεν έπαιζα παιχνίδια
![]()
![]()
Πάρε ρε ένα PS3 να σε πατήσουμε και σένα... έεελααα... !Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
ΥΓ: Σήμερα μου έρχεται το MotoGp2008, και το περιμένω πως και πως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το καλό γκαζοφονιά !![]()
![]()
Ωραια.![]()
Λοιπον πας πλασιο και παιρνεις αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...egory=69978020
Τo PS3 εχει και bluetooth φυσικα και βρισκει το 99% των συσκευων. Οποτε με αυτο θα εισαι οκ. Εγω εχω ενα jabra πολυ φτηνο που ειχε μεσα το Warhawk. Νομιζω και αυτο αν το βρεις μονο του κανει 25 ευρω περιπου.
Pairing κανεις με την καμια. Αριστερα στις ρυθμισεις πας στο accesories και bluetooth devices. Εκει πατας Χ και μολις βρει το ακουστικο δινεις και τον κωδικο που συνηθως ειναι 0000 ή θα το γραφει μεσα στη συσκευασια. Μολις το βρει δεν το ξαναψαχνει ποτε. Οποτε ανοιγεις το bluetooth, θα συνδεεται αυτοματα με το PS3.
Αξιζει πιστεψε με. Αν παρεις και την καμερα δε, εκει να δεις γελιο. Το video chat του PSN υποστηριζει μεχρι και 6 καμερες ταυτοχρονα. 6 ατομα να μιλανε με καμερες χωρις lag. Βεβαια εχω 24αρα συνδεση αλλα και ενας φιλος με 1mbit δεν εχει κανενα προβλημα.
Θα σε βαλω στα κολπα εγω αν γουσταρεις το PS3 γενικοτερα. Εμενα ειναι η πρωτη μου κονσολα δεν ειχα ουτε PS1 ουτε PS2. Mε το PS3 κολλησα ομως.![]()
Αμ τώρα το κατάλαβα (μέχρι να ξυπνήσει το μουσκάρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ωραια.![]()
Λοιπον πας πλασιο και παιρνεις αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...egory=69978020), με μια οποιαδήποτε συσκευή bluetooth για κινητά τηλέφωνα δηλαδή θα κάνω δουλειά, έχω ήδη αυτό που επισυνάπτω οπότε μένει η κάμερα !
![]()
Ευχαριστώ για τον κόπο σου ρε Σταύρο, με βλέπω να καίω φλάντζες με το διαόλι που κουβάλησα στο σπίτι μου![]()
![]()