Και ορθώς συμφώνησαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το ποστ κακως γραφτηκε απο μενα...γι αυτο και μετα απο 1 λεπτο το πεταξα...εγω επισης ειπα στον κιμωνα να σβησει και το δικο του...
Για πολλούς λόγους
![]()
Και ορθώς συμφώνησαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το ποστ κακως γραφτηκε απο μενα...γι αυτο και μετα απο 1 λεπτο το πεταξα...εγω επισης ειπα στον κιμωνα να σβησει και το δικο του...
Για πολλούς λόγους
![]()
Γεια σας παιδια..κατοχος busa ειμαι με το ιδιο προβλημα στο παρελθον.μετα απο ψαξιμο κατα τη γνωμη μου πρεπει να κανεις τα εξης,αυτα που εχω κανει εγω με σπουδαιο αποτελεσμα.
Σωληνακια υψηλης,τρομπα ακτινηκη Nisin απο κ5 1000 στη αρχη εβαλα τακακι KARBONE SBK3 το οποιο ηταν σε αλλο πλανητη απο τα μαμα αλλα και με φθορα στο δισκο.μετα εβαλα τα VESRAH που ειναι η χρυση τομη.ο φιλος μου εχει βαλει ακτινηκη BREMPO και τακακι VESRAH και τα φρενα του σκοτωνουν..απιστευτα. παντως αν δε νιαζει πολυ η φθορα βαλε τα KARBONE. πιστευω να βουθησα..καλεσ βολτες.![]()
![]()
[ανάκριση]Ποιά Βrembo έχει ο φίλος σου και τί διαστάσεις έχει(διάμετρος εμβόλου,σχέση μοχλισμού πχ 19/20,19/18 κλπ).Τί δαγκάνες φοράει;[/ανάκριση]Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkats
Γεια σας παιδια..κατοχος busa ειμαι με το ιδιο προβλημα στο παρελθον.μετα απο ψαξιμο κατα τη γνωμη μου πρεπει να κανεις τα εξης,αυτα που εχω κανει εγω με σπουδαιο αποτελεσμα.
Σωληνακια υψηλης,τρομπα ακτινηκη Nisin απο κ5 1000 στη αρχη εβαλα τακακι KARBONE SBK3 το οποιο ηταν σε αλλο πλανητη απο τα μαμα αλλα και με φθορα στο δισκο.μετα εβαλα τα VESRAH που ειναι η χρυση τομη.ο φιλος μου εχει βαλει ακτινηκη BREMPO και τακακι VESRAH και τα φρενα του σκοτωνουν..απιστευτα. παντως αν δε νιαζει πολυ η φθορα βαλε τα KARBONE. πιστευω να βουθησα..καλεσ βολτες.![]()
![]()
![]()
[ανάκριση]Ποιά Βrembo έχει ο φίλος σου και τί διαστάσεις έχει(διάμετρος εμβόλου,σχέση μοχλισμού πχ 19/20,19/18 κλπ).Τί δαγκάνες φοράει;[/ανάκριση]
Του φιλου η mprebo ειναι απο τι μου ειπε ειναι 16/18 η 16/20 δεν ειναι σιγουρος.παντως ειναι αυτη που φοραει το 1098.Οι δαγκανες και οι δισκοι ειναι της μαμας. Δεν ξερω αν το εστειλα καλα το μυνημα αλλα συνχωρεστεμαι ειμαι ακομα σε νηπιακο σταδιο με το internet.
![]()
![]()
![]()