Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θες να μου το αναλυσεις λιγο καλυτερα ή να την εκλαβω ως σοβαρη απαντηση?
![]()
Σοβαρότατη ήταν.... μια χαρά μηχανάκι είναι.... και το 9ρι ακόμα καλύτερο θα είναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θες να μου το αναλυσεις λιγο καλυτερα ή να την εκλαβω ως σοβαρη απαντηση?
![]()
Σοβαρότατη ήταν.... μια χαρά μηχανάκι είναι.... και το 9ρι ακόμα καλύτερο θα είναι...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε γ@μω τις 15.500 στροφες μου ...παρε το Κ7 να ησυχασουμε!!![]()
![]()
![]()
αφου το εχεις οδηγησει και σου αρεσει.
αφου ειναι gsxr και γουσταρεις.
αφου μπορεις να το βρεις στα λεφτα που θελεις.
παρ'το και βαλε thread..."τι χρωμα να το παρω,τωρα που αποφασισα τι να παρω".
![]()
![]()
![]()
![]()
Mια χαρά είναι το R1 .................. απλά είναι πιό της μοδός τα άλλα και αν ρωτάει ο φίλος σου είναι λίγο πιο χαμηλά σε νούμερα σε σχέση με το GSXR ............
Αν με ρωτάς δε από εμφάνα είναι καλύτερο από τα άλλα ............ ειδικά το πωπουδέλι του !!!
Πες στο φίλο σου να πάρει αυτό που θα γουστάρει στο μάτι καλύτερα και θα του κάνει κλικ ...... οι διαφορές σ' αυτά τα μηχανάκια είναι τόσο μικρές που λίγοι θα τις καταλάβουν ...............
Ότι θα τον φτιάχνει να το βλέπει το πρωί να πάρει ..................
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
+625Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ψηφιζω R1 δαγκωτο!!Και τι που ειναι λιγο πιο αδυναμο απο τα αλλα???Ειδικα τα μοντελα 04,05,06 ειναι μαζι με το Daytona τα τελευταια (αντικειμενικα) ομορφα ss
ορθως ομιλησες![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ρε μητσο πες του "φιλαρακου" σου να πάρει κανα τετοιο να το κρατήσει για πάντα, να μην ξανανοίγεις και thread και κουράζεσαι![]()
τωρα κ αν μιλησες σωσταΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
αααααααααχχχχχχχχ καταραμενη κουλαμαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
τωρα θα σου λεγα τι να πεις στον φιλο σου αλλα τελος παντων.....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε Μητσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
mpla mpla mpla
Ιδεα μου ειναι, ή απο τοτε που ο "φιλος" σου εδωσε το πορτοκαλι παρταλι ψαχνει να βρει το "ταιρι" του?
Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο ξερεις...
:rotflmao:![]()
Εγω θα απαντησω σχετικα με τα GSXR μονο γιατι εχω ζησει μια κατασταση απο κοντα...
Κολλητος μου λοιπον ειχε Κ5,το κλεψανε,πηρε Κ7 κουτα και το πουλησε πριν κλεισει χρονο για να παρει Κ6 2ο χερι με PC,ολοσωμη Yoshi,φιλτρο και καπου 167-168 αλογα ροδα αν θυμαμαι καλα...
Τι λεει αυτος,1.70 και 65 κιλα ανθρωπος,λοιπον...Πρωτον δεν πιστευει για τα πλαισια,το θεωρει φυσιολογικο σε πτωση/στουκα/κωλοτουμπα να υπαρχει περιπτωση να κοπει,δευτερον τα Κ5 και Κ6 ειναι χουλιγκαν μπροστα στο Κ7 το οποιο το θεωρησε βαρκα σε σχεση με το αλλο και ψηφιζει Κ5-Κ6 δαγκωτο...
Το 7 ειναι πιο βαρυ,πιο μεγαλο και δεν βρηκε την ιδανικη ρυθμιση για τις αναρτησεις του τις οποιες θεωρει επισης χειροτερες.Καλυτερο για ταξιδι,και η κοπελα του το ιδιο λεει,πιο ανετο κτλ αλλα για αυτο που το θελει ο φιλος,Ιτεα-Ναυπακτο κτλ,οχι τοσο καλο οσο το αλλο.
Εμενα παντως για 30-40 χλμ που το οδηγησα(Κ7) απο Ναυπακτο-μεχρι καπου μετα την Πατρα με εσκιαξε
Ο,τι και να παρεις παντως σε 1000 ειναι πυροβολο,με διαφορες μικρες αν δεν ειχες ποτε![]()
Από τα μοντελάκια που θες...εεε θέλει να διαλέξει θα σου πρότεινα να διαλέξει αυτό που του κάνει κλικ σε ομορφιά.Να είναι σε καλή κατάσταση και να το οδηγήσει αν μπορεί.Εμένα μου αρέσει το Κ5-Κ6 και εμφανισιακά αλλά όπως αναφέρθηκε και οδηγικά.Είναι πολύ πιο ευέλικτο από το Κ7-Κ8(άλλωστε το Κ9 προς το πιο ευέλικτο πάει πάλι) αλλά και λιγότερο δυνατό.Τώρα Tuono-RSV πολύ όμορφα αλλά θέλει συνήθεια το V2 για να πας γρήγορα.Τώρα CBR εμένα δεν μου αρέσει τόσο αισθητικά αλλά γιατί όχι αν του αρέσει.
Γενικά τα 1000αρια είναι αρκουδόγκαζα και προσωπικά δεν θα πήγαινα σε αυτά τα άλογα.Τα V2 είναι κάπως πιο χαλαρά όπως και ένα 750 GSXR το οποίο και θεωρώ ιδανικό.
μπορει να μην απανταω γιατι πηζω και γενικα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου (βλ αυπνος, τρεχαματα) αλλα παρακολουθω με προσοχη τι λετε!
Συνεχιστε αν εχετε κατι αλλο επι του θεματος! Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους!
Δεν ειμαι σε καλη φαση να απαντω και να συμμετασχω αυτη τη στιγμη, sorry!
![]()
![]()
![]()
![]()
Και φυσικά με 10000 περίπου παίρνει και Hayabusa 2006-7 που κάνει και για ταξίδι ............ και αν μιλάμε για αρκουδόγκαζο ....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ νιμπους που βρηκες το ακαουντ του ντιμ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μπορει να μην απανταω αλλα παρακολουθω με προσοχη τι λετε!
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?